Sziasztok!
Vagyok ám, csak hétköznap nincs időm netezni.
Bixi: Új hónap, új remények, fel a fejjel, még csak most kezdtétek a próbálkozást. Meglátod, nemsoká Veled örülünk a pozitív tesztnek.
Zitus! Te mikorra (nem ) várod Mikit?
Zsófi! Másik vitamin nem lenne jobb Neked? Nem csak az elevitben van valamit amit "nem szeretsz"?
Nálam a helyzet: tegnap voltam dokinál, kettőnél is. A nőgyógyászommal átbeszéltük a leleteimet. Alacsony a progeszteron, de nem annyira, hogy elhalást okozzon. Más eltérés nem látszik, de a kromoszóma vizsgálatra még várunk.
Ez után elmentem az OGYEIbe is a nőgyógyászhoz, mert a genetikus javasolta. Dr. Gasztonyi Zoltánhoz volt időpontom. Eléggé be voltam rezelve, mert állítólag utánaolvastam, s szinte csak rosszat olvastam. Én akkorát csalódtam benne pozitív értelemben, hogy eszméletlen. SZTKs rendelés időpontra. Több, mint fél órát voltam bent. Mióta kijöttem mosolygok, engem annyira megnyugtatott. Férfi nőgyógyásznál először éreztem jól magam. Az asszisztense is egy tündér.
Nagyon alaposan megvizsgált. Mondta, hogy szinte minden vizsgálatot megcsináltatott a Doktornő amit lehetett, de ő még kérte az IR vizsgálatot, amit ingyen megcsinálnak a Szent Istvánban, majd mondta, hogy cikluskövetés lesz a következő havi program, s addigra a genetika eredménye is meglesz. Írt fel Closty-t.
Ha a genetika nem mutat eltérést, akkor ha megvan minden eredmény, akkor próbálkozhatunk az azt követő hónapban, s valami "AB habit protokollt" javasolt, amit következő találkozáskor átbeszélünk.
Méhtükrözést javasolt a doktornő és ő is. Állítólag minimum másfél hónap múlva tudnak rá előjegyezni, meg kell várni a genetika eredményét. Azt nem értettem, hogy a 4Ds UH kiváltja-e a tükrözést, de azt is kért.
A lényeg, hogy eddig igazából nem mertem hinni, hogy minden rendben lesz. Gondoltam, hogy nem találnak semmit, utána meg próbálkozunk, hátha szerencsénk lesz. Ez a doki annyira megnyugtatott, hogy még este is vigyorogtam. Nem azt látom magamban, hogy eljön a 9. hét és rettegek, hanem minden rendben lesz és jövőre megszületik a kisbabánk.