A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szélkisasszony: szupeeeer :D :D :D :D :D :D
ancsi80

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjj de Jooooooo! GRATULALOK!!!

Lehet hogy talakozunk holnap, mert en is megyek, nem tudom a kisdokker mikorra hiv majd be! :D :D :D :D
Vendég

kretty, nekem is ez lesz az utolsó! Akármi is lesz a vége. Hétvégére várom a pirit és én is indulok! Remálem!
petra, gratula a konyhádhoz! A fogyáshoz! (nagyon irigyellek! )

szélkisasszony, ancsi, kagyló ++++++++++++++++++++++++++

rencsike, jobbulást apósnak! Nagyon meghatódtam, hogy milyen jól sikerült a nyaralás...10 év, gyönyörű!

Barika, fantasztikus érzés lehetett! :D
A fogorvoson meg jobb túl esni! :x

szurikáta, gyönyörűek az unokák! Hasonlítanak is egymásra! Feltehetőleg szeptemberben még több munkád lesz! :wink: :lol:

leeda, egy ilyen tündéri kisgyermek nagyon sok erőt adhat! Állítólag jót is tesz azoknak akik kisbabát szeretnének ha kisbaba mellett tartozkodnak sokat, mert rendesen beprogramozodik az agy! Mint amikor a kéllégista lányoknak akik egy szobában vannak, egyszerre jön meg. Mint tesi órán is ...... :wink:
( Én még programozás alatt állok )
zafir, kriszto, puszi!

Üdv az újaknak! :D
Ha valakit nem említettem volna, neki is puszi és hajrá! :D
kisalag?
nyuszika, "anyatigris" :D én is nézegettem a Balatonon, hogy aki anyuka, annak a pociján meglátszik és nagyon sajnáltam, hogy az én böröm sima még...... :oops: nem is értem azokat a nőket akik takargatják, írtó büszkén fogom én is viselni a csíkjaim! :D

Az édesapám daganatát kivették és már jól van! Óriási a vágás a hasán, de legfeljebb nem fog bikiniben járni! :lol: Óriási kő esett le rólunk! Mostmár jöhet a terhesedés! :lol:
Ma lesz a 3. cérnabeültetéses akupunktúra kezelésem, talpmasszás meg 5. engem nem biztat, még sok a gödröcskék.....de azért bízom abban, hogy nekem is sikerülhet!
Azt híszem ancsi írta egyszer, én is így tapasztalom, hogy már a környezetem sem adna érte egy lyukas garast sem ( kívéve a szüleimet, ők tudják, hogy sikerülni fog) :D
emerenc

Sziasztok

Szélkisasszony
Huráááááááááááááááááááá :wink: :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szélkisasszony, csudaszép eredmény!!!! Én továbbra is szorítok ezerrel a kölkökkel együtt. Mondogatom nekik mindig, hogy kiért kell izgulni.

Katapetra, nagyon jó a konyha, hasonló a miénk is!!!!!

Kagyló, Ancsi ++++++++++++++++

Emerenc, én is hiszem, hogy most sikerülni fog, így is kell nekiindulni.

Baribabák, hajrá, rugdossátok a mamit, majd a végén már fájni is fog, de csodálatos érzés.

Kretty, neked is mennek a drukkjaink, hogy minél jobban sikerüljön a stimu.

Mi jól vagyunk, csendesen itthon, vettem kupont babawatsura, hát érdekes lesz.

KépKép
momelcsi

Szélkisasszony,
de jóóóóóóóó!!!!!! :D :D :D

Katapetra,
gyönyörű a konyhátok, tényleg megérte a sok idegeskedés...hajrá főzőcske :D :D (erről jut eszembe: mikor mi csináltattuk a konyhát, az asztalos külön kiemelte, hogy az ő pultjai nagyon strapa - és teherbírók, mert egy konyhapultnak sok mindent ki kell bírnia... :oops: 8) :lol: :lol: ) Szóval hajrá!!! :D :D

Emerenc,
köszönöm! :D Igen, én is így hallottam, remélem segít majd... :wink: :wink: Irigylésre méltó a pozitív hozzáállásod, de tényleg! Én is úgy szeretnék ilyen lenni, bár sajnos nem mindig sikerül... :roll:

Ancsi, Kagyló,
Nektek is folyamatosan mennek a drukkok :D

Melcsi,
megnéztem, mi ez a babawatsu...szerintem jó lesz! :wink:
leeda

Sziasztok!

Én is itt!

Szélkisasszony subidubidúúúúúúúúúúúúú!
Szorítok tovább!!!!

Kagyló! Oké, de akkor mi a dátum?? Mármint a kezdésed dátuma.

Jövök mindjárt vissza, csak bíbelődöm a táblázattal, csak össze kell szednem ki mit írt....

Tegnap levágattam a hajam!!! A nagy-nagy loboncból kis aranyos hajacska lett! :lol: :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kretty: akkor majd holnap figyellek!!! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Katapetra: annyira szép lett a konyha, de komolyan. Egyből kedvet kaptam, hogy lecseréljük a miénket. Na, az lenne még szép! 8)
És már csak egyet kell aludnod a párod nélkül!?!!!

Emerenc: örülök, hogy apud jól van!!! :lol: :lol: :lol:
Akkor remélem, nem sokára ti is kezdtek. Lesz nekem otthon elfoglaltság rendesen, értetek izgulni szeptemberben. :wink: :lol: :lol: És sikerülni fog! Hiszel benne, és ez a lényeg. Én is hittem, hogy szép tüszők lesznek, hogy nem pukkannak el és érettek lesznek. És úgy lett. Valamifajta nyugalom szállt meg pár hete és ez sokat segít most nekem. :lol: NAgyon-nagyon drukkolok nektek!!!

Kagyló: akkor majdnem egyszerre kell majd tesztelnünk!?? De jó!!!!! És örülök, hogy ilyen pozitív vagy!!! Mennek ezerrel a drukkok!

Ancsi: laptető!!! Ez is csak jót jelenthet!!!! ++++++++

Momelcsi: nagyon köszönöm. Én is megnéztem a watsu-t, nagyo jól hangzik!!! :lol: Sári hogy van? Eszik már?

Leeda: köszi!!!!! Szerintem majd a kismanó meghozza a pozitív gondolkodást is! Csak próbálgasd!!! :wink:
szélkisasszony

Kriszto: nagyon köszi!!!! A hajvágás jó!!! Én is voltam még a múlt héten fodrásznál, mert már nagyon hosszú volt, és nem tudtam már bánni vele. De végül nem vágott a hosszából túl sokat. :lol: Igaz, megbeszéltük, hogy legközelebb többet vág, mert kell szegénynek a frissülés, borzasztó száraz. De majd otthon leszek, akkor mindenféle pakolással kényeztetem a hajam is! És magamnak is ki találok valamit! :wink: Kíváncsi vagyok a hajadra!!! Lesz valahol kép?
szélkisasszony

Katapetra! Huh, szééééép, ahogy megláttam, rögtön eszembe jutott, hogy nem rég én is mutogattam a konyhánkat és ha nincs teljesen belakva, akkor olyan szééééééép.
Nagyon klassz a színe! Remélem jókat fogtok benne főzöcskézni, még ha alacsony szénhidráttartalmú ételeket is! :wink:
Ééééééééééééééééés mi lesz hoooooolnap?????? Azt hiszem egy időre eltűnsz... Nagyon-nagyon érezzétek jól magatokat!

Emerenc! Örülök, hogy jöttél, annak még inkább, hogy Apud a helyzethez képest rendben, a bikini-dologról biztos nagy duzzogva lemond majd :lol: :lol:

Rencsi! Irigykedem, biztos klassz lehetett kicsit kikapcsolódni!
Mennyi most a TSH-d? Mikor mész vissza a dokihoz?

Kretty! Mizu pirkóval????

Melcsi!
Babawatsu! :lol: :lol: Na az meg mi??? :shock: :shock: Mindjárt utána nézek...

Kagyló! El sem tudom mondani mennyire jó olvasni amikor pozitív vagy! Előre! Kisbabára fel! Szorííííííííííííííítok!

Primula, Era az előzményeiteket (hanyadik lombik, nem lombik,miért is lombik?? stb....) leírnátok nekem privibe, beírtalak a tábliba Titeket is és kellene, hogy tudjam. (igen, lusta vagyok visszaolvasni... :oops: :oops: )

Leeda!Csutim, Barikám, mindenki akit elfelejtek pusszantás!

Ancsi! DRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKK!!!!!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Visszatértem a tengerpart mellől! Csodás volt! :lol: Sokat fürödtünk, kirándultunk, aludtunk, pihentünk! Sajnos a vége nem jól sikerült, mert hétfőn délelőtt anyósom hívott telefonon, hogy azonnal induljunk haza, mert apósom meghalt :( Tegnap már a temetésen is átestünk. Most megpróbáljuk megint összeszedni magunkat! :)

Igyekszem este visszaolvasni, hogy kivel, mi történt.
Krisztó addig is egy friss tábla segítene! :wink:

Pusza Mindenkinek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kriszto, piri itt van, teljesen! Holnap reggel vervetel+kisdokker es jovo hettol szurik. Hal Istennek be tudtam osztani a hetemet, hogy iskolaba is eljussak, a munkamat is elvegezzem es meg UH-ra is el tudjak menni! 8) 8) 8)

Nagy szerencsem, hogy a fonokseg/kollegak tamogatnak mindenben! :D

Emerenc, akkor egyszerre terhesedunk majd! :wink: :roll:
Vendég

Zsuzsi! Őszínte részvétem! Szegény férjed, ez a legrosszabb haza jön egy jó kis pihenésből és...... :cry: :cry: Nagyon sok erőt kívánok az egész család számára!

Igen Kretty együtt fogunk terhesedni! :lol: Jó móka lesz!

Köszönöm Mindannyiotoknak a kedves és biztató szavakat!

Katapetra! Hajrá! :lol: :lol:
Ez a konyhapultos ötlet igencsak beinditja a fantáziát......bár az ember dereka már nem a régi......
emerenc

Sehol senki???????????? :cry: :cry:

táblázat: segítsetek, mert egy csomó mindent nem tudok.. :roll:

1314877765.6639.htm

kriszto

kriszto82

A legjobb a tablaban: rovid haj, mosolygos... :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Jöttem, de csak pár szóra, de este majd bővebben ;)

Emerenc, örülök,h Apudnak sikerült a műtét és annak is nagyon,h itt vagy közöttünk!!!

Zsuzsi, nagyon sajnálom az Apósodat, részvétem ;(

Szélkisasszony, húúúú, szuper hírek!!! Hajrá tovább szerelmesek!!!

Ancsika, pocikád? Nem fáj? bírod a husit enni?

Kretty, jupppiéééé! Hajrá terhesedés!!!

Nekem szerencsére ma nem volt semmi gond a fogászaton, egy fogamat betömte és még mondta is,h szépek a fogaim :shock: ilyet még soha egy fogorvos nem mondott....van még egy pötty lyukas fogam, azt majd még meg kell csináltatni éééés a legrosszabb...(van egy csapos műfogam (bal kettes) elől aminek a gyökere el van repedve és gócos is és a korona is csúnya már rajta...na ez a fogam a problémás...sajnos már nem lehet vele mit tenni, így eljött az idő,h megváljak tőle. Hétfőn ki fogják húzni :s és kaptam 2 árajánlatot. Az egyik jobb mint a másik :shock: 246 vagy 146ezer a pótlás....utóbbiban az a rossz,h 4 koronám lenne, híddal így úgy néz ki az kilőve és marad az implantátum...szerencsére jó fej volt a dokinő és mondta,h ráérünk beültetni majd jövőre, így az összeg eloszlik...szóval szép napom lesz hétfőn :s

Pussz, majd még jövök!
Bari

bari6

Szóval mindenki dolgozik.... szééééép :roll: :roll: Kép

Mné! Merre vagy?Kép Hogy vagytok????

Zsuzsi részvétem... sok erőt a párodnak (is)!Kép

Ki mit főz mostanság?Kép
Én a hétvégén túró rudi tortát! Ajándékba egy tündéri kisfiú 4. szülinapjára! Imádja a rudit!

Képzeljétek megyek ma este aqua-fitness-re! :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép

Ahová járunk úszni ott van délutánonként, esténként.... nem tudom hogy lesz,de ha rágondolok nem tudom abbahagyni a röhögést! El sem tudom képzelni magam, ahogy sellőként ugrándozok a vízben... :lol: :lol:

Majd mesélek! :lol: :lol: :lol:

De addig jön egy kis takarítás otthon :cry:
Kép

Kép

Kép

kriszto

kriszto82

Szélkisasszony,
Ez nagyon szép szám, és mennek tovább a drukkok.

Zsuzsi,
Részvétem az apósod miatt.

Katapetra,
Nagyon szép lett a konyhátok.

Emerenc,
Örülök, hogy apukád túl van a műtéten, és minden rendben van vele. Gyors gyógyulást kívánok neki.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Zsuzsi, sajnálom az apósodat...... :cry: :cry: :cry:

Bari, úúúú ez nem lesz egyszerú a fogaddal....brutál árak vannak :cry: a múltkor kérdezted h mikor kezdődött a rosszullét, igen nyáron, nekem baromi alacsony volt a vérnyomásom és 80/50/50 és állandóan ájuldoztam+ volt ritmuszavarom is volt. Az előbbi napi több liter tea hatására kicsit jobb lett az utóbbi viszont csak a szülés után múlt el....

Kriszto, 5.8 volt a TSH.... :cry: szeptember 13ra megyek vérvételre és akkor derül ki a sorsom....túró rudi torta...nyami küldjél receptet!!!!

EMerenc, de jó h jöttél!!! akkor hajrá kezdés!!! most sikerülni fog!!!!

Mindjárt rakok fel képet az útról.

Kép
rencsi79

szoba kilátással- SORRENTO
Kép

POSITANO

Kép

Kép
rencsi79

Kriszto,

Aquafitnessre és is járok.Nagggyyon jóóóóó!
És nagyon hatásos, ha jól tartják.
Az előzményeimet később küldöm priviben.
Era
era33
Biatorbágy

Kriszto,

én mélyvízi a.f.-re járok. Ott nem kell ugrálni, illetve kell, de nem ez a fő mozgás. Inkább gyalogolni, meg futni kell, vagy biciklizni,és eközben mindenféle gyakorlatot végezni a többi "alkatrészeddel" :D
De én nagyon szeretem. Melyik usziba mész?
Era
era33
Biatorbágy

Kriszto: Nálam a kezdés 10.17 körül.

Szélkisasszony: :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok, belaktam a konyhát....köszönöm a dicséreteket, tényleg szép..... :oops: DE volt is vele munkám!

Szélkisasszony: JUPPPIIIIIII, gratulálok!

Kriszto: biztos csini lettél :wink:

Zafir: ha a cukiterhelkésem jó lessz, Veled kezdek :wink:

Kérdezte valaki... :oops: bocsi, hogy nem emlékszem....hogy milyen diétát csinálok....hát próbalom a napi 180 gr. ch-t tartani, fehérlisztes dolgok, és a cukor 100%-osan mellőzve ven, és jérok het 3-4x futni...ennyi....

Bocsánat, hogy nem irtam mindenkinek...csak jön át a barinőm, és megyünk sétálni, és dumcsizni egyet....

Pusszantás
katapetra

Holnap reggel már útra kelünk,mert megyünk a melóhelyemre is. Elekeshez fél2-re kell menni,ha végeztünk jövök majd!

Szélkisasszony nagyon nagy drukk holnapra!!!
Ancsi, Kagyló hajrá babák tapadjatok, ragadjatok!!!
Kretty, hajrá tüszőnövesztés!!!

Mindenkinek pusza!
Bari

bari6

barika, nagyon várjuk holnap a nemek arányát!!!!! És vigyázz magadra az egész napos kirándulás során.

Szélkisasszony, kérlek még indulás előtt egy rövid mondatban tájékoztass minket, hogy mi a végeredmény. Addig egész éjjel csuriban a kezem.

Rencsi, ahogy megláttam a képeket, nagyot dobbant a szívem, egyszerűen gyönyörű helyen jártatok kettesben.

Kriszto, még régen én is jártam a.f-re. Hát szét izzadtam volna magam, ha nem a vízben vagyok, de még az is lehet, hogy szét is izzadtam:-)

Katapetra, én még nem is gratuláltam a fogyáshoz, nagyon ügyes vagy. Én is baromira tervezem a szoptatás befejezése után, de mindenki bíztat, hogy úgysem lesz időm enni és szaladgálok majd a gyerekek után. Azért jobb lenne szervezetten.

Ancsi, Kagyló csak ennyit:++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
momelcsi

Látom, a fogyás most sláger lesz. Én is akarok, sőt, kezdtem is visszafogottan enni, de nehéz vagy nem megy..... A tejecske miatt nem ildomos, de annyira gázul néz ki a hasam és környéke......... Na, úszógumi nem kellett a Balcsira.....................

Melcsi, mi az a baba cucc, amire mentek?

Emerenc, nagyon ügyes Apukád, gyors gyógyulást kívánunk Neki, szüksége is lesz rá, hiszen jönnek majd az uncsik :)

Szélkisasszony, mi újság? Követed Csuti példáját?! :) :) :) Hajár gyerkőcök, Anyu poci meg készüljön a lurkókra :)

Kriszto, aranyos ez a sok tigris. Takarítás.... Megcsináltam 3 nap alatt Dodó mellett a nagy pucoválást... Most jöhet a pihi 8)

A napokban annyi nyaralós fotót láttam, kaptam priviben :wink: , olvadok jobbra balra, csodálatos helyek :)

Jó éjszakát Mindenkinek!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Rencsi, csodás helyen voltatok!

Nagyon rendes dokinál voltam ma, teljesen megnyugtatott, azt mondta, a hormonkezelés még segíthet is... :shock: (ezt soha nem gondoltam volna)!! Szóval mostmár 100%-osan nyugodtam várom az indulást! :D

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!!!!

Katapetra, álom főzöcskézni a konyhátokban......

Szélkisasszony, gratula!!!!

Kretty, hajrá és sok siker a kezdéshez!!!!!
Volt már szondázásod??? Vagy csak azt egyszer végzi össz-vissz????

Ami a fogyás témát illeti, én 81-ről 68-ra fogytam le.
Meforalt szedtem PCO-ra, ill. én is Ch diétát tartottam, napi 40 perc Rubint Rékával. Ezt a súlyt 3 hónap alatt értem el, azóta igyekszem szinten tartani, persze kisebb-nagyobb sikerrel..... :roll:

Era, mindjárt itt van 6.-a!!! :D :D

Szép estét!!!!
primula35
Algyő

Jó reggelt!!!! :lol: :lol: :lol: Naná, hogy a 6 órai utro után nem tudok vissza aludni.... :? Már hajat is mostam, de nehéz nem a lurkókra gondolni. 8)

Zsuzsi: nagyon sajnálom apósod, sok erőt kívánok az egész családnak.

Kretty: te olyan profin egyensúlyozol a feladatokkal, hogy nem győzők irigykedni. :lol: :lol: Remélem, ma találkozunk! :wink:
Örülök, hogy a dokinak sikerült teljesen megnyugtatnia. Így már tényleg semmi nem áll a terhesedésed útjában!!!!! Hajrá tüszők!!!!!!

Bari: nem semmi árak. de az a góc nagyon nem hangzik jól szóval csak kitartás a hétfőhöz. És ma mentek Elekeshez? Annnyira nagyon kíváncsi vagyok már!!! De gondolom nem jobban, mint ti. :oops: Nagyon várom, hogy gyere mesélni!!!

Rencsi: sárga vagyok az irigységtől! :lol: Ez csodaszép!! A TSH-d meg szerintem gyorsan be fog állni, ne aggódj. Drukkolok nagyon!

Kriszto: aqua-fitnesz. Jól hangzik! És egy ilyen rövid hajú, sportos, mosolygós tigris ezt is biztos élvezni fogja. A kuncogás meg előírás ilyen helyen....

Zafír:
:lol: :lol: :lol: Október is hamar eljön, majd meglátod!!!

Katapetra: a nagy nap végre felvirradt!!!! Irány Bécs! Jó utat és vigyázz magadra! A cukortehelés meg ennyi áldozat és munka után tutira rendben lesz!!!! És akkor kezdhettek is!!!

Momelcsi: nagyon köszi. Látod, már hajnalban itt őrzöm a zabszemeket a fenekemben a gép előtt. Addig le sem lövöm, amíg nem tudjuk mi a helyzet velük! :lol: :lol: :lol:

Nyuszika: majd meglátjuk kinek a példája volt ragadós! :wink: De bármi lesz is örülni fogunk neki!!!

Csajok! Nekem az éjszaka óta menstruációs görcseim vannak. Nem vérzek, nem erősen, de azért érzem rendesen. Be is tojtam egyből, hogy a 15-ik napon megjön és ennyi volt. Kisdokker remélem, mond majd valami okosat és megnyugtatót. Volt már valakinek ilyen? :shock: :shock: :shock:
szélkisasszony

Jó reggelt :D

Szélkisasszony: nagyon szorítok mára, biztos minden rendben lesz. Nekem is volt pici görcs utána, de egy két nap és enyhült :wink: Telefon után még bejelentkezel?

Zsuzsi: őszinte részvétem, kitartást kívánok nektek :cry:

Emerenc: nagyon örülök apukádnak :D Igen én írtam, tényleg már csak én hiszek a babába- persze több kevesebb sikerel (de nekem elég ennyi is)
Megjött?

Barika: nagyon szorítok ma, de tudom, hogy minden rendben lesz :wink: Igeeen eszegetem még a húst, a pocakom "megvan", hol fáj/hol nem, hol puffadt/hol nem :?

Rencsi: uuh, nagyon szép helyen voltatok :D

Kretty: örülök hogy megnyugtatott az orvos, majd gyere hogy mi volt ma :wink:

Kagyló: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogy vagy?

Zafír: milyen hamar eljön majd az október és akkor jól beterhesedsz :D :D

Kriszto: hogy vagy? Biztos szupi lett a hajad :D Férj mit szólt??

Primula: gratu neked is a fogyáshoz, én 93 voltam, lefogytam 59 re, most sajna hízogatok, olyan 69 kg vagyok... :oops:

Katapetra: jól sejtem mindjárt tali férjuraddal ??? Mikor indultok nyaralni?

Anyukák: gyerekeknek tetszik az enyhülés?? Képeket tehetnének :oops:

Puszi mindenkinek

Legyen szép napotok :wink:
ancsi80

Akarta még kérdezni, ti mennyit pihentetek beülti után és miket csináltatok?? Én már kicsit unom magam, de feküdni meg olyan jól esik :oops: :oops:

Jut eszembe már eltelt egy hét, jaj de jó lenne magamba látni, mi történik odabent :shock: :shock:
ancsi80

Ancsi: nagyon köszi, hogy leírtad! Akkor most egy kicsit megnyugodtam!
Telefon után írok! Nem hagynám, hogy egész nap csuriban legyen a kezetek, lábatok! :wink: :twisted: :twisted:

És bízz továbbra is! Sikerülni fog!!! És majd együtt leszünk paramamik! :wink: :lol: :lol:
szélkisasszony

Na még egy dolog és bedugulok :twisted: :twisted:

BABAVONZÓ MEDITÁCIÓS SZÖVEG

A testem számára természetes a terhesség.

A testem tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy teherbe essek.

Nem kell tudnom, miért nem estem eddig teherbe.

Nincs szükség arra, hogy megmagyarázzam, miért nem sikerült eddig teherbe esnem.

Csak annyi a dolgom, hogy elengedem magam, és hagyom, hogy megérkezzen a gyönyörű és egészséges kisbabánk.

Nem számít, hogy mi történt korábban.

A múlt már nem létezik.

Kész vagyok az anyaságra.

Boldoggá tesz a testemben történő legapróbb változás is.

Csodálatos kilenc hónap elé nézek.

Tudom, hogy nagyszerű anya leszek.

Szeretem azt a gondolatot, hogy anya vagyok.

Nincs mitől félnem.

A szülés a legtermészetesebb folyamat az életben.

A születés a legcsodálatosabb az életben.

Ösztönösen helyesen cselekszem.

A kellő időben minden szükséges dolog a rendelkezésemre áll majd.

Nagyon kevés dologra van igazán szükség.

A kisbabámnak csak szeretetre van szüksége a fejlődéshez.

Kész vagyok arra, hogy befogadjam, amire mindennél jobban vágyom.

Szeretetben fogom felnevelni a gyermekemet.

Mindig mindent képes leszek megadni neki.

Nincs okom arra, hogy a jövőn aggódjak.

A Jóisten mindig meg fogja adni, amire szükségünk lesz.

Boldoggá tesz az érzés, hogy boldoggá tehetem a páromat.

A kisbabám szeretetet és megbékélést hoz az egész családunkba.

A kisbabám szeretet hoz a lelkembe, és jobbá teszi az életemet.

Nincs semmi okom arra, hogy siettessem a folyamatot.

Elengedem magam, és hagyom, hogy a testem befogadja a vágyott kisbabát.

Képes vagyok ezt megtenni.

Könnyűszerrel képes vagyok rá…

Ezután maradj még egy kicsit pihenő helyzetben, lélegezz nyugodtan, vagy merülj álomba. Tudd, hogy minden rendben van. Csodálatos kismama lesz belőled. Lélegezz és engedd el magad!

Hátha :oops: :oops:
ancsi80

Szélkisasszony: okééééé, benne vagyok
De jó lesz ma neked :D :D
Amugy nekem is kisdoki csinálta a beültit, nagyon ügyes :D Én nem éreztem semmit, mégcsak kellemetlen sem volt
ancsi80

Na még egy dolog jutott eszembe:

mondták már többször, hogy beülti után, ne lépcsőzz, ne hajolgass...stb
Szerintetek ennek mennyi jelentősége van?
(szerintem semmi, de azért kiváncsi vagyok, ti mit gondoltok)

Ti hallotatok még valami tiltásról?? ( a sex az tudom, meg ülő fürdő...)

Na most bedugultam :oops:
ancsi80

Amugy szerintetek meddig kell még ezt a sok husit enni? Tesztig?
ancsi80

Ancsi, az a lényeg hogy ne eroltesd túl magad!

Szelkisasszony drukkkkkkkkk!
Vendég

Most találtam! Nagyon jópofa!

"10 próba a leendő szülők felkészítésére

1. Az anyaságra való felkészülésként kötözz magad elé egy babzsákot,hagyd ott 9 hónapig. Kilenc hónap után vedd ki a bab 10 %-át.

2. Az apaságra való felkészülésként menj el a patikába,a pénztárcád tartalmát öntsd a pultra,és mondd a patikusnak,hogy szolgálja ki magát,majd menj el a szupermarketbe,és intézd el,hogy a fizetésed közvetlenül oda utalják át.Menj haza,fogd az újságot,és olvasd el-utoljára!

3. Menjetek el gyakorló szülőkhöz,adjatok nekik tanácsokat a gyereknevelésről,a türelemről,no és háborodjatok fel,miként engedhetik meg a gyerekeiknek,hogy felfordulást csináljanak a lakásban.Élvezzétek ki-ez lesz az utolsó alkalom-hogy minden kérdésre tudni fogjátok a választ.

4. Az éjszaka megismerésére: Este 8-10-ig sétálgass körbe a nappaliban egy kb.5 kg súlyú csomaggal. Este 10-kor tedd le, állítsd be a vekkert éjfélre és feküdj le aludni. Éjfélkor kelj fel és legalább fél órát maradj fent. Hajnal 4-kor megint kelés és legalább fél órán át halkan énekelj gyerekdalokat a sötétben. A vekkert állítsd be reggel 6-ra,akkor vidáman kelj fel,és csinálj reggelit. Tedd ezt minimum 1 évig.

5. Kibírod a rendetlenséget? Kenj mogyorókrémet a kanapéra, lekvárt a függönyre. Ujjaddal fúrj lyukat a virágcserepek földjébe,ujjadat kend a falra,majd a foltokat zsírkrétával rajzold körbe. Dugj egy rántott halszeletet a hifi mögé,hagy ott pár napig.

6. Öltöztetési próba: Vegyél egy polipot és próbáld betenni egy hálós szatyorba úgy,hogy egyik karja se lógjon ki. Egész reggel próbálhatod.

7. A családi autók így néznek ki: Vegyél csokis jégkrémet, tedd a kesztyűtartóba(hagyd is ott). Fogj egy pénzémét,dugd be a magnóba,egy tábla csokit kenj szét a hátsó ülésen,a gerblyét pedig húzd végig az autó oldalán.Tökéletes!

8. Sétára való felkészülés: Várj a wc előtt fél órát,menj ki az ajtón,gyere be, menj ki (kb.3-szor).Útközben vizsgálj meg minden cigicsikket, koszos zsebkendőt, használt rágót, döglött bogarat. A boltban visíts,hogy mindenki téged figyeljen.

9. Vájd ki egy dinnye belsejét,és fúrj az oldalára egy lyukat. Függeszd fel,lökd meg,hogy lengjen. Próbáld az ételt a dinnye belsejébe kanalazni,miközben úgy csinálsz,mint egy repülő. A fele ételt öntsd az öledbe,ügyelj arra,hogy a szőnyegre, terítőre is jusson. Így már készen állsz arra,hogy megetess egy 12 hónapos gyereket.

10. Tanulj meg minden nevet a Teletubbies-ból és minden divatos meséből. Ha azon kapod magad a munkahelyeden,hogy a"Nyuszi ül a fűben"dallamát dúdolod,akkor készen állsz a szülői szerepre..."

Kép
ancsi80

Kretty: hányra mész ma?
ancsi80

Jó reggelt :lol:

Szélkisasszony: Izgulok a mai nap miatt, annyi minden történik veletek, és velem is mai nap!!!!
Izgalomra fel! :D

Ancsi: Nagyon tetszett, amit irtál, én is kifogom próbálni :wink:

Zsu: :cry: őszinte részvétem....
Hogy álltok a kezdéssel?

Bari: ha hazaértünk, és jól megszerettúk egymást a férjemmel, utána első lesz, hogy bekukkantok, mizujs nálatok? :wink: :D

kriszto: Cukik a tigrisek:)
Aqua-fitness? vaúúúúú, nagyon jól hangzik!Én is utánanázek,a -20 fokban is kell majd valamit cssinálnom....max. pocaksimogatnom :wink:

nyaralni ma éjjel indulunk :oops: szegény párom végigutazza közel keletet...hazajön, és azzal a lendülettel fordulunk is vissza :lol: :lol:

Jövök ma még, csak elmegyek veszek csini fehérneműt :lol: :oops:
Pusza
katapetra

Jó reggelt :lol:

Szélkisasszony: Izgulok a mai nap miatt, annyi minden történik veletek, és velem is mai nap!!!!
Izgalomra fel! :D

Ancsi: Nagyon tetszett, amit irtál, én is kifogom próbálni :wink:

Zsu: :cry: őszinte részvétem....
Hogy álltok a kezdéssel?

Bari: ha hazaértünk, és jól megszerettúk egymást a férjemmel, utána első lesz, hogy bekukkantok, mizujs nálatok? :wink: :D

kriszto: Cukik a tigrisek:)
Aqua-fitness? vaúúúúú, nagyon jól hangzik!Én is utánanázek,a -20 fokban is kell majd valamit cssinálnom....max. pocaksimogatnom :wink:

nyaralni ma éjjel indulunk :oops: szegény párom végigutazza közel keletet...hazajön, és azzal a lendülettel fordulunk is vissza :lol: :lol:

Jövök ma még, csak elmegyek veszek csini fehérneműt :lol: :oops:
Pusza
katapetra

Na megyek, elviszem a kutyikat sétálni, remélem nem baj, hogy ennyit írkáltam :oops: :oops:

Szóljatok ha shoooook voltam :twisted: :twisted:

Puszi
ancsi80

Katapetra: de jóóó lesz nektek :D
Mióta nem találkoztatok a férjeddel??
ancsi80

na de hülye.....2x dobta be......

Bocsi a gagyi fogalmazásért, csak már....tudjátok :)
katapetra

:D :D :D :D :D :D
Sztem érthető :D :D :D :D
ancsi80

Na már nem megyek sehova, kiváncsian várom Szélkisasszony telefonját :D :D
ancsi80

Ancsi: 40 nap, 40 éjszaka :lol: :lol: mint a filmben....
Úgy izgulok megint, mint egy szerelmes tini, vagy egy olyan nő, aki az első éjszakájára készül :oops: :oops: :D
na jó, abbahagytam......
katapetra

Uh, az jó sok
Elhiszem hogy izgulsz, férjem Svájcba volt 3 hónapig, hát mikor jött haza olyan izgulásba voltam, mindent elrontottam.....stb

Ilyen ez, ha az ember szerelmes :D
ancsi80

Ancsi, nem semmi mennyit termeltél :) De jól is tetted :) Legalább van mire válaszolni.
Én a húst annó elrontottam, mert a stimu alatt ettem napi 0,5 kg-t......................., beülti után nem nagyon bírtam, főleg, mert azt hittem hogy valami gyomorvírust szedtem össze...De hiába diétáztam, csak megvolt az a görcs, amikor valami lekerült.... (Dodó volt az oka, mint kiderült). Ennek a kevés húsevésnek az eredménye, 2x 10 cm-es petefészek lett...... :roll: Akkorák voltak, hogy pl nem tudta eldönteni D, hogy van-e méhen kívüli terhesség is, mert nem látszott semmi a képernyőn, csak a hatalmas petefészkeim....... És Dodó :) Onnantól újra ezerrel húst kellett enni és a 12. hétre csökkentek le újra és egyben maradt 3 cisztám, amik kipukkadtak úgy a 13. héten (éreztem). Szóval bármennyire is undorító a hús, enni kell valóban.... Vigyázzatok Magatokra!!!

Én beülti utáni első 2 napot feküdtem majdnem végig, utána lazultam, tv-ztem, aludtam minden délután, megcsináltam olyan hülyeségeket, amikre ezer éve nem volt időm (CD-k írása...). Utána viszont, hogy Dodó velünk maradt, akkor meg pláne aludtam délután, szinte ez volt az egyetlen terhességi tünetem is, hogy álmos voltam.....

De szerintem lehet hajolgatni, csak ne emelj és a lépcsővel sincs gond, de nem most akarj végigtrappolni a Spanyol lépcsőn..... :) Mondjuk tény, szerintem mindenki ilyenkor megpróbál a lehető legnyugodtabb maradni mozgás és lélek terén, nehogy azt tudja mondani, "biztos amiatt nem lettem terhes...".

Szélkisasszony, mindjárt 8 óra!!!!!! Jujjjjj!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: