Sziasztok!
Bocsi, hogy tegnap nem jelentkeztem, sűrű nap volt, ebéd után mentem Emmáért, indultunk Pestre a nefrológiára, marha sokat vártunk... aztán meg siettünk haza, hogy összepakoljunk, és indultunk is Kistelekre, segíteni a sógornőmnek parkettázni meg költözködni. Mire ideértünk, olyan fáradt voltam, hogy be az ágyba, és kész.
Kukucsi, nem azt mondom, hogy a kor nem számít, de tényleg ez személyiségtől is függ, ki mennyire érzi magát fiatalnak, egészségesnek egy új élet adásához. Én aztán főleg nem mondok semmit, hiszen az én anyukám 40 évesen vállalt és szült engem. És ez anno -24 éve

- nagy szó volt. Sajnos nem élte meg, hogy nekem is gyermekem legyen, nagyon korán meghalt rákban.

De pl. az ő anyukája, mamám egy igazi túlélő, 92 éves, és akármi történik vele, mindig talpra áll. Most is műtötték. Nem tudom, van-e benne még annyi erő, de szép, hosszú életet élt. Kicsit eltértem a témától, a lényeg az, hogy én nagyon szurkolok Nektek!
Gormlaith! Sok szeretettel köszöntelek én is minálunk!

Neved honnan ered?

Kicsit bővebben írj magatokról, merre laktok pl.
Hangulatváltozások. Hát én sem nagyon emlékszem, hogy nekem bármelyikkel olyan sok lett volna, olyankor előfordul, hogy felforrok dühömben valami apróságért, de máskor meg olyan nyugis vagyok. Esetleg próbálj egy kis magnéziumot, azt lehet szedni nyugodtan.
Bazsa! Hogy vagy? Timci egy hétig van oda vagy 10 napig? Erre nem is emlékszem.
Képzeljétek, mintha éreztem volna valamit...

Még elég korai, hiszen szombaton lesz 15 hetes, de határozottan nem gyomorféle dörgés volt. Egy lökethez hasonlítanám... de még nem mondom, hogy magzatmozgás, majd ha gyakrabban is érzem egy nap. Ma próbáltam így fordulni, úgy fordulni, hogy hátha megint...de utána nem volt semmi.