Jó reggel, csajok!
Mesi, aranyos vagy, nálunk -- ahogy számítottam is rá -- most torlódtak fel a családi ünnepek (2 névnap, 1 születésnap), így sajnos nem tudunk menni.
Vindo, sajnálom a korai kelést, hátha estefelé korábban le tudjátok Rugót rakni!
Forgalmi: hát nincsenek jó élményeim, amennyire szerettem vezetni tanulni, a vizsgák (a rutin is) annyira szörnyű élmény volt. Az első kettőn azt sem tudom, miért húztak meg, volt valami ködös magyarázat bizonytalankodásról.
Pontosítanom kell, a pihenőszék persze csak napközben volt használatban, estére azért valahogy beraktuk Ádit az ágyba. Mentek a 2-3 órás éneklések-ringatások, álomba szoptatások, azt hittem, sose lesz vége. Stabilan 10-kor aludt el csecsemőként is
Ma is rohangálás lesz meg munka, még valahol ajándékokat is vadásznom kell.
Mostanában valahogy nem sikerül jó filmet kifognunk, kimondottan nem tetszett a Love and other drugs (a két főszereplőt nagyon kedvelem, ennek és a téma ellenére is erőltetett volt), a Red riding hood nézhető, de semmi különös, szépek a képei. A Pillangóhatást látta valaki, valami elképesztően nyomasztó, főleg az első kétharmada, de tetszik az alapötlet.
No megyek a dolgomra.