A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok,

Engem is érdekel a találkozó.

Zsuzsi,
Mi a múltkor majdnem ugyanígy jártunk, de szerencsére nekünk nem kellett megműteni Smokyt, de volt Uh, RTG, mindenféle vizsgálat, így bele került majdnem 20.000 Ft-ba.

Jobbulást kívánok minden kutyusnak és cicusnak.

Kriszto,
Ez a tigris nagyon szupi :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Ha jól sejtem ketten-hárman is 20.-a körül mennek nyaralni, így első körben a szeptember 3.-ára vagy 4.-ére gondolnék...

Kagyló a túrós zsemle a csúnya de finom kategória! Nekem sem szokott épp szakácskönyvbe való lenni a kinézete, de nagyon fini.
Egyértelmű, hogy Te is jössz!!! Mese nincs! Jó kedved lesz igaz? Én addig le nem írom, hogy nem vagyok rosszkedvű és szomorú, amíg más ilyeneket ír.... szóval tessék szépen bízni és hidd el rendben lesz minden!

Csajok azzal is sakkozni kell, hogy ki mikor kezd... mikor nem tud biztosan jönni....

Helyszín ötletek???? mindenképp kell egy fedett és egy szabadtéri, lehetőleg a kettő legyen nagyon közel egymáshoz, ha jó idő van vagy ha jön a zuhéééé.
Mondjuk egy városligeti piknik elég jó lenne... vagy Margitszigeti, talán az még sokkal jobb! ott több a hely, több a nagy zöld terület, ahol Domi és Peti rohangálhat, a kisbabókat tologathatjuk, amíg az anyujaik beszélgetnek.... :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Margitsziget jól hangzik, de a városliget is jó!
Az időpont nekem szupi lenne! :D
Csak legyen szép idő! :D
emerenc

Jó reggelt!

Nagyon alakul már a találka! Szélúrfi is lelkesedett. De örömmel látom, hogy Oxygen is jönne, szóval biztos nem lenne egyedül férfi.
:wink:
A kezdés lehet bekever nekünk, mármint a találkába. Ugyanis ha jól számolok aug. 22 körül indulnak a szurik... bár akkor lehet, hogy a beültetés átcsúszik szept. 5-i hétre.
Egyébként a Margit sziget és a Városliget is nagyon jó ötlet.

Zafír: szerintem is jót fog tenni egy kis pihenő. A leletek beszerzésével meg valóban jól el lehet ütni az időt. :? Én már csak a HIV-re várok.

Zsuzsi: hogy van a kutyusod. Egyszer én pont így jártam. Nálunk 3 gumóba állt össze a csont a beleiben. Már műtétről beszéltünk, de végül csak elbódították és sikerült kiszedni. Utána viszont mindenhol jött belőle minden. Sajna sok kutya egyáltalán nem bírja a csontot.

Emerenc: Cirmos? Remélem, hamarosan ő is rendbe jön.

Mné: ti hogy vagytok?

Leeda: nagyon jó utat nektek!!!! Várjuk majd a képes élménybeszámolót!!!!!

Kagyló: naná, hogy jössz. Majd ez fog kibillenteni a depresszióból. Csoport terápia!!!!
szélkisasszony

Nekem a 4-e tuti nem jó:-( keresztelő lesz a gyerekeknek, de 3-án szívesen megyünk, remélem nem mi fogunk főzni vasárnapra és sikerül helyet találni valahol a keresztszülők fogadására.
Biztos jönne az én férjem is, mert két gyerekkel egyedül nem bírok, bár Ő nem topikolvasó, de mindig szoktam mondani, hogy kivel mi történik.
Krisztó, Nyuszi ti már találkoztatok is vele. (Loor is már párszor)
Nekünk a Margitsziget jobb lenne, mert mi a Moszkva tértől kb. fél órára lakunk a másik irányba és a városon átmenni nehézkes. Meg anyósom is kb. onnan 10 percre lakik, ha bármi van, az a bázis nekünk akkor.

KépKép
momelcsi

Halohooooo,
En szept 3 utan kezdek biztosan, szoval nekem jo! :D
Es a Margit sziget is megfelelo. Apa is lehet jon velem, had bandazzanak a fiuk is... :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Akkor lehet vuduzni, hogy szept.3.-án szép idő legyen! Legalább a Margitszigeten. :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

én csak imádkozni tudok :lol:

KépKép
momelcsi

Nekünk is jó a helyszín, mindkettő és az időpont is. :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kép hmmmm.......... akárhogy nézem sehol senki....

Kép tessék előbújni!!!

Mné! Majd gyere egy szóra, hogy mi újság veletek!!!

Én nagyon uncsizom... szívem szerint Kép .... egy nagyot

Barika, mára ígérted magad! :roll: :roll:

kriszto

kriszto82

tippeket kernek: szombat a zuram szulinapja, hetfo hazassagi evfordulo... :? valami ajandek otlet? :D
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm az együtt érző szavakat.

Lesz találkozó?! Én is nagyon szívesen elmennék. Szept 3. Margitsziget nekem is szuper.

Zafir: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Pedig annyira bíztam benne. Nagyidnak jobbulást kívánok!

Kagyló: Sikerült felhívni Dévait? Mikorra kaptál időpontot? Túrós zsemlét sütöttél? Annak a tésztájában van a túró, vagy belül? Soha nem ettem/készítettem ilyet, de nagyon jól hangzik. Esetleg elkérhetem a receptet?

Momelcsi: Jót mosolyogtam azon, hogy a találkozóra jön a férjed, mert a két gyerekkel egyedül nem bírsz? Egyedül? :shock: És mi? Nem azt mondom, hogy ne jöjjön a férjed, csak hát szerintem nem igazán fogtok tudni hozzájutni a gyerekeitekhez a találkozó alatt, annyian vesszük majd őket körül. De persze csak ha hagyjátok.

Kriszto: Jaj nagyon tetszenek ezek a képes hozzászólások. Örülök, hogy egy csöppet jobb a kedved. És az új avatarod nagyon cuki.

Bari: Hogy vagytok? Babák mocorognak jó sokat? Tényleg hihetetlen, hogy mekkora már a pocakod. Nagyon csodaszép. :-)

Csuti: Sajnálom, hogy ismét fogytál. Ismét kínoz róka koma? Ha jól emlékszem, akkor azt mondtad, hogy ha rossz az idő, akkor bújik elő az odújából. Úgyhogy azt kívánom, hogy Hess rossz idő, és jöjjön vissza a nyár!

Leeda: Sikerült megbeszélnetek mindent a férjeddel? Nagyon jó pihenést kívánok nektek. Biztosan nagyon szép lesz Franciaország.

Kretty: Téged is olyan jó olvasni, hogy ilyen pozitív vagy. Örülök neki, hogy várod a kezdést! És hát ugye szeptember már mindjárt itt van.

Szélkisasszony: Ha megvan a hív eredmény, akkor mentek ismét apánkhoz? És van már időpont?

Nyuszi: Nagyon ügyes Dóri, hogy már átalussza az éjszakát. És nagyon remélem, hogy ez így is marad.

Katapetra: Nagyon ügyes vagy a konyhafelújítással. És hogy az egészet egyedül csinálod?! Minden elismerésem a tiéd! Én képtelen vagyok bármit is tenni a férjem nélkül.

Igyekezte visszaolvasni, de annyit írtatok, hogy már el is felejtettem a végére, amit írni akartam. Bocsánatot kérek, hogy nem írtam mindenkinek!

Ha nem haragszotok, majd este igyekszem jönni és írok magunkról is. Elöljáróban annyit, hogy köszönöm, jobban vannak a fiúk. A sebek gyógyulnak, a lelküknek több idő kell. Mennem kell, mert visszük a kutyát anyósomékkal az állatorvoshoz. Jövök, amint tudok!

Ja, és még egy dolog!

Bár még személyesen nem mindenkivel találkoztam (de majd nemsokára), DE
Nagyon szeretlek benneteket, és nagyon köszönöm, hogy itt vagytok nekem!

Pusza

Mné
mné

Sziasztok,
a szept 3 Margitsziget nekünk is jónak tűnik:)))

Mné,
jaj amikor olvastam a soraidat előjöttek tavalyi szörnyű emlékek...
Férjem vitte a kuytusokat a szokásos esti sétára amikor a túloldalról átszalad egy nagy testű elég morcos külsejű kutya, apa nem látta a gazdáját csak hallotta h az autók mögött van ott valaki....erre átszólt h "visszahívná a kutyáját?" a következő percben már ott volt a gazda hulla részegen, annyit mondott h MERT....és szegény uramat nagyon megverte.....a kutyákat is akarta bántani (törpesnacik) de a férjem a testével védte őket.....aztán jött egy párocska és őket is meg akarta verni és elindult a pár után és addig szegény férjem
feltápászkodott és futott az életéért.....szerencsére pár házra volt itthonról....így mire az őrült észrevette h menekül
addigra már itt volt a kapuba és így nem tudta elkapni.......gondolhatjátok amikor ajtót nyitottam és megláttam a férjem.....hát nem kívánom senkinek :cry:
Jobbulást kívánok!!!!!

Kretty,
Domiapunak vasárnap volt és fotókönyvet csináltattam.....nagy siker volt!

Kriszto,
annyira cukikák a tigrisek!!!!!!!!! :D

Andikám,
lassan haladok.....nem lett túl jó a vérvétel eredmény így nem tudom mit fog mondani D.....

Kép
rencsi79

Kriszto: ez annyira... tüneményes! :lol: :lol: :lol: :lol: És mostanra Te aludtál el?

Rencsi: ez hátborzongató emlék lehet. Szörnyűek tudnak lenni az emberek... :evil: Hogy hogy nem lett túl jó a vérvétel eredmény?

Mné: meg van végre minden eredményünk (na jó a 22. napi vérvétel még nincs, de azt úgy is ő kapja csak meg, a kezdésre tuti ott lesz neki). És igen, 8-án megyek D-hez. Már nagyon várom. Minden rendben a kutyuval is? Mit mondott a Doki? Ja, és mi is köszönjük, hogy Te vagy nekünk! :wink:

A szeptember 3 Margitsziget egyelőre nekünk is jó, majd a kezdéskor megint visszatérünk rá. De nagyon szeretnék találkozni veletek!!!! :lol: :lol:

Katapetra: nem legeltetni egész nap a szemed a szakikon! Hahó!!!

Bari: Te is előbújhatnál, ha felébredtél a délutáni szunyókálásból. És még privit is írok neked! :wink:

Kinek mi lesz a programja a 7végén?
szélkisasszony

Itt vagyok :lol:

Nekünk is jó lesz a hely és idő is ;) Addigra a lepényem már nem a méhszájamon lesz (ezt addig megbeszélem vele ;) )

Zafír, amidról van valami hír? Javult egy kicsit az állapota? Így,h pihiztek októberig, mentek valahova nyaralni?

Mné, további jobbulást a kis és nagy betegnek ;) Remélem a másik kutyi gazdája felelősségre lesz vonva!

Rencsi, mi nem lett jó a vérképedben?

Kagyló, kötelező jönni ;)

Andi, megvan a laborod? Remélem hűlt helye a bacinak ;)

Leeda, jaj de szép helyre mentek :lol: Lehet majd romantikázni ;)

Kriszto, ezek a tiggerek... :lol:

Kretty, inkább kreatív ajándékra gondoltál?

Szélkisasszony, csak egy fél órácskát tudtam aludni,mert a zura, felkeltet...na de nem baj, majd alszom este :lol: A hozzászólás után nézem a privit ;)

Úgy örülök,h így felvillanyozott mindenkit a találka :lol: Minden kis sebesültnek jobbulást!!!

Pussz,
Bari

bari6

Szélkisasszony,
igen brutál szörnyűek és agresszívek az emberek..... és mi Zuglóban jó helyen lakunk nem veszélyes környéken....de már a gyerekeken is látszik a játszón, h mit hoznak otthonról. Az első alkalmakkor szabály szerint sokkot kaptam h ok nélkül fellökték vagy fejbevágták a fiam....és az anyukák 10 méterrrel arrébb traccsolnak észre sem veszik h mi történik....

Mi partizunk anyuék telkén aztán lent is maradunk amíg jó idő lesz, imádjuk közvetlen vízparti így asszem ezzel elmondtam h mennyire szuper ha jó az idő...ha nem akkor apa jön értünk mert befagy a sejhajunk....Ti mentek valahova???

Barika,
hát persze h nem a méhszájon lesz a lepény így jöhetsz a találkozóra, hatalmas pocakkal!!!!!
több minden nem jó de nagy eltérés a vesefunkcióknál van.....(25xse a max értéknek :? :? ) éreztem is mert fájdogál már egy ideje,de felfázva nem vagyok. csináltattam tenyésztést aztán kiderül mennyire nagy a baj....a körzetim persze megint 3 hét szabin van. így magánba mentem megint.....
Képzeljétek ma van Domi névnapja így ma este ünnepelünk!!

ma már nem tudok jönni, de puszilok mindenkit!!!!!

Kép
rencsi79

sziasztok

Mné
Tudod kettő receptem is van,az egyiket még anyukámtól kaptam a másikat a nettről nyomtattam ki.Az utolsót csináltam most meg.
http://receptjeim.blogol.hu/?perm=1589272

Majd ha jó passzban leszek akkor bíztos én is ott leszek veletek. :wink:
Kriszto
Úgy szeretm,hogy ilyen jó kedved van most!!! :lol:
Ne is szomorkodjál! :wink:

Megint fáj a pocim,van amikor alíg érzem,van amikor meg nagyon tudd fájni...
Remélem apánk nem fog találni semmit sem,igaz a rossz érzés bennem van,talán ez lesz az... :roll: :(

Holnap itthon leszek,és nem tudom mit is csináljak majd kaját...
Valami ötletetek van?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mné,
nem, sajnos nem tudtuk még megbeszélni a dolgokat, majd talán valamikor :?
Jobbulást kívánok Nektek!!

Bari, Szélkisasszony,
köszönöm, remélem jó lesz! Ha lesz net, akkor benézek Hozzátok :wink:

Kagyló,
remélem, nincs baj a hasaddal, és csak valami "szokásos"-tól fáj (peteérés, és egyéb női nyalánkságok.... :D )

Rencsi,
igen, sajnos már a gyerekek/fiatalok is nagyon agresszívak :( Az erkélyünkkel szemben építettek pár éve egy szép új játszóteret, eleinte jártak ide a családok, mostanában azonban főleg fiatalok járnak ide, kb. 8-13 évesek. Ne tudd meg, miket csinálnak itt és főleg hogy beszélnek! És a lányok viszik a prímet, olyan alpári stílusban, hogy majd' elájulok. És mikor szólunk, még nekik áll feljebb, sőt már az erkélyajtót is bedobták egy kővel. Na erről ennyit. De én akkor is amellett vagyok, hogy a gyereknek meg kell mutatni, mi a helyes és mi nem...

Szép estét Nektek!
leeda

A fiúk kocsikáznak így van egy percem.... :D
Leeda,
el tudom képzelni.....de hogy az ajtót is bedobták na ez már sok....annyira nehéz, amikor úgy neveled a gyereked, hogy egy jószívő csupaszív odaadja játékait ha valaki sír megsimogatja sőt meg is puszilja stb és egyszer csak odajön valaki és fejbevágja és fellöki.....én egy anyaoroszlán vagyok igen csak uralkodni kell magamom ilyenkor de nem a gyerek a hibás....múltkor kiokatatott egy anyuka amikor ő semmit nem csinált a gyerekével amikor lökdöste Domit és nagyon gonosz volt én meg szép szóval próbáltam hatni a gyerekre erre annyit mondott h próbálkozzak csak aztán majd az oviban úgyis elrontják.....jó mi???

Kép
rencsi79

Sziasztok, csak egy gyors kérdés, ki hogy képzeli el a találkozót, főleg, ha hétvégére esik: párosan vagy párok nélkül?

Kagyló, remélem semmi extra nincsen odabent... Kaja kapcsán meg mondok párat, ami eszembe jut: bakonyi betyár leves, utána valami édes (pl palacsinta), borsóleves utána lángos, rakott tészta, rakott kelkáposzta.... Hátha megtetszik valamelyik ötletem :)

Boldog névnapot Dominak!!!! :)

Kretty, férfiaknak olyan nehéz vásárolni.... Én az első házassági évfordulónkra csináltattam két pezsgőspoharat, belegravíroztattam a nevünket és a házasságkötésünk dátumát. Minden évben azzal koccintunk aznap! Szülinapra: könyv, hobbyhoz kiegészítő, DVD, CD.... De mivel nem ismerem a Zuradat, így csak a levegőbe beszélek.... :oops:

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

megvettem...(azt még nem mondom meg, hogy mi,mert sutyiban fórumozik ám... :lol: :lol: :lol: )

A zuram szívesen jönne, úgyis mindenről beszámolok, ami itt történik. Minen nap megkérdezi: hogy vannak a csajok? :D
No meg ő is szokott olvasni benneteket... :wink:

Bari: a kreatív ajándék én leszek, csak még nem találtam ki milyen formában... :oops: :D

Leeda, ez azért durva! még az üveget is betörik...és ahogy külföldön lttam, ez még rosszabb lesz...svédországban olyan agresszívak a fiatalok, hogy sötétedés után nem mertem kimenni az utcára!

Rencsi, elhiszem, hogy megilyedtél, amikor megláttad a férjed! A mi részeg szomszédunk szenteste támadt a férjemre... :evil:

Mné, felhívtad D-t?

Mi anyuméknál leszünk hétvégén, bográcsozás, és NAPOZNI szeretnék!

Szép estét!
Vendég

Kretty,
hát igen, gondolhatod én is kiakadtam, mikor láttam a betört üveget...a belső üveg nem szakadt át, ott figyelt a lyukban még a kő is :(
nem gondoltam volna, hogy Svédországban ilyen rossz a helyzet! :roll:
Ja, és szerintem fogsz napozni, kánikulát mondanak! :D

Rencsi,
mindig elszomorodom, amikor ilyet látok, mármint hogy meg sem próbál hatni a szülő a gyerekre, "úgyis mindegy" felkiáltással...csak aztán később ne csodálkozzon, ha vele is úgy fog viselkedni a saját gyereke...sajnos már láttam erre is példát.
leeda

Kép halihóóóóóóóóóóóóó

látom ma is egyedül...

Mné! Hogy vannak a fiúk?

Kagyló mi jót csinálsz ma?

Többiek?

Kretty! Merre lesztek hétvégén, esetleg Csabán?

Mi ma indulunk. Vasárnap jövünk. De ott is van gép... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Nem Csaban, a devavanyai tuzokrezervatumba megyunk madarat lesni, no meg bogracsozni... :D :D :D Es persze napozni!
Vendég

Sziasztok
Kriszto
Itt vagyok,ma nem dolgozok.Főzők meg éppen jól kisírtam magam,fáj a hasam nagyon. :cry:
Három gyógyszert vettem be eddig és semmi hatása,de most ráhúztam egy pohár bort is és azt hiszem nem kellett volna...minden bajom van tőle... :(
Párom is csak 2 óra múlva jön haza.

kagyló

Kagylo, maskor is szokott igy fajni a hasad? Remelem azert nincs nagy baj!
Vendég

Éppen azon gondolkoztam lemegyek majd este az ügyeletre,de ez szerintem nőgyógyászati lehet... :roll:
A menstr sem olyan ha megjön,és lent görcsöl nagyon...
De most éppen a 20.napban vagyok,még megjönni sem jöhet meg a legutolsó is 34 napos volt most, előtte kétszer 24 napos.
De már túl vagyok a fél időn is,mert akkor éppen ovu tesztet csináltam,ezért tudom.... :(
Feldobom a bakkert! :roll: :oops:

kagyló

Kagyló!

Ez nem hangzik túl jól...
Lehet, hogy hülyeség, de nem csinálnál egy terhességi tesztet?
elsőre a méhenkívüli jutott eszembe...
annyira nem akarlak ijesztgetni, csak nagyon szörnyen hangzik, hogy nem javul semmit!!!
Próbálj meg szunyálni egy nagyot, hátha jobb lesz, ha vízszintesben pihensz kicsit!
Hasfájásmúljálel!

kriszto

kriszto82

Azért megkönnyebbültem, mert akkor ez kb. kizárva.
Mindenesetre orvos, ha nem javul! :(

kriszto

kriszto82

Kriszto
Nem lehetet terhes a páromtól,hiába vagyunk együtt!! :roll:
Félre meg nem megyek...az tuti nem lehet!
Eszek,mert már az előbb is kovájogtam ettől a soktól amit már be nyomadtam magamba. :roll: :oops: :(

kagyló

Sziasztok!

Ez a tali nagyon szuper, szerintem nekünk is jó...igen az fontos, hogy egyedül jöttök, vagy a párotokkal?

Én a héten egyedül szétvertem a konyhát!!!!Levertem a csempét, és szétütöttem a rozzant konyhabútort....jól kidöglöttem. Hívattam konténert, és végre a sitt lehordásához volt segítségem, anyósom párja.
Tegnap hazajöttem anyukámékhoz, itt holnap Falunap lesz, "óriási banzájjal" :D!
Ma sütöttem kávétortát...de nem ehetem :(, így csak nézhetem, ahogy más befalatozza.....

MINDEN KRISZTINÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kagyló: gyógyulj meg!!!!!!

Bocsánat, hogy nem írtam személy szerint, de mennem kell, mert nemsokára ideérnek Erdélyből a testvértelepülésről a vendégek, és mivel keresztanyukám a polgármester, és anno én voltam a közösségi színtér vezetője, muszáj villogtatnom magam
:lol: (nem volt kicsit sem nagyképű) :lol:

nagyon szép 7végét, és jó időt minden kedves sorstársamnak!
katapetra

Jaj, kagyló, jobbulást! Nézesd meg magad egy Uh nem árthat.

Tényleg beszéljük meg, hogy páros találkozó lesz e mert, 3-án nekem azért jó, mert a férjem úgyis dolgozik. Viszont ha páros találkozó lesz akkor nem jó ez a dátum. :o

Katapetra, Te is jól kidolgoztad magad! Nálunk lomtalanítás van az egész pincét színte kipakoltam, hihetetlen 40év alatt mennyi lom össze gyülik. :shock:
kávétorta, nyamika. Jó bulizást!

Kellemes szép hétvégét Mindenkinek!
Krisztináknak boldog névnapot! :D
emerenc

Szerintem legyen úgy, hogy akinek szeretne vagy tud jönni a párja, Ő természetesen legyen ott, akiknél pedig munka, nincs-kedvem van, az pedig megint csak egyértelmű.
Nálunk is addig még bármi közbejöhet....

Csatolom a táblicskut is... kicsit kiegészítve :wink:

1312548746.7833.htm

Én is boldog névnapot kívánok a druszámnak :wink:
Kép

kriszto

kriszto82

Katapetra, nem vagy am semmi, hogy egyedul nekialltal a konyha szetveresenek... :lol: :lol: :lol:

Kriszto, jo a tabla! :D

Na megyek, mert nemsokara kezdodik a torna... 8) :P
Vendég

Krisztinák,

BOLDOG NÉVNAPOT !!!

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Rencsi, Dominak utólag is Boldog Névnapot!

Krisztináink, Nektek is nagyon Boldog Névnapot!!!

Kagyló, ijesztő amit írsz. Hányadik ciklusnapon vagy? Mikor kell pirinek jönnie? Nem fázhattál fel?

Katapetra, nem vagy semmi, de gondolom jó ideglevezető volt :lol: Szép hétvégét Nektek és jó falunapot. Már én is nagyon várom itt Battán a Summerfestet http://www.summerfest.hu/ olyan jó esténként lesétálni a fő térre :lol:

Kriszto, jó utat Anyudékhoz!

Hétfőn ki mikor jön Déviszhez? Jól sejtem,h sokan leszünk :lol:

Parane, hol vagy??? Úgy hiányzol :( Megint nem jöttél,h mi van veletek :( Bújj elő lécccci!

Pussz és szép hétvégét!
Bari

bari6

Kép

Barika
Aludtam egy kicsit,és bevettem megint egy gyógyszert.
Fáj még mindig,de hétfőig kibírom,majd apánknak szólok.Remélem a kis doki meg senki nem lesz nála,legalább tudok vele beszélgetni.

kagyló

Kagyló, miért zavar ennyire a kisdokker? Szerintem jó, hogy ketten vannak, több szem többet lát! :D
Vendég

Kriszto: Nagyon Boldog névnapot kívánok neked!

Ne haragudjatok, hogy nem jövök, de Zsepike nincs valami jól, így állandóan vele vagyunk.

Szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Pusza

Mné
mné

Krisztáknak és Krisztóknak nagyon boldog névnapot!!!!

Emerenc, csak nem XII. kerület? Jól néz ki ott most minden.

Kagyló, gyorsan gyógyulj meg!!!! De ha gáz, akkor irány az ügyelet.

Zsepikének jobbulást, remélem hamarosan boldogan fog ugatni nektek.

Mi ma kimozdultunk, elmentünk a Rómaira. Sétáltunk, kajáltunk. A gyerekek tök jól bírták, még azt is megvárták, míg megkajálok, utána nyafogtak. Sári hazafele végig üvöltött, annyira elfáradt a sok látnivalótól. Matyi egyszerűen aludt mellette a kocsiban. Jó volt kiszabadulni, de mindig annyira macerás. Cumisüveg, tej, pelus stb.
De majd 3-án bemutatjuk, hogy megy ez nálunk.

KépKép
momelcsi

Melcsi, akkor meg szerencse hogy projektmenedzsmentet tanulok, mikor majd nekem is az ikreimmel kell szerveznem az életem, meg hasznos is lesz! :wink:

Mne, a kutyusnak jobbulast! A ferjed hogy van?
Vendég

Kretty, én is tanultam projektmenedzsmentet, és a rendszerszemlélet nagyon fontos tényleg az ikreknél. Hogy optimális időkihasználás legyen, mert különben nagyon el tud úszni az ember. :lol:
De azért a többieknek: ennélkül is megoldható ám!

KépKép
momelcsi

Halihóóóó, hol van mindenki? Végre jó idő van és napozhatok! :)

Kagyló, jobban vagy?
Vendég

Sziasztok

Nem vagyok jól még mindig. Erős folyásom van, ami tegnap estétől kezdődött. Görcsölést és nyílalást érzek alulról,a hasam meg van puffadva, ma is vettem be gyógyszert. Most már biztos, hogy baj van. Nem hiszem, hogy apánk fog engedni, indulni. Nagyon remélem a kenet nem lesz rossz, ha mégis akkor szerintem csak szeptember lesz az indulásból. Szóval tele a ....az egésszel!
Este meg rosszat is álmodtam arra ébredtem fel….
Nem hiszem el, hogy ennyire szerencsétlen vagyok! :( :( :cry: :cry: :cry:

kagyló

Jajj Kagyló!!!! :( Remélem azért semmi komoly. Voltál esetleg olyan helyen ahol felfázhattál vagy elkephattál valamit? Gyógyulj meg minél hamarabb!

Többiekkel mi újság? Mné, Barika, Krisztóóóóóó, Leeda, Emerenc, Ancsi, Katapetra? Gyeeeeeeertek előőőőőőőő! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Kagylóóó, ez egyre rosszabbul hangzik. Jaj nagyon remélem,h jobban leszel, de lehet jobb lett volna már múlt héten dokihoz menned... :(

Melcsike, jó volt olvasni a soraidat ;) Örülök,h ki tudtál Te is mozdulni ;)

Kretty, milyen volt a madárles :lol:

Zsepike jobban van?

Nálunk annyi van,h ma is volt egy kis János kórházazás....Bariparamaminak tegnap este óta fájt a hasa ésdereka, de meg kell hagyni, elég rendesen...hajnalban már ittam egy magnéziumot, de mintha megsem ittam volna. Reggel a férjem hozta Anyukámat és Anyum kiparancsolt az ágyból,h irány a kórház...
Bementünk, egy nagyon kedves dokit fogtunk ki aki megvizsgált és mindent rendben talált. Szinte biztos,h a növekedéstől fájt/fáj a derekam pocim, ill. a rajtam levő stressztől... :oops: Olyan igazi lelkizős doki volt, aki egy kicsit helyrebillentette a lelkemet. Szóval azt hiszem a paramami cím méltó viselője vagyok :oops: pedig én úgy érzem,h minden rendben van és közben kiderül,h a lelkem mélyén mennyire stresszelek. Hozzáteszem nagyon rendes volt a doki és mondta,h egy cseppet sem csodálkozik, de igyekezzek egy kicsit kevesebbet agyalni....

Pussz és szép estét!
Bari

bari6

Bari, a második terhességednél már nem leszel paramami... :wink:
Vendég

Sziasztok
Barika
Paramami?!Szerintem mindenki parázik a terhessége alatt,és még utána ha meg van a baba...Nincsen semmi baj,és az a lényeg!!! :wink:
Kriszto
Merre vagy?
Momelcsi
Olyan jó lenne ha már én mehetnék a babámmal minden felé!
Nagyon irigy vagyok... :oops:
Mné?Emerenc?Katapetra?Nene? Sehol senki?

Annyiban vagyok jobban,hogy a folyásom ma már nem olyan sok.
Viszon a hasam az fáj,már úgy veszem be a gyógyszert mint a cukorkát... :roll:
Feküdni az hiába szeretnék nem megy,inkább elfoglalom magamat.
Ha nagyon érzem akkor leülök. :(
Párom szerint az utóbbi időben alig látott bármin is mosolyogni,inkább csak sírni. :shock:
Azt mondta ha mégis úgy alakul,hogy csak szeptemberben kezdünk nem baj,mert ahogy ő látja lelkileg nem vagyok még jól... :shock: :(
Lehet,hogy nem kellene ennyit ugrálnom,de ma sem bírtam magammal.... :oops:

Kép

kagyló

Kagyló, mit sütöttél már megint? vagyis úgy látom ezt nem is kell sütni! Remélem holnap apánk megnyugtat, hogy nincs semmi komolyabb bajod!

Én ma végre napoztam! 8) és le is pirultam, de legalább lesz valami színem! No meg most szülinap-évforduló hétvége van és állandóan tortát eszünk.... :oops: :oops:
Vendég

sziasztok!

kagyló vigyázz magadra. Főzz kamillateát egy nagy fazékkal, és csüccs bele.

Krisztó javítás újra bölcsi, ismét betegek, én az idegösszeomlás szélén állok. Lányommal eléggé fasírt a hangulatunk.

Kretty nyaralás?? De jó.

Nálunk apáéknál bércsökkentés. Úgyhogy spórolunk!

Meséljek még????

Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: