Újra jelentkezem, egyedül vagyok itthon

. Nagyfiú horgászni van apával, kicsi lány unokatesóéknál alszik. Vár még rám egy romeltakarítás a három lány után, de előtte mindenképpen írni szerettem volna.
Az esküvő nagyon jól sikerült, bár Panka nem merte teljesíteni koszorúslányi teendőit, azon kívül, hogy szépen felöltözött

. Csak a szája nagy a csajszinak

.
A Balatonra lementünk, első nap rengeteget fürödtünk, másnap vége lett a kánikulának, de még akkor is fürödtünk, harmadik nap este kisütött a nap, akkor napoztunk, negyedik nap egy nagyot kirándultunk, és az idő végig gyönyörű volt, ott, ahol mi voltunk, szóval nem volt vészes. Viszont kedden mentünk, aznap hajnalban hatalmas vihar volt itthon, mire felébredtem és áramtalanítottam, a modemünknek már annyi volt. Szerdán felhívott a barátnőm, hogy eljön a házunk felé és megnézi, megvan-e még, mert hatalmas vihar söpört át a városon, láthattátok is a híradókban. Szerencsére minimális viharkárunk volt, a város állapotához képest: kb. 15 pala, kúpcserepek, a szigetelés egy részét leszakította a ház elejéről, beázott a fürdőszobánk, a csavart fűzfát csúnyán megtizedelte, de nem tövestől és nem az autóra, hintaágy a medencében. Örülök, hogy nem voltam itthon, mert a mi városunkat szerencsére el szokták kerülni a nagy viharok, de egyszer már átéltem egy hasonlót 1990-ben, és most itthon egyedül a két gyerekkel...bele sem akarok gondolni.
Szóval a Balcsin a gyerekek is nagyon jól érezték magukat. Képeket töltöttem fel FB-ra.
Én még azt a "luxust" is megengedtem magamnak, hogy a barátnőmmel elmenjek Kapolcsra szombat vasárnap

. P vigyázott rájuk, mert megint vidéken dolgozik hetek óta, max. hétvégére jön haza, kicsit sok volt nekem a felnőttmentes létből. Szombaton még úsztam is a Balatonban egyet

. Utána kicsit kerültünk a Káli medencében, kirándulgattunk, ittam a Kékkúti ásványvíz kútjából, és úgy mentünk a völgybe. Hatalmas élmény volt, finom borokat ittunk, finomakat ettünk, feltöltődtünk. A gyerekek pedig örültek a vásárfiának

.
Bocs, hogy most csak magunkról, de nagyon lassú a net, és nem tudtam visszaolvasni. Megyek romokat eltakarítani, szép estét.