A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bari: Benedek és Zalán?!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon szép nevek!!!!
Persze elbőgtem magam azon, amit írtál!!! Nagyon-nagyon jó olvasni, hogy boldogok vagytok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És veletek örülünk mi is!!!!!
szélkisasszony

A laptetőmből meg mindenki vegyen szépen magának egy szeletkét. Egyet magamnak is megtartok azért.... :oops:
szélkisasszony

Szélkisasszony, jelenleg úgy érzem, Nekem most nincsen szükségem a szeletkére, felajánlom Nektek, Kagylónak, Krettynek, Ancsinak!!! Remélem sikert hoz!!!!!

Bari, szerintem annyira jó, amikor megtudod a nemét a babának és nem egyszerűen "gyermekednek", "pocaklakónak" hívod, hanem ha megvan a neve, akkor nevén szólítod. Én is így tettem Dodóval. :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Szélkisasszony, én veszek belőle, nekem mostanában mindig csak a lap alja jut.... :?
Vendég

Jöttem, mert valamit elfelejtettem tegnap este :oops: :oops: :oops:

Szeretettel küldöm Neked is a ragacsot Szélkisasszony!!!

Kép Kép Kép

Köszi mindenkinek!!!

Bari

bari6

Csak olvasni van időm, mert akkora a termés!!!!

Szélkisasszony, nagyon-nagyon gratulálok nektek, nagyon boldog voltam, hogy 3 babó is beköltözhetett hozzátok.

Hát Bari, tegnap este fejés közben úgy sírtam, olyan jó volt olvasni, hogy a két fiúnak mennyire örültök. Nekünk is először arról volt szó, de Elekesnél változott.
Kívánom, hogy két olyan kisfiad legyen, mint nekem Matyi. Akkor nagyon megkönnyíti az életeteket.

Többieket is puszilom, de mennem kell főzni, meg a két haramia is egyfolytában igényel.

Kellemes hétvégét! (lassan találkozhattunk volna ma :cry: )

KépKép
momelcsi

Igen, Melcsi, pont az jutott eszembe, mennyire tökéletes időnk lett volna ma...... :( Szerdától meg jön az őszies idő, passz, hogy hova fogunk menni pár hét múlva.............. :(

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Bari: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon köszönöm!!!

Kretty: :lol: a lap alja sem rossz... :wink: És ezért is osztogatjuk, hogy mindenkinek jusson belőle. :D

Momelcsi: nagyon köszi. :lol: Sári jobban van már??

Ma megint jó meleg lett. De csak lesz még szép őszi nap később is!
szélkisasszony

Szimba,
Ha olvasol még minket, akkor ezt a képet Neked küldöm :wink:

Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene, nagyon cuki a kép!!!

BArika, Gratula a két kukishoz!!!! nagyon megható volt amit írtál. olyan jó h így tudsz örülni a fiúknak is!

Szélkisasszony,
hajrá mennek a babaragacsok!!!! hány puszit kértél apánktól?

Kép
rencsi79

Sziasztok!
Nene
Annyira édes! :wink:

Ezt találtam,csak azt nem tudom megrendeljem-e. :roll: :shock: :lol:
http://teherbeeses.hu/babateremto.html
http://teherbeeses.hu/konyve/
Vannak itt érdekes dolgok! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Drágáim!
Itt voltam a zugban :) de nem volt annyi energiám hogy írjak.Figyelemmel kísérem az eseményeket,és drukkolok mindenkinek.
Katapetra
Nagyon szép lett a konyhád,ügyi voltál :)
bari
két kisfiú,gratulálok,a nevek is szépek.
nene
Bálint gyönyörű,szépen fejlődik. :)
- És az a cipőcske! Nagyon cuki :lol:
emerenc
Így eltelt az idő,hogy már kezdesz? :lol:
Szólj ,ha kell a szerencseszuri! :)

Puszi,bocs ha nem írtam mindenkinek,de olvaslak Benneteket.
Szép vasárnapot,egyenlőre ez az utolsó jó idős hétvége :( lehet hogy jön a komor ősz? :shock: :evil:

szurikáta
szurikáta56

Nene: mindig felvidít, ha a babáitok fotóit látom!! De Bálint mosolya különösen feldob!!! Annyira édes!!!!

Rencsi: mivel apánk mostanában nincsen péntekenként, ezért Kisdoki csinálta a transzfert. És Tőle nem kaptam puszit! :? De majd az első UH után kérek mind a kettőjüktől!!! :wink:

Szurikáta: Igen, ki kell használni a jó időt. Neked is csodás vasárnapot!!! :lol: :lol:

Ancsi: hogy vagy???? :D Milyen kutyusaid vannak?

Kriszto: milyen volt a csúszdázás? És hogy sikerült a torta?

Kretty: készülsz a szurikra? :D

Emerenc: piri?

Szép napot mindenkinek!
szélkisasszony

Sziasztok!

Köszönjük a névdicséreteket. Jól megríkattalak benneteket :oops: de azt hiszem hamarosan követni fognak és Ancsi, Kagyló, Szélkisasszony is szépeket fog írni :lol: utána meg a szeptemberiek majd októberiek és szép lassan mindenki megtudja milyen jó egyfolytában elérzékenyülni :roll:

Szélkisasszony, Kagyló, Ancsi +++++++++++++++++++++++++++

Nene, de helyes Bálint! És amit meg Szimbának küldtél (tuti elérzékenyült ;) ) Jó lenne,ha egyszer írna,h mi van velük! és persze Sajóék is!!!

Tényleg Zs76, Ti is régen jelentkeztetek....Monilla is....és még jó páran, Paraneról ne is beszéljünk :( gyertek és meséljetek Mi van veletek!!!

Kretty, növeszted remélem szépen a tüszőcskéket!!! Szerdán lesz az első UHU?

Kriszto, milyen volt a vízben fitneszelni??? Tetszett?

Csuti, remélem jól vagy!!!

Szurika, én nagyon nem bánom már az őszöt :oops: a kedvenc évszakom :)

Puszi mindenkinek és szép hétvégét!!!

bari6

Kagyló, neked már meg van teremtve a babád és ott van a pociban!!!! Szóval nincs szükséged babateremtő könyvekre!!! :wink:

Szélkisasszony, a szurikat már megszoktam, a husitól vagyok kiborulva. ma a húsdiétámat egy bazi nagy sajtos-tejfölös lángossal kezdtem... :oops: nem megy szépen.... :roll:
Vendég

bari
Az őszben a vénasszonyok nyarát :lol: én is nagyon szeretem. Kellemes hőmérséklet,finom napsütés,és a jó illatok.
kretty
Sajtos-tejfölös lángos hmmmm nyami-nyami :lol: jó választás reggelire :lol: :lol:
szélkisasszony
babaragacs :arrow: :arrow: :arrow: :)

szurikáta
szurikáta56

sziasztok! Holnap nem tudok jönni,mert iskolában leszek. :roll: Pusszantás Nektek! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hát megvolt a keresztelő, nem volt semmi probléma. Pedig én mit össze aggodalmaskodtam, kaja, öltözködés és utána itthon vendéglátás. De Matyi már a templomba bemondta az unalmast, pap előtt beszundult és ezt itthon még 2 órával megfejelte. Bezzeg Sári, fészkelődött végig, itthon pedig inkább a vendéglátó szerepét akarta volna.
De végül mindenki jól érezte magát, és ma már keresztényként feküdtek le a gyerekek.
Ha találok jó képet, rakok fel.
Többen kérdeztétek Sárit, hát még nem az igazi formáját hozza, nem eszik annyit mint régen, de így is hízik. Most is 150grammot sikerült a héten. Abbahagytam a méricskélést evésenként, mert csak idegesített, hogy 70-80-at evett. Egyen, amennyi jól esik neki. Ma 7800gramm volt, Matyi 6310.
Mindenkinek kellemes hetet!
Én is várom már az enyhülést, örökké izzadunk (szoptatás mellékhatása), Sári is mindig tiszta víz.

KépKép
momelcsi

Barikám! :lol: :lol: :lol: :lol: Én is mindig titkon két fiúról álmodom!
Gratulálok! Sugároznak a soraid a boldogságtól annyira jó! :lol:
nene, Bálint álom pasi! :lol:
nyuszika, Dórika, annyira csajos! Hihetetlen, hogy már ilyen picikorukban is mennyire tudnak nőcik lenni! Nagyon helyes a fülbevaló!
Szélkisasszony, drukk+ 3X drukkk+++++++++++++++++++++++++++++
kagyló, minden ok lesz!+++++++++++++++++
ancsi,++++++++++++++
krisztokám, ez már tetszik, hogy ilyen kis fitt vagy és jó kedvű! :lol:
Rencsike, drukkolok a kezdéshez!
katapetra, :lol: :lol: :wink:

Pénteken piri megjött, hétfő reggel hívom Apánkat! :D

Szurikáta, a kezdéshez jól jönne egy szerencseszuri, hogy rendben legyen minden! :)
emerenc

melcsike! :D Nagyon várom a képeket! Nagyon édesek lehettek!
Neked biztos fárasztó volt egy kicsit......jó, hogy ilyen ügyesen bírták! Lehet, hogy Sárika a meleg miatt eszik kevesebbet....
emerenc

melcsike
Csatlakozom emerenchez, kéééépeeet kéééérünk!!!!! :lol: :lol:

emerenc
Kép :arrow: :)

Én: éjszakai betegfelügyeletben vagyok,hosszú lesz az éjszaka :shock:
Jó éjt mindenkinek :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!!!!

Bari, teljesen megértem a babanemek közötti érzelmi zavart.
Ezzel annó én is így voltam.
Nagyon-nagyon gratulálok!!!!!

Kretty, a két szuri mellé kell mást is szedned????
Volt most szondázásod, vagy csak azt egyetlen egyszer végzik????

Szélkisasszony, tesztelned kell, vagy B-hcg-t néznek????

Kagyló, az idő az ilyenkor sajna lassan telik, De már Te előrébb vagy, mint mi, akik még a papírokat szedegetjük össze....

Szurikáta, kitartást az éjszakához, nyugodt, ÁLMOS betegeket kívánok!!!

emerenc, neked is indul a stimu????

Szép estét!!!! :D :D
primula35
Algyő

Megvolt az eslő szuri... 8) 8) Nem is éreztem.!

Primula, szondázás nem volt, este még clostilbegitet is szednem kell.

Emerenc, hajrá kezdés!!!
Vendég

Bari,
jaj nagyon gratulálok a két kis kukishoz :D és milyen szép neveket választottatok :lol:

Nyuszi,
nagyon tündéri Dóri, a második képen az a nézés...na ha már most beveti ezt a trükköt, mi lesz később...?? :lol: kezdhetitek felkötni a gatyát és elővenni a seprűt a fiúk elhajtására.... :lol: :lol: :lol:

Momelcsi,
szuper hogy minden rendben ment a keresztelőn :wink: majd raksz fel képet róluk??

Nene,
Bálint nagyon tündérke, én is mindig elolvadok a mosolyán, tuti hogy ez lesz majd a titkos fegyvere a csajoknál...már most működik... :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,
jó kapaszkodást a bogyóknak :D ű

Kretty,
mennek a drukkok!!!
leeda

Sziasztok!

Ági28,Almendra! Bújjatok elő és meséljetek, hogy vagytok? Ági! Gyerekek??? Almendra! Volt próbálkozás már, esetleg gratulálhatunk is????

Ancsi! Millió-billió drukkom a Tiéd! Nagyon szorítok és izgulok érted! Hogy vagy????

Barika! Jaj, cukik a fiúk, néztem a képeket. Vigyázz magadra, pusszantalak!

Cs. Andi! Veletek mi a helyzet? Mikor lesz vérvétel kontrollod? Utána gondolom következő mensivel kezdtek is.... te visszamentél már dolgozni? Jól emlékszem, nem lehet egyszerű...

Csuti! Puszillak! Remélem minden ok, de hívlak úgyis a héten, hogy hogy vagy...

Emerenc! Hajrá kezdés, sok tüszőcskével!!! Kívánom, hogy járj sikerrel és egy kis trónörökös neked is hamarosan ott fickándozzon a pocidban!

Era33ű! Holnap konziiiii.... de jó lesz... aztán indulás a dzsungelbe..

Erikk! Hogy vagy? Nem jössz közénk! :-(

Kagyló! Mizu??? Pozitív gondolatok ezrei, igaz??? mondanom sem kell, hogy a millió-billió drukkom egyharmada a TIÉD!

Katapetra! Csak annyit, hogy de jóóóóóóóó neked most....

Kisalag, Kisgaby! Hol vagytok? Meséljetek kivel mizu? Kisgaby! Gyerkőcök???
Kisalag! Fogyi? Kezdés??? Kedv????

Kretty! Kitartás a sulihoz, és juhééééé szurik, sok-sok tüszőcskét növeszteni!!!

Kvzsuzsi! Mikorra várható kezdés nálatok? Milyen volt a hétvégi rendezvény? Az idő nagyon klassz volt...biztos sokan voltak...

Leeda!Nálatok mi a helyzet? Gondolkoztok kezdésen? Most nem vagy egyedül, igaz?

Loreena! Puszillak és Marcit is! Már biztos nagyon nagy fiú!

Mné! Hol vagy? Mi van veletek? Fiúk? Szüleid? Puszillak

Momelcsi! A képek mindig jöhetnek! mikorra tervezitek a babawatsut? majd mesélj! kíváncsi vagyok nagyon!

Monilla! Hol vagy????? Mi van veletek? Mik a tervek? Kisfiad?

Nene, Nyuszi! meséljetek a gyerkőcökről, már biztos nagyon kis ügyik és figyelnek mindenre, mi a kedvenc? (lámpa, valami plüss, csörgős stb....)

Parane,Poszi! Nem jöttök soha.... remélem mindketten jól vagytok és a terhesség minden pillanatában jól érzitek magatokat... hátfájás van már? Az alvás megy még? Vagy már nagyon fészkelődni kell?

Primula! Szondázás, csak egyszer van... Mikor mész Apánkhoz? Hogy álltok a papírok beszerzésével?

Rencsi! pajzsmirigyjöjjönhelyre-drukk...

Szélkisasszony-Szélúrfi! Millió-billió drukkom következő harmada a Tietek!

Szivi77! Te már nem jössz többet hozzánk???

Szurikáta! Jó pihenést mára! Remélem meglesz! Ne hajtsd túl magad nagyikánk!

Vjulcsi! Te is eltűntél....

Zafír-Oxigén! Hamarosan kezdés.... hangolódtok már???

Zs76!Hogy vagytok? Nálatok megvolt kezdés? Vagy esetleg már eredmény is van?

Csatolom a táblázatot és kicsit később mutatom a túró rudi tortát... nagyon klassz lett!!!

1315205913.4721.htm

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Mivel sehol senki :cry: :cry: ezért jöjjön a túró rudi torta, hátha előbújtok...

pedig unatkozom ám.... :roll:

Kép
Kép
Kép

kriszto

kriszto82

Kriszto: hát nem vagyok egy édes szájú, de ez tényleg irtó klassz lett!! És kinek a szülinapjára készült? :lol: :lol:
És nagyon köszönjük a drukkokat!

Primula: majd tesztelnem kell, de az még odébb van. :? Ja és a szondázás csak egyszer van!! Ne izgulj!

Kretty: mennek a tüszőnövesztő drukkok!!!! A szurikat magadnak adod be ugye?

Ancsi:?????? Merre vagy? Mi van veled?

Bari: egyetértek az ősszel kapcsolatban. Már alig várom a délutánt, hogy enyhüljön a meleg. :lol: :lol:
szélkisasszony

Itt vagyok :D
Csak ez a hülye net ledobál :twisted: :twisted:
ancsi80

Amugy elvagyok, jó lenne egy - két héttel idősebb lenni :?

Szélkisasszony: 2 westink van, elvileg szerelmespár, de a fiú inkább belém szerelmes, a lány pedig az orvos szerint frigid, sztem leszbikus :P Hogy vagy? Miket csinálsz?
Babatapik mennek++++++++++++++++++++++3

Kriszto: köszönöm drága a giga drukkodat :D Nagyon jól esik, remélem tudod, hogy én is legalább ennyire, ha nem jobban drukkolok neked :wink: Torta istenien néz ki, gondolom nagy siker volt :D

Emerenc: hajráááá kezdés, gyere hogy mit mondott Apánk :wink:

Barikám : itt is :D :D :D Remélem jól vagy :D

Kagyló: mizujs? Hogy telnek a napok ???
nagyon: +++++++++++++++++++

Leeda: hogy vagy? amugy nekem se jött be annyira a talpmasszázs, a ciklusom megbuggyant tőle, volt hogy 25 napra jött meg, utána meg 31.... :shock:

Melcsi: képeket szeretnék én is :D

Nyuszi: Dodó tüneményes :D

Kretty: hajrá szuri és persze husi Én már a husitól ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, de azért eszegetem :?

Puszilok mindenkit :D
ancsi80

Nene: juj de szép Bálint és már milyen sokat nőt :D

Era: drukk holnapra :D

Zsuzsi: hogy vagytok??

Mné: gyere egy picit közénk, nagyon eltüntél.....:cry:

Rencsi: mi ujság? Leletek? Domiról egy kép esetleg :wink:
ancsi80

Ja még a tesztet kérdeztétek....
Elvileg jövőhét péntek, gyakorlatilag nem tudom :?
10es tesztem nincs, meg olyan sok - láttam már, hogy félek, így meg elvagyok......

Amugy szerintetek mikor érdemes tesztelni?
ancsi80

Kriszto,
húúú de jól néz ki!!!! recept? ízre is túró rudis lett?
köszi a paszsmirigyes drukkok, jövőhéten kiderül.....

Ancsi,
én 2 héttel a punkció után teszteltem akkor már erős csík volt és én sem 10esel...igazából nem tudni h kinek mi a jó, én szeretem tudni h mi a helyzet akkor is ha rossz az eredémény a bizonytalanság kikészít.... minden lelet meg van már csak arra várok h a pajzsmirigy problémám rendeződjön ha igen akkor hamarosan indulunk( következő pirivel) ha nem akkor bizyontalan a kezdés.....

Emerenc, hajrá kezdés!!!!! gyere és mesélj mit mondott APánk!

Szélkisasszony, azt hittem csak nyáron nem volt apánk pénteken ez nekem lemaradt....bocsi, akkor majd később begyűjtöd a puszikat.....hányat szeretnél kettőt vagy hármat?

Kép
rencsi79

Rencsi: köszönöm :wink:
Na reméljük minél előbb rendeződik és akkor hajráááá tesó :D

Hahóóóó merre vagytok???
ancsi80

Kép Kép

Két kisszerelmem :lol:
ancsi80

Na lépek én is, ebédelek utána jön az utro....
Jóóóó kis program :twisted:

Puszi
ancsi80

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, jól esik.
Szívesen és rendszeresen olvaslak benneteket, de nálunk úgy alakult, hogy nem a Dévai Intézetben folytatjuk egyelőre a küzdelmet, hanem a pesti Kaáliban. Ennek teljesen gyakorlati oka van, mivel a Dévai doki nagyon szimpatikus volt, és ha áprilisig nem sikerül babásnak lenni, akkor van reális esélye, hogy visszatérünk hozzá.
Az ok, hogy a pesti Kaáliban elő lettem jegyezve januárra lombikra, és addig amennyi inszem belefér, még próbálkozunk azzal is, és decemberben indulhat a stimuláció.
A D. mondta, hogyha nem kötné őt a jogszabály, egyből indulhattunk volna a 2. lombikkal nála, mert az első lombik eredménye indokolná, de mivel az szerinte törvénytelen volt, így csak amikor betöltöm a 38. évet (jövő március vége), akkor lehet lombikról szó.
Sokat gondolkoztam, hogy mennyit számít a januári vagy az áprilisi lobmik, de úgy döntöttem, hogy négy hónap sok idő.
Egy hét múlva, ha megjön, indul a closti szedés, és az inszemináció.
Szóval itt most már csak "betolakodó" vagyok, mert nem Dévai Intézetbe fogok járni.

Azért természetesen drukkolok mindenkinek, és továbbra is olvasom a fórumot!!! :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra!

Én nagyon szorítok neked, hogy ne kelljen már lombikozni, hanem gyorsan jöjjön össze inszemmel!
DE gyere azért néha, mert van itt más is, aki nem Dévais és mégis jár közénk...
Szóval azért a helyzetjelentésekre nagyon kíváncsiak vagyunk, pl. majd ha kezdtek, vagy ha megvolt az inszem, hogy mi is tudjunk neked drukkolni, akkor még jobban!
Szóval hajrá, hajrá, babócára fel!

Szélkisasszony! A barátaink kisfia 4 éves lett. Ő kapta, abszolút kedvenc a túró rudi. :D :D érthető...

Rencsi! Receptet küldöm: http://www.csakapuffin.hu/2011/01/turo- ... enhet.html
az alja brownie, egy az egyben úgy csináltam ahogy itt írja.

A túrós rétegbe nem tettem csak vaníliás cukrot (2 db-ot) a sima cukor helyett...

A csoki pedig nálam nem tortabevonó, hanem étcsoki (szerecsen és boci ét) megolvasztva. és én nem 7-7 hanem kb. 12-14 dkg-nyi csokit olvasztottam rá, hogy azért legyen vastagsága. Szóval picit többet, hogy jó csokis legyen.

Én a hosszabbik verziót csináltam, azaz rétegenként megvártam míg megdermed... persze fagyasztóban kb 15 perc volt mindössze, majd jött a következő réteg...

baromi egyszerű! tényleg és valóban túró rudi íze van. fincsi.

Ancsi! De cukik! Akkor az ikreknek szurkolok, két kutya, két baba! Úgy legyen!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto : Ámen :D :D

Almendra: drukkolok neked nagyon, én a Bp.-i Kaáliból jöttem, 9 beültit csináltam ott meg, ha valami kérdésed lenne és tudok segíteni, szólj nyugodtan :wink: Kihez mész?
ancsi80

Sziasztok!!!!

Még jó hogy nem este láttam a torta képeket, mert a nasi még lemozogható.

Ma du. megyek a nődokihoz a szövettani eredményemért, a leletek beszerzése folyamatban.
Volt vki köztetek, aki a 21. napos hormonvérvétel helyett már a 19.napon vetette le???

Ancsi, mennyi utrót kell alkalmaznog???

Annyire "megirigyeltem" a fogászaton való látogatást, hogy még du. én is megyek. Sajnos!!!!
Én ínygyulladással küzdök, a huzat, klíma "jótékony" hatása.

Era, neked minden papírod meg van????

Almendra, köszi a segítséget, hogy megismertetted velem ezt a topikot!!! :D :D

Ancsi, nem is unatkozhatsz 2 kutyus mellett.....

Szurikáta, milyen éjszakád volt????

Szép napot!!!! 8)
primula35
Algyő

Kriszto,
jaj, nagyon jól néz ki az a torta, most itt csöpögök... :D azok a gombócok külön jók a tetején... :lol: :lol:
A kezdéssel kapcsolatosan még mindig nincs újabb hírem, ha kezdünk is valamikor, valószínűleg nem lombik lesz, hanem donoros inszem. De még nem tudom, nem egyszerű... :roll:

Ancsi,
gyönyörű ez a két kis gombóc..külön egyéniségek, gondolom, a rosszaság meg csak úgy süt a szemükből...és elhiszem, hogy seperc alatt levesznek a lábadról, ettől a tekintettől én is elolvadnék.. :lol: :lol:
Köszönöm kérdésed, megvagyok! A talpmasszázst most én is hanyagolom kicsit, mert tényleg megborult kissé piri tőle, amúgy hiányzik, mert jólesett utána a lábamnak. Na majd' meglátjuk...
El tudom képzelni, milyen izgatott vagy, jó lenne ilyenkor egy házi ultrahang készülék, hogy az ember megkuksizhassa, mi van benn.... :D :D

Almendra,
nagyon drukkolok, hogy minél előbb sikerrel járjatok! Jól teszitek, hogy kihasználjátok a rendelkezésre álló időt....szorítok!!!! :wink:

Mné,
gondoltam Rád a hétvégén, remélem, azért tudtál Anyukádnak segíteni...kitartás! :roll:

Puszi Mindenkinek, készülődjetek a lehűlésre... :wink:
leeda

Jajj annyira aranyosak vagytok!!! :lol: :lol:

Dr. Kováts Tímeához fogok járni.
Augusztus 24.-én voltam nála uh-n, nincs cisztám (nem is volt soha), és volt egy érő tüszőm, így szabad utat kaptunk. Felírta és kiváltottam a closti-t, a 3. ciklusnapon kezdem majd 2*1-et, és a 8. napon kell mennem uh-ra. Még soha nem szedtem closti-t, kíváncsi leszek, hogy hogyan reagálok rá.

Azért titkon nagyon bízom benne, hogy a múlt héten esetleg spontán összehoztuk a babót, Horvátországban voltunk egy hetet nyaralni, és épp akkor volt PÉ! :wink:
almendra
Budapest XIX. kerület

Gyorsan visszaolvastam az elmúlt hét eseményeit, és csak kapkodom a fejem, hogy mi minden történt.

Ancsi!
Nagy drukk a +++++++++++ tesztért!!! :lol:

Szélkisasszony!
Neked is drukkolok ezerrel!!! :lol:

Kagyló!
Legyen +++++++++++ a teszt!!! :lol:

Primula!
Örülök, hogy ide találtál! :lol:

Kriszto, leeda!
Nagyon köszönöm a drukkot! :lol:

Mindenkinek a legjobbakat!!! :lol: :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Primula én a 19-i napon voltam, mert a 20-21 nap hétvégére esett.

Krisztó, nagyon jól néz ki a tortád!

Most dolgozom és este jövök még! :D
Vendég

Kretty,
nekem a 21. nap az péntek lenne, de nagyon úgy érzem, hogy hamar megjön a menzeszem, ill. a ciklusaim se érik el néha a 28 napot.

Mi van akkor, ha a következő menzesz előtt meg lennének a papírjaink. Lehetne már indítani a stimut????
Vagy ki kell hagyni a szondázás miatt 1 ciklust???
primula35
Algyő

Primula!

Nem.
Ha megvannak a papírjaid, akkor kezdtek is, annyi, hogy a mensi első napján kell hívni D-t és kezdéééés. Szondázás az első napon van, de attól lehet kezdeni.
Nem abban maradtatok D-vel, hogy hívod, ha megvannak a papírok és megjön? Szóval hajrááááá, hamarosan kezdés! :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszto,
D. is említette ezt a szondázást a menzesz alatt, de annyit is mondott, ha meg vannak a papírok, lesz még egy 2. konzi, 10e ft-ért, és utána indul a mandula.. :lol: :lol:

Őt csak hétköznap lehet hívni????
Mi van ha hétvégén jön meg a menzesz és akkor mikor kell vele találkozni????
Ebben még kicsit ködös vagyok!!!! :roll: :roll:

Más kérdés!!!
Miért van időbeni eltérés a babanet órája és a jmi óránk között????
primula35
Algyő

Primula, igaza van Krisztónak, ha megvannak a papírok, hívod és a beállításnál az UH-n minden rendben van, utána van a szondázás és már el is indul a lombik! :D HAJRÁÁÁÁÁ

Ancsi, édesek a kutyik! én is ugy szeretnék, no de a zuram.... :evil:

Krisztó, te hogy állsz a pirivel?

Kagyló, merre vagy?

Emerenc, voltál ma beállításon?

D-nél úrja elindult a nagyüzem, szerintem szerdán leszünk vagy 15-en UH-n.... :shock:
Vendég

Primula, ha hétvégén jön meg, hétfőn hívod. De ha meg van az összes papír, és D azt mondta, hogy még egy konzit akar induéás előtt, akkor hívd mindenképpen, hogy kezdhess a következő pirivel.

Az órára nem tudom a választ... :roll:
Vendég

Kretty, megmosolyogtattál az órás kérdés válasszal, mert találó ikont választottál.

Nálunk esik és villálás hegyek!!
ITT AZ ŐSZ!!!!
VÉGRE!!!! :D :shock: :shock:
primula35
Algyő

Bocsi, villámlást szerettem volna írni.... :oops:
primula35
Algyő

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: