Most apránként írogatok, mert közben sok a tennivalóm, de egyszer majdcsak a végére érek
Nem mentünk ma Pestre, jövõ keddre halasztottuk a féléves kontrollt, apa nem ér rá. Nevetséges, de én annak örülök, ha esik az esõ és rossz idõ van, mert apa csak olyankor ér rá itthon lenni
Pele,
én egy országos hirdetési napilapnál dolgozom (amelyik a legnagyobb példányszámú
), de a Ranschburg-riport persze nem oda lesz, hanem a vállalati belsõ hírlevélbe. Annak idején én szerkesztettem ezt a hírlevelet, bõszen írogattam is bele, és most nincs igazán gazdája, amióta itthon vagyok. Úgyhogy néha besegítek a szerkesztésbe, de riportot eddig még nem kellett csinálnom. Izgulok is miatta... Bár nekem csak egy gyerekem van (egyelõre) és még nem is kell neki adventi naptár, de szvsz nyugodtan tehetsz a Hannuséba kicsi lányoknak való vicik-vacakokat, nem hiszem, hogy baj lenne, ha nem egyforma az Áronéval. Szerintem Hannus a lányos, Áron a fiús apróságoknak örül, persze néhány egyformát is kell bele tenni, a veszekedést elkerülendõ. Ha csokit annyira nagyon nem akarsz, tegyél bele egészséges és finom rágcsát pl Cerbona szeletet.
Madárka,
ha anyukád Pásztón dolgotott, akkor Te odajártál általánosba? Dózsa vagy Kunbéla?
Anikó,
de, megkaptuk a képeket, szerintem még régebben meg is köszöntem, ha mégsem, akkor nézd el kápos fejemnek: ezennel köszönöm
Holdkomp: mi is kaptunk egyet (kell is az egy 3 hónapos gyereknek!), de én sem tartom jónak, meg társasház I. emeleti, alig 55 nm-es lakásába pláne nem való. Beadtam a bababizományiba és 1(!) nap alatt elvitték.
Katica,
szerintem a gyerekeket nem lehet ELÉGGÉ elkényeztetni
Nyugodtan babusgasd, olyan kevés ideig engedik, hipp-hopp felnõnek! Kriszta,
Mosás és vasalás: én még mindig külön mosom és mindegyiket vasalom, a férjemnek nagyon érzékeny a bõre és lehet, hogy ezt Bebe is örökölte, nem akarom megkockáztatni a kiütéseket. Viszont használok öblítõt, hypoallergén fajta Coccolinot, aztán utána még 2x tiszta vízzel átöblítem.
Dia
nagyon jó ez az éjszakai ,,pocakos" sztori!
Ígérem, igyekszem személyesen tiszteletemet tenni, nemcsak DNS-hasonmást küldeni
Cserébe milyen könyveket vigyek? Melyik írót szereted még? Moni,
gyûlünk, gyûlünk. Ki gondolta volna, hogy ennyi nógrádi (származású) van közöttünk?
Zsóka,
abszolút virtuális
Nógrád-topicunknak Te vagy az egyetlen ,,élõ" tagja, mi többiek ,,csak a szépre emlékezünk"
. Ha már beköltöztetek, szeretnék javasolni egy tavaszi, nem virtuális találkozót, ha meglátogatjuk egyszer anyuékat (õk még mindig pásztóiak), összeröffenhetnénk, jó? Emese,
a képeket várom! Meg mindenkitõl, tényleg, kérés nélkül!!!
Szörnyû rémálmom volt az éjjel: elfeledkeztem a karácsonyról, és ott álltunk karácsony este fa, díszek, ajándékok nélkül! Brrr, még a hideg is kiráz, ha rágondolok!!!
Napocska,
szerintem ne csak olvasgass, hanem írj. Gyakran. Sokat. Ez nem egy zárt társaság, szívesen vesszük az új tagokat, pláne, ha nem is olyan új
Szóval ne mentegetõzz, hanem írj gyakrabban! Persze most is elfelejtettem egy csomó mindent, ez fõleg amiatt van, hogy tegnap éjjel fél 12-ig voltam a cseten (nem vagyok ezzel egyedül, ugye, Dia?
) Félszülinapi gratulákat köszönjük és viszont kívánjuk minden idén májusi csemetének! (Ez itt a répatorta helye: ............
Sok puszi mindenkinek:
Jamina