Triumph
megvettem ma a Mamabel Plaint

Amit Boo írt, a Tri-action nekem azért nem jó, mert az sem szivacsos, és én most direkt olyat kerestem, ami az, hogy a cicifixbetét ne látszódjon át. Itthonra nem gáz a párizsi-effekt, de emberek közé azért úgy nem szeretnék menni, és elég kevés cuccom tudja ezt leplezni.
Megnéztem a Mamabel Easy-t is

az sima pamut, kényelmesnek látszik, és szép a fazonja, de hülye voltam, nem próbáltam fel, mert már a második etetést hagytam volna ki egymás után, és tudtam hogy Apa ideges lesz...
Dodi,
8oB

85E-re????? Atyaég... én ugyaninnen csak a 85Cig jutottam (Anita méretezésben, de pl a Triumphból 85B-t hoztam el)
Katy,
ez sem kimondottan merevítős, legalábbis nem a brutál fajta, hanem inkább meg csak van erősítve alul az anyagából duplavarrással.
Boo,
húúú, én kendőben sosem próbáltam szoptatni...
Mei Tai

mi egyszer használtuk, nekem is az "eladni" listámon van... meg a szuper járókánk is, mert már túl nagy a lakásba, elfoglalja Nimród kisasztala és széke a helyet... (akkor így, ha nem kéred, a rugalmas kendőt is meghirdetem lassan)
Apa itthon - hát igen, én is élvezem
Nálunk is a délelőtt a húzósabb (ezért hívom a szittert délelőtt most, hogy Nimród is itthon van és amikor Apa dolgozik), mert délután főleg alvás van, Apa meg 6 körül már itthon van a munkából.
Dodinak igaza van (megint) - teapa eljófejeskedi a dolgot, a sarkára kellene állnia
Vérzés

na pont ilyet kérdeztem tegnap a dokimtól. Nekem is nagyon hamar elmúlt most (kb mikor hazajöttem a kórházból alig volt valami, de pár nap és teljesen vége volt) viszont két hét múlva minimál módon újra kezdődött. Dokim szerint teljesen normális, akár a szoptatás végéig is.
gyerekfoszlás nálunk nincs egyáltalán.
Apró kor

én kb kétnaponta mondom Apának, hogy nem akarom, hogy megnőjenek, ez a kétéves időszak nagyon cukiiiiiiii
Dodi,
Most augusztusban bölcsi szünet van, négyesben vagyunk két hetet

(másik két hétben meg délelőtt jön a szitter)
Apa simán elvan kettejükkel

tök ügyes, Bori a kezében és közben csinál fürdővizet vagy eteti Nimródot

multifunkciós

De amúgy jófej is vagyok, mert Nimród alvásidejében lépek, így 1 és 4-5 között csak Boriznia kell - mondjuk a kisasszony általában ilyenkor nyüszizik, tehát ő sétálgat vele, és néha megpróbálja lerakni aludni, ami vagy sikerül, vagy nem.
Szerintem Teapa kreatív módon, de megoldaná ha kitörne a balhé amíg te nem vagy
szélcső

akkor jó, ha nem volt belőle gáz nálatok...
Ronmay,
12 nap????? Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nati de édes!
Nimród akkor néz így mélyen a szemébe az embernek (ahogy Roló a "menj innen"-nél) mikor valamit mond, én meg nem értem... erre ő rámnéz, kb azt olvasom ki a tekintetéből, hogy "temekkoraegyidióta vagyhogynemérted", és hangsúlyosan, tagoltabban, újra és újra elmondja, hogy "ööööööttttyi" - ez pl a lámpa volt pár napja
"kész a baj..." - istenem, de édes!
Lois,
kövi projekt már fut

Proaktívan nem vagyok óriás keresésben, de ha a kritériumoknak megfelelő lakást látok, átgondolom, hogyan tudnék lecsapni rá... bár a svájciak eléggé megkavarták a dolgokat
Zébuksival mi történt????????
1o óra alvás nem panasz volt...
csak nem akarom elhinni, hogy lehet hogy mégegy alvóbajnokom lesz... most is halkan suttogom...
Katy,
Petra udvarias elzavarása cuki

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.08.09 23:29-kor.