A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Dmaggie
Majd ha lesz néhány mp-em, utánaolvasok, mert érdekel, csak most anat házi miatt vagyok stresszben…

Vindo
Jaj, de jó! Ez szuper! Habilitálni fogsz? De jó neked! A férjecském most csinálja a doktoriját, szegénykém még ezzel is küzd. De meg kell csinálni neki, mert egyetemen tanít. Ez tényleg jól mutat a cv-ben. :)
Miket tudsz te örökölni. :) Egy óra guggolás. :) A jó szemet én is örökölném szívesen.

Kaqk
Olyan aranyos a kislánykád! :)

Irina
Úgy vettem észre, hogy nem mászott, aztán azon még túl voltunk, megtanítottuk, de jobb lett volna, ha már akkor az alapítványhoz kerülünk. Az alapítványhoz úgy kerültünk, hogy supinált cipőt akartam venni, de aztán kiderült, hogy ott van ilyen vizsgálat és megnézték. Szerencsére. :) Nem dévény tornát csináltak neki, mert neki már más kellett, ott van mozgásfejlesztő torna. Ez egy gyógytorna forma, teljesen egyedi, most fogják még csak szabadalmaztatni. Az nektek is nagyon jó lenne, csak nem tudom, hogy mennyire van messze (XVII. ker). Ha érdekel, megnézheted, Fürge Lábak Alapítvány. Meg azért is kezdtük el a tornát, mert 2,5 évesen nem lehetett érteni, hogy mit mond, nagyon rosszul beszélt és mondták, hogy minden a mozgás miatt van. Azóta a mozgása annyira jó, hogy mindenki mondja, hogy miért nem viszem valami versenysportra, mert annyira ügyes. Dehogy viszem! :) Tanuljon, fejlődjön. :) De a mozgása tényleg szép lett nagyon. Még max egy évet kell járnunk, utána azért fog járni még TSMT-re, mert arra is járunk, az is nagyon jó és szereti is.

Zsúr
Nekünk arra nincs pénzünk. Itthon van mindig szülinap.

Ovis angol
Ráér még angolt tanulni. Nézi a dora-t néha (mostanában le van tiltva a rajzfilmekről), ott tanult néhány dolgot, mert érdekli, de én nem fogom még angolra tanítani, tanuljon meg magyarul előbb.

Vindo
Ezer fős minta kell? Az rengeteg!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt :)

gica, nálunk sem lesz semmi extra: jönnek a gyerekek, lesz torta, lesz virsli meg kifli, lesz sajtos rúd, és játszanak :) Picik még, szerintem ennyi bőven elég. Zsófi három barátnőjét hívta, de picik még, anyukák is jönnek, jön két kistesó, egy unokatesó, meg a szomszéd kisfiú :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Piroska, értem. Nagyon bátor vagy, hogy belevágsz nappali képzésbe. Ez számomra teljesen esélytelen. Tök jó, hogy anyudék tudnak segíteni. És igen, nagy előny, hogy órákra jársz. Nekem egyéni tanrenddel is majdnem mindent magamtól kell majd összeszednem itthon :? . Nóri állítólag kinőheti még ezt a szemproblémát. A szülei közül egyik sem szemüveges, nagyszülői ágon vannak rosszabb szeműek.

Juba, igen, ezt a csajokkal így kell elintézni :lol: . Ha nem is szemüveget, de én nadrágot tudok csak úgy ráadni Pankára, ha előtte 1 órát dícsérem, milyen csinos, milyen csajos stb. Egyébként nem hajlandó felvenni, csak szoknyát 8) . Egyébként Pankának nagyon tetszik Nóri szemcsije, mindig azt mondogatja, hogy ő is szemüveges akar lenni...

Irina, gyönyörűséges Ádinak milyen tuti tortája volt :D . Nem is gondoltam volna, hogy V.M. legóból van :shock: . Nagyon klassz. Bence is legómániás, én ennek nagyon örülök, szerintem az egyik legjobb játék, és apáról fiúra örökíthető :).

Maggie, hűűű, ez nagyon izgalmasan (és nehéznek :oops: ) hangzik 8) . Örülök, hogy jó volt :). Igazad van, nekem tényleg közelebb lenne Szeged :lol: . De sajnos megoldhatatlan :(.
Most már nagyon beleéltem magam, hogy óvónéni leszek, lemondtam a logopédusi álomról :roll: . És azt hiszem, így majd könnyeben el fogok tudni helyezkedni 8) .

Kaqk, de szuperek a képek :D . Nagyon szépek vagytok :). Marcipánnak volt sikeres? Nem is csodálom, hogy nem volt energiád zsúrt tartani :wink: .

Irina, a zsúrozással én is így vagyok egyébként. Mivel egyidősek a gyerekek hugom gyerekeivel, őket, és a szüleimet el szoktuk hívni, néha keresztanyámékat is, de a kis barátokkal úgyis ünnepelnek az oviban. Talán emlékeztek, hogy írtam februárban, hogy Bence 10 éves volt, és az volt az első alkalom, hogy buli volt, az osztálytársaival. Kérte, mert sok osztálytársához volt ő is hivatalos.

Vindo, ez az 1 órás guggoló képesség nekem is jól jönne :lol: .

Irina, majd figyelem ezt a legós oldalt is. Bence Star wars őrölt, úgyhogy naponta böngészem az akciós legókat, és a teszveszen is figyelem őket. Egyébként volt most (augusztusban) az Árkádban legó kiállítás és játszóház, anyósom elvitte, hatlmas élményekkel jött haza :).

Pankáéknál most úszásoktatásra lehet jelentkezni, szerintem szintén durva összegekért. Ezt azért sem erőltetem, mert hihetetlenül bátor a vízben, a mély vízben érzi jól magát. Télen úgyis elmegyünk (1x :oops: ) Cegléden a fürdőbe (oda szoktunk menni Bence szülinapján), és talán nálunk is megnyílik végre a fürdő, ahol lesz belső medence. Tehát ha néha elmegyünk és nem szokik el a víztől, az elég. Viszont a suliban van tanmedence, órarendbe be van építve az úszás, és szakkör szinten is járhatnak, ingyen. Szóval nem bánom, ha most még nem tanul meg profin úszni.
Viszont a múlt héten kitöltettek velünk egy papírt, hogy szeretne e ovis hittanra járni, milyen hittanra szeretne? Hétfőnként lesz az oviban, szintén ingyen.

Irina, pókháló :lol: :lol: :lol: .

Panka angolul szokott énekelni, ezeket a menő "tornázós" zenéket 8) . Vicces, "bikicsunájos" stílusban :lol: .

Ma viszem Pankát védőnőhöz státuszvizsgálatra. Már nem az oviban csinálják :evil: . Ekkora hülyeséget, hogy hétköznap 1/2 11-re vigyem...Hozzam el az oviból, utána vigyem vissza :? . És ha dolgoznék?! Oldjam meg :evil: .

Tegnapi napunk káosz vol. Bence Ópusztaszerre ment kirándulni a sulival, 9-kor indultak, nekem 1/2 10-kor volt a gyülekező, templomi évnyitó, beiratkozás: 1/2 3-ra végeztem :shock: . Addig nem ittam, nem ettem, nem pisiltem :oops: . Este 1/2 8-kor ágyba parancsoltam a gyerekeket, ők 1/2 9-kor, én 9-kor aludtam el, mint akit fejbe vertek 8) . Kaptam egy csomó nyomtatványt, mintatanterveket, most azt kell kikalkulálnom, a felmentések mellett hogyan osszam el két évre a maradék tárgyat. Nincs rá sok időm, de szerencsére van egy csajszi, aki ugyanebben a cipőben jár, és majd összedolgozunk :D . Első konzultáció jövő hét végén.

Hozok még egy képet Panka hobbijáról, történetesen, hogy mindent dedikál 8) :
Kép
dettyk

Hahó!

Látom a party a téma 8)
Hát nálunk csak a család szokott jönni,torta,süti,bogrács,futkosás az udvaron és ennyi.Nem hívunk gyerekeket(mivel Berti nem jár oviba így nincs barátnője)max az unokatesó jön el.

Kaqk! Nagyon szépek vagytok,Emma gyönyörű kislány!!
Maggie Kedvesednek jobbulást!Örülök,hogy Bercó végül jól érezte magát!Szerintem Berta nagyon csípne egy ilyen bulit!

Óvodai foglalkozás:Nálunk nincs semmi de semmi(a falu hátránya!! :x )pedig Berta balettra szeretne járni :D Uncsitesó valami hasonlóra jár a suliból és mutogatja neki a gyakorlatokat és teljesen odáig van érte :D

NEm is tudom mit szerettem volna még írni,kicsit ideges vagyok ma,Bertust délután visszük a szokásos féléves vese uh-ra és már rendesen beparáztam....

Nincs meg a táblázat,nem tudom van-e ma szülinapos? :oops:

juba0

Dettyk,látom egyszerre írtunk.
Panka nagyon ügyes,Bertus még rajzolni sem nagyon tud,max napocskát nemhogy betűket írni :shock:

Hajrá suli,azt hiszem nem fogsz unatkozni 8)

juba0

köszi a dicsiket. majd jövök írni..
csak képek ..:-) Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!
Csini a pocid! :)

Irina!
Sikerült megcsinálni, amit akartál még éjjel?
Majd csak barátkoznak majd egyszer a gyerekeink... Bár ma Zsuzsu azt mondta, hogy neki nem kell barát, mert van testvére, akivel játszhat...

Piroska!
Ja, hogy nappalin fogsz tanulni? Ez most tudatosult bennem. Érdekes lesz majd újból az iskolapadban...
Örülök, hogy ilyen jó kezekbe került a lánykád! Mi az a TMST?

Detty!
Nem semmi a Panna dedikáció! :) Nagyon ügyes a csajos! :)
Na azt elhiszem, hogy nem fél a víztől, de szerintem a Te lánykád semmitől nem fél, annyira vagány csaj! :) De tényleg, még mindig a gömb jut eszembe, amiben szélesen mosolygott! :)

Juba!
Biztosan minden rendben lesz délután! Gondolok majd rátok!

Vindo!
Majd jól meglepődsz, amikor Rugó elkezd angol mondatokat gyártani. :)

Kép
gica1

Napsugarast :)

kicsit felmentettem magamat virágvágásból :)
Kaqk,jók a képek és a pocakod :) nagyon cuki :)
Irina,nagyon klassz az a legó :) Bálint szerintem ha látta volna tuti ezt szeretné szülinapjára :) de mivel nem látta,így egy kukásautó a vágya (a másik mellé :) )
Detty,Panna :) Amúgy Míra ma is szoknyában ment természetesen :) múlt héten tudtam nadrűágot ráadni,mikor hűvösebb idő volt :)
Juba,csajoknál ez így működik :) biztos jól fog Bertusnak állni a a szemcsi :) mi volt az a brutális érték?
Maggie ,Kedves hogy van ? Bercó :) egyem a kis szívét :)

Hittan nálunk is ingyen van :) viszont,mert M. szolfézsra fog járni azért fizetni kell.De még nem tudom mennyit,de remélhetőleg nem lesz horrorösszeg :)

Szülinapi buli :) mi már tartottunk itthon,mert M. szerette volna :) szerencsére :lol: idén több okból kifolyólag is elmaradt :) de csak is kertiparti jöhet szóba :) én nem viszem játszóházas buliba :) szerencsére a többi anyuka is otthon oldotta meg :) B. is szokta emlegetni,de gőze sincs szerintem mi is az :)

Amúgy mi is megvagyunk,pörögnek a napok,mindig van vmi :)
Szombaton Pálhegyi Ferenc előadásán voltunk(Életünk lenyomata gyermekeink lelkén,nagyon jó volt),addig gyerekekre vigyáztak :) S úgy megdícsérték Őket :) M. a kis mesemondó :) egy lánynak diktálta a meséit :) +rajzok :) s minden lapon egy új fejezet :) pl. a Kisvirág barátokat szerez,A kisvirág nyaralni megy,A kisvirág unokái....Tegnap nekem diktálta :)
vasárnap meg sógorék jöttek Mimót köszönteni :)+ egy nagyon régi barátunk is beesett :) gyerekeim odavoltak érte :) szerencsére este időben le tudtuk Őket tenni aludni,így reggel nem volt gond a keléssel :) olyan fura,h. este 8kor már ált. alszanak :)

:arrow: ennyi pusz :)

KépKép
viranka

Most csak gyors.

Köszi Gica!Édes vagy,teljesen kész vagyok,egész nap remeg a kezem,jó lenne már túl lenni rajta!!!!

Vera! A jónak hitt szeme 2.5 a rossz 5.5 dioptria :cry:

Kaqk!Hát imádnivaló pocakod van! :D

Megyek készülődni,majd ultrahang után írok,hogy mi volt!

juba0

Osztom a zsúrokkal kapcsolatos véleményeket..:-)

Maggie: Egyem a szívet...Emma is szokott bepánikolni..aztán meg élvezi....Örülök hogy jól sikerült. Kedves???

Angol órán túl..nagyon jó volt..:-)

Dettyk: Panka csúcs!! Örült Emma a Barney figurának..ja és nyomatta a marcipánt..sőt a torta is jó lett..mert mindenki jóízűen ette....ilyen még nem volt ..eddig a cukrászdainál volt aki nem kért, ott hagyták..most nem :-)
Jó hogy írtad a státuszt..el is felejtetem hogy kell vinni...

Juba: várjuk a jó hírt!!!!

köszi..hát ilyen ez a pocak..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Este jövök bővebben, most csak:

JUBÁM, LÉLEKBEN VELETEK VAGYUNK!!! :D
irina

Juba, drukkolok!

Kaqk, nagyon szép a pocakod, irigy-irigy, én is kérek ilyet! :)

irina, bocsánat, ha már írtad, de vannak már óráid?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Csak gyorsan, mert indulnom kell a boltba, meg Bercóért.
A Kedves végül itthon maradt ma, kicsit jobban van, ma még nem volt láza, már az orvosnál ül.
Én meg eddig szállásügyben nyomoztam. A hv-n is megyek Szegedre. De még nincs hol aludnom. (pénteken a Teleki Blankában aludtam)
Pusz, rohanok.
dmaggie

Köszi csajok olyan édesek vagytok!!:D
Minden rendben volt,a pyelon tágulata tényleg eltűnt aminek nagyonnn örülünk!
Szépen nő a vese a gyerekkel együtt,ami nagyon jó,a jobb veséje nagyobb mert az egy rendes meg egy kis veséből van(össze van neki nőve és osztott üregrendszerű)
Múltkor volt valami húgyúti infekciója amitől megvolt vastagodva a húgyvezeték de most ennek nem volt semmi nyoma szerencsére!
Teljesen megnyugodtam,én már olyan ideges volta,mint a kocsonya úgy remegtem kint a váróban!
És nem tudom ettől-e vagy az idő,esetleg más de úgy szédülök mint aki egész nap ringlispizett.

Maggie!
Gyors gyógyulást "Kedvesnek" !!

juba0

Hazaértünk.

Juba, ez csodás hír, nagyon örülök!!!!!!!!

Maggie, hetente kell szállást találnod, drága? Ez elég nehéznek hangzik!

Panndi, holnap lesz az első órám (Lelki jelenségek a filmművészetben, vagy vmi hasonló a címe). Hát nagyon jónak kell lennie, hogy le ne adjam, mert csak ezért keddenként nem fogok kizarándokolni Óbudára. Szerdán egész nap lesznek óráim, utána már többet fogok írni.

Kaqk, csodaszép formás a pocakod! :-)

Dettyk, Vindo, akkor fogjunk össze, aki tud olcsóbb jó legóárusító helyet, írja meg! :-) amit belinkeltem netes, az fix, h olcsóbb, mint a Westend. Most van a match-boltokban legós pontgyűjtési akció, jó kis cuccokat lehet kedvezményesen venni vele!

Folytköv.
irina

Juba, én +4-es szemüvegről indultam, most 1-es vagyok. A húgom 3-asról indult, teljesen kinőtte 14 éves korára. Úgyhogy nem elkeseredni az 5,5 miatt!!!

Piroska, izgalmasak a mozgásfejlesztők, amikről írsz, aki Ádit kezelte, dévényes hölgy, is emlegette ezeket. Hát nálunk nehéz eldönteni (nyilván nem is az én reszortom lenne), h Ádi mozgása mennyire fejlett, kb. 2 éves korában voltunk a Dévénynél kontrollon, akkor mindent rendben találtak. Én amúgy inkább bátortalannak látom Ádit (az apjával mi ugyanilyenek vagyunk), nem problémásnak a mozgását. Az oviban nem szóltak, hogy látnának valamit. Ez szuper, hogy Didri ilyen ügyes! :-)
Aztán tessék mindig leírni, mi újság a védőnőképzésen! :-)

Gica, hát Ádi igazából az oviban nagyon jól elvan, de azért változik, ki épp a "legjobb barátja", mert néha megsértődnek egymásra, most egy kislánnyal lóg sokat. :) Az oviban nagyon szeretik, legalábbis a dadusok, óvónők nagy kedvence. De minden más helyszínen nagyon elzárkózik mindenkitől. Szerintem jó, hogy az ikreid ott vannak egymásnak, más ikreknél is ezt látom, jó ez a véd- és dacszövetség. :D
irina

Hm, ahogy elnézem, a Match-beli legók ára kedvezménnyel is nem sokkal olcsóbb (általában pár száz forinttal), mint a legotletesebbjatek.hu-n... mondjuk mit vártam a kereskedelmi üzletláncoktól...
irina

de miért nincsenek csajos legók???

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, jó kérdés... biztos azért, mert a lego férfitalálmány kisfiúknak alapvetően. Mondjuk én imádtam legózni, ami nagyon sok lányra igaz. Hát működnek a nemi sztereotípiák veszettül továbbra is: a fiúk építsenek, pakoljanak, kardozzanak, autózzanak, a lányok babázzanak, öltöz(tess)enek, főzzenek. Tiszta viktóriánus szellem uralkodik a gyerekjátékok földjén.
irina

Jav.: viktoriánus.
irina

Sziasztok!

csak gyorsan

Juba örülök az eredménynek :D

lányos lego van ám :wink: 8)

http://www.google.hu/search?q=lego+para ... 79&bih=666

:arrow: holnap képekkel jövök

KépKép
Kép Kép
l.móni

irina

Móni, szerintem akkor kell legyen Született feleségek (Lilaakácköz) legó is, ha van Bellevile meg Paradise :lol:
Azért nem rossz az arány: csajoknak 2 típus, fiúknak egymillió.
irina

Bertusom ette az ágyon a pufit,(adtam Zizinek is de ő gyorsabban darálja)aztán mikor Zizinek elfogyott felmászott az ágyra mert látta,hogy ott még akad pár darab.
Bertus elkezdett kiabálni:Zizi így nem nyőlök(növök)meg,ha elveszed sosem leszek nagy :lol:

juba0

Juba, cuki Bertus :lol: :lol: :lol: :lol: Apu és Anyu is a nyől formát használja sokszor, Tolna megyeiek. 8)
irina

Dettyk
hát a pörgős szoknya nálunk is nagy módi. :) Didri egész nyáron ruhákba járt. Homokozóba leggings-et is kapott, így egész jól átvészeltük. :)
Nálunk az oviban lesz úszás, úgyhogy nem fogom vinni külön, csak hétvégén pancsizni néha.
Ez érdekes, nálunk a védőnő házhoz jön...
Nem mondod, hogy Panka már így dedikál? :)

Juba
miért kell a vese uh?

Kaqk
olyan szép a pocid. :) Jó azért pocakosnak lenni, nem? :)

Gica
hát igen, elég érdekes, a 18 évesek között közel a negyvenhez. De azért vannak velem egykorú osztálytársak is, van egy 4 gyerekes anyuka. :) Négyen vagyunk anyukák vagy öten, nem is tudom...
A TSMT mozgásfejlesztő torna. Itt ír róla bővebben:
http://www.okositotorna.hu/terapiak/tsmt

Irina
hát a mai három és fél órás anatómia ea után kicsit kivagyok...

Jó éjt mindenkinek, menni kell altatni.
piroska.103

Várom, hogy lejárjon a mosógép, addig írok gyorsan.
Irina, nem kell minden hv-n mennem, csak most így alakult. Két intézetnél kell kurzusokat felvennem, ez most a btk lesz. A tanári képzéshez tartozik 20 kreditnyi pedagógiai, pszichológiai modul is, most ilyen tárgyak lesznek. Bár a szombatira még nem fogadták el a jelentkezésemet :roll:
Állítólag nem valami együttműködőek amúgy (és most nagyon finoman fogalmaztam)

Mennem kell, ennyi sikeredett.

Legközelebb majd két hét múlva kell majd mennem.
dmaggie

Piroska, 3,5 óra? brutális! jó pihenést Neked!

Maggie, nem teljesen értettem, hogy a nem együttműködőség kikre vonatkozott, a pedpszi-tárgyakat tanítókra?

Dettyk, Te is írd majd meg, milyenek az óráid!

Verus, mikor voltál hellingerezni utoljára? Én októberben megyek, 2 éve voltam, már nagyon várom.
irina

Dettyk, jaj, egy fontos dolog: fantasztikus Panka, ahogy már írni tudja a nevét! De az anyukája ismeretében ezen nem csodálkozom. :D

Mennem kell, fürdés, munka.
irina

Piroska Azért kell mert pyelon tágulattal és osztott üregrendszerű vesével született(a jobb veséje egy+egy kicsiből áll)és fél évente kontroll.
Annó három havonta kellett vinni.És vizelettesztet havonta kell csinálnunk.Mikor baba volt csináltak neki mindenféle brutál vizsgálatot,vizsgálták,hogy melyik vese hány százalékosan működik.
Valamilyen sugárzó anyaggal feltöltötték a hólyagját és számítógép fényképezte ahogy ürült neki,senkinek nem kívánom ezeket végignézni!

A szoknya és a "szép" ruha nálunk is nagyon menő,képes vér hisztit leverni,mert ő fürdés után is szép ruhát akar felvenni.Hiába mondom neki,hogy aludni megyünk ,nem bálba,teljesen felesleges ,meggyőzhetetlen!

A dolgozóknak kitartás!!!És minden tiszteletem!!!

juba0

Jó reggelt!

Hát igen lego van 1-2 lányos aztán annyi..pedig a csajok is szeretnek építeni..én is szeretek, Emma is...szóval azért jó lenne ha lenne kicsit több... :)

Juba: de jó hírek!!!! Szeme pedig biztos javulni, megjavulni fog!!!

Nálunk még nincs ilyen hogy szoknyát akarok...ha azt adok rá akkor illegeti magát, de a nacikat is szereti.... :)

Holnap NST. :-) alig várom, kíváncsi vagyok! Sajna anyuknak elromlott az autó, nem tudnak vinni, így I visz+ Emma...korán kelünk.. :? Szóval remélem hamar végzünk..:-)

Kérdés: elfordulásgátlót használtatok, szeretnék Emmának venni..csak nem tudom.....mi mindig polár plédet csavartunk fel és azzal támasztottuk ki..de most szeretnék...

Vera: írtam pü-t. Kitty cicát készítesz még?

Emma most anya és apa babát szeretne. ( alvótársnak) .de én nem tudom megvarrni....vki ötlet?

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok :)
hihetetlen még mindig ez a csend itthon :) mindennel eltökölöm az időt ahelyett,amit kellene csinálnom :) majd ma :)

Csilla,Én még nem voltam hellingezezni,csak olvastam anno, és érdekel :) csak most nagyon gatyahúzós hónapjaink vannak,de egyszer eljutok :)

Kaqk,csinálok(most is azt kellene) mindjárt nézem :)

Legó,én nem nézegetm még,DE Nekem is volt emeletes házikó,napernyő+figurák is lányosak :9 Öcsém még anno 14évesen is legózott :) de nem szedi előő,nem mutatja meg gyerekeimnek :) mondjuk megértem :) bár én a playmobilért vagyok most oda,de nagyon drágák(de lesz az tuti)

Juba,de örülök a jó hírnek! a szemüveg miatt meg tényleg ne aggódj! kinőheti,Én azért vagyok még mindig,mert titkoltam,szegény Apu meg nem vette észre(de nálam lelki oka is van Anyu halála után romlott el hirtelen,erre emlékszem) hercegnős pizsamátok nincs? mert azt hiszem Míra kinőtte az egyiket,elküldöm :) de előtte azért megnézem :) rózsaszín, a felső alján meg fodor van :)

:arrow:

Lilla boldog szülinapot kívánok Neked és Anyudat is puszilom :)

KépKép
viranka

Kaqk,pü-t nem kaptam :(
Gica,neked válaszoltam :)

KépKép
viranka

Vera: szeretnék egy Kitty cicát ha van vmikor időd. erről írtam. :lol:
Neked nagyon megy a varrás..ilyen alvótárs varrást nem vállalsz mint az annapetiben? valami egyszerű változatot..??
:oops: :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Csak annyit gyorsan, hogy igen Irina a a btk-n a ped/pszich.-t tanítók szivatják állítólag a hallgatókat.
dmaggie

Hahó!

Csak gyors bejelentkezésre jöttem mert Zizi nyűgösködik pedig most ébredt fel :?

Móni! Várjuk ám azokat a képeket!!!
Még szerettem volna tőled kérdezni,hogy Grétinek a szemüvegét ragasztjátok le vagy a szemét?
Mert majd lehet nekünk is kell de nem tudom,hogy ilyenkor mit ragasztunk mert láttam én már szemet és szemüveget is ragasztva. :oops:

Vera! Nincs neki hercegnős pizsije,igazából nem is nagyon van most pizsije mivel mindig ez a szép ruha mániája van sokszor aludt szoknyába mert nem tudtam lebeszélni róla.
Egyébként ez az egy heppje van,mániákusan szeret öltözködni.

Kaqk De jó lesz Neked holnap!Én annyira szerettem az nst-ket!!Pont múltkor jutott eszembe,hogy milyen hülye voltam,hogy nem vettem fel telóra azt az édes kutyorgást!

juba0

Jaj, épp leültem a földre egy notebook-kal, de mindjárt megyek a kádba. Totálisan elhavazódtam, de holnap már leszek, szabadnapom lesz, itthon dolgozom.

Korog a gyomrom, de előbb fürdenem kell :roll: :arrow:

Ünneplőknek sok boldogságot!!!

Panna :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
vindolanda

Halihó!

Gyors leszek, majdnem lefordulok a székről. Ma este muszáj lesz aludnom. Pedig haladnom kellene. Majd meglátom. Egyébként azt vettem észre, hogy tényleg romlott a szemem. Az előadásokon is fel kellett vennem, mert alig láttam írni. Majd most is abban nyomulok, hátha bírom majd egy ideig.

Panka igazán fantasztikus ezzel az aláírással. Azért a nagyobb tesó hatása semmivel nem helyettesíthető. De gyönyörűek a betűi. :lol: Dettyk, sok sikert!

Lillának millió puszi. Boldog szülinapot, nagylány!

Juba, nagyon örülök ám én is az eredménynek. Szemüveg + v. - ? Nyugi, majd jobban fog látni és gyorsan megszereti. Gergővel én anno nem lacafacáztam, takartam, szemüveg fel, aztán kész. Akkor még csak 14 hónapos volt, nagyon jól tűrte, nem is akarta levenni. A gy.orvos mondta, hogy biztosan jobban lát, kitágult a világ és élvezi. Majd írd meg a tapasztalataidat!

Bercónak ma kellett venni egy Lego Ninjago-t. :lol: Ő is imádja, de a bátyjai is szívesen leülnek vele játszani, sőt apa is szokott csatlakozni.

Van szállásom, a szombati jelentkezésemet elfogadták. Éljen. Már le is töltöttem a kurzusinfo-t. Azt még nem tudom, hogy hogyan fogom megcsinálni a beadandót, de szombaton majd kiokosodom. :roll:
dmaggie

Helló, lányok!

LILLA, ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!!!

Maggie, Grat a szálláshoz!
Hát nem tudom, országos pletyka, hogy a pedagógiát oktatók próbálnak minél nagyobb szeleteket kihasítani maguknak, ezt a felsőoktatás minden fórumán látni, talán ez okozza az általad említett jelenséget is. De nagyon remélem, h nem lesz semmi. (Én annak idején megcsináltam a tanárképzést, a pszichó-tárgyakat imádtam, a pedagógiát nagyon nem, de elég korrekt tanáraink voltak.)

Hulla vagyok. Rájöttem, hogy a rohangászás nem fog keddenként menni, hogy 1 óráért kimenjek a pszichóra, meg vissza (az több mint 2 óra utazás), aztán 3 x1,5 órát zsinórban estig tartsak. Igazából nem bánom, hogy leadom, mert a téma ugyan érdekes (tegnap írtam róla), de a tanár nagyon bevezetősre veszi (elsősök ráhangolása), plusz a random módon összeállított csoportba 3 macsót alakító fiú került, az egyik kifejtette, hogy ő 18 évesen már elég önismeretre tett szert eddig, nem kér belőle órai keretben többet -- nehéz volt megállni, hogy ne kezdjek el hangosan röhögni. Holnap sorban lesznek óráim, azokat már alig várom, majd írok róla.
irina

Sziasztok!

Megint nem reagálok :oops:

Képeket hoztam, a kedvenceim :) Meg csibe szülinapi tortája :)

Gergike kicsit meg van fázva, de pasiból van és matricát játszik egész nap, mellé még nyűgös is. Grétike nem nagyon akar oviba menni, én meg elveszek az itthoni munkában :?

holnap igyekszem jönni :roll:

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Úristen, nagyon sok lett :oops:
Bocsánat :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
Ezek a képek csúcsszuperek!!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon szépek!!!

Juba!
Örülök, hogy tegnap délután minden rendben volt.
Nevettem egy nagyot, hogy szoknyában kell Bertusnak aludnia. :)

Viranka!
Míra igazi csaj! :)
Igen, az ember hamar elkanászodik, ha egyedül van... :)
A pü nem érkezett meg. :(

Kaqk!
Igen, a lányok építhetnek házikót legoból és kész. Én is mindig azt építettem annak idején... A fiúk meg válogathatnak az autókban, űrhajókban, repülőkben, várakban, vonatokban...

Irina!
Hát elég húzós akkor ez a keddi napod..

Ünneplőknek sok boldogságot!

Nekünk holnap lesz a napja. :)

Kép
gica1

Lilla, nagyon boldog születésnapot!

Móni, nagyon szépek vagytok! Tortát Te sütötted? Az is szép!

Juba: Zsófi és Fruzsi is szeretnek szoknyában aludni, én vettem nekik hálóinget, azóta nyugi van, mert nyáron "szép ruhában" aludhatnak :)

Zsófi továbbra is nagyon szeret oviba járni, nagyon jó kis helye van :) És már nagyon várják ott Fruzsit is :)

Hoztam képeket is :)

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jó reggelt!

Férfiak elindultak, de most először Rugónak nem volt annyira nagy kedve elmenni.
MOndtam, hogy bezár az óvoda nyolckor, erre közölte, hogy másik óvoda.
Belefeledkezett egy Mickey Egérbe, amíg öltöztettem...

Móni, nagyon csinos valaki 8) 8) 8) 8)
Szép képek, szép gyerekek :D

Panndi, hú, már emeli a fejét Gábor :shock: Bájosak mindannyian.

Szép ruhában alvás - :lol: :lol: :lol: :lol:

Irina, ne idegeskedj a hallgató miatt, majd megtöri az élet :lol: :wink:

Pedagógiás dolgok - alapvetően kompenzálnak sokszor, ahogy én látom. 1. a tanárszakot, tárgyakat mindenki csak félgőzzel csinálja általában, pár év után az ember besokall. 2. a dolog tudományosságát kérdőjelezik meg a ped-nél (más tud-ok képviselői), és ez érzékenyen érinti őket.

Lego - nekünk kis ház volt egy nénivel és egy bácsival. Meg valami bányász-csapat :roll: De mivel bátyáim voltak, soha nem játszottam lányos játékokat, babázni sem babáztam soha.
De tény, hogy a fiúknak többet gyártanak - hát persze, hiszen logikai játék, és azokat inkább a fiúkhoz alakítják
:roll:

Na, most elpakolom a lakást, aztán el kell mennem befizetni az óvodai étkezési díjat. Eddig nem jutottam el a megadott napokon :oops:

Heni hol van?

Gergőnek és Zsuzskának boldog születésnapot kívánunk!

Kép
vindolanda

Boldog születésnapot Zsuzskának, Gergőnek!

Én már megsütöttem a sajtos rudat, kész a kókuszgolyó, rizses csoki, most megyek készülődni :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Zsuzskának,Gergőnek boldog szülinapot :)
Annyit írtam,h. ha jól emlékszem 52 cm volt,de mérd le légyszi :)

Móni szépek a képek :)
Panndi,gyönyörűek :)

:arrow:

KépKép
viranka

Most csak köszönteni jöttem, később olvasok vissza :oops: .

Lillának utólag boldog szülinapot kívánunk!

Gergőt, Zsuzskát, és Péterkét Isten éltesse, nagy puszi a szülinaposoknak!
dettyk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: