A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2012 májusi babavárók

Igen nekem a védőnő ezt mondta,2 éven belül ez indok rá.
Amúgy az én terhességem többszörösen gáz volt,28.héttől vészesen kevés magzatviz miatt vizsgálgattak,ijesztgettek hetente,onnantól jártam heti nst-re,majd 33.héten görcsök,visszatartás... 38.héten meghalt apukám,onnantól magas vérnyomás,durva ödéma...végig farfekvés a kevés víz miatt...végül a 41 héten indított császár lett,meconiumos vizzel.

Tünet,csak a mellfeszülés,szinte az első naptól(innen tudtam úja,hogy terhes vagyok :))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.09.03 10:38-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

törölve
moni

Jó reggelt!

Nekünk 10-én volt a punkció, 13-én 2-t kaptam vissza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És ment a fagyiba 6 embrió :wink:

Kép
jessica80
Budapest

De eltűnt mindenki :)
Holnap doki,izgi.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

De jó sokat írtatok!!
Kig, Inkognito, gratulálok én is!!!

Évi, hát, nem lehetett könnyű a terhességed!!!!!

Hát, én is a veszélyeztetettek táborát gyarapítom. a rövid sztorink, hogy 3 inszem, 6 lombik után-közben már három angyalkánk van, 6., 9. és 21. héten vesztettük el őket... :cry: ezért.
De a lényeg a kissrácunk, Zsigi, aki a lombikok és a beteg baba (akit a 21. héten kellett megszülnöm, Edwards-szindrómás volt) után spontán sikerült. Őérte érdemes volt.

Szóval, a lombikokról mindent tudok én is... Kaálisok vagytok?? Hol? Mi annak idején Győrbe jártunk. Csak jókat tudnék rólunk mondani.

Holnap uh.....Iszonyat ideges vagyok, hogy minden rendben legyen....Mert tünetem szinte semmi. Nézegetem a teszteket minden nap....

Majd jelentkezem, hogy mi volt.
Sajnos nekem szarakodik a net, úgyhogy kínlódom a feljövetellel rendesen. egyszerűen ki szokott lökni a babanet....

Jó pihenést még mára!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Én is csatlakozom! :D
Van 2 csíkos tesztem és egyenlőre 0 tünetem :roll: Nem bánnám, ha így maradna, az előzőnél végigszenvedtem az első 3 hónapot.

Látom jó páran vannak, akik igencsak megküzdöttek azért, hogy ebben a topikban lehessenek. Minden jó, ha jó a vége :wink:

Folsavat mindenki szed? Napi 1-et?

Boldog babavárást!

V
virelle
Budapest

halihó
ma este doki :)

Virelle,üdv itt,gratula.
Folsavat igen,elkezdtem,napi 1+Mg 250 mg

evilany

Nálunk majd csak szept 15-én kell menni UH-ra.
Akkora leszünk 7 hetesek.

Viszont Szasza nagyon fáradékony.

Mi a femibion 800-at szedjük. Most a pingvinpatika.hu-n volt 1500-ért.
kig120
Kaposvár

Doki megvolt, 13 mm-es szép kerek petezsák, 5 és fél hétnek megfelelő állapot, 3 hét múlva vissza. Minden rendben, és abból a fekete foltból lesz az én édes okos manógyerekem, olyan mint Tomi . Zumba ésszel mehet. Esélyes a császár az előzmények és a közeli előző műtét miatt, heget fogjuk figyelni, terhesség vége felé ha idő előtti kontrakciók, hegelvékonyodás lenne, korábban indított csaszi is esélyes, de ez még a jövő zenéje.
Magnézium 1x1,Folsav 3x1

evilany

Sziasztok!

Gratulálok minden friss csatlakozónak!

Én ma megyek dokihoz este, kicsit izgulok. Nagyon bízom abban, hogy minden rendben lesz! Én Forevertõl a B12+folsavat szedem, napi 2-t, és a Nature Min-t, abból napi 4-t. Tünetem semmi nincs. Nagyon bízom, hogy így is marad, mert sajna tudom milyen rossz az émelygés, hányás. Sajna volt benne már részem.
inkognito4

Sziasztok!

Én is csatlakoznék! :)
Van pár kétcsíkos tesztem, de dokinál még nem voltam. Tünetek még nincsenek, remélem nem is nagyon lesznek (nagytesónál sem volt semmi).

A kisfiunk 19 hónapos, ő is császáros lett farfekvés miatt, de most reménykedek egy természetes szülésben.

Én egyelőre nem szedek semmit...
sophie007

Sziasztok!

Jönnék én is :-D

Dokihoz 2 hét múlva megyek, nagyfiam most lesz 11 hónapos..

Visszaolvasgatok, aztán majd még írok.
Vendég

Lina,Sophie,gratulálok,és üdv itt.
Látom nem csak nálunk lesz kis korkülönbség :)

evilany

Hát, tegnap megvolt az uhu... Szép, kerek petezsákocska, és egyelőre semmi nem látszik benne... Vagy kisebb a bogyó, mint gondoltuk vagy üres.....Még vissza kell mennem. Jól be vagyok..........
mert elvileg már 6+2 volt.
Jó sokat bőgtem tegnap, mára kicsit jobban vagyok, hiszen még jó is lehet... Húúú, drukkokat kérek!!!!!!!!!!!

Üdv az újaknak!!! De jó!!!Szuper, hgoy ennyi kisgyerekes!!!

Inkognito, gyere, mesélj!

Evi, Nálad volt a petezsákocskában valami??

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

madaran

Madaran,héééé,lehet h ma indul be a szíve!Vagy ma jelenik meg az embrió jól láthatóan!Ne rííkasd,ijesztgesd a manót!
Nekem hasi UH volt elég "ócska"géppel és petezsákot lát csak azzal,egyenlőre. De nem aggódom.
Mikor kel visszamenned?

evilany

Madaran együttérzően szurkolok neked. Tényleg mikor néznek meg?
A sírás jó volt, hisz levezetted a feszültségeket, most meg simogasd, beszélj vele :wink: Pussz, várom a híreket.

Lilypie Fifth Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
kukucsi68

Sziasztok!

én múlt hét csütörtökön voltam uh-on, akkor voltam elvileg 5 hetes, és ott se látszódott semmi, csak a petezsák. Elvileg 7-8 hetesen lehet már látni vmi mást is meg a szivverést. Szóval Madaran ne izgulj, nem lesz semmi baj!
annaanyu
Debrecen

Sziasztok!

De jó, egyre többen vagyunk! :D Üdv az újaknak!

@Madaran, én 5+3-nál voltam UH-n és csak egy 7 mm-es petezsák volt látható. Simán benne van a pakliban, h kisebb a babó. Amúgy az előzőnél 6+1-nél voltam az első UH-n ott sem látszott semmi, de 3 hét múlva már igen :lol: Nyugi, minden rendben lesz! :D Csak ketyegnének már a napok a következő UH-ig...

Úgy néz ki elhamarkodott kijelentés volt részemről a tünetmentesség... Borzasztó hányinger tör rám újabban naponta többször. És hamarosan 2x repülnöm is kell :roll:
virelle
Budapest

Üdv mindenkinek!

Evilany
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyógyszer
Elevit, Utrogestan, Clexane, Meforal, Folsav, Maltofer, Magne-B6
Ezeket szedem...

Madaran
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Én úgy tudom, hogy a koraterhességi UH-k nem mindig teljesen megbízhatóak...(gép, vizsgáló függő)... viszont egy HCG, progeszteronos vérvétel sokkal több infót adhat... főleg, ha a vérvételt pár nap múlva megismétlik...
Nem tudsz elmenni egy vérvételre?

Kép
jessica80
Budapest

Sziasztok!
Tünetem még nincs, UH-n minden oké, 5-6 hetesnek felel meg, majd szept végén kell mennem megint. Nekem már volt szívcsõlüktetés. Mondjuk ettõl függetlenül izgulok nagyon, mert tényleg nincs semmi bajom. Na jó cicijeim kicsit megnõttek, de nem fájnak. Nem émelygek, nincs hányingerem. Ja és iszonyatosan álmos vagyok, du-ra nagyon elfáradok.

Minden új csatlakozónak gratulálok!

Gyertek meséljetek!

Olyan rossz, hogy nem írhatok magamról semmit... :?
inkognito4

[quote="inkognito4"]
írta:
inkognito4Olyan rossz, hogy nem írhatok magamról semmit... :?

de mi az oka?.. :shock:

evilany

Evilany!
Azert, mert amíg nem jelentem be a munkahelyemen, nem szeretném, ha vki felismerne. Miután publikus lesz a dolog, utána ide is majd a megszokott felhasználó nevemmel fogok jönni.
inkognito4

Jah :) így már érthető.Én ugye gyeden :) ilyenekre nem terjed az agyam :)

evilany

Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok.
Ma reggel már egy erőteljes 2csíkos teszttel keltem, rendes émelygéssel.
Pont időben jön, nagyon örülünk, elsőszülöttünk pont 3éves lesz, mire megszületik a baba:)
Elevitet szedek, néhány hete és külön e vitamint, lassan jön a többi vitamin vissza...
csengobarack
Csór

Üdv a csapatban csengobarack!

Lányok most már sztem kellõen sokan vagyunk ahhoz, hogy csináljunk egy táblázatot, hogy ki tartozik ide, kiért mikor kell izgulni, hányadik babóca stb. Meg úgy sztem könnyebben megismerjük egymást. Oké, hogy felvetettem az ötletet, de sajna idõhiányában nem tudom megcsinálni(ha már mesélhetek, akkor megértitek :) ). Ki az aki elvállalná?
inkognito4

tettem magamnak vonalzót, de nem látszik. Talán most.
inkognito4

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Nem is tudom, mikor jártam itt utoljára, ki maradt pár nap.

Madaran, nagyon szurkolok, hogy legközelebb mindent jól lássatok!

Mi hétfőn voltunk orvosnál, Picuri 6 mm-es volt, és már a szívdobogását is elkaptuk. :)
Ezután szerdán volt egy nagyon durva rosszullétem. :( Először azt hittem, a terhességi tünet csak, de nem az lett. Epegörcs, vagy valami hasonló. A lányom születése után volt ilyen, sőt, sajnos kb. 2 havonta visszatért, már rettegek tőle. De kb. egy éve elmúlt... úgy tűnik, a terhesség ismét kihozta. Be vagyok tojva rendesen, hogy mire számíthatok ezután.
A rosszullét miatt szerdán meg is mondtam a munkahelyen, hogy mi a helyzet. (Bent lettem rosszul.) Azt hiszem, jól fogadták, egy-két kollégát leszámítva egészen aranyosak voltak.

A táblázat jó ötlet! Amíg táppénzen vagyok, a feladat megkezdését be tudom vállalni, ha gondoljátok. Utána lehet nekem sem lesz elég időm :?
szilly

vonalzó-teszt

(vonalzó törölve 2011.12.11-én...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilly 2011.12.11 17:55-kor.
szilly

vonalzó

inkognito4

Táblázatban én is benne vagyok. Milyen adatokat adjunk meg? Bár én megvárnám az első ultrahangot, csak utána tudok biztosat.
Vendég

Voltunk ma UH-n :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
#1: CRL:5 mm, szívverés: 127/perc
#2: CRL:5 mm, szívverés 114/perc

Doktor szerint tökéletes bébik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
jessica80
Budapest

sziasztok
tábla,jó ötlet,én vezetek többet is(két korábbi fórum)ha gondoljátok én vállalom.
Másiknál írtuk:név,életkor,lakhely,hol szül,mikor szül,baba neme,neve,hányadik gyerkőc.

Jessica,csodálatos!!!

Csengőbarack,üdv és gratula!

evilany

Szép estét!

Jessica, hát tényleg ketten vannak? Én még ott tartottam, hogy akár kettőre is elég a HCG... Micsoda szuper hír, gratulálok!!! :D

Evilany, mi anno ugyanezeket írtuk kb. Ill. még az orvos nevét, a tesók nevét, és volt egy "extra megjegyzés" mező is (pl. hogy lombik volt, vagy hogy programozott császár lesz, stb.)
szilly

próba

tábla

Kép

majd sorba rendezem az adatok megadása után.Sajna ilyen picire csinálja,igy marad a linkes beszúrás...(lila)oké?

evilany

Évi
Jó lesz a táblázat!
Adatok:
Kor: 31 év
Lakhely: Szabolcs-Szatmár-Bihar megye
Szülés helye: DOTE
1-2. baba lesz
Eü. dolgozó vagyok...

Egy megjegyzésem viszont lenne. Szerintem, nem etikus, hogy kiírjuk a doktorok nevét, ha mi elbújunk egy NICK mögé... :?

Kép
jessica80
Budapest

Jessica,az eü dolgozó mit takar,kiváncsiskodhatok?
DR-ok neve talán azért szokott szerepelni,mert ha vki olvas és a doktorról lenne kérdése,felteheti.De törlöm ha gondoljátok.

evilany

Sziasztok!

Nagyon klassz a tábla! :)

Rólunk hiányzó adatok:
Kórház: SOTE II, Budapest
tesó neve: Ágnes, 32 hónapos

Doki neve: Pusztán a név megadásában nem találok kivetnivalót. Dicsérő szavakon kívül sosem jutna eszembe nyilvános fórumon kibeszélni az orvosom - én ezt tartom etikátlannak.
De persze én is meghajlok a többség akarata előtt e kérdésben.

Evilány, nagyon szép neveket választottatok! Sára nálunk is sokáig első volt a versenyben az akkor még tervben lévő kistesó számára, egészen addig, míg idén nyáron két barátnőmnél nem született Sári egyetlen hónap alatt. Most kicsit foglaltnak érzem a nevet a saját köreinkben.
szilly

Sziasztok!

Jessica! Ne haragudj, de nem tudom kitalálni de most akkor szabolcsi vagy vagy hajdú-bihari? :)
Egyébként én is a DOTE-n szülök, elvileg május 10-ra vagyok kiirva. 2,5 éves kislányomat Annának hivják.
annaanyu
Debrecen

evilany

[quote="annaanyu"]S írta:annaanyuziasztok!

Jessica! Ne haragudj, de nem tudom kitalálni de most akkor szabolcsi vagy vagy hajdú-bihari? :)
Egyébként én is a DOTE-n szülök, elvileg május 10-ra vagyok kiirva. 2,5 éves kislányomat Annának hivják.

Szabolcs megyében lakunk, de eddig is Debrecenbe jártam doktorhoz és ott is fogok szülni. Főleg hogy ikrek lesznek. A DOTE-n szuper koraszülött intenzív van. Ikerterhességnél elég gyakori a koraszülés. :?

Kép
jessica80
Budapest

Ezek a vonalzók kicsit gárgyúak :roll: :oops: :wink:
Szilly is 6+4, neki van vissza 234 nap, nekem is 6+4 és 230 nap van vissza... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy a vonalzó tud valamit?

Kép
jessica80
Budapest

Kicseréltem. Így már jobban mutat.

Kép
jessica80
Budapest

[quote="jessica80"]
írta:
jessica80Szilly is 6+4, neki van vissza 234 nap, nekem is 6+4 és 230 nap van vissza... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy a vonalzó tud valamit?

Igen, ezt én is figyeltem! Lehet más hosszúságú volt a ciklusunk? Enyém általában 26 napos.
Jééé, de most már a tiéd is ugyanannyit számol!

(vonalzó törölve 2011.12.11-én...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilly 2011.12.11 17:56-kor.
szilly

Jessica az én kérdésemre szándékosan nem válaszoltál?.. :shock:

evilany

Évi
dr :oops: :lol: :wink:

Kép
jessica80
Budapest

De jóóó!Sejtettem :wink:
A 2010 aug-i babáknál is egy doktornővel kezdtem a sort :) neki is lombikbabája van :) azóta is aktív fórumtag :) hát ez szuper egybeesés :) ő lett persze a topik doktornénije

evilany

evilany

Jessica!
És hol dolgozol, Nyiregyházán? Itt a Dote-n végeztél?
annaanyu
Debrecen

Sziasztok Kismamik!

Jessica, gratulálok a szívhangokhoz! És milyen doki vagy? Már ha publikus... :)

Szilly, neked meg jó pihenést! Amúgy ha pihensz, nem jönnek elő a görcsök?

Táblázat jó ötlet, de én is csak 1-2 alapadatot adnék meg... Egyenlőre nem tudják a munkahelyemen. Előzőnél 8 hetesen meg kellett mondanom, és egy tapló megjegyzést kaptam a főnökömből. Bár már váltottam, annyit megtanultam a dologból, h ha nem muszáj (pl nem rókázom zsinórban a mhelyen) akor kivárom a 3. hónapot.

Szóval Budapest, 2. gyerek, vmikor május eleje az időpont (elég össze-vissza jött meg az utóbbi időben)
virelle
Budapest

[quote="annaanyu"]J írta:annaanyuessica!
És hol dolgozol, Nyiregyházán? Itt a Dote-n végeztél?

Nem Nyíregyházán dolgozom... :wink:
Igen, a DOTE-n végeztem :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
jessica80
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: