A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Infiniti. Nem értem a kérdésed.
A terheségi tesztek úgy működnek,(ami nem simán egy lapocskából áll) hogy van rajta két kis ablakocska. Ha az egyikben van egy vonal és a másikban nincs akkor az azt jelenti, hogy nem vagy terhes. Ha mindkettőben van egy vonal (két függőleges, két külön ablakban) akkor az azt jelenti, hogy az vagy.
REmélem segítettem.
Krinyoka.
krinyoka

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a sok drukkot és biztató szavaitokat!
Az kelt benne bizonytalanságot, hogy az inszemről nem sokat hallani, csak legfeljebb annyit, hogy a lombik előtt 6 szükséges.... Kép
Én is mindenkinek azt kívánom,
hogy az Új Évet pozítiv teszttel kezdje Kép)

Nina Kép
Annyi a különbség az inszem és lombik között, hogy: a lombik úgye testen kívül míg az inszem testen belül történik.
Az inszemnél is ugyanúgy "tisztítják" a spermákat, mint a lombiknál.
Az inszemnél is kapunk minden féle hormont
(kinek, mi szükséges) és a pét nyomon követik
uh-on, majd a megfelelő időben bejuttatják(nem szívják le az érettpét)a kiskatonákat.
Remélem elég jól leírtam,
bár szerintem nagyon leegyszerűsítettem Kép

Puszi, Tmaci
tündérmaci

Szia Nina!
Köszi, a hőfenntartó energia megérkezett!Kérek még, kérek még nagyon sokat!
Még ma reggel is 37,0, Stella módszerével 37,2 volt. Holnap kellene NEM megjönnie, de az biztos, hogy ez a hónap már mindenképpen egyedülálló abban, hogy ilyen tartósan a hőm még nem verdeste a 37-et. Egy ciklusban max. 2-3 alkalommal érte csak el.
Én most már úúúúúúúúgy izgulok, pedig jó lenne nem bedumálni magamnak semmit, mert aztán meg koppanok.
Puszi.
Bogi
bogi1975

Danácska!
Szeded már a clostit? Hogy döntöttél végül?
Puszi.
Bogi
bogi1975

Sziasztok!

Jöhetek panaszkodni???
Úgy látszik, ebben az Istenverte városban nincs egy nőgyógyász aki rám szánna 10 nyomorult percet!
Elmentem a 2. nődokihoz, akinek elmondtam, hogy leletem van náluk és hogy ezenkívül szeretnék még egy hormonképet! Mire odaböffentette, hogy nem tudja miről beszélek, és mire is gondolok????
Mire mondtam hogy a ciklus illetve a fogamzóképesség, pé meghatározására készült hormonvizsgálat!
A kezembe nyomta a leletemet, egy szó nem sok, de annyit nem mondott rá, mitöbb meg se nézte!
Mondta hogy beszéljem meg a másik bunkó orvossal a továbbiakat és hormont meg kérjek onnan, ahol kitalálták,hogy ilyen kell nekem!(azt mondtam a Családtervező kérte 6 hó sikertelenség után)

Na lányok, ezt kapjátok ki!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Csütörtökön az utolsó reményem az a magángyogyi, ahol nagyon sokan vártak hétfőn!Odamegyek nyitás előtt egy órával leülök és kivárom a sorom!
Ez az utolsó esélyem!!!!!

Egyébként a leleten látok becsillagozott értékeket ami a határértékeken kívül esik de fogalmam sincs hogy mint jelentenek...!
Ezért nem vagyok ideges, mert nem sokkal lógok ki!
Csak a Triglicerid 0.4 a 0.8-1.9 intervallum helyett!

Kép

Kép
megann

Wish Kép Andi28 Kép
Nekem is hátrahajló a méhem, de sosem tapasztaltam nagy görcsöket mensikor, inkább nekem a lábam fáj, a combomba sugárzik le a fájdalom. A hátrahajló méh egyébként csupán egy olyan dolog, mint ahogy nem egyforma a két fülünk, egyik fentebb van, másik lentebb Kép szóval nincs jelentősége Kép Teherbeesés megkönnyítését akció után a gyertyaálláson Kép kívül a hasra fordulás és pocak-csípő alá kispárna segíti (akinek "normál" módon áll a méhe, annak háton fekvés, csípő alá kispárna). Ajánlott az együttlét után nem felkelni legalább 1 óra hosszáig, had jussanak be a kiskatonák rendesen, oda ahová kell Kép

Andi28 Kép
A ciklus első felében az a jó, ha ugrál a hő. Ne izgulj, minden rendben lesz.

Megann Kép
Valahogy én is Minyu véleményén vagyok, kapcsolódjatok ki, igenis szaunázzatok egyet és pancsikoljatok a kellemes hőmérsékletű vízben. Kell ez is, hidd el. Remélem jól sikerül ez a pár nap Kép

Infiniti, Krinyoka Kép
Infiniti az új Clearblue tesztre gondolhat (jól gondolom?) ahol - én is megmosolyogtam - a terhességet jelző ablakban nem egy vonalnak, hanem egy keresztnek kell megjelennie.

Infiniti Kép
Üdv a babások táborában! Kép Ha máris el szeretnél menni orvoshoz, csak hüvelyi UH-al lehetne látni a petezsákocskát (a normál hasi UH-val gyakorlatilag még semmit nem lehetne látni).

Szia Adri KépKép

Lányok,
Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy a karácsonyfa alatt egy zebrás teszt is helyet kapjon mindenkinél Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Bogi, naggggyyyon babagyanús vagy!!!
Kép
Jujj de izgi!!!
Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy izgulok veled, de úúúúgy, ha te nem, akkor én most beléd dumálom a babócát ok.????
Hogy érzed magad, szoktad érezni a mesi előjeleit, nem?
És most nem érzed, ugye???
A képek izzítva..

A clostit majd a következő ciklus 3. napján kezdem: kb. dec. 13 körül.
Aztán követlek.. és séta...

A doki ügyben még nem tudom mit tegyek?!

Dana Kép
dana

Lányok!

Köszönöm a reagálásokat a regenerálódás ügyben!
Jó lenne jó lenne, de hát 72 nap borzasztó sok.
Bár ha így haladok az orvosokkal akkor még egy hormontükröm se lesz jövő karácsonyig!

Most aztán igazán magam alatt vagyok!!!

Kép

Kép
megann

Megann!

Fel a fejjel. Egyébként én szívesen ajánlom az én orvosomat, ha gondolod és budapesti vagy. A gyöngyösi utcánál van. Én 3 hónapja váltottam rá és nagyon nem bántam meg. Nagyon korrekt. Én azt mondtam, hogy várjunk januárig a vizsgálatokkal, de ő mondta, hogy inkább kezdjünk neki, nincs értelme várni. Egy magánszakorvosi rendelőben dolgozik, így időpontra kell menni és nem kell várni. Reggel fél hétkor kezdenek és 2x egy héten este nyolcig vannak. Egyedül a hormonvizsgálat kerül sokba, de szerintem meg lehet beszélni, hogy adjon beutalót és sztk-ban vegyék le a véred, ne ott. Ha érdekel add meg a mailcímed, megírom a részleteket.

A vérkép eredményeid önanalizáláshoz:
http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=31&cid=14711

A trigliceridre ezt mondja:
Triglicerid: Nagy részben zsírból épül fel, csak kevés fehérjét tartalmaz. Ügyelned kell rá, hogy szintje ne lépje túl a megengedett mértéket, mert komoly keringési megbetegedéseket okozhat, megnövelheti az infarktus kialakulásának lehetőségét! Alapérték: 0,40 - 1,70 mmol/l

Szóval semmi aggodalom Kép

Ne legyél szomorú Kép Irány a wellness hétvége, hagyjátok ki a szaunát, annyi mindent lehet még csinálni azon kívűl is Kép

Puszi
Wish

wish

Megann ezt nem hiszem el! Mi aztán jól kifogjuk a béna dokikat!!!
Nekem egy Net-doki a következőt írta a történeteimre: '..a szóban forgó orvosok nem biztos, hogy értenek a szülészet e speciális ágához, hisz rendszeresen elmulasztják az Önnek megfelelő vizsgálatot, kezelést..'
Na jó, akkor most mit csináljak??
Hány orvoshoz menjek még??

Megann, a magándokihoz, bejelentkezhetsz időre, és nem kell ott ücsörögnöd órákig, 10-20 perc, ha minden ok.

Lányok tud valaki egy profi dokit ajánlani????

Dana, akinek már kezd elege lenni az okos doktorurakból!!!
dana

Wish!

Imádlak:Ide kérem szépen az orvos elérhetőségét:
meggiesales@freemail.hu

Kép

Kép
megann

Wish!

Annyira de annyira nagy segítségemre vagy!
Mindjár meg is nézem azt az oldalt!

Teljesen magam alatt voltam a doki miatt! A Gyöngyösi utca ugye a Duna Plázánál van! Az nincs is olyan messze, de én már a világ végére is elmennék, csak találnék egy olyan orvost, aki egyáltalán szóba áll velem!
Már holnap reggel fel fogom hívni, hátha van időpontja egy 10 perces beszélgetésre még csütörtök estig!Mivel valószínűleg hétvégén már mensi lesz és akkor mire megjövünk 3.4. nap lesz, ami ha jól tudom hormonvizsgálódós nap!
És a drága vizsgálat sem gond(szerencsére). A férjem is tök ideg lett, amikor elmeséltem hogy hogy jártam ma!És nem is érti mit szórakozok az SZTK-val!Mit jelen egyébként az a drága??

Dana!
Látod érkezett segítség Wishtől! De ha jól emlékszem Te nem budapesti vagy mégis?

Lányok!
Hihetetlen de most olvasom a Wellness prosiban, hogy 36 fokos a víz a hotelben!
Ez ugye azt jelenti hogy kicsit hűvösebb, mint a nők hőmérséklete, és olyasmi mint kiskatonák természetes lakhelyének hőmérséklete?????
LEHET HOGY MÉGIS LESZ PANCSI???
UGYE JÓL TUDOM, HOGY A 36 MÁR JÓ A KISKATONÁKNAK???

Kisütött a nap!!KépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Megann!
Rajta! Érzem, hogy Wish dokija be fog nálad jönni, a többi bunkóval meg ne foglalkozz!
Aztán ünnepeljétek meg a Wellness fürdőben!
A nyáron nálam az élményfürdővel kapcsolatban merültek fel kételyek, de aztán csak nem tudtam ellenállni és kiélveztem minden szolgáltatást. A szaunával én vigyáznék egy picit.

Dana!
Olyan aranyos vagy!
Hát az az igazság, hogy tényleg nem érzek most semmit (bár tegnap mintha egy picit fájdogált volna a pocim meg a fejem), pedig máskor már jó előre szokott jelezgetni a mensim. Még a cicim sem fáj, pedig máskor már a megelőző 3-4 napon fájdogál.
Mások meg azt mondják, hogy amikor babások lettek, a cicifájásból érezték először. Hát nem tudom. ??????????????????????????
Én úgy tologatnám már Veled azokat a babakocsikat az Ikeában!!!

Te a hormonjaidra kaptál gyógyszert és szeded azt is?
Nekem szimpiten tűnik Wish dokija!Hmmmm, mit szólsz?

Zituska!
Merre jársz?
Bogi.
bogi1975

Megann, levél ment Kép

Ha jól emlékszem 34-35 fok az üzemi hőmérséklete a heréknek, szóval a 36 fokos vízben való úszás nem árthat szerintem. Csak ne áztassátok benne sokáig magatokat Kép

Esetleg hűtőpárna a fürdőnaciba Kép Kép

wish

Köszönöm Bogi!
Olyan jó lenne már megtelepedni valami normális dokinál!
Tiszta agyrém! Most bogozom a laboreredményeimet(mert ugye az orvos drága rá se nézett), és tisztára rosszul vagyok, mert ugye nem vagyok orvos,nem értem az egészet és nagyon idegesít hogy a neutrofil-om 69.1 46-66 ig ok, a limfocita meg 19.1(20-40 ok)
Ezek valami immunrendszerhez kapcsolódó sejtek!Remélem ez nem jelent semmi rosszat!

Üdv: megann

Kép

Kép
megann

Wish!

Köszi vettem! Adatok már a noteszemben!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
megann

Szép, jó reggelt mindenkinek!

Nekem már jól indult!

Bogi!
Annyira örülök, hogy ilyen szép magas még mindig a hőd. Most annyira izgulok, és küldöm a további hőt, ha ugy van én kitartok akár 9 hónapig is!!!
Neked mindig pontos a menzid? Ha addig nem is, de este kérek szépen egy helyzetjelentést. Ha nem jön meg ma mikor akarsz tesztelni? Annyira izgulok!!! Lelki szemeim elött már látlak is:Kép
Nálam is alakul a mandula, szerintem. Tegnap, meg ma 36,7 a hőm, ami eddig egyszer sem volt a hónapban, és mivel szájban mérem szerintem 0,2 tizedet hozzá lehet adni, az pedig mér 36,9. Ez pedig közel van a 37,0-hez. Nem te mondtad véletlenül, hogy hüv. mindig magasabb, mint szájban 2-3 tizeddel? Igaz ez nekem már a 22,23-ik napon, de hát jobb később mint sohaKép

Megann!
Hát ezek a dokik nálatok. Tök kiakasztó. Én meg pont a hétvégén olvastam, hogy a városban már elkeztéd a meddőségi rendelést (csak nem az én dokimKép), de azt eddig is tudtam, hogy van gyerek nőgyógyász, meg klimax rendelés is. Így én elég szerencsésnek mondhatom magam, pedig ez nem a főváros, és nem is megyeszékhely. Szerintem is irány a wellness hétvége érezzétek jól magatokat, és egymástKép

Pusza
Nina
nina79

Tmaci!
Köszi a felvilágosítást, csak nem igazán találtam a inszem magyarázatát a neten, és ha egyszer majd oda kerülök..., gondoltam jobb ha már most tudom. Neked megy a drukk továbbra is Kép Mikor is lesz pontosan amikor elindítják nálatok a kiskatonákat?

Nina
nina79

InfinitiKép
érdekes dolgokat produkált nálad a teszt. Ez szerintem is pozitívat jelent, mert a terhességet jelző ccsík jelent meg.
remélem a doki ezt csak megerősíteni tudja!

BogiKép
Nagyon jó ez a hő!!!!
Drukkolok ezerrel, hogy fent maradjon!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok,
köszi Vanda a tájékoztatást, nem tudtam, hogy így működik ez a teszt Kép
Máár rég ne mhasználtam semmilyent.
Krinyoka
krinyoka

Jó reggelt mindenkinek!

Wish!
Felhívtam a rendelőt!Sajna már csak hétfőre lett időpont! Remélem az sem késő még hogy elkezdhessük a UH-s nyomonkövetést, meg a hormonvizsgálatot!
Jó lenne ha mondjuk csak vasárnap jönne meg!!

Nina!
A hőm még nekem is ugyanannyi mint volt 26. cn és 36,9!Én szájban mérem! Ha mondjuk 1-2 tizedet hozzáteszek én is, hüvelymérés miatt, akkor én is kielégednék a 37.0-37.1 fokkal!
De nem áltatom magam!
Hamarosan(remélem még Karácsony előtt) kiderül hogy akkor most van pé, vagy nincs pé!

Egyébként ki vagyok borulva ismételten, de mostmár a karácsonyi bevásárlás miatt! Teljesen kimerültem pedig csak 3 napja járom a magamét!És még szinte sehol semmi!

Bogi!

Hányadik napon is vagy??
Hirtelen nem találom a táblicskut!
A cicim nekem ebben a hónapban baromira fáj, nem is engedem szegény férjemet taperolni, bár tegnap kértem, hogy fogja meg(Kép), erre azt mondja:
Hova növeszted már?
Meglepődtem, hogy ő ezt reagálta, mert én is úgy éreztem hogy tök nagy! Nade közeleg a mensi, úgyhogy ez természetes!

Indulok, pénztárca feltöltve, két nyugtató a pociba, jöhet az utolsó előtti nagy hajsza az ajándékokért!

Üdv mindenkinek, du jövök!

Kép

Kép
megann

Stellácska!Kép
Írtam neked mail-t.
Puszi
Enigma
enigma

Megann!
Nyugi, ne pörögj annyira! Még annyi idő van karácsonyig! Mi még sehol nem vagyunk ajándékilag, sőt nekem az okozza a legnagyobb fejtörést, hogy a férjecskémnek mit vegyek.
Szerintem minden ajándékot überelnénk egy zebrás teszttel!
Ugye mondtam, hogy sikerülni fog Wish dokija! Ott is rendben lesz minden, meglesz az a hormontükör is, most már hamarosan!
Nekem azt mondta a dokim, hogy nem feltétlenül a 3. napi vérvétellel kell kezdeni, az is jó, ha a 21. napon kezdjük, a 3. napit meg majd a köv. ciklusban csináljuk meg. Nekem így is volt.

A mai hőjelentés: 37,3! És egyenlőre semmi jel!!!

Nina!
Nekem az utóbbi időben mindig menetrendszerűen érkezik a mensim a 27.napon. Az ma van. Kb. egy évben egyszer előfordul, hogy a 29. napon jön meg, de az előjeleket már jóval korábban szoktam érezni.
HÚÚÚ, de jó lenne, ha....
Bogi
bogi1975

ÚÚÚúúú BogiKépKép!!!
Ezek nagyon jó jelek!!!Kép
Drukkolok! Hajrá, hajrá!!!!
Puszi
enigma
enigma

Infiniti
Biztos pozitív az a teszt! Ennyi teszt már nem mutatna tévesen pozitív eredményt Kép! Szóval szerintem megvan az újabb babásunk!

Bogi
Drukkolok neked is nagyon, a hőd nagyon jó! Kép

Adri
adri77

Én már nem is kapok drukkot? Kép
Brühühü...
Én is a 33 napon vagyok és 37,1 a höm. De hétvége előtt nem tesztelek semmiképp sem.
Krinyoka
krinyoka

Krinyoka!Kép
Persze, hogy ezer drukk neked is!!! Én egy picit le vagyok maradva, de küldöm a millió + energiátKépKép! Hány naposak a ciklusaid? Tesztelhetnél!!!
Puszi
enigma
enigma

Krinyoka!

Nagyon drukkolok Neked én is!
Babásodjunk együtt!

Drukkhegyek mindenkinek, aki a táblázat elején van!
Bogi
bogi1975

Hát az utolsó 32 napos volt, de elég 38 napig megjöhet még szerintem.
De egész hónapban ittam a teát (tegnap óta nem iszom) és már meg kellett volna jönnie.
Nem akarom elkapkodni a tesztelést és a férjem se akarja hogy belehülyüljek ebbe Kép
Tegnap megbeszéltük a hétvégét, úgyhogy ha addig nem jön meg akkor majd tesztelek.
Lehet hogy együtt leszünk babásak, Bogi??
De jó lenne.
K.
krinyoka

Szép napot lányok!
Már 1 órája próbáltam feljönni az oldalra, de valami nem volt ok. Majd megevett a fene, és idegtépő is volt.. nnnnaa, most már jól vagyok!

Megann ez ügyben írtam is neked egy emilt.

Bogi,azon izgultam, hogy vajon tudni fogom-e, hogy mi van veled, ez a fránya gép...
Borzongás futott át rajtam, és jó érzés... amikor olvastam, hogy hő az egekben, mesi meg sehol, és ez már így lesz 9 hónapig!!!

Krinyoka drukkkkk!

És mindenkinekkkkkkk..
Puszi
Dana
dana

Krinyoka
Dehogynem kapsz drukkot! Kép Kép Kép Csak nem figyeltem eléggé, bocsi. Drukkolok neked is ezerrel, és várom a hét végén a zebrás tesztet!!! Tessék szépen besárgítani azt a táblát!

Puszi
Adri
adri77

KrinyokaKép
bocsi, hogy úgy tűnik kihagytunk a drukklistából! Ez csak a látszat, a drukkok mennek foylamatosan mindenkinek!!!

DodoKép
neked is mennek a drukkok! Mi van veled?

EnigmaKép
köszi, megkaptam!
Stella

Kép
stella9

Bogi, Krinyóka KépKépKép
Csak így tovább. Ügyesek legyetek!

Nekm a hőm is azt mutatja egyelőre, hogy nincs pé. 35.8 és 36.4 között ugrál és most vagyok a 18 napon. Azért méregetem szorgalmasan, ki tudja, hátha.
Azaz a szorgalmas méregetéshez: ti hogy csináljátok. Nekem egy csomószor van, hogy elfelejtem megmérni. Főként a hétvégék a kritikusak, amikor nem ébresztőórára kelünk, csak úgy magunktól. Akkor általában arra ébredek, hogy már nagyon kell wc-re menni, gyorsan felkelek és már oda is a nyugalmi hőmérséklet. De hétközben is van, hogy elfelejtem megmérni.

Pénteken megint ultrahang. Kiváncsi vagyok azon se látszik-e majd semmilyen tüsző, vagy addigra produkálok valamit. Tegnap kerestem hormontáblázatokat, az alapjén a ciklus eleji hormonjaim tényeg nem rosszak.

wish

Hát mostmár sokkal jobban érzem magamat Kép

Én is sokat elfelejtettem mérni. Most egy hete kb hogy mérem. Ebből semmit nem látok csak hogy magas a höm Kép
K
krinyoka

Krinyoka!Kép

Hanyadik cn-en vagy és hány napja késik?
Drukkolok ezerrel neked!!!!

Nekem kb. 1 hete 37 felett van, de még csak 26 cn, nekem meg szinte mindig 30 napnál tovább tart.

Úgy-hogy még izgulhatok.

Mea
mea

Lányok!
Kép
Meg van a progeszteron eredményem.
24 cn-en 34,8

Ez jó vagy rossz???

Mea
mea

Mea Kép
Neked is nagyon drukkolok! Szerintem jól alakul a hőd, remélem még 9 hónapig így is marad!

Puszi
Adri
adri77

Vanda
Köszi, nagyon jól esett amit írtál. Próbálok nem nagyon izgulni, főleg hogy még csak nemrég hagytam abba a fogigátlót.
Te hogy érzed magad?

Wish
Én viszont nagyon szorgalmasan méregetem, minden reggel (hétvégén is) azonos időben, reggel 6h10-kor.
És mégis sz.r minden eredményem. Úgy értem 36,3-36,6 között ingadozok.

Mea, Krinyóka, Bogi
Nagyon szorítok nektek.
Aztán pár napon belül mindegyikőtök zebrával jöjjön ám! Milyen szép lenne, a tábla meg csak sárgulna az irigységtől.....

Puszi
Andi
andi81

Mea!

Progesterone (P4) ovuláció után 7 nappal, ciklus 21-24. napja > 15 ng/ml
A progeszteron-vizsgálat az ovuláció meglétét bizonyítja. Amikor a tüszőből kiszabadul a petesejt, "sárgatestté" alakul, és progeszteront kezd termelni. 5 fölötti érték már jelez valamilyen ovulációt, de a legtöbb orvos 10 fölöttit vár el természetes ciklusban és 15 fölöttit stimuláltban. Egyesek szerint a tesztet érdemes reggel, éhgyomorra végezni.

Eszerint a te értéked jó Kép

wish

WishKép

Köszi, már úgy vártam, hogy v.ki válaszoljon, úgy izgultamKép

Remélem jó, bár Judytnak természetesen 29 körül volt, mikor még nem jött össze a babuci és clostis hóban 200 felett.

Ahhoz képest kevés az enyémKép

Mea
mea

Dea progi érték nem jelezhet terhességet, nincs köze hozzá.Vagyigen?

Mea
mea

WishKép
Hogy értetted azt, hogy tesztet érdemes reggel csinálni?
Progeszteron vizsgálatra van teszt, amit bárki megtud csinálni?????
Ha nagyon félreértettem és iszonyú hülyeséget kérdeztem akkor ne haragudjatok.
andi81

Andi!
Tudod, még ürül a fogigátló. Elkeseredésre semmi ok Kép

Képzeljétek, most egész nap még nem ment 36.1 fölé a hőm, pedig beteg is vagyok (ezért mérem), plusz megnyaltam a PG-53 tesztet és kristályos, ami pé-t jelez, plusz nyúlós a hüvelyváladékom (bocs, ez ilyen naturális dolog). Most akkor miért nem látott az ultrahangon az orvos semmit? Vagy ezek csak tünetek és nincs peteérés mögötte?
Ötlet?

wish

Mea.
ez a 33 napom és 30 feletti nekem is mindig a ciklusom. De jó lenne ilyenkor egy 28 napos ciklus Kép
K
krinyoka

Wish Kép
Én már annyira felidegesítettem magamat a PG53-mal, hogy ehez nem tudok mit hozzáfüzni. Nekem egy nagy sz...t mutatott, mást nem.
Krinyoka
krinyoka

Wish

Köszi, nem is keseredem el. Legalábbis próbálkozom.Kép
És az mitől lehet, hogy 10-11-12.napon is volt nyúlós, és sok.(Bocs)
andi81

Nem értettem sehogy, a netről töltöttem le egy táblázatot amiben mindenféle hormon magyarázat benne van és abból másoltam ezt ki. Szerintem csak laborban lehet csinálni. Gondolom az egyesek az orvosokat jelenti.

wish

WishKép
Köszi és Bocs
Mondtam, hogy hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz (is).
andi81

Andi, fogalmam sincs. Kép Látod az orvos szerint nekem sem "szabadna", hogy legyen. De mégis van valami. Lehet, hogy ez is olyan, mint a menstruáció, akkor is van, ha nincs mellette peteérés. Most ez a legjobb tippem.

wish

Wish!

Ez bizony magyarázatot adna nekem is!
Minden egyéb tünetem rendben jött 13 cn-n, mint mindig! Csak a hőm nem hajlandó följebb menni!
26cn van ma és megint 36.9!Kép
Még ha alacsony is....de legalább nem ugrál, minden nap enny!

Kép

Kép
megann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: