A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Én se hallottam, pedig azt hittem hogy már sok ujdonság nem ér :wink: :oops:

Ti tudjátok már mikor kezdtek? Van valami terv?
ancsi80

Szélkisasszony! Szúúúúúúúúúúúúúszáááááááááááááá!
Volt már most is folyadék a pocidban, mármint tegnap???? Kb hány tüszőcske van... lustább vagyok visszaolvasni, mint megkérdezni... :lol: :lol:
Szóval sok folyadék, pihi, relax és HÚÚÚÚÚS!
Nem lesz hipertimud, hidd el!
Egyébként, ha több folyadék lenne a pocidban a kelleténél, akkor max nem kaphatsz vissza csak egy babókát... de ez még odébb van... szóval most arra koncentrálunk mindannyian veled együtt, hogy holnap PUNKCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, csodaszép szám legyen a tenyeredben.... mi hogyan, mikor tudjuk meg????? huh, nagytestvér létemre izgulhatok??? :lol: :lol: :lol:
Szóval szerintem a hússal és a folyadékkal nagyon szépen kordában lehet tartani a folyadékot, szóval kitartás! És hiperstimu is monnyon le, vagyis ne is akarjon porondra kerülni!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Na lépek enni egy kis husit :twisted: :twisted: később még lehet benézek

Pusz
ancsi80

Baribébi, tessék írni.... láááááátlak áááááááám.... :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Ancsi hol vagy? milyen húst ettél???

Kretty! Merre vagy, szokatlan tőled hogy ennyit távol maradj...

kriszto

kriszto82

Kriszto: :lol: :lol: :lol: Eddig nem volt folyadék, még rá is kérdeztem. Hányinger már pár napja volt, D szerint a prednisolontól. Eszem a husit, a fehérjeport, iszom a rengeteg vizet. Csak félek!!!
Hááát! Az eredményt tőlem vagy Szélúrfitól este vagy esetleg még cserélhetünk számot! :wink: :lol: :lol: :lol: 8)
Csak, hogy ne rontsuk a Nagytestvér imidzs-t! :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Csak gyorsan, mert sok a meló, még visszaolvasni is szelektálva olvastam.

Szélkisasszony: Nekem Barika nagyon jól körülírta a túlstimut. :lol:
A husi sajnos még pocakosan is kell. Nekem Paragi a transzfer után többször is elmondta, hogy most aztán még jobban faljam a husit.

A hajam melírozott szőkéről, (vagyis az utóbbi időben szinte már teljesen szőke voltam), sötétbarnára változott. :D

Krisztó: A facebookra raktam már fel 1 képet. Ott a napon nem is tűnik annyira sötétnek. :D

Este még jövök!

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Szélkisasszony: Írtam privit!

Zafír
zafir100

Itt vagyok! :D

Megvan az osszes lelet, szoval ZOLD az ut! 8)
Vendég

szélkisasszony
Kép :arrow: :)
ancsika
Köszi,az unokák jól vannak,bizony kezdődik a suli Nekik is.

Jó hogy felpörgött a topik,már írni akartam hogy hogyan zugoljak,ha nincs aki csacsogjon :lol: :lol: :lol:
Szép délutánt mindenkinek. :)

szurikáta
szurikáta56

Kretty,
de jó, örülök neki!! :D

Ancsi,
a nyaralás előtt voltam utoljára talpmasszázson, most egy kicsit pihentetem. Nekem mensiben bekavart, hol 40 napra, hol 24-re hozta meg, szóval most pihi van egyenlőre.
Ez a hasonfekvős dolgot még én sem hallottam, nekem az amúgy sem nagy élmény - na nem a mellméret miatt :lol: :lol: - hanem mert elzsibbad a vállam egy idő után.. :D :D

Szurika,
gondolom várják az unokák a sulit, majd lesz miről mesélni... :D
leeda

leeda
A két nagy már másodikos lesz most,a két kisebb jövőre megy elsőbe :)
Annyira telik az idő.Még olyan mintha most pólyáztam volna Őket,és már lassan 9 évesek. :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Leeda, én is szívesen nézegetnék nyaralós fotókat :)

Kriszto, szerintem is jobb lenne akkor egy másik időpont, ha ennyire kevesünknek jóóóó... :( Bár soha nem lesz jó mindenkinek.....
Passz, én Rátok bízom

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Szóval csajok!

szerintem akkor legyen máskor, mondjuk szeptember közepe-vége felé, akkor már a terhesedők is mászkálhatnak, aki akkor körül kezd annak még jó, a nyaralók visszajönnek stb., stb.... mit szóltok?
Jelenleg ugyanis 6-an (plussz a gyerkőcök) lennénk.... igazából egy nagyobb tali lenne jó, nem?

kriszto

kriszto82

kriszto
Oké,tali elnapolva. Lesz még szeptemberben is jó idő :lol: és akkor talán többen el tudnak jönni.

És egy kép a rosszcsont unokáimról :lol:

Kép

szurikáta
szurikáta56

Szuri,
gyönyörűek ezek a gyerekek, és már most látszik, hogy mindegyik mennyire más egyéniség....gratulálok hozzájuk :D :D

Kriszto,
rendben, akkor majd legközelebb....azért a sütisütést majd ne felejtsd el akkor sem, jóóóóó? :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,
rendben, küldöm :D
leeda

...ja és csajok, figyeltétek, a következő oldal lesz az 1000.... :D hajrá, laptetőre fel!!! :lol:
leeda

Tyűha! Sziasztok!

Ez aztán a pörgés, kiteszem a lábam, és mi kerekedik itt! :lol:

Era: Én is pusszantalak itt, ezen a szupi kis helyen! :lol:

Kriszto:én nagyonö rülnék, ha elnapolnátok a talit :oops:..és gyerünk piri!!!!!!! :twisted:

Kretty: De Jó! örülök, hogy zöld az út!!! Piri? Mit vacakol? :twisted:

Ancsi: 9-kor nagyon gondolok rátok, hogy beharapjanak a lurkók :D A hajszined, nagyon vagány lehet.... :wink:

Szuri: Az uncsik, nagyon helyesek!Gratulálok!

Szélkisasszony: ÓRIÁSI DRUKKMANCS holnapra, kivánok min. 7 szivecskét!!!!!!
katapetra

Szelkisasszony, hiperstimu igazan a beagyazodas utan kezdodik (kezdodhet), amikor az embriok elkezdik "stimulalani" a petefeszket, hogy tobb hormont termeljen es igy ok eletben maradjanak. Ez teljesen termeszetes folyamat, csak ugyemar ha 8 petit szivnak le, akkor 8 sargatest keletkezik es bazi nagyra meg tud noni a petefeszek. Szoval emiatt kell a sok feherje, mert az nagy molekula es megakadalyozza ezt.

Kriszto, nekem barmelyik mas hetvege jo. Terhesedes kozben is mobilis vagyok!!!
Vendég

Kriszto: én is örülnék, ha később lenne a tali. Remélem, azon már majd mint kismami tudok részt venni. :D :D

Szurika: köszönöm a varázslatot. :lol: Az unokáid tényleg nagyon helyesek. Tetszik ez a kép!

Kretty: de jó!!!! Akkor nem sokára érted is izgulhatunk? :lol: :lol:
szélkisasszony

Kretty: nagyon köszi. már ránézni sem tudok, de tolom a húst! 8)

Katapetra: nagyon köszi!!!! Remélem, lesz ennyi!!!
szélkisasszony

Mindenkinek köszönöm az unoka dicsiket :lol:

Kismamik :
Szerettem volna a combredő témához annyit hozzátenni hogy annak idején amikor az én korosztályom szült,vagyis amikor Ti születtetek :lol: a védőnő és a gyermekorvos tanította az anyukáknak a tanácsadáson hogy mit kell figyelni a gyerekeken. Ki kellett nyújtani a lábukat ugy hogy hanyatt fekve gyengén lenyomod a térdeket,és utána a két sarkot egymás mellé kellett tenni.A lényeg hogy akkor volt baj ha az egyik láb kicsit hosszabb volt és nem egyforma (db) hurka volt a combjukon.Na kb így zajlott. Én még így teszteltem az unokákat is.Természetesen ez nem helyettesíti az ortopédiai vizsgálatot,csak jelzés lehet.

szurikáta
szurikáta56

Ancsi: Már 9 körül vagyunk. :D Nagyon izgalmas. Drukkolok!

Szélkiasszony: Holnap lesz a nagy nap. Húúúúú!!!!! Sokat gondolok rád. :D

Szurikáta: Nagyon szépek az unokáid.

Zafír
zafir100

Ancsi! én is szorííííííííííííííííííítok!!! Nagyon.

Szélkisasszony telcsiszám megy priviben!!! Annyira nagyon szorítok Neked is!!!

Pusszantás csajok...

holnap gyertek megint, mert unalom lesz nálunk a köbön...

jóccakát! :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Ancsi, harapnaaaaaaaaaak!!!! :wink: Tudod, a szűz kéz sikert hoz.... :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:
Vendég

Sziasztok!!!!

Szélkisasszony, megy a drukk ezerrel!!!!!
Altatásban végzik nálad????

Ancsi, sokan MÁR irigyelünk Téged, legyél a példaképünk, az "eredményekkel".... :lol: :lol:

Megvolt a konzi.
Hát, teljesen igazatok volt!!!!
Vicces, határozott, szakértelme kitünő. :wink:
Néhány vizsgálat még folyamatban van, így még várunk egy kicsit.
Talán a következő menzeszig meg lesz minden!!!! :roll:

Csinált kontroll uh-t, ahol nem találta a jobb pf-t, KO!!!!!!!
2 hete ezen végeztek-laparoszkópiával- metszést.
Remélem nem metszették ki.... :twisted: :twisted:
Levette a bakteriológiai keneteket, rendes volt tőle.
Pozitív volt a benyomásom róla!!!
IgaZATOK VOLT!!!!! :oops:

Viszont Szegedről nem lesz egyszerű odaérnem, főleg ha vonattal megyek fel.

Mindenkinek hajrá!!!!!

Primula
primula35
Algyő

Ancsi,
én is drukkolok!! :D :D

Szélkisasszony,
Neked is mennek a gigamegadrukkok!! :lol:

Ha nem haragszotok meg, felteszek egy képet az unokaöcsémről (1 hetes), most ő "babapótló" nekem :roll:
Kép
leeda

Primula, sokan messziről járnak az intézetbe, de MEGÉRI! :D Dévai szigorú, de mindig korrekt! :wink: Miért kellett megmüteni a petefészkedet?

Leeda, hát tüneményes!!! És mekkora haja van! :D

Jövőhéten elkezdődik a suli. No meg a stimu. És a munkahelyen is káosz...már most szervezem, hogyan is csinálom végig...de hál Istennek, meg tudom oldani... :roll: :D

Krisztó, elmentek a gyakornokok? :D akkor mostmár függhetsz ezerrel! :lol: :lol: :lol: Akkor holnap ismét te szállítod az infót? :D
Vendég

Sziasztok

Sajnálom, hogy elmarad a tali, de ha szeptemberben pótluk, akkor rendben.
Nekem csak 10-e nem jó, akkor kezdődik a suli, és a következő időpont már október lesz.
Szélkisasszony, HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!! Minél szebb számot szeretnénk hallani a nagytesvértől!!!

Ancsiéknál már haraptak a drágák, most már ragadjanak!!!

Szurikáta, tüneményesek az unokák, látszik, hogy ragaszkodnak egymáshoz.

Primula, örülök, hogy ennyire pozitív volt a benyomás.

Leeda, tünemény ez a fekete hajú srác, és milyen békés a képen.

KépKép
momelcsi

Kretty,
endometriózis gyanujával végeztek lapart.
Egy kis ártatlan, arra tévedt ciszta volt ott, azt égették le.
Ez már a 3. laparom volt 10 év alatt. :(

Előtte PCO miatt.

Veled mizujs???
primula35
Algyő

Akkor a tali napolva :D
Nekünk mondjuk szeptemberben szinte nincs már szabad hétvégénk, de majd meglátjuk mikorra teszitek át a találkozót.

Ancsi,
Sokat beszélgess velük, és akkor tuti úgy megkapaszkodnak, hogy legalább 9 hónapig el sem engednek :wink:

Szélkisasszony,
Holnapra minél nagyobb számot kívánok a tenyeredbe, és hogy legyen bennük sok érett petike, és szeressék egymást Szélúrfi hadseregével.

Szurika,
Nagyon aranyosak az unokák. Két fiú és a két kislány testvérek? Vagy hogy van az elosztás?

Leeda,
Nagyon cukker a kis srác. hogy hívják? Ez a frizura nagyon hódító :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Primula,
Örülök, hogy D. szimpi volt, és remélem, hogy az a pár papír meglesz és már indulhattok is a következő pirivel.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

nene
A testvérpár a két szélső gyermek.A lány 8 éves,az öccse 4,5.
Balról a második kislány 6 éves,a lányomé,a mellette levő fiú egyedül van,a középső gyerekemé,ő is 8 éves .A régebbiek emlékeznek biztos,említettem hogy van egy lisztérzékeny unokám,hát ő az :(
Kicsit bonyolultan hangzik,de remélem tudtad követni :) a felsorolást.
Nekem ma nagyon hosszú napom lesz :shock:
Mindenkinek szép napot!

szurikáta
szurikáta56

Primula, koszonom kerdesed, mostmar varom a pirit es kezdunk.

Szelkisasszony++++++++++++++++++++++

Kagylo, veled mi ujsag?
Vendég

Ancsi, nagyon drukkoltam!

Szélkisasszony érted pedig most izgulok, mint állat....... :roll: :roll: :roll:

Szuri: könnyű napot kivánok, vigyázz, mert a napocska, csalóka!

leeda: jaj de szép!!!!!!Egyszerűen tüneményes.....Gratulálok!

Lányok, itt minden baba, olyan csodaszép!!!!!!!
És unoka is :wink:

kriszto:Kitartást kivánok mára, én itt leszek, ha jó.......

Juj, végre megjöttek az asztalosok, és dolgoznak ezerrel!!!!!!!
Már egy kis nyavajás fúróhangra is összerezzenek.....jó lesz, ha rend lesz...és már csak kettőt kell aludnom.......jupi-jupi jééééé

Barikám: készülsz a nagy napra? Péntekre? :wink:

Csuti: hiányzol ám te is!!!!! :(

Emerenc? Kagyló? Poszi? Parane? Zs76? Loorena?
katapetra

Kretty: PiriDRUKKKKKKKKK!!!!!!!
nem lesz egyszerű, akkor a szeptembered.....te jó ég ennyi minden, de tudom, hogy megfgod oldani, ügyes lány vagy!!!!!!!
Mi itt leszünk melleted!!!!!Puszi
katapetra

jaj azt már olyan rég akartam irni, hogy -9,5 kg :lol:
katapetra

Kata, -9.5 :shock: GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D

Es mi is belevagunk a konyhafelujitasba szeptemberben... :shock: :?
Vendég

Katapetra: -9,5 kiló????? Az szép! Nekem egy műtét kellett -6 kilóhoz. :lol: Akkor a nyaralás után már lesz konyha kép?

Szélkisasszony: Nagyon várom már az sms-edet.
Szélúrfi: Lélekben veletek vagyok.

Primula: 3 laparo????? Júúúújjjj! Nekem az az 1 is sok volt.

Leeda: Nagyon aranyos! :D

Ancsi, Kagyló: Hogy vagytok? Minden rendben veletek?

Kriszto: Kérlek írd át a táblázatban, hogy 2. lombik, kezdés október 19 körül. Természetesen, ha most nem jön közbe semmi.

Era: Te voltál már Dévainál?

Zafír
zafir100

Köszönöm Kretty :oops: nagyon sok voltam(önmagamhoz képest)
82,5.... :oops:még egy 5-8kg-mot szeretnék elhagyni, és azt a súlyt tartósan megtartani, muszáj!!! Az endok. doki is azt mondta,és a kisbabánkért mindent!!!!!!!

Konyhafelújitás???????juj, az nagy munka, főleg, ha mellette van más is!És nektek -ahogy irtad-lesz is program.....Hát: Kivánok nagyon sok sikert, erőt, és kitartást mindenhez!!!!!Puszi
katapetra

Kretty: Úgy tűnik mindenki felújítgat. Mi nappalit és hálót fogunk festeni, meg új bútor is lesz a hálóban.

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Huh, 9,5 kg minusz, irigy-irigy-irigy....
Nekem a 7 kg volt a max, de sajnos a sikertelenség után 2 vissza is jött és most iszonyatosan küzdök, hogy visszamenjen. azzal együtt még 7-et szeretnék fogyni, de most valamiért nem akar elindulni, pedig van úszás, van olyan nap, hogy 4 joghurt az egész napi táplálék, lásd tegnap... de nem indul el, a napi 20dkg minusznak is örülök... bezzeg felfelé... elég ha egy nap rendesen eszik az ember, rögtön fél kg....

Leeda! Nagyon helyes kiskrapek! :D

Szurika! Kitartást mára!

Valószínűleg Szélkisasszony nem olvasott este már fórumot, mert a telcsiszámom a kimenők közt van továbbra is, SZÓÓÓÓÓÓÓÓVAL szorít, szorít, szorít és majd jönnek a hírekkel!!!! hosszú nap lesz... :lol:

kriszto

kriszto82

Akkor tenyleg hosszu nap lesz! :D Ha o volt az elso, akkor mar tul van rajta!

Kriszto, voltal fodrasznal?

Bari, merre vagy?
Vendég

Krisztó: Az én telcsiszámomat elolvasta, reagált is priviben rá. Ha gondolod, priviben megírom majd a számot, a fórumra meghagyom neki a híradást.
Remélem nem bolti cukros joghurtot eszel, hanem natúr joghurtot gyümölccsel. Mi turmixban szoktunk fagyasztott gyümölcsöt natúr joghurttal összekeverni, ha nagyon savanyú, akkor kap még egy kis mézet is.

Zafír
zafir100

Sziasztok,
tesóm nevében köszönöm Mindenkinek a gratulációt :D A haja az a képen még le is van lapulva, amúgy hajmosás után már rögtön úgy áll a feje tetején mint egy kakastaréj, elég vicces, mondtam is nekik, hogy olyan mint a mostanában divatos frizurák... :lol: :lol:
Elég nyugis baba szerencsére, persze pont tegnap majd' 3 órát sírt egyfolytában, de nem volt olyan vészes :wink: ...csak elég keveset eszik, na remélem, majd összeszedi magát!!

Szélkisasszonynak nagy drukk, remélem hamarosan hírt kapunk felőle valahonnan.... :wink:

Kata,
nagyon ügyes vagy, hogy már ennyit lefogytál, kitartás, így tovább!! :D és hamarosan a konyha is kész, a férjed is megjön és mentek pihenni, szóval halmozni fogod az élvezeteket... :lol: :lol: - remélem a legújabb hódító szerkó már be van szerezve.... :D

Kretty,
látom, Nálad is minden egyszerre lesz majd, de majd csak megbírkózol vele :wink:

Nene,
Lacinak hívják, az apja után. Sok nevet végigpróbáltak, aztán hirtelen ötlettől vezérelve ennél maradtak.
leeda

Kretty nem, nem voltam, de a kedvenc talpmasszázsos ismerősünk adott egy telcsiszámot egy kerületi csajhoz. Esetleg neked is van ajánlásod? (még nem hívtam fel...)

Zafír! Azt mi szmötyinek nevezzük, amit leírtál.... nagyon fincsi, az aquaworld-ben lehet kapni vmi smoothie a neve, vagy hasonló... fincsi!
Egyébként jelenleg az activia ami megy, mert vannak egyéb gondjaim is, a nem evésből adódóan... és ez egészen jól karban tart. :oops: :oops: (mindenesetre elképesztő, hogy az ember mennyire kevés étellel is eléldegél... és még csak nem is fogy igazán :evil: :evil: )

kriszto

kriszto82

Kriszto, nem ismerek fodraszt, magamnak festem, sot meg a mukormomet is magamank epitem (sajnos nincs idom napkozben, igy marad az este... :D ) Egyebkent miota eszem a mehpempot, minden rendben a pocimmal!

En a Cserpes joghurtjait eszem. Nekem lottek a fogyokuranak, ugyanis 90-en vagyunk egy irodaban es valakinek mindig szulinapja/nevnapja van (most is eppen repatortat eszem... :oops: )
Vendég

Krisztó: Méregtelenítettél már? Az is sokat segít a fogyásban. Mi időnként csinálunk egy ilyen kúrát. Búzafű levet szoktunk inni. Van olyan amit víben kell feloldani. Nem valami jó az íze, de meg lehet szokni és a cél érdekében bármit. http://www.egeszsegbolt.hu/231-fogyokur ... lance.html

Zafír
zafir100

Kretty: A Cserpes is nagyon jó. 90-en????? Mi csak 13-an, de néha az is sok. :lol:

Csajok! Van egy csomó munkám, de nem tudok odafigyelni. Nagyon várom már, hogy Szélkisasszony jelentkezzen. Így nehéz koncentrálni. :(
Úgyhogy ma én is veletek tartok, ha nem gond.

Zafír
zafir100

Zafir, emgem a forum tart ebren munka kozben! :D Akkor Neked ir majd Szelkisasszony?

Ancsi, te is johetsz neha! :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: