Szilvi, jó utat, jó pihenést!!!
Kata,
Gratulálok a tesódnak! Szépek nagyon az osztrák képek:)
Bezártság... hát annyira nem gáz, órákig vagyunk kint minden nap, de tény, hogy nem a homokozóban motorozás álmaim vakációja:) De hát ez ilyen.
Vick,
Nem hiszem, hogy létezhet nálad kompetensebb és elhivatottabb ember egy ilyen állásra.
Hogy miért kellenek a foglalkozások, bébiangol, babajóga, szolfézs 1 éveseknek stb.? Mert egy CSANA méregdrága, és megy a versengés a gyerkőcökért. Mi szülők pedig boldogan fizetünk mindenért, amiről úgy gondoljuk, hogy "fejleszti" a gyereket...
Az egyhetes tanfolyam valószínűleg törvényi előírás. Állj a sarkadra a fizetés ügyében, és legrosszabb esetben hazudj be egy képzőművész diplomát is a zene mellé
Judit,
Drukkolok én is, hogy ne jöjjön újra elő a tic. Remélem, találsz jó gyerektornát, ahol Petra kedvére kiviháncolhatja magát. Ügyes, okos kis csaj.
Friday,
Nem lehet erre okosan reagálni. De bárhogy is volt, azt a babát most már el kell fogadni és fel kell nevelni szeretetben -ehhez pedig minden támogatásra szükségük lesz, pl. normális, megértő rokonokra.
Én felvenném velük a kapcsolatot valahogy.
Zsuzsi,
Jó esküvői szervezkedést!
Reni,
Ha még idáig elolvasod:) Jövő héten bármelyik nap várunk benneteket szeretettel, ha ráértek!
Bocs, ha kihagytam valakit.
Szép hétvégét,
Móni

[/img]

[/