[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2005. nyári babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Katica!

Kellemes estét kívánok nektek!Kép
inez
 
 


Sziasztok!

Nahát pont tegnap éccaka volt egy műsor a Discoveryn a terhes sexről. Igen tanulságos. Igen ott is azt taglalták, hogy vannak alternatív módszerek is, nem kell éheztetni a pasikat Kép Állítólag a 14. hét után visszatér a kedv. Olyan dolgokat mondtak amit én speciel nem tudtam, hogy mikor már mindenórás a nő akkor kell szeretkezni ettől megindul a szülés mert az ondók feláztatnak valamit, és hogy ezt egész népcsoportok alkalmazzák, és így viszonylag könnyen szülnek. És ezt ma mondom a barátnőmnek, aztmondta bezony ám, neki is csak úgy póriasan beszólt a nővérke, mikor már másodjára kocogott be szülni, aztán sehun semmi se volt, hogy tán dugni kéne... Kép Ti ezt tudtátok?
A másik ami meglepett, hogy nem szabad belefújni a női nemiszervbe, mert trombózist okoz, vagy mi? Hát én totál le vagyok maradva. Szóval csak hogy tudjátok, ti is Kép Vagy csak én vagyok ilyen felvilágosulatlan? Arról nem is beszélve, hogy némely országokban Colával védekeznek a nemkívánt terhesség ellen. És komoly kisérleteket végeztek 4 féle colával, a cukormentesbe pusztult el a legtöbb ondó Kép De nem mind! De vajon ezt ki találja ki? Hihetetlen.
Mára ennyi az ismeretterjesztésből Kép

Pipocska!

Hajrá! Ne hagyd magad. Én szorítok neked!!!

krimo

Kép
krimo
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a felköszöntést, jólesett Kép
Szegény párom jól kiakadt tegnap, hogy lemondtam az egész szülinapozást, mert mint kiderült ő nagyon készült. De multkor azt mondta, hogy ebben a 9 hónapban bármit elvisel nekem Kép
Utána pedig már megszokja úgyis Kép Kép

Holnap költözünk.. nem lesz egy darabig netem azt hiszem.. de majd mindent elkövetek Kép

pussz
hanee
 
 

 
 

Krimo Kép
Jok ezek a felvilágosito müsorok. A colárol már én is hallottam, de azt hittem, hogy ezt csak valaki kitalálta hülyeségböl. Ezek szerint tényleg kisérleteznek/tek vele??? Kép Elég viccesen hangzik.
Szex terén nálunk is ez a helyzet, bár komoly elhatározásokra szántam el magam. Tegnap este elövettem a régi táncolos (inkább vonaglosnak mondanám Kép ) CD-imet, és lejtettem is apájának egyet. (hehehe, elöször sikerült kihuznom a TV dugaszt, mire ö felhorkant, hogy most akkor nem látja az 500 ezer forintos kérdést. Aztán már nem tiltakozott, mikor meghallotta a zenét Kép )
Szoval, nálunk a 14. hét után sem szünt meg ez a nemkivánom dolog, most már nem a hányinger, hanem még mindig az álomkór miatt. Kép
Viszont tényleg igaz, hogy csak nekikezdeni nehéz!

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


KrimoKép
Igen a szex valóban használ szülés előtt!
A cola pedig mondjuk nem csodálom. Nem tudtátok, hogy a cola sokkal jobb vízkőoldó mint bármelyik tisztítószer? Öntsétek bele a literes kólát a wc-be és másnap csodát láttok. Kép

BetécskeKép
Köszi a dícséretet.
A mostani terhességnél is ugyanúgy rosszul vagyok, csak ha lehet még rosszabb, mert rá sem birok nézni azokra a kajákra amiket egyszer már megettem.

Megcsináltam MZX-Móni fincsi Minestrone levesét. Tényleg isteni lett! 1x ettem belőle és iszonyat fini volt, de ha csak rá gondolok akkor rosszul vagyok. 3 napja ettem ropit (imádom) és azóta nem tudom megenni a maradékot. Aztán még ez az állandó édes valami érzés a számban és hiába eszem savanyú dolgokat nem segít. Aztán hogy bármit eszem nem ízlik, de kénytelen vagyok enni, mert különben még rosszabbul vagyok. Szóval ezek előtte nem voltak.


Aztán a másik különbség az, hogy menzesz idejében 3 napig volt enyhe rózsaszinezés most péntek-szombat-vasárnap.

Hát ennyi a különbség egyelőre.

Puszi mindenkinek,
MJ-MÓni
7+5
mj__móni
 
 


Háát lányok,

Tegnap megjelentek este a párom haverjai, úgyhogy mire eljutott a hálóba én már keményen húztam a lóbőrt. Má' megin' jól lemaradtam az eksönről.Kép
Azt szeretném még kérdezni tőletek, hogy a mell érzékenysége tényleg csökken-e a 12. hét után?? Nekem eddig majd'leszakadt, de most már csak viszket meg néha nyilal, már nem érzem olyan nehéznek. Egy könyv szerint ez normális, de aggódni azért még lehet..

Nálatok? (persze ca az tudja aki már túl van a 12.hétenKép )
katica78
 
 


Sziasztok!

Krimo
Hát a Colától nem csodálom, hogy kipusztul mindenKép Emlékeztek arra a régi tesztre, amikor fogsort tettek egy pohár colába és reggelre szétmarta.
Nem lehet belefújni?Kép Nem is lufi, hehe...ezt nem hallottam, de hülyén hangzik.

Pipocska!
Hát, így gáz, hogy nem voltál bejelentve, de amit Juca javasol életképesnek tűnik.

Képzeljétek, skarlát van az oviban. A dokim aszonta, hogy a 12. hétig, ha lehet ne kapjam el, így elfelejtjük idén az ovit. Király, nekem tanulnom kell, a gyerek meg hülyére unja itthon magát! Ráadásul, amikor vele voltam terhes, akkor a barátnőm volt skarlátos, így szedtem antibiotikumot is. De akkor már túl voltam az elején, voltam vagy 5 hónapos terhes. Tehát nálam terhesség=skarlát Hurrá

csaó
lenocs
 
 


Katica Kép
Nekem az egész mellem már nem érzékeny, inkább csak a bimbo, de az még mindig nagyon.

Lenocs, skarlát Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Juca!

Küldtem neked mailt mind a két helyre.

Sziasztok Mindenki!
Pont azt írtam, Jucának, hogy mennyire jól esik, ugyanakkor megható, hogy így ismeretlenül is ennyire együttéreztek velem, és próbáltok akár egy bátorító szóval is segíteni.

Nagyon köszönöm mindenkinek!Kép

Kép
Kép
pipocska
 
 


Sziasztok!

Tegnap írtam pár sort.A történet folytatódik:ma uh-on voltam, és másfél hónapja nem voltam ilyen boldog, ugyanis mindent renben találtak.A hematómámnak már nyoma sincs, a méhlepény jó helyen van, 6 cm-re a méhszájtól, és ez a távolság nőni fog még. / az utóbbi uh-n elérte/
És ami a legfontosabb, babóca teljesen jól érzi magát, minden mérete a terhességi kornak megfelelő. Tegnap még csak titkon reménykedtem, hogy nem mondanak semmi rosszat, de nagyon féltem, hogy valami újabb bibi jelentkeziik.
Mehetek úszni, és este a párom is megszeretgethet...

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske
 
 


Sziasztok!

Krimo!
Jó lehet neked, hogy éjjel ilyen műsorokat nézel Kép Kép Kép
Az utolsó pár napban tényleg megindíthatja a szülést a szex, de ha nem esik jól, akkor elég ha a melledet ingerled. Ez méhösszehúzódásokat okoz, és megindítja a szülést.
De még nagyon messze vagytok ettől Kép

Katica!
Hogy őszinte legyek nekem az első terhességemnél majdnem végig érzékeny volt a mellem. Leginkább a mellbimbó környéke.
A legszörnyűbb az, hogy a szülés után is sokáig nem viseltem el, ha a férjem hozzáért. Mostmár kezd helyrerázódni. Pl. a mostani terhességnél eddig nem volt érzékeny. Persze az sem biztos, hogy él a baba, de nem hiszem, hogy ez ennyire összefüggne. Alkati kérdés is.

Juca! Pipocska!
Jó lenne már biztosat tudni felőletek. Mikor lesz UH vagy ilyesmi?
Juca!
Neked nem írtak ki kontroll UH-t?

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Én még nem irtam nektek de én is 2005.07,várom a harmadik babámat most vagyok 9 hetes az előző 2 terhességnél nekem is volt hematoma de felszívodott!!!Rita

rita77
 
 


Katica!

Az én melleim úgy a 12. hét körül megszűntek fájni, de most egy hete megint irtó érzékenyek és megint nőnek.
Tegnap mi is "desszerteztünk" Apával, a féltés bennem van,ez szerintem végig így lesz, de azért nekem is jól esett, belejöttem.
inez
 
 


Pipocska!

Ugye ma mész dokihoz? Majd mesélj, milyen volt Kép Kép Kíváncsi vagyok, hogy neked is teszeni fog-e vagy csalódás ér.

Ugye te sem érzed még a baba mozgását? már úgy várom, hogy érezzek valamit. Neked nőtt már a pocakod? Látszik már rajtad? kg-t szedtél-e már fel?

Akiren (15+0)
akiren
 
 


Szia Bogika!

Este megyek a dokihoz.
Eddig azért nem írtam, mert gondoltam ha túl vagyok rajta, majd beszámolok!
Visszakeresgettem a hozzászólásaidat, de biztos figyelmetlen vagyok, mert nem találtam arra utaló hozzászólást részedről eddig, hogy esetleg nem élne a babád.
Miért írtad ezt?????

Kép
Kép
pipocska
 
 


Sziasztok!

Ma kicsit el vagyok havazva, meg tegnap volt ugyi András, éás az egyik kollégámnak tortát sütöttem, és voltak vele gubancok, de hát nem a mű, hanem az akarat a fontosKép

Farkasbogi!

Nincs kontroll UH mert abban állapodtunk meg, hogy két hétig most nem megyek, akkor már szignifikáns eredmény lesz! csak akkor kell mennem ha baj van, az meg nincs hála az égnek. Azért nem kell hogy menjek, mert csak halálra izgulnám magam, beavatkozásra meg sajnos nincs lehetőségKép Következő UH jövő hét pénteken lesz, és remélem nagyszerű névnapi ajándékot okoz majd a gyerkőcKép Persze ma mindennél nagyobb hányingerem van, gondolom ez is jóKép, ja meg a mellem is fáj, meg gigantikusnak érzem, ez is jó KépKép Ja és székrekedésem is.. tivább is van mondjam még?KépKépKép

Krimo!

Én mind a háromról tudtam, a születés előtti szerelmeskedés állítólag sokkal jobb, mint az oxitocinKép

Na lépek, mert fel kell falni a sütitKép

Juca

tjuca
 
 


ÓÓÓÓ lányok, nyugi ciciügyben lesz ez még rosszabb is szoptatásnál Kép Kép

Anno még aludni is csak melltartóban tudtam, mert annyira érzékeny volt ha hozzáért a ruha és surlódott rajta, majd megőrültem. A páromnak meg kifejezetten megtiltottam a szex és egyéb tevékenységek alatti mellbirizgát nemcsak a kellemetlenség miatt, hanem a tej is belövellt. Gondolhatjátok Kép

Pipocska,
Nagyon drukkolok, hogy minden okés legyenKép

BetécskeKép Gratula a jó UH-hoz.

Rita77, üdv itt nálunk, bővebben is irhatnál magadról.

Farkasbogi (mérges fej, csak nem tudom, hogy kell)
Te ilyet ne mondjál,hogy nem él a babó. Ha megfogant akkor az ott is kell legyen, szépen, egészségesen Kép

Mindenkinek üdv,
MJ-Móni
7+5
mj__móni
 
 


Sziasztok!

Mi ma vagyunk pont 9 hetesek. Én kb 2 kilót híztam, az mind pocira ment. Tegnapelött elmondtam a velem egy szobában ülőknek, de a lelkükre kötöttem, hogy még kb. 3 hétig maradjanak csöndben.
Ahhoz képes már másnap egyikük azt mondja, hogy el kéne mondani, mert látszik, hogy híztam... Kép
Erre ma meg a másik ugyanezzel jön (véletlenül nagyon jóba vannak, de nem beszéltek össze,ááá!). Komolyan mondom, nem értem az embereket!!! Az én életem, és be akarnak szabályozni... Kép Mostmár mondtam, hogy a 12.hétig inkább nem verném nagy dobra, remélem ebből értenek!

Szia Rita77!

Akkor nagyjából "egyidősek" lehetünk. Kép
Igaz én a második terhességemmel.

Szuper,hogy így gyarapodik a társaság!

Pussz

Viki(9+0)
vikó
 
 


Lányok, akik már betöltöttétek az 1. harmadot!
Hány kilót szedtetek fel? Nekem most lódult meg a súlyom a 15-16. héten.
inez
 
 


Inez.

Én 1 kg. 20 dekát híztam a 12. hétig. Most 14. hétben vagyok-

Hajni
Vendég
 


Szisztok! Köszönöm hogy ilyen kedvesen fogadtatok én is pont ma vagyok 9 hetes van egy 7 és 4 éves kisfiaim.Eddig minden rendben van csak émelygek voltam 11.12.uh.minden redbe volt.Szerintem nagyon kevesen vannak akkik a 6 hét útán magába tudja tartani ezt a csodálatos érzést.

rita77
 
 


Sziasztok,
Én ma töltöm be e 12 hetet!!! nálam is kb. 1-1.5 kg jött fel. Sajna 12 hetes uh-ra csak jövő hétfőn megyünk, alig bírom kivárni.
Lányok, ez remélem nem rossz, de alig produkálok terhességi jeleket.. Vagy pont elég az álomkórság esténként, na meg egy kis ciciérzékenység.. De más semmi.. Remélem azért odabent minden ok!!
Betécske, (vagy aki tudja) mikortól tudják pontosan megmondani hogy jó helyen tapad-e a méhlepény?? akik voltak 12 hetes uh-n ott már kiderült? Vagy ez még most nem fejlődött ki teljesen? Engem a doki anno az elején a barnázás után ezzel riogatott, hogy várjuk ki a végét hogy hol tapad a lepény, lehetnek még disznóságok, visszafektetés...Kép de csak nem!!
Ja a szextémához: én sem tudtam, bár barátnőmnél állitólag ezért indult meg a szülés egy hónappal a nagy nap előtt Kép de minden ok volt! na jó ezt a fejbe vésni Kép
ciao,
Timi
(12+0!!!)
splendida
 
 


Én is kb. 1-et híztam a 12. hétig.
Mit jelent az, hogy meglódult?
Eddig nem izgultam, de most azért elgondolkodtam.


Mj-Móni!

Kettőspont, zárójel /nyitójele ( /
Mindez szóköz nélkül!
Kép
Erre gondoltál?

Kép
Kép
pipocska
 
 


Pipocska!

Ugye ma mész dokihoz? Majd mesélj, milyen volt Kép Kép Kíváncsi vagyok, hogy neked is tetszeni fog-e vagy csalódás ér.

Ugye te sem érzed még a baba mozgását? már úgy várom, hogy érezzek valamit. Neked nőtt már a pocakod? Látszik már rajtad? kg-t szedtél-e már fel?

Akiren (15+0)
akiren
 
 


Pipocska,
Nem, hanem a piros vicsorító mérges fejre gondoltam.

MJ-Móni
7+5
mj__móni
 
 


Inez!

Mennyire lódult meg a súlyod???

Én a 12. hétig 1 kg szedtem fel, és a 12-15 között 2-őt. Én sokallom, de hétfőn a védőnő azt mondta, hogy teljesen normális. Most meglódult, mert hányós voltam, és ahogy már tudtam enni, a szervezetem raktározni kezdett, mert kiürültek a tartalékok. A védőnő szerint lassulni fog a gyarapodás Kép Kép

Akiren (15+0)
akiren
 
 


Szia Akrien!

Rég "hallottalak" -> olvastalak!Kép

Ma megyek dokihoz, nagyon várom. Őrülten kiváncsi vagyok.

Én sem érzem még a picit.
Ráadásul nekem a mellfeszülésen kívül semmi tünetem sincs, /nem is volt/. Az is elmúlt 2 hete.
Néha azt hiszem nem is vagyok terhes.
Itthon nincs mérlegem. A 12. héten mért a védőnéni, akkor 1 kg val voltam több, mint amennyivel kezdtem.
A hasam az már rendesen gömbölyödik.
Pont most jegyezte meg a párom, hogy ez mennyire aranyos. Nem is gondolta volna!

Nekem viszont az ragadta meg a figyelmem, a kismama különszámában amit a védőnénitől kaptam, hogy a 15. hétig eléri a kicsi a 10 cm-ert, a 20. héten pedig a 13-at.
Miért nő ez alatt az 5 hét alatt ilyen picit?
Össz-vissz 3 cm-t.
Lehet, hogy addig a szervek fejlődésére helyeződik a hangsúly?

Kép
Kép
pipocska
 
 


Pipocska!

Azok valami téves adatok lehetnek. A terhesség hétről hétre című könyvben ez áll:
15. hét 13,5 cm és 100 g
20. hét 25,5 cm és 340 g
Úgyhogy félidőben (20. hét) már hosszúságra fele a születésinek, míg súlyra csak tizede Kép írtó érdekes, szóval a 20. hét után jobbára hízik Kép

Akiren
akiren
 
 


Móni!

Szerintem menj fel a Smilies. lap.hu-ra, én is onnan töltöttem le egy rakással.
Kép

Kép

Kép
Kép
pipocska
 
 


Akkor megnyugodtam, mert én is úgy sejtettem, hogy valami nem stimmel ezzel.

Kép
Kép
pipocska
 
 


Pipocska!

Közben megkerestem a védőnőtől kapott Kismama újságot, és talán azok az adatok is jók. Ott úgy írja, hogy ülőmagaság (tehát fejetőtől farokcsontig) ha a lábát nem számoljuk, akkor valóban nőhet 3cm-t a teste Kép

Egyébként amikor a doki mond méretet, arról is jó lenne tudni, hogy teljes hossz vagy ülőmagaság Kép nem mindegy Kép Kép

akiren
akiren
 
 


Ebből az is következik, hogy a 15-20 hét között a végtagok igen csak megnyúlnak Kép) Kép)
akiren
 
 


Jujj!

Most nézem, hogy elkutyultam valahova, a doki pontos címét!
Mert pakolok mindíg egyik táskából a másikba.
Meg tudod mondani?

Kép
Kép
pipocska
 
 


Én az első harmadban havonta 1kg-t híztam, ez normális, hányingerem sosem volt. Most a 4. hónapban 2-3 kilót.Kép
inez
 
 


En eloszor fogytam 1 kg-t, aztan ugyanennyit vissza. Tehat maradtam 62! Most asszem 13+5 vagyok, de mindig belebonyolodom a szamolasba, foleg, hogy nem kozepidos fogantatas volt...
katica78
 
 


Pipocska!

Nincs még késő??? Most jöttem vissza.... Cím: Horváth u 28.
akiren
 
 


Inez!

Akkor most plusz 5-6 kg-nál tartasz a 16. héten?
Nem biztos hogy ez sok, attól függ mennyi is voltál. Talán sovány testalkatú vagy Kép Kép és most kell a plusz kg.
Egy könyvben azt olvastam, hogy a 12-20 hét között 4kg hízás normális. Ha most 4 hét alatt csak 1-2-őt híznál, akkor az teljesen jó Kép Kép

Akiren (15+0)
akiren
 
 


Sziasztok!

Hát néha már azthiszem, én nem is vagyok terhes, amiket itt írtok a mell érzékenységéről. Eleinte nekem is nagyon fájt úgy egybe az egész, meg nehéz, de már nem olyan rossz. Csak ha fekszem, és hirtelen felkelek akkor érzem Kép
Mondjuk mindig is úgygondoltam, hogy nagy a fájdalom küszöböm Kép Lehet hogy csak nem vagyok olyan érzékeny mint ti Kép
Na a kilókon viszont elszomorodtam Kép Alig híztatok, én meg..........már 4 kiló van rajtam, persze egy hete nem is mértem, na és ez látszik is a hasamon van mind, meg a didkómon Kép
Úgy nézek ki mint Asterix, csak csíkos gatya kéne. Kép

Vikó!
Szerintem dilik a kollegák, kétkilót simán felszed bárki még ha nem is terhes, és addig nem látták, míg nem tudták...

Mozgolódók!
Mikortól is kell figyelni nagyon? 16. héttől? Vagy már előtte is résen vagytok? Kép

Jaj ma felhívott a védőnéni, jönne már a drága családlátogatni, az ünnepek alatt. Rábaltázik, mert nállunk nincs bejgli Kép
De a legjobb, hogy itthon hívott, az ember meg felvette, és szokásához híven, csak ennyit szólt:- Sintértelep!
Mire a védőnő - őőő, én a xyz számot hívtam, és ezt és ezt keresem.
ember:- Ja őt én is keresem....
És így elbeszélgettek egy darabig, mire a párom, -nem kéne bemutatkozni ha valakit felhív?
- de csak nem szeretem lebuktatni esetleg a kismamákat Kép
Na gondolom szereztünk egy jó napot a néninek!
Én úgy röhögtem mikor a párom mesélte Kép

krimo
13. + valamicske Kép

Kép
krimo
 
 


Sziasztok Lányok!

Néhány napja nem írtam már, de folyamatosan olvastalak benneteket. Kétszer is elkezdtem írni, de valahogy sosem fejeztem be.

Judyt! Kép Kép
Gratula a két kis pocaklakóhoz! Örülök, hogy nem vagyok egyedül az ikrekkel, ugyanis nálunk néhány dolog kicsit másképp működik.

A szex témához én annyit tennék hozzá, hogy nálunk első perctől működnek az alternatív módszerek, és a férjemnek nincs kifogása ellene Kép

Súly:
Én az első harmadban 2-2,5 kilót híztam, azóta még 1,5-2 kg-ot. Összesen 4-et, pedig még csak a 14. hétben vagyok.

Katica!
Úgy néz ki, egy napra vagyunk kírva?

Más:
Lehet, hogy ciki, de mégis megkérdezem. Más is van, akinek szivárog a cicije? Nem túl korai nálam ez egy kicsit? A másik problémám, hogy nagyon hámlik a bimbóudavar, s nem tudom mitől van. Síma krémek nem segítenek. Tudtok valamit javasolni?

Ja! És mindenkinek gratula, aki látta már a babócáját.
Móni! Kösz a táblázatot! Nekem nem lenne türelmem hozzá. De azért jó látni, hogy ilyen sokan lettünk.

És még valami: kész felüdülés olvasni benneteket!

Na, puszi mindenkinek
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Krimo!

Igen, a mozgolódást talán a 16. héttől már érezni lehet. Az első babásoknak kicsit később Kép
talán a 18. körül. Azért én már figyelgetem, de semmi Kép Kép Kép Kép

Tényleg 4 kg-t híztál az első harmadban? Akkor te biztos nem voltál hányós Kép Kép Kép

Akiren
(15+0)
akiren
 
 


Akiren!

Nem hát! Többet hánytam életemben egy két buli után, mint az elmult három hónapban. Mert az most nulla volt Kép Úgy olvastam normális a 4 kiló, de itt mindenki csak 1-2 kg-kat hízik, hüpp hüpp dagi vagyok?! Kép Magamhoz képest pláne.
És érzem is, mire felvonszolom a seggem a 2. ra lihegek Kép
krimo

Kép
krimo
 
 


Inez!

Ami a hízást illeti én az első harmadban inkább fogytam /idegeskedés3 hányinger=óne étvágy/Ma 16+3 vagyok, és 2,5 kg híztam, ja meg amit lefogytam kb 1 kg az is visszajött. A kisfiammal is alig híztam az elején, aztán 17 -ig meg sem álltam.

Splendida!
A méhlepény tapadása az első két harmadban nem végleges, mert ahogy nő a méh, magával viszi a lepényt. (mint amikor felfújunk egy lufit) Tapadásának csak a 32.hét után van jelentősége, ha közel van a méhszájhoz.

Juca!
Nagyon szorítok Nektek a pénteki UH-hoz!!Addig is nyugalom és türelem. (mondani könnyebb mint csinálni)

MJ Móni!
Köszi!

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske
 
 


Sziasztok!

Sajnos csak ritkán tudok bekapcsolódni a beszélgetésbe, - ráadásul szerencsére Kép sokat írtok mindig.

Érdeklődnék, van-e köztetek szemüveges, pontosabban erős myop, akinél konkrétan megállapította a szemész, hogy csak császárral szülhet? Én hétfőn megyek szemvizsgálatra és kíváncsi vagyok, van-e sorstársam.

Velünk minden ok, képzeljétek, már émelygek is, és ha lehet visszaküldeném oda, ahonnan jött, pedig egy-két hete hiányoltam, hogy nekem semmi tünetem Kép És vészesen dagad a mellem Kép Attól félek, hogy a (férfi)kollégák hamarosan kiszúrják Kép Pedig egyenlőre top secret mindenki előtt, csakis karácsony után lesz hivatalos a hír... Hacsak addigra vmi olyan testi változás nem megy végbe rajtam, ami kényszerít bejelenteni..

Legközelebb jövőhéten csütörtökön megyek UH-ra és a dokival megbeszéljük azt is, hogy a szemvizsgálat alapján szülhetek-e egyáltalán hüvelyi úton..

Pipocska Kép
Teljesen lázba hozott a vigyori kis mozgó képek nézegetése Kép Ahol én sokat találtam:
http://smiley.lap.hu/ Nem erre a lapra gondoltál?

Puszi mindenkinek

Vanda
7+6 körül

Vanda

Kép
vanda
 
 


Annamari,

Igen, mar en is neztem! Persze lehet, hogy varialas lesz a vegen, de legalabb majd tudjuk, hogy kb a masik is most szenved..Kép
A cicimbol nekem nem jon semmi, nem is hamlik, csak egy kicsit nagyobb lett.Kb, mint egy parizsiKép Kép Kép
katica78
 
 


Jesszasz!
Megmértem magam Kép Kép 58 vagyok, és eddig általában 52 -53 szoktam lenni. Jöhet a diétás koszt? Brrr.

Ja a 12 es uh ra azt írták nekem, hogy méhlepény hátul. Ez vajha mit jelent? Holnap megyek terhesrendelésre, jól kiokosítanak biztos Kép

Kép
krimo
 
 


Nekem is az van a leletemben, hogy méhlepény hátul. De ez szerintem így jó. Ha megtudsz valamit, oszd meg velünk.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Nemrég értünk haza a dokitól.
Nagyon klassz volt, bár sajnálom, hogy a hosszát nem tudta megmérni, mert annyira bulizott.
Súlyra 123g.
Mindene épnek tűnt, rendben vannak a kis testrészei is. A koponyája alapján a korának megfelel.
A doki nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyarázott. Elnézést kért előre ha valami kellemetlenséget okozna /de nem okozott/ a manuális vizsgálatnál.
Egyedül azt sajnáltam, hogy hasi uh. volt, mert így rosszabb volt a minőség, mint a hüvelyinél.
Gondolom, hogy maga a hasfal, és a zsírréteg tompít a minőségen.
A 12 hetes uh óta 60 dkg-ot híztam. Az összesen 1.6 kg.
Egyébként nagyon aranyos volt az aszisztens is.
Ő vezetett be minket a dokihoz, /mert a párom is bejöhetett velem/azután bemutatott neki. Egyszóval ilyennel még nem találkoztam.
Szerintem megkérem a Mónit, hogy a táblázatban írja át a kórház nevét Péterfyre. Engem meggyőzött a dokinál tett látogatás.
+ még egy pár adat:
Saját nevem: Andi
A picié ha lány, akkor Kitti, ha fiú, azon még vívódunk. Felmerült a Dorián, Alex. A fiúval nagyobb bajban vagyunk. A lány valahogy teljesen egyértelmű volt.

Vanda!
Igen, az a lap.

Puszi mindenkinek:

Pipocs 14+6


Ui:
Köszi Akrien, megtaláltam a telcsiszámot, és felhívtam a Györgyikét.

Kép
Kép
pipocska
 
 


Sziasztok,

én is bejelentkeznék hozzátok.
Célidő: június 10., kórház: Schöpf MÉrei.
3. gyerkőc lesz, már van két lányom (Borka Dorottya (4,5 év), Luca Sarolta(2, 5 év)). S a legujjabb a 12. UH szerint úgy tünik fiú: Zsigmond Benedek. Én 33 éves vagyok. Remélem, ennyi elég.

Kilók: én nem hagyom idegesíteni magam ezzel a témával és szerencsére a védőnő és a dokim sem az a tipus, aki ezzel különösképpen foglalkozna. Én itthon nagyjából megmérem magam, aztán bediktálom a súlyom. Egyébként kb. ugyanannyi lehettem a két terhességem végén (az utolsó hónapban már nem akartam stresszelni magam és nem álltam mérlegre), tehát ugyanannyival mentem szülni, holott kb. 7 kiló különbséggel indultam neki.
Majd most meglátjuk mi lesz, de megint nem fogom alulmúlni magam, mert folyamatosan eszem. Igaz mozgok is.

Jó pocakoskodást,
k.
kátyuska
 
 


KrimoKép
A méhlepény hátul annyit jelent, hogy hátsó falon taptadt meg ami a legjobb, legideálisabb.

VandaKép
Már kezdtem aggódni érted, hogy mi van veled. Örülök, hogy jelentkeztél.

Üdv,
MJ-Móni
7+6
mj__móni
 
 


Szia Kátyuska, üdv itt isKép

Nekünk nincs mérlegünk, 3 hónapja kidobtam, mert öreg volt. Ne idegeskedjetek ilyeneken! Nem tök mindegy, hogy 1 vagy 3 kilót hízunk?

Találtunk végre lány nevet: Kinga Kamilla
Nagyszülők lázadnak, meg Panna is. Nem baj, úgy is mi leszünk ottKép

csaó
l.
lenocs
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: