2004.11.29 19:24
2004.11.30 09:42
egy hete volt a műtét, utána annyira haragudott a családra, csak rám nem. Egyedűl az én ölembe feküdt bele és sírt. Annyira sajnáltam, hogy én is elsírtam magam. (Ezzel teljesen beloptam magam az anyósom szívébe,neki ez a három állat olyan, mint a gyerekei)
2004.11.30 09:53
.
. A kicsihez, ő a lány, nem lehet olyankor odamenni, mert a nagy ellök tőle. A páromat meg meg is morogta a múltkor, valahogy érzi, hogy ő is hapsiból van és tőle jobban félti a szerelmét
.
. Mondtam, hogy nem tudom abbahagyni.
. Örülök, hogy sikerült lebeszélni erről a hónapról, legalább most egész hónapban nyugi lesz, még a végén sem fogsz idegeskedni.
2004.11.30 10:23
2004.11.30 11:01
Örülök, hogy nem veszítünk el. Tényleg, ti hogy álltok a házzal? Rég írtál már róla. Én nem a szabadidőmet féltem, hanem a pihizést, meg attól rettegek hogy rossz anya leszek. Tényleg, azt nem is meséltem, hogy tegnap este döbbentem rá, hogy nekem még szemüveget is kell csináltatnom mire meglesz a baba, ugyanis most kontaktlencsém van. Ugye abba nem lehet aludni, vagyis van olyan amiben lehet, csak az egy picikét nagyon drága, és akkor nem fogom megtalálni a babát, ha éjszaka fel kell kelni hozzá
. Hatalmas gondok
. 2004.11.30 14:38
(Ez is elég komoly gond, nemcsak a felkelés.) Mert van szemüvegem is, de azt csak a párom előtt vagyok hajlandó hordani, rémesen néz ki. Persze lehetne normálisat is csináltatni, csak az egy kisebb vagyon.
Mióta itthon vagyok az időérzékem teljesen felborult. Nagyon várom már a beszámolódat! 2004.11.30 15:53
Így aztán Mici bácsira váltottunk.
2004.11.30 20:22
. Kiskutya szerencsére nem lesz, mert a nagy nem éri le a kicsit. Nagyon viccesek mikor próbálkoznak, a nagy emelgeti az első lábával a picit a hasánál fogva, jókat szoktunk rajtuk nevetni
. Temészetesen van róluk kép, nem lehet őket nem fényképezni
. Nekem volt hat éves koromtól egy kutyusom, én teljesen úgy kezeltem, mintha a testvérem lenne. Anyuék azt mondták, hogy akkor fog meghalni mikor én 18 éves leszek. Soha nem akartam 18 lenni. Pont ballagás előtt kellett elaltatnunk szegényt és az utolsó napjaiban nem is lehettem vele, mert a páromnál voltam, ő elutazott pár hétre és kellett valaki a kiskutyája mellé
. Képzelhetitek, egyedül egy idegen lakásban, érettségire készülve sirattam a kutyuskámat. Még szerencse hogy a Picur ott volt, sokat jelentett. És én már megint sírok.
Bocsi, hogy ilyen szomorúakat is írok. Majd teszek be képet erről a két rosszcsontról. Különben a nagy már megint megszökött. Úgy gondolja a telken mindent szabad. Nem győzzük kergetni, ő meg azt hiszi játszunk és futkos a téglarakások között a szembeszomszédnál, de komolyan fogócskázik. Mindig nézi melyik oldalon bukkanunk fel és elszalad a másik irányba
. 2004.12.01 10:08
) többször összeragadtak, és mivel egy lakásban laktunk nagyon nehéz volt elkülöníteni őket. Előfordult, ha külön szobába zártuk, akkor a kan teljesen átrendezte a kecó ráeső felét, egyszer majdnem kiugrott az ablakon is.
2004.12.01 10:25
2004.12.01 12:50
2004.12.01 13:10
) 2004.12.01 13:22
2004.12.01 14:16
, nagyot nevettem a történeten. Fura, hogy aki mindennap emberek hasát vágja fel, az nem bír végignézni egy kontaktlencse-kivételt. Szülésre azért csináltatok szemüveget azt hiszem. Bár ez lenne már a legnagyobb gondom!
2004.12.01 15:20
. Bocsi, nem akartalak megbántani, csak elképzeltem. Jaj, de rossz kislány vagyok.
. Én pl nagyon útáltam, ha osztálykirándulás volt, mindenki meg akarta nézni, hogy hogy veszem ki, aztán meg fújjogtak. Ha nem bírja ne nézze. Szóval akkor azt megtudtuk, hogy lehet kontaktlencsével szülni. Ez egy jó hír
. 2004.12.02 19:27
. Azt hittem mind a kettőt agyon verem a végére
. Az egész azzal kezdődött, hogy rádiót akartam hallgatni. Rossz ötlet. Jött Stone kutyus, rádió le az ablakból. Hajnika jól leüvölti a fejét, hogy nem igaz hogy nem tud a lába elé figyelni egy picit. Különben midig elkezd szaladni, ha belegabajodik valamibe a lába, ahelyett hogy megvárná míg kiszabadítom. Na ok, kezdeti düh csillapodik. Mondom kiengedem őket egy picit, had szaladgáljanak. Kiskutyus nagyon oson a kapu felé. ÁÁÁÁÁ ugysem fog kimenni. Hát talált egy rést, mire legközelebb odanézek már az út másik oldalán szalad a sötétbe. Hiába kiabálok neki, szegénykém már nem hall rendesen. Jó, akkor utánaszaladok. Jól bezárom magam mögött a kaput, nehogy a Stone is kimenjen. Szaladok a kiskutya után keresgélem a sötétben, erre nézem, a nagy kutya is ott szalad mellettem. Végre meglett a Picur, felkaptam, vittem befelé, közben úgy letoltam mind a kettőt, hogy a nagy is laposklúszásban ment befelé a kapun. Szerintetek normálisak ezek a dögök. Olyan mérges voltam rájuk. Nem igaz, hogy nem lehet megérteni, hogy ott mászkálnak autók is, meg különben is félek, hogy eltűnnek.
. Így jártatok, legközelebb nem hanyagoljátok el ennyire ez a topikot
2004.12.02 21:24
. Azért Roli is aranyos lehet szökés közben
.
. Különben általában szépen a lelkükre próbálok beszélni 
2004.12.03 08:53
Én félnék ilyen helyzetektől, főleg, hogy valami bajuk esik. Alfot sosem merem elvinni sétálni, mert ő is kb. ilyen szótfogadó. De az olyan aranyos, mikor a kutyák érzik, hogy rosszak voltak és "laposkúsznak."
Kibírod ilyenkor, hogy ne enyhülj meg?
Hát nem tudom milyen lesz a gyes ennek tükrében. Akkor már legalább itt lesz a baba. Cirmike kiváncsi lennék a tapasztalataidra!
2004.12.03 10:47
. Most megfogadtuk, hogy nem visszük őket ki, de ez nem sokáig szokott tartani. Mi mindenképpen megyünk szerintem.
. De szerintem ha mégis lesz belőle eredmény akkor már nem lehet gond. Különben én is félek a depitől, mert én még hajlamos is vagyok rá, bár azt olvastam, hogy ez nem függ őssze, de megbeszéltük a párommal, hogy nagyon figyel rám. Remélem így is lesz.
2004.12.03 12:54
Régebben az enyémek is elég rakoncátlanok voltak, Madzaggal szerencsém van, mert nagyon okos, fegyelmezett kutyi. Sokkal többet kéne foglalkoznom vele, és akkor még rendesebb lenne... De sétánál, vagy ha bármikor szólok neki, visszajön, ottmarad, akkor is teljesíti a parancsot, ha másik kutya, vagy macska van a közelében. Ezért imádom, olyan okos buksi feje van.
De amikor gödröt ás a kert közepén, vagy felborítja a kukát, és széthordja a kertben az egész heti szemetet, akkor azért el szokott borulni az agyam.
De még ha nagyon feldühít, és nagyon rosszat csinál, 5 perc múlva akkor is úgy megsajnálom.
Persze csak magamban, vele nem éreztetem. 2004.12.03 19:17
Olyan jó ilyeneket is hallani. A párod bent volt veled?
. Hátul a kertben van egy elkerített rész, ott meg rájött, hogy ha a nyelvével fellöki a reteszt, utánna el tudja tolni az orrával, behúzza a lábával és már mehet is
. Hihetetelen volt számomra hogy ilyenekre rá tud jönni, ahelyett, hogy átugraná
.
.
. 2004.12.04 09:12
(Sajnos a többi rész már nem érdekel annyira, így most egy kicsit le is álltam)
Most kicsit fáj a fejem.
2004.12.04 17:57
. A kutyusok sajna nem jöhettek, mert a szomszéd elbontotta a kerítését, ugye kettőnk között nincs kerítés, és így megszöknének. De majd ha épít újat kivisszük őket
. Meg különben is fent dolgoztunk a tetőtérbe, és oda nem tudnak feljönni, nagyon unatkoztak volna
.
. Látod én is iszom néha, úgy vagyok vele, hogy ennyitől nem lehet baja, főleg hogy nem tudom megállni. Húúúú ez most úgy tűnik mintha alkoholista lennék
. Pedig tényleg nem. 
2004.12.05 22:00
Ugyanakkor nagyon irigyellek a higgadságodért.
gondolom azóta a fóliázás is kész. Nagyon gyorsan haladtok!
2004.12.05 22:34
2004.12.06 09:52
, tegnap mondtam is a páromnak, jól kinevetett. Lehet hogy ilyenkor van peteérésem
.
. Azzal a vejjelölt dologgal még várni kellene egy picit, a lányokat nem fogantatásuk előtt szokták házasítani
.
De ebben a hónapban legalább minden rendes volt, így tudom melyik az első nap, nem volt barnázás meg ilyesmi. 
2004.12.06 10:32
Kiborító, hogy egy ilyen szabályos hónap kiesik. Hacsak csoda nem történik holnapig.
2004.12.06 10:59
2004.12.06 11:41
.
.
2004.12.06 15:56
Én valami hasonló reakcióra számítottam, úgyhogy meg sem lepődtem, miközben néztem az arcán a méla értetlenséget.
2004.12.06 16:48
. Bocsi hogy kellemetlen helyzetbe hoztalak. Tényleg nem direkt volt
. 2004.12.06 20:03
! A munkahelyeden történteknek már kevésbé, de most már tudják, hogy nem rúghatnak ki, ez is nagy elégtétel, nem?
De most nemcsak új hónap, hanem új év, új remények... 2005-ben már a babánkkal karácsonyozunk mindannyian!!
Ez a herpesz dolog nagyon kellemetlen lehet.. azért tud valamit csinálni vele a doki, ha már áthelyezni nem? Miért kapott Bodza szurit? 2004.12.07 10:04
Azért lekopogom, de már semmit nem éreztem ott, max. annyit, hogy érzékeny még egy kicsit a bőröm. De holnapra remélem már ennyi sem lesz, és akkor mehet az akció!
Holnap lesz a 14. nap, hátha még elkapjuk a végét.
2004.12.07 10:17
.
. Most elmúltak a görcseim is ahogy szoktak, úgyhogy remélem a következő ciklus rendben lesz.
. 2.300.000 Ft volt, és ebbe még nincsenek benne olyanok, hogy kád, mosdó, csaptelepek, mosogató stb. Lehet, hogy tényleg ez az ára, de ez iszonyatos. Mondjuk, vannak benne olyanok, hogy digitális kijelzős termosztát, nekünk ugye megfelel a tekergetős is. Szóval tegnap igen kellemesen éreztem magam
.
.
. 2004.12.07 14:13
2004.12.07 16:14
! Nálunk sajnos ez most egy kicsit ritkult, mert csak akkor tudunk összebújni, ha nem vagyok rosszul, ami mostanában elég ritkán fordul elő. De a férjem nagyon megértő. Remélem az is marad. Én mindent megteszek, amit tudok. 2004.12.07 17:53
Legalább még van kiért izgulni a hónapban Cirmin kívül is.
2004.12.07 19:10
.
.
. Annyira örülök nektek.
. 2004.12.07 22:52
2004.12.08 11:08
. 18 remélem nem felejtem el.
Most futkoshatok a papírok után. Apeh, könyvelő, földhivatal. Mind olyan jónak tűnik. Remélem azért be tudok fejezni kettőt egy nap. Sőt lehet hogy a könyvelőt elküldöm az apeh-ba és akkor egy ki is marad
. Hogy nekem milyen jó ötleteim vannak
2004.12.08 12:56
2004.12.08 13:19
.
. Még nekem is van rá esélyem, ugyanis 31-én kell megjönnie. Ha sikerül meggyőzni a páromat csinálok tesztet is akkor, hogy most merjek e inni pezsgőt vagy ne
Majd kiderül. 2004.12.08 18:57
Én mostanában szinte csak telefonon érintkezem a férjemmel.
Most vezetni tanul és hajnalban megy el, és későn jön haza. De szerencsére ennek vége, az oktatója felesége fellázadt, többet nem mehet kora reggel vezetni. Kénytelen lesz a munkahelyéről elkéredzkedni délutánonként! Ismeretlenűl is hálás vagyok az oktató feleségének!
) 2004.12.08 20:20
.
. Mi meg felrajzolgattuk a vonalakat, ahol majd kell vésegetni a villanyvezetékeknek a bigyót. 2004.12.08 21:55