Iceberg: Akkor azért Balázs sem tartozik itt a legnagyobbak közé. Bár mondom ezt én, a legutóbbi mérés 71 cm-t mutatott
De hát tényleg rengeteget nőttek, ma gondoltam bele, hogy mindjárt 1 évesek, nagyon lerepült az idő.
Járókát eldöntöttem, veszünk. Nem tudom, Bence még meddig fogja használni, de jó lesz kistesónak is majd. Láttam a neten utazó járókát, jó kicsire össze lehet csomagolni, meg azt írta utazóágynak is jó. Csak nem tudom, milyen lehet az alja, mennyire stabil. Nem láttatok még ilyet élőben?
A gyümiket én is villával töröm csak. Egyben nem merem, mert egyszer a banánnal pórul jártunk. Ebédre külön főzök neki, sajna nem vagyunk túl zöldségesek, még meg kell reformáljam az étkezésünket, hogy azt ehesse, amit mi... Rá kell szokjunk a zöldségekre és leszokni a delikátról... De párom mindenbe akar tenni, én meg még nem akarom ezzel terhelni a szervezetét.
Van, hogy pépesítem még a főzijét, de inkább csak azért mert gyorsabb, mint törni.
Kiflit, zsömlét, kenyeret néha kap a kezébe, de inkább csak azért, hogy csönd legyen, amíg mi eszünk. Pl nyaralásnál jól jött
Kölesgolyót és bulátát is szokott kapni, de ezeket már csak akkor fogadja el, ha nem lát más kaját.
Ja, és ma vettem hamletet, kipróbálom majd. A kenyér-zsömle helyett gondoltam a kezébe nyomni, mert azokból tényleg képes nagyokat harapni... Nem tudom, ez mennyire fog bevállni.
Sült krumplit Bence is kóstolta már, és a hekket is
Na megyek, megint későn fekszem

[/url