TFIldikó: Hát nem, idén januárban vette a fáradtságot, hogy eljöjjön megnézni a lányát. Elötte nem is látta, csak képen amit én küldtem neki. De nem jelzett vissza semmit. Szóval idén január óta jár hozzánk és nagyon megszerette a picilányát. Tényleg rendes újabban. Ugye, hogy nagyon hasonlít rá a Bogi??? Tegnap láttad élöben volt összehasonlítási alapod
MIkor jöttök el hozzánk Noémivel?? Hogy Bogi egy kicsit megnyúzza 
Karmen: Én is örülök, hogy eljön velünk, legalább lesz aki fényképezzen
Én sem merem agyoncsapni a bogarakat, csak végszükség esetén, akkor is egy tekercs papírtörlövel, de utána 10 percig fertötlenítem a kezem....
Nagyon undorodom tölük. A párom szerint ez már beteges.... Hát nem tudom, aki szereti öket az a beteg vagy az a bogárkutató-biológus
Hát én biztosan nem laknék együtt egy szörös álattal, imádom a kutyákat de csak kertben. El sem tudnám képzelni, hogy egy fedél alatt éljek pl egy kutyával.Én olyan helyen még sose voltam ahol állat volt és ne érzödött volna a szaga
Rettenetesen büdös legalább is nekem. Akármennyire tisztán van tartva az a kutya, macska...akármi, akkor is érzödik az "állatszag", nem beszélve a sok szörröl....
Nektek milyen kutyátok van? Téged nem zavar a szöre meg a szaga? Vagy ez olyan, mint a dohányosok? Aki dohányzik, annak nem büdi a dohányszag bezzeg aki nem, az utálja....és rögtön megérzi!
Vagy csak az én orromat zavarják ezek a szagok???
Enikö

Na ez a porszivó azt irják a filtere a szörök szagát is megszünteti