Jó reggelt!
Na, ezekről a FB-os képekről lemaradok
Tegnap R. játszótérre akart menni biciklivel. Szerencsére már G. is itthon volt, mikor eszébe jutott, így nem magamban kellett végigszenvednem

Aztán kapott egy fagyit is.
Éjjel dolgoztunk, aztán Dr. House fél kettőig, reggel meg felkelt Rugó nyolc előtt
Most bezzeg álmos, és csak nyúlik jobbra-balra.
Heni, az a furcsa, hogy Rugó testalkata a Gáboré (keze, lába, ahogy a lábujjait tudja mozgatni, a lúdtalpa stb.), de G. ettől vastagabb volt.
A mi családunkban van pár etióp-alkatú ember, a kisebbik bátyám is az (190 cm és nincs 80 kiló), Blanka ezt örökölte vsz.
Ingázás: nekünk gyerekkorunkban 11 percre volt az iskola, így reggel 7.48 perckor kellett elindulnom, hogy beérjek. 14 éves koromtól meg kollégista voltam 23 éves koromig. Szerencsére az életemből ez a rész kimaradt, felnőtt koromban jártam át Nyíregyre egy fél évet, de nekem az elég is volt. G. falujában viszont nem volt felső tagozat, és kiskorában minden nap ingázott, nem szerette. Ezért is került R. a helyi óvodába. Innen sokan behordják Db-be, de nekem nincs szívem minden nap hatkor felkelteni... Most nekem Bösz. olyan 50 perc kocsival, de ez nem minden napos, így kibírható. Meg a kocsi jobb, mint a tömegközlekedés...
Viranka, hogy van az arcod? Mitől jött ki?
Lókolbász - egyszer G. is vett, én nem ettem belőle. Neki sem ízlett, pedig ő mindent megenne, ami ehető. Praktikus gondolkodása van ezen a téren.
Tali - szerintem mi kimaradunk.
Ha jön a meleg, még haza kellene utazni egyszer, jó lenne strandra menni Bükkszéken, Rugónak is megígértem. Apu ott volt úszómester vagy húsz évig
Na, megyek, befejezem a reggelimet.