Maggie, nagyon jó képek készültek Rólad is! Nagyon bájos nő vagy, egy kis több önbizalmat, légyszi'

!
Irina, köszönöm, nagyon aranyos vagy,
de óvódapedagógusnak jelentkeztem, a gyógypedagógus még távolabbi terv
. Soha nem akarom abbahagyni a tanulást
.
Egyébként önmagam elfogadásával ugyanúgy vagyok, mint Te. Most sokkal magabiztosabb vagyok.
Vindo, az őszi kávézás a teraszon nagyon jó dolog

. Amióta teraszunk van, márciustól októberig kint vagyunk, akár esőben is: 1-2 hete egy hatalmas felhőszakadás alkalmával ültem a teraszon, és 1 órán keresztül néztem, ahogy a gyermekeim rohangálnak fel-alá gumicsizmában és esőkabátban, és egyik tócsából a másikba ugrálnak

.
Majd literszám öntik ki a vizet a csizmákból
. A terasz nagyon jó lesz, majd meglátod.
Padlizsán krém nagyon jól hangzik

. Én cukkiniből szoktam csinálni tömlős sajtos, bazsalikomos pempőt, amit tészával is ehetünk, de van, hogy azt is csak kenyérre kenem.
Heni, nagyon jók a képek, látszik, hogy szuperül éreztétek magatokat

!
A nagyvárosi létről nem sokat tudok írni, bár Kecskeméten dolgoztam, és útáltam, hogy városon belül mennyit kellett utaznom, hogy eljussak a munkahelyemre. A kisvárosi életformát nagyon szeretem, bicajjal is ott vagyok bárhol max. fél óra alatt, kocsival 10 perc alatt. Tulajdonképpen vannak áruházak, ahol be tudok vásárolni, ha nincsenek extra igényeim, nem kell más városba menni. Mondjuk Kecskemét is csak 10 km, nem távolság. Én nagyon szeretem, sok a zöldfelület, bár most káosz van, amióta az egész városközpontot átalakítják, és körforgalmat építenek.
A
20.-át még nem tudom, mi úgy terveztük, hogy ha minden összejön, Debrecenbe megyünk.
Vindo, ez a csatorna mizéria kész röhej

.
Enci csere

.
Móni, egy mese sem lehet olyan érdekes a tv-ben, mint egy daruskocsi a ház előtt

.
Tegnap megtaláltam a számomra tökéletes állást, szorítsatok, hogy összejöjjön!!!
Jelentkezés a fősulira leadva. Hétfőn kell regisztrálnom a munkaügyi kp.-ba

. Hétfőtől van ovi is, nem akartam még vinni Pankát, de lehet, hogy délelőttökre elkezdem visszaszoktatni...Már nagyon hiányolja egyébként

.