A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kretty: Remélem ír majd, a számomat tudja és azt írta fog majd jelentkezni.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír,
Tied az 1000. oldal lapteteje:D :D :D :D :D :D
leeda

Zafííííííííííííííííííííííír!!! 1000. oldal, laptetőőőőő! Hozzon szerencsét!!!!! hatalmas szerencsét!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Ancsi: Neked mikor kell tesztelni?

Kagyló: Ha jól emlékszem neked 27-én ugye?

Emerenc? Kisalag? Veletek mi van? Régen jártatok erre. :(

Barika: Te hogy vagy? Remélem ez az idő már sokkal könnyebb neked.

Zafír
zafir100

:oops: Nem is figyeltem. Csemegézzen belőle mindenki kedvére, de a nagyobb részét Szélkisasszonynak,Szélúrfinak, Ancsinak és Kagylónak adnám, ha nem haragszotok meg érte. :D

Zafír
zafir100

Hová tűntetek????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zafír
zafir100

Én itt vagyok, csak csuriban a kezem Szélkisasszonyért, nem tudok így írni :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Zafír,
én is veszek belőle egy picit :D én is izgulok nagyon, hogy milyen hírek jönnek Szélkisasszonytól... :lol: :lol:
leeda

Zafir, én a spontánkodáshoz csippantok egy picit...köszi :wink:
katapetra

Lányok!

Szélkiasszonynak gyönyörű NAGY szám van a tenyerében. :D :D :D :D :D
Gondolom este majd jön és magírja a pontos számot is nektek.

Szélkisasszony: Remélem nem haragszol, hogy ennyit azért írtam a csajoknak, de nem bííííííííírrrrrrrrrtam ki! :lol:

Zafír
zafir100

Sziasztok,

megjöttünk, csodás volt nagyon hiányzott Domi de mesés volt kicsit kettesben romantikázni Apával.... :wink:

Szélkisasszony,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
sokat gondoolok rád!!!!

Ancsi, kettő baba a pocakban! Hűha már beléd is haraptak azóta!!! neked is nagyon drukkolok!!!

Kagyló, nagyon megértem a szomorúságod okát, de most teljesül az álmod végre babád lesz!!!!!!!

Mné, szegénykém mennyi rossz dolog történik veled..... :cry: én mostanában úgy állok a rossz dolgokhoz h örülök neki mert minél több rossz dolog történik annál nagyobb jó dolog fog jönni....pl egy BABA.....ölelés neked!

Kriszto, én nem mondtam h nem megyünk.....sőt azt h igen, de látom ez már nem is aktuális téma....

Nálam annyi a helyzet h rosszul voltam a pajzsmirigyes bogyótól így megfelezte a dokinő az adagot....ettől viszont nem tudni h eléggé lemegy-e a szint.....izgulok miatta....

Domi anyóséknál volt a nyaralás alatt... eddig max 1-1 napra volt náluk így nem voltam 100%ban nyugodt erre elutaztunk és jött a telefon h apósom kórházba került....szegény anyós meg ott maradt Domival úgy h a férje meg az intenzíven......szóval a rossz dolgok nálunk is jelen vannak, DE ez az ára a tesónak tudom mert Dominál is így volt, így nem szomorkodom.....

mennem kell mert halomban áll a mosás vasálás és amíg Domi alszik addg tudok csak haladni...
puszi mindnekinek!!!!!!

Kép
rencsi79

ZAfír,
köszike a hírt! HHHUUUUUUURRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
rencsi79

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

kriszto

kriszto82

De jó!!!!!!!
Juj de izgi!!!!! Köszi Zafir!!!!!!! :lol: mennyi lehet, annyi? :roll: :lol:

Rencsi: sajnálom apósodat :(
DE örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolódás, merre jártatok?
lehet, h irtad..... :oops:
Még a múltkor kérdezted, hogy, én milyen gyogyót szedtem pajzsmirigyre, akkor elfelejtettem leirni.....ezért is sorry...
Euthyrox, napi 1 tablettát kellett bevennem reggel, étkezés előtt.
Hála a jó égnek nálam nem okzott semmi problémát!
Jó vasalást :? :lol:
katapetra

KAtapetra,
köszi, már jobban van, kiderült h "csak" vakbélgyulladás már megműtötték csak pont az utazásunk idejére esett a dolog kritikus része.....
neked mennyi volt az értéked? 1 hónap alatt mennyire ment le? azóta folyamtosan szedned kell? uh-on is voltál? én nem azt kaptam és elég sok tünetem lett tőle pl állandó fejfájás, ingerlékenység, hasmenés.....
egy dél olasz körúton voltunk de saját szervezésben, nápoly sorrento pompei, vezúv, positano stb. szóval álomszép helyek....olyan romantikusra összebújosra sikerült h többen azt hitték h most vagyunk nászúton.... :oops: pedig már mindjárt a 10 házassági évfordulónk jön....
mikor lesz konyhakép? mindjárt itt a péntek és mentek!!!!!!!!

csajok nincs kedvem vasalni....... áááááá:? :?

Kép
rencsi79

Zafír,
köszi a hírt, már én is várom nagyon a számot... :D és biztos hogy nem fog haragudni!

Rencsi,
jaj de örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralásotok...feltöltődtetek a következő időszakra...

:lol:
leeda

Jujj, de jooooo, sokat gondoltam Szelkisasszonyra! :D
Vendég

Rencsi:egy hónap alatt 2-ről levitte 1-re.
konyhafotó? még nyakig poros :lol: amint kész megy a fotó....
Biztos gyönyörű volt a nyaralás......
a vasalás-undort megértem :lol:
katapetra

Kretty te leszel a következő indulónk?

Zafír
zafir100

Szia Zafír

Még nem voltam a dokinál. Jövőhét kedden megyek 16 órára.
Már nagyon várom,mert annyi jót írtatok. Meghát haladnék is tovább a CÉL felé......
Era
era33
Biatorbágy

Zafir, Nene,

elküldtem Nektek is a linket :wink:
leeda

Zafir, igen, pontosan holnap indul a terhesedes, ugyanis a piri egyre erosebb (meg nem az igazi DE holnap mar az lesz!) :arrow: az illetekes be is irhatja a tablaba! :wink:

Meg mindig nincs pentekenkent D? Mondjuk nekem kisdokker is megfelel! :D
Vendég

Kretty: Ez szupi....ilyen hamar :D hajrá!!!
De jó, újra pörgés van!
katapetra

Kata mire hazajossz, mar terhesedem... 8)

Kriszto, tudsz valamit Csutirol es a csajszikrol?
Vendég

Sziasztok!

Jesszus a sok függő :lol: :lol: :lol: jó sokat írtatok :lol:

Szélkisasszony, várunk a számmal :lol:

Ancsika, hogy vagy? Pocid?

Kagyló, kedves volt a nénike a buszon! Remélem lelkecskéd jobban van és a tested kezd felkészülni a terhesedésre :lol: Mikor kell majd tesztelned?

Kriszto, köszi a ragacshelyettesítést :lol: :lol: :lol:

Kretty, juhéééé hajrá piri és terhesedés!

Leeda, nagyon cuki az unokaöcsid :lol:

Zafír, 6-án megyek Paragihoz. Ti hányra jöttök majd?

Rencsi, húúú édeskettesben??? Biztos nagyon jó lehetett :lol:

Pimula, örülök,h jó volt az első tapasztalatod Dévisszel!!!

Era, neked is már csak pár nap és megismered Déviszt!

Katapetraaaaa, nem semmi! Gratula a fogyáshoz és már csak 2 naaaap :lol: :lol: :lol:

Szuika, gyönyörűek az unokáid!!! Anyukámnak meséltem a hurkás oldalról és mondta,h bizony nézniük kellett már nálunk is :lol:

Nene, Bálint hogy van? Eszik rendesen? Pocifájás?

Nyuszika, nagyon cukik a Balcsis képek :lol:

Melcsike, majd írok választ ;) és köszi ;)

Csutiról annyit tudok,h jól vannak. Úgy volt,h ír fórumra, de közben lejárt a nettje. Ha feltöltik tuti jön majd!

Kisalag, Emerenc és többiek akik zugoltok bújjatok előőőő!

Nálunk volt egy pár pihis nap, tegnap délelőtt megint sikerült kidőlnöm...úgy tűnik a 20-25 fok is sok vagy a séta volt sok. Most nem voltam egyedül, így segítettek. Viszont van jó hírem is :lol: Úgy néz ki,h jelt adtak magukról a bébikék :lol: olyan csikis érzés a köldököm vonalában a pocim 2 oldalán. Ma egy kicsit lejjebb is éreztem ill. hajnalban erre ébredtem :lol: Mivel ilyen érzés még nem volt, így szinte biztos,h Ők azok :)
Holnap reggel megyek fogászatra :? lesz egy tömés és kérek árajánlatot, mert van egy brutál problémás fogam... :evil:

Szép napot mindenkinek!
Bari

bari6

Bari: csodás érzés lehet......örülök, hogy már itt tartotok! Puszi
A fogorvos miatt nem irigyellek :?
katapetra

Sziasztok!!!

Még épp csak elkezdtem visszaolvasni, és máris elérzékenyültem! Annyira, de annyira jól esik a sok jó kívánság, meg drukk...

SZóóóóóval a napi nyerőszámunk: a 7-es!!!!! :D :D :D :D :D
A 7 törpéből 6-ot sikerült is megszúrnia aranykezű Kálmánnak!!! Holnap 9-kor kell telefonálnunk!

Zafír: köszönöm a tájékoztatást. Nyugodtan megírhattad volna számot is.
Na vissza olvasok és még jövök mesélni!!

Köszönjük mindenkinek!!!!!
szélkisasszony

Szupeeeeeeeeeer, csudás számok :lol: :lol: :lol: várunk holnap a teló után! Pihizz sokat és készítsd a fészket a babóknak!

bari6

Szélkisasszony,
de jó, de jó!!! :D :D
így örülök, és drukkolok:
Kép
leeda

Ancsi: nagyon-nagyon drukkolok!!! Harapták már egy jó nagyot!!!!!

Primula: igen, altatásban végezték. Nem merem bevállalni ébren, ezért is minden elismerésem Zafíré, aki szegény egyszer kénytelen volt altatás nélkül végig csinálni. :shock: Örülök, hogy pozitív volt a benyomásod. És ez csak erősödni fog. Reggel akkora mosollyal fogadott, hogy egyből elszállt minden rossz gondolatom.

Zafír: gratula az 1000-ik laptetőhöz. És nagyon köszönöm a szeletkét. Most nagyon kell.

Kriszto: ne haragudj kérlek, hogy nem olvastam már a számod este. Kicsit zűrösre sikeredett, 8-ra épp beestem a szurira. 8) Hiába, esküvői ruhát kellett néznem a barátnőmmel. :D

Katapetra: nem semmi!!! Nagyon ügyes vagy! Komolyan, ilyen kitartásért csak irigyelni tudlak. És hidd el jönni fog a babó is!!! De addig is lesz egy szép konyhátok és mindjárt utaztok is!!!! :D :D

Leeda: annyira édes a kismanó! És a fotó is nagyon jól sikerült, tényleg!!! :wink: :wink: Állítólag az első 2 hétben lehet őket a legjobban fotózni, tehát gépre fel!!!!!És szeretnénk is látni!!!

Rencsi: sajnálom apósod. Jobbulást kívánok neki!!! Biztos, gyönyörű utatok volt. Itt mi szívesen nézegetünk képeket ám... :wink:

Kretty: húú, az nem semmi program szeptemberre! De nagyon drukkolok!! És a te energiáddal menni is fog! :lol: :lol:

A pocakom még igencsak fájdogál, de ma semmi nem ronthatja el a jó kedvem. :lol:
És még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat, a jó kívánságokat. Nem tudom elmondani, hogy mit jelent ez nekem/nekünk!! De úgy is tudjátok!!! :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Szélkisasszony: szupeeeeeeeeeeeeeeeeer :D :D :D
Nagyon szorítottam és nem csodálom hogy boldog vagy, nagyon ügyik voltatok, gratulálok :D

Én megvagyok, hangulatom hullámzó......., de azért tegnap mondtam a babáknak hogy jóóóóóól harapjanek meg :roll: , remélem szófogadó gyerekek :P :P

Na lépnek is kell (megyek szurira..., hát már rendesen be van keményedve a fenekem... :evil: :evil: )

Puszillok mindenkit :wink:
ancsi80

Ancsi: milyen szurit kapsz még?
Én is nagyon drukkolok nektek!!!!! Minden rendben lesz!! Csak pozitívan. :lol: :lol: :lol: :lol: Tudom, hogy most még könnyen beszélek... :evil:
szélkisasszony

Szélkisasszony, gratula!!!!!

Ancsi, neked is drukk!!!!

Kretty, ne hagy ki semmi részletet a stimuból!!! :shock: :shock:
Kretty, hánysz konzin voltál a stimu előtt???

Era, nem fogsz csalódni!!!!

Lányok, írtatok egy táblázatról.
Arra, hogy lehetne rátalálni, hogy megnézzem.

Köszi!!!!
primula35
Algyő

Sziasztok

Mi van veletek,hogy ilyen sokat termeltetek?! :lol:
Remélem senkit nem hagyok ki. :shock:

Kriszto
Köszönöm a ragacsokat,aranyos volt tőled. :D Hogy vagy lelkileg?Mikor fogsz indulni?Olyan jó,hogy végre jó kedved van!Hamarosan te is babás leszel! :wink: Nem jó a táblázatban a kezdés. :shock:
Ági
Olyan ritkán írsz valamit. :( Hogy vagytok?
Ancsi
Együtt terhesedünk? :wink: Szórítok neked továbbra is!Remélem már beléd is haraptak... :lol: :wink:
Kretty
Akkor te majd szeptemberben indulhatsz is?Gyorsan itt lesz az is!
Mindjárt babás leszel te is!. :lol: :wink:
Szurikáta
Nagyon helyesek az unókáid! :wink:
Leeda
Tündéri a baba,és milyen hosszú haja van. :wink:
Zafir
Nálatok mikor lesz kezdés?
Barikám
A fogorvos miatt nem irigyellek. :( Valahogy én sem szeretek menni,de néha muszáj kibirni. :roll:
Viszont olyan szívesen megérezném,milyen lehet amikor megmozdulnak. :oops: :wink:
Szélkisasszony
Nagyon szép szám!!!Holnapra is szórítok,hogy mind a 6 szerelmbe essen. :wink:

Az újjaknak üdv itt!Apánknál jó kezekben lesztek. :wink:

A mai naptól kell számolni a 3 hetet az szept 21.-én lesz.Akkor kell tesztelnem,még akkor is ha netán megjönne.Kétszer csipet meg apánk mire sikerült fellőni okoska apucit. :roll:
Nagyon ügyes volt,igaz mondta is,hogy pár napig vérezni fogok.
Megígértem neki,hogy együtt leszek a párommal,igaz az nap estére.De úgy voltam vele,ha nem akarok agyalni okoska apucin,akkor mégha fáj is,és vérzek is. :roll: Hétfő este ota minden nap ráhúztunk. :oops:
Nem gondolok semmire sem,mert én akartam,és nagyon szeretném ha sikerülne!És sikerülni is fog!!!! :wink:
Jól vagyok,és nem is idegesítem magamat... :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szélkisasszony: Tudtam, hogy a 7-es szám szerencsét fog hozni! Juppi!!!!!és hogy 6-ot meg is tudott szúrni, ez csudás!!!!!!!
Nagyon drukkolok, hogy éjszaka mind szépen fejlődjön!!!!!

Ancsi: husiiiiiiii, ugye megy?

j

KÉSZZZZZZZZZ a KONYHÁM!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Kép Kép

Kicsike, nehéz volt jó képet csinálni, de olyan szépséges....... :oops:
katapetra

Mné
Elfelejtettem tőled megkérdezni,hogy te sem kaptál utrot,vagy duphastont inszem után?Mert nekem csak a folsavat kell szednem.

kagyló

Katapetra
Nagyon szép lett a konyhád!!!Én is szeretnék ilyet! :wink:

kagyló

Kagyló! Biztos sikerülni fog! Főleg így, hogy a férjeddel még "ráhúztok"
:lol: :lol: :lol:

Bari, a fogorvos még mindig napolom... :oops: :oops:

Szélkisasszony, most pihenj ééééés holnap 9 óra 5 perckor már írj nekünk! :wink: Drukkolok!

Ancsi, milyen szurit kapsz?

Én holnap megyek onkológushoz. Megmutatom az UH leletet. Sajna én nagyon beszari vagyok, minden orvosi dolgot illetően... :oops: :oops:
Vendég

Kata! Aztaaaaa, ez erőt ad, hogy mi is belefogjunk. Sajna az én konyhám sem nagy.Nagyon szép lett!!!!

Primula, ez már a harmadik lombikom, de ha minden letet OK, Dévisz nem vár az indulással!
Vendég

Kretty
Neked kell azért menni mert a melledben talált valamit?

Ha nem,nem tudom ki írta,de nekem is volt egyszer ilyen...és el akartak küldeni biopsziára. :roll: :(
Mivel anyukámnak volt egy orvosa az onkologián,vele megnézettem és azt mondta semmi bajom.Szóval nem mindig kell ám mindent elhinni! :roll:

kagyló

Katapetra: Húúúúú! Gyönyörű lett a konyhád. Nekem nagyon tetszik. Vajon melyik bútoráruházban vásárolgattok? :roll: :lol:

Holnap jövök, most megyek aludni, mert rettenetesen fáj a fejem. :(

Zafír
zafir100

Igen, azért megyek. Mondjuk annyira nem vagyok megilyedve, mert ugyebár D azt mondta ez nem számít, és ha valami komolyabb bajom van, tuti nem engedett volna indulni. :D
Vendég

Kretty

Bíztosan nem engedet volna! :wink: Nem is kell megijedni :wink:

kagyló

Katapetra,
de szép lett, nagyon bejönnek ezek a színek!!! Megérte ennyit küzdeni a szakikkal.... :wink:

Kretty,
akkor hajrá kezdés++++++++++++++++++++++++++++++

Barika,
ugye milyen szuper érzés, kívánom h mindenki minnél hamarabb megérezhesse!!! mikor lesz a genetikai? bocs ha már írtad

jó éjt!

Kép
rencsi79

Jó reggelt :D

Szélkisasszony: remélem jól aludtál, pocakod?? Váom nagyon a híreket és drukkolok továbbra is :wink:

Katapetra: csudaszép a konyha, gratulálok :D És a fogyáshoz is, biztos nagyon látványos :wink:

Kagyló: remélem :wink: Amugy hogy vagy?

Bari: deeeejóóóóóleheeeeeeet :D :D Fogorvoshoz kitartást, én ugy félek tőlük :oops:

Kretty: drukk a mai vizsgálathoz, de biztos minden rendben lesz :wink:

Zafír: laptetőőőőő, kívánom, hogy teljesüljön amit csik szeretnél :D
Tesztelni szept. 16 kell :?

Rencsi: apósodnak jobbulást, i tudjátok már mikor kezdtek? (nem emlékszem lehet hogy írtad :oops: )

Kriszto: hogy vagy?

Primula: örülök, hogy jól sikrült a tali :D

Köszönöm szépen a soksok drukkot, aranyosak vagytok
Ja progi szurit kapok :?

Anyukák merre vagytok????Melcsi, Nyuszi, Nene????

Puszii Nektek, szép napot :wink:
ancsi80

Szelkisasszony, Drukk es varom a hireket!

Ancsi, es mikor fogsz eloszor tesztelni?

En megbeszeltem apaval, hogy ez lesz az utolso lombikunk. Akarmi is lesz a vege, en nem szeretnek tobbet.
Vendég

Nem tudom mikor fogok, sztem csak azon a héten...Egyáltalán nem várom, így nem is filóztam rajta :oops:
ancsi80

Jó reggelt!

Katapetra, -9,5 kg............ Wow. Nagyon nagy gratula!!! Mit csinálsz? Szétválasztót? És a konyhád?! Nagyon tetszik, gyönyörű lett! Megérte a kedves szomszédokat felbosszantani :lol:

Bari, jujj, de jó, bejelentkeztek a gyerekek :) Szuper!!! Lesz még idő, amikor nem győzöl sziszegni örömödben, úúúúgy szétrúgnak odabent. Tényleg, Neked nem fáj a bőrön, ahogy nő a pocak? Tigriscsíkosodásra hajlamos vagy? Én igazi "Anyatigris" lettem! Tudtam, hogy kicsi az esély arra, hogy megússzam, de legalább, ha végig megyek a strandon, mindenki tudja, hogy anya vagyok :)

Jajjjj, Dodó felsírt, drukk Szélkisasszonynak!!!!

Puszi Mindenkinek

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!!!

Meg volt a telefon. 6-ból 3 szépen megtermékenyült, de van egy aki még gondolkodik. Illetve később fog csak kiderülni, hogy megtermékenyülés lesz vagy már abba is maradt a próbálkozása. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szóval holnap 8-1/2 9 között telefon és Kisdoki lesz csak! :shock: Remélem, ő is szerencsét fog hozni!!!

Köszönjük a drukkokat! És kérünk még!!!! :wink: :wink: :wink:

Még nem tudtam visszaolvasni tegnap este óta és ma be kell fejeznem egy munkát, mielőtt lelépek. De igyekszem jönni még.

Szép napot mindenkinek!!!
szélkisasszony

Szelkisasszony, vaaaaaaarunk!!!!!! :wink: :roll:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: