A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Zafír: nagyon sajnálom! Olyan nehéz bármit írni ilyenkor. És még a nagymamád is! :cry: :cry: :cry: Igazságtalan az élet, na! Hatlmas ölelés!

Kriszto: csak semmi depi. Igaz a nyári napsütést keresni kell, de a felhők felett tuti most is 7 ágra süt!
Voltatok végül hajókázni vagy Vácott a Vigadalomban?

Bari: irigykedem az anyukádra (is) egy picit. Enyém messze van, nem fog tudni ennyit segíteni. De örülök, hogy jól vagy!!! Csak így tovább. Én megyek D-hez 8-án, de őszintén szólva délben már nem szeretnék ott lenni. De majd leslek!! :wink:

Kretty: örülök, hogy piri végre eldöntötte mi a bánatot akar. És olyan jó olvasni, hogy izgatottan várod a szeptemberi kezdést.
A házassági évfordulóhoz meg nagy gratula! :lol:
Nekünk áprilisban volt a 6-ik!

Katapetra: nagyon ügyes vagy!! Mire a párod hazaér kész is lesz a konyha?

Kagyló: már megint ilyen fantasztikus sütit készítettél? nyami...

Mi voltunk szombaton hajókázni a Dunán. És sokat sétáltunk Visegrádon. És sokat-sokat beszélgettünk Szélúrfival a lombikról is. Jó volt, kellett. Nem kesergek már úgy, ha pocakos kismamát látok, nem lángolnak bennem a MIÉRT??? -ek. Tudom, hogy lesz kisbabánk, tudom, hogy akkor jön, amikor a legjobb lesz neki és nekünk is. És most már én is izgatottan várom a kezdést. Ami, ha jól alakulnak a tárgyalások pirivel, akkor 3 hét múlva már itt is lesz.

Szép napot!
szélkisasszony

Kretty: TELJESEN EGYETÉRTEK!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Kretty: Az endometriozis miatt átléphettem az inszemeket, ezért a biztosabbnak tűnő lombik mellett döntöttünk. Igen, minden egyes "akció" alkalmával új donort kell választani. 1 adag 1 alkalomra elegendő csak. Jól ki van ez találva. 1 adag=46.000 Ft.

Kagyló: Nem a párom, hanem az én nagymamámról van szó. Na igen, vannak még idióta anyukák.

Szélkisasszony: LAPTETŐ!!!!! Éppen jókor. Gondoltam rátok szombaton, amikor kinéztem az ablakon és csúnya idő volt. Pedig én jót kívántam nektek. Jobb ha én a jövőben nem kívángatok, mert semmi nem jön be. Úgy szeretnék már én is ott tartani ahol ti, hogy ne a miértekre keressem a válaszokat.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír! A nagyid miatt :cry: úgy sajnálom....

Szélkisasszony és Kretty! Tudom, h igazatok van, de ma még depizem kicsit... :lol: :lol:

Szélkisasszony nem voltunk végül sehol szombaton, vagyis de, úszni kétszer, reggel és délután. Egyébként mivel nagyon szép idő volt (Zafír, nem jól emlékszem, hogy közel lakunk egymáshoz? nálunk klassz idő volt!!!) szóval ezért kerteztem, mert az eső megtette hatását és a gaz nő ilyenkor a legeslegjobban.
Aztán vasárnap főzőcske és pihi, filmekkel, a zuram nélkül sajnos, de nem olyan régen beszéltünk és már tart haza felééééé :D :D

Kretty! Ez jó! Elmondom én is magamnak ma mi volt jó! Hátha ez segít, csak nem a kineziológus ajánlotta ezt? Mintha ezt olvastam volna egy honlapon... vagyis ezt is...

Mnééééé! Tessék jönni! Azért annyi munkád nem lehet, hogy a függőséged ne győzzön le! :wink:

Zafír! Endometriozis hogy derült ki?
Már többször akartam mondani, hogy nekem anno ECHO-HSG-m mint átjárhatósági, aminek az alján az szerepel, hogy ép méhűr, ezzel le van tudva, D azt mondta, hogy akkor volt méhűr vizsgálat is, tehát nem kell vele foglalkozni, de én ezt nem értem, nem csináltak semmit, csak egy sima átjárhatóságit... vagy nem tudom, esetleg valaki tud segíteni, hogy akkor ha D azt mondja ok, ép méhűr, akkor ne keressek ebben hibát???

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Zafír: majd neked is eljön ez az idő. Nekem sok-sok önismereti utazásba került, sok -sok befelé fordulásba. Szombaton pedig szépen sütött a nap! Szóval bejött, amit kívántál!!! Tessék szépen kívánni továbbra is!
Laptető! Mindenkinek egy szeletke-méhecske! :lol: :lol: :lol:
Kép
szélkisasszony

stipistopi középső! Úgy látom neki lehet sütni..., bár balról a harmadik is jó kis hurka-gyurka :lol: :lol: :lol: Biztos szereti a pociját....

kriszto

kriszto82

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
OKé, akkor meg van a mai mosoly!!!! :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Zafír: :cry: :cry: :cry: :cry: a nagyikád miatt is.....
húú jó drága a donor....

Amikor még nincs babád és nagyon vágysz rá akkor tuti mindenhol pocakosok tűnnek fel......hát ez ismerős....hányszor bőgtem emiatt....de csajok kitartás lesz mindnekinek!!!!!!!!!!!!!!
Mi nemsokára 10 éves házasok leszünk.....

puszi mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rencsi79 2011.08.01 14:41-kor.

Kép
rencsi79

bizony... azért függök, mert itt mindig megnyugszik egy kicsit az ember... :wink:

kriszto

kriszto82

" Tudom, h igazatok van, de ma még depizem kicsit... "
Ezen nem birom abbahagyni a rohogest... :lol: :lol:

Kriszto, en olvastam valahol, hogy endometriozisra vervizsgalat is van, ha gondolod, utananezhetek. :roll:

Mellesleg toltottunk le egy csomo filmet, ha erdekel valakit... :wink:

Ja es a modszert nem kineziologustol tanultam, magamat tanitottam ra. :D
Vendég

Kriszto,
még mindig nem küldted a csoda titkot.....

Kép
rencsi79

Kriszto, nekem van endom, D egy sima vizsgálattal észrevette. Amikor volt a punkció akkor megpróbálta leszívni de nem tudta olyan nagy volt....

Kép
rencsi79

Na jó ennyi volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Inkább vigyorgok, már az agyamra mentem :oops: :lol: :lol:

Igen érdekel a vérvizsgálat, ha megnéznéd... vagyis én is megtudom, de mégis egyszerűbb, ha te.... :lol:

Reni, bocsi.... írom!!! máris...

Kretty! engem érdekelnek a filmek!

kriszto

kriszto82

Szélkisasszony: Örülök, hogy kicsit jobb a lelked....nagyon szép lehetett a kirándulás! Csak egy kicsit hüsi volt az idő.....mi tagadás enyhe telünk van :lol:
És hogy 3 hét múlva kezdetek, ez szupi hir!!!!!!! :D Ilyenkor veszem észre, hogy repülnek a hónapok, pirik....HAJRÁ!!!!!!
A konyhát szeretném addigra megcsináltatni.......mire hazajön a drága
:( , tudjak neki fincsit főzni benne, ha kész lesz, teszek fel képet.....

Én jobboldalról a 2. dongóbabyt kérem, a kis potrohost :)

Csak mi állunk....... :( e téren......jó lenne, ha októberben indulhatnánk.....ez a fránya inzulin...... :twisted: MONNYON LE!!!!!!!

Zafir: nagyon sajnálom a nagyikád :(
Elkérik ám az árát a donorok!!!!! Tudom, hogy nem ők kapják a pénzt.....de nem semmi! :shock:

Krisztó: Szeretünk!!!!!!!!

Kagyló: Almáspite!!!!!!!!!!!!!A kedvencem!!!!!!!!
Megkell tanulnom teljeskiörlésűből sütni......mert csorog a nyálam, és úgy érzem megveszek érte!!!!!!!
katapetra

Kretty: én is szivesen moziznék..... :wink:
katapetra

Kriszto: Nekem a cisztaműtétnél derült ki hogy a bal oldali nagy az endometrióma volt.

Szélkisasszony: Nekem bármelyik "méhecske" jöhet. Örülök, hogy nem olyan vacak volt az idő mint nálunk.

3-an voltunk transzferen. Az egyik lánynak is negatív lett szombaton a teszt. :cry:
Azt mondták jó 3-as voltunk mert 7-8-9 volt a punkciónál és 3-2-3 volt a transzfernél. Erre most egyenlőre kettőnknél is 0. :cry:
Nekik talán annyival egyszerűbb hogy mindkettőjüknél van 1-1 csodaszép baba már.

Lőjetek le ha már túl sokat depisztem és untok. Légyszíííí...........

Zafír
zafir100

Sziasztok :D

Na már kb csak egy hét, és remélem folyton itt fogok lenni :D (akkor fog megjönni és induuuuuulááááááááááás)

Sajna csak 1-2 oldalt olvastam vissza :oops:

Zafír: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom, ilyenkor olyan nehéz bármit is írni

Nekünk pénteken lesz az 5 évforduló :D

Lányok, én tényleg hiszem, hogy lesz babám, (másra nem is akarok gondolni, mert akkor ugy érzem feladom és belebolondulok), pedig sztem már rólam is lemondott mindenki (5 év Kaáliba járkálás, 9 beülti....) :?

Krisztokám: tudod, a-b-c terv :wink: :wink:

Mégegy sztori (sztem Dévai azt hiszi nem vagyok 100as, de sebaj): a szűzkezet ugye multkor ellőttem, előtte, azaz első találkozáskor:
Dévai: hát mit szeretne mit csináljak magával ....???
Én: ikreket, a nemük mindegy :P
Dévai: :shock: :shock: :shock: :shock:...... hát jó :twisted: és nevetet :lol:

Na lépek, nagytakarítok, hogy utána már csak pihipihipihi legyen :wink:

Puszilok mindenkit
ancsi80

Zafir: Ja még lemaradt, én ugy kalkulálok, hogy kb. 600 eFt lesz összesen a lombik

Puszii
ancsi80

Katapetra: az inzulinodnak üzenem, hogy MONNYON LE!!!! :D Talán, ha lemond, akkor már nem is kell indulnotok, mert csodabab lesz a pocakodban.... Kívánom Nektek!

Kriszto: ez a beszéd. Egyből kisütött a nap is! :lol: :lol: :lol:
Jó utat a párodnak hazafelé.

Zafír: vasárnap meg te jutottál eszembe, mert hamburgert ettünk! Aztán ki is dőltünk, annyira teleettünk magunkat. :D Mikor mész D-hez?

Hát lányok, megyek lassan, mert a sokadik vérvételemre vagyok hivatalos (endokrinológus). Lassan úgy nézek ki, mint egy tűpárna. De itt ki nem?

Mné: tessék behozni a mai lemaradást!! :lol: :lol:
szélkisasszony

Sziasztok!

Látom azért van mit olvasni itt a fórumon :wink: jól elvagytok itt együtt. Azért olyan jó, hogy itt erőt meríthet az ember...

Zafír,
én is nagyon, de nagyon sajnálom, hogy így alakult!
Kép

Kriszto, Katapetra,
fel a fejjel!!! Lesz nektek is babócátok hamarosan!

Bari,
veled, veletek mi újság? Sokat pihensz? Hogy telnek napjaid?

Kretty,
én is gratulálok a házassági évfordulótok alkalmából, és hogy megérkezett piri is... :wink:

Szélkisasszony,
jól tettétek, hogy elmentetek egy kicsit sétálgatni, és kibeszéltétek magatokból a dolgokat. Ez a lehető legjobb megoldás ilyenkor. Tök jó, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz, meglátod, hamarosan ti is majd tolni fogjátok a babakocsitokat, és úgy fogtok elmenni sétálni...és igaza van Rencsinek, ezidáig mindenhol kismamikat láttam, mostanra nem igazán találkozom egyel sem (vagyis lehet már nem figyelem őket olyan feltűnően, hogy észrevegyem)

Poszi,
örülök, hogy elmesélted a kis történeteteket, nagyon ügyesek voltatok, büszke vagyok rátok. Ölelés neked :wink:

Nálunk a helyzet, hogy még mindig tart a festés, deeeeee, a gyerekszobának már van színe. De még hátra van a konyha, és még mindig szét a ház. Szinte semmit nem találok. :evil:
Rossz az idő, rossz a közérzetem is, a múlt héten sajnos fogytam 2 kilót (róka :evil:) és hogy az eső, a front miatt nem is nagyon tudtam enni. Most próbálom visszahízni :lol: sokat rágok.
Képzeljétek, megszült az egyik barátnőm a hétvégén, és képzeljétek, a dokija az UH-n amit reggel csinált azt mondta, hogy be kell indítani a szülést, mert nincs elegendő magzatvíz, és a gyerek kb. 3 kg. 11 óra vajúdás után :shock: megcsászározták, a gyerek 1850 gr-mal született. Mára kiderült, hogy a méhlepény el volt meszesedve, és a doki nem vette észre :shock: . Felháborító, magánrendelésre jár a kismama, és ilyenek előfordulnak...

Csuti
Kép
csuti83

Ancsi: Akkor ti már túl vagytok a támogatottakon ezek szerint. 600????? Akkor lehet hogy inkább, persze csak ha lehet, inszem marad. :cry: 1 hét! Húúúúúúú! Az már mindjárt itt van. :D

Szélkisasszony: Mi szombaton ettünk megint hamburgert. Viszont addig nem vagyok hajlandó húst enni, amíg nem indulunk újra. Szerdán megyek Paragihoz délután 5-re.

Csuti: Milyen színű lett a gyerekszoba? Ha van időd meg képed, szívesen megnézném. Felháborító, hogy egyes orvosok milyen hanyagok. Köszönöm a kiskutyust, nagyon aranyos, természetesen elbőgtem magam rajt, mint ma mindenen.

Mné: Hogy vagy és hol vagy? Tudsz segíteni mennyi most egy inszem?

Lehet hogy nem is lehet nekem most inszem, hiszen a lombikot választottuk. Nem szeretném, ha dokijaim megütnék a bokájukat, ha az OEP rákérdez, hogy ha megy inszemmel is, akkor miért kell nekik (OEP) a lombikot fizetni. :cry:

Zafír
zafir100

Képzeljétek el holnap hívnom kell apánkat,azt mondta két héttel az indulás előtt.
Én meg csodálkoztam is,hogy mitől vagyok ennyire ragaszkodos 3 napja,hogy csak bújok és bújok. :oops:
Erre csináltam egy ovu tesztet mert van itthon 4 darab,és hát csíkos.. :shock:
Szóval kell hívnom mert különben lecsúszok az indulásról.13. után meg fog jönni.Tessék tiszta depi vagyok,és ezért még azt sem veszem észre,hogy már be kellett volna jelentkeznem. :( :oops: :roll:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló! akkor tessék akciózni!!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto
3 napja azt csinálom,és ennyire ne vegyem észre,hogy félidő van,már hívnom kéne...két héttel előtte kérte mielőtt megjön.
Igaz,feleslegesen lővöldözünk! :roll: :(
Tiszta lüki vagyok... :roll: :oops: :( :shock:

kagyló

Kriszto
Légyszíves cseréld le a tigrisedet!!Annyira szomorú!!!

kagyló

Azon gondolkozom, hogyan lenne a legegyszerűbben eljuttatni a filmeket hozzátok. Ötlet? :D

Kagyló, bizti kapsz idöpontot. És minden renben lesz! :wink:

Krisztó, valami dilitigrincset képzelek most el, nem szomorút. Éééés hátha a talpmasszázs jót tesz és együtt terhesedünk szeptemberben, te csodabával én az ikrekkel! 8)

Csuti, én csakis D-ben bízom...sajnos én paramamibb leszek Bariparamaminál is, egyrészt, mert az egészségügyisek a legrosszabb betegek, másrészt, annyi szörnyűséget láttam már... :shock: :?
Vendég

És az endometriózis:

A komplex laboratóriumi szűrővizsgálat során – amikor is CA 125 II, HE4, AMH és leptin mérést végzünk – kiszűrhetők azon személyek, akiknél az endometriózis megléte igen valószínű, és akiknél indokolt részletes képalkotókkal, laparoszkópiával felderíteni a megbetegedést. A vizsgálat egyszerű vérvétellel történik.
Versys Clinics-22000Ft.
Vendég

Kretty: esetleg tömöritett fájlban? emailcimre?

Az endometriózisnál ezeket a vizsgálatokat kell kérni a vérvételből?
(CA125II......stb.)
Mert én is megnézetném.....csakhogy kizárjunk mindent....
katapetra

én úgy láttam, ez egy ilyen "csomag", és ezt kell "kérni". Olyan, mint más laborban a "infertilitás panel".

OK, priviben elküldöm a filmeket (van régebbi is, úgy 500) :shock:
Vendég

Kretty
Nekem is küldesz?
Te orvos leszel,milyen?Ha netán pszichologus,akkor az nekem jó lenne... :oops: :oops: :oops:

kagyló

vagyis a címeket.... :oops:
Vendég

Kagyló, nem orvos leszek, diplomás ápoló vagyok, és egészségügyi projektmenedzser leszek (uhhhhh, kimondani is nehéz :lol: )
Vendég

Kretty
Akkor továbbra is maradok reménytelen esett. :oops: :(
Az igen! :wink:

kagyló

Megnéztem, annyi film van, hogy nem tudom leírni. Csak azt mondjátok meg, hogy mit szerettek: akció, romantikus, vígjáték... :)
És ha van olyan, amit meg szeretnétek nézni... :D
Ja és priviben ha lehet. :wink:
Vendég

Zafir: :cry: :cry: :cry:
Nagymamád otthon van? Vagy kórházban? Nagy kitartás Nektek! Ez a legnehezebb...... :cry:

Ancsi, HAJRÁ! Tőlem is kérdezte Apánk, hogy akkor most mit szeretne? Mit csináljunk? Gyereket, főorvos úr. :lol: :lol:
Sok lököt tyúkkal van megáldva.....nagyon bírom. :D

Mi is most voltunk 3éves házasok! Plusz fél éve vagyunk együtt.
Szombaton állatkertben voltunk! Hihetetelen élmény volt! A fóka show! Gyűrűs farkú majmok szabadon mint a mókusok! A fejed felett ugrálnak! Menjetek és nézzétek meg!
Fantasztikus! A lángost kostoljátok meg! :D Szupi!

Én is már túl vagyok azon, hogy keseredjek amikor kismamikat, anyukákat látok. Egyszerűen örülök nekik és rájuk nevetek, kacsintok. De ez nem volt így mindig.
Amin elszorul a szívem amikor fiatal nagyszülőket látok az unokájukkal. Akkor majdnem sírok, mert az én szüleim már majdnem 70évesek. Annyira szeretném ha a gyerekeim emlékezni tudnának rájuk, legalább annyi éven keresztül élvezhetnék egymást mint én a nagyszüleimet. 17 évig még.......Annyi szép emléke van az embernek a nagyszüleitől, annyira fontosak ők is....
Olyan csodálatos lenne ha egész család lehetnénk.....
emerenc

Emerenc,annyira szépen megfogalmaztad..Nekem nagy szívfájdalmam,h Apu nem láthatta Petit,pedig annyira várta.És 2 hónappal a 70.szülinapja előtt ment el.(42 éves volt amikor én születtem,anyu 32.)Anyu is már 64 éves,és mostanában sokszor eszembe jut,h remélem még sokáig velünk lesz.
Mi(hivatalosan)áprilisban voltunk 9 éves házasok,(a templomi esküvőnk külön volt augusztusban)és 11 éve vagyunk együtt.
Te Apukád hogy van?
Zafír sajnálom a tesztet,de én még bizakodom!!!
Kretty,ez a piri mit szórakozik veled..
Kriszto,jó,h kezdesz megint magadra találni.Hajrá spontán baba!!!
Köszi kérdéseteket,rendbejöttem,laborba csak tegnap reggel mentem el(de az antibiotikum használt érezhetően),majd me beugrom az eredményekért.Tegnap dolgoztam,ugyh du.már nem értem oda.
Szeptembertől megyek vissza dolgozni,heti 2 napban(20 óra),kicsit zűrős lesz majd mindent összehangolni(Peti bölcsibe,Apa műszakozik,én dolgozni részmunkaidőben,és akkor valamikor Apánkhoz is megyek majd..)Mindegy,majd kialakul minden,más is megoldotta..
Rencsi,hogy állsz a papírokkal?
Puszi mindenkinek!
Andi

Kép
cs.andi

Zafír,akartam még írni,h nagyon sajnálom a nagyidat,nehéz lehet most nektek.Sok erőt kívánok!
Ölellek!

Kép
cs.andi

Andi: örülök, hogy rendbe jöttél....
A munka-család dolgot biztos nem könnyű összehangolni....de idővel b ügyesen belerázódtok majd!

Emerenc: tényleg nagyon jó lenne, ha a generációk együtt tudnának örülni egy kicsit egymásnak! nagyon sajnálom, ahol ez nem adatik meg!
:(
Az én anyukám nagyon fiatal még: 48 és fél éves :lol: nagyon hamar szült engem, mindig azt mondták, hogy nagyon fiatal nagymama lesz.....jó lenne már ha jönne a baba, mert kifutunk a "jóslatból" :D

Hol vagytok? Munka?????
katapetra

Andi: Köszönöm, de én már nem bizakodom, mert vasárnap megjött piri. Holnap megyek Paragihoz. :cry:

Mné: Merre vagy????? Ugye nincs semmi baj?

Barika: Párod Pesten is oktat?

Katapetra: Hát igen. Nálunk sem marad nagyszülő, ha nem sietünk. Apukáink már nincsenek a párommal és az ő anyukája is már 72 éves. Nagyon szoktam irigyelni, akik teljes családban tudják felnevelni a piciket.

Zafír
zafir100

Sziasztok,

Altatódalokat keresek Bálintnak, ha valaki tud egy jó oldalt, azt megköszönöm.

Keresgélés közben, ezt az idézetet találtam és küldöm mindenkinek:

"Eldönteni, hogy gyermeket
akarunk, egy pillanat műve
csupán. De a döntés, hogy
szívünk a testünkön kívül
dobog, örökre szól"
Elizabeth Stone

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene: Ilyenekre gondoltál? http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=17813

Zafír
zafir100

Nene: ez gyönyörű :cry:

Altatódalnak, amit énekelni tudsz:
-Klasszikus: Csendes álmot, jó éjt!
-Fülesmackó c. mese búcsúdala, de egyébként a dúdolás az a legmegnyugtatóbb!
Nagyon szeretem a Faun labirintusa c. film lassú zenéjét, amely hivatalosan is egy spanyol altató"dal".
És vannak még vallási témájú dalok....Pl: Midőn a szűz bepójálja....Sok sikert! :wink:

Zafir: Azért drukkolok, hogy lássanak valamit, de ha jól vettem ki a szavaidból, egy újabb lombiknál, már más a donor.....jól emlékszem?

Mné? gyere közénk :!: Lécccccciiii
katapetra

Katapetra: Lehet ugyanettől a donortól is, ha van tőle "anyag". Ennél a páromra való hasonlóság nagyon remek volt, de nem tudom érdemes e ugyanettől a donortól venni, mert lehet hogy az volt a baj. Köszönöm, de nem hiszem hogy bármit is látni fognak. Ettől függetlenül a gyomorégésem a folyamatos hányingerem és a szédülés megmaradt. Úgy látszik ami eddig kellemes tünet volt, most bosszúság.
Hogy bírod az egyedüllétet? Mikor csináljátok a konyhát?
Én a fülesmackó búcsúdalán mindig sírtam kiskoromban. :cry:

Zafír
zafir100

Sziasztok

Nagyon nehezen de 8-ra kaptam időpontot apánkhoz.Azt mondta telve van,mert csütörtökön,és pénteken nincsen...
Remélem enged majd indulni! :shock:

kagyló

Köszönöm a tippeket.

Ha már szülőkről és nagyszülőkről volt szó, én is csatlakoznék azzal a történettel, hogy hívott Apám, hogy a nagymamámat eszméletlen állapotban bevitték a kórházba :-(
Pont beszéltünk róla anyukámmal és a párommal, hogy 15.-én megyünk Bálinttal oltásra, és akkor megkérdezem a doktornénit, hogy mikor lehet közösségbe vinni, azaz elmondom neki, hogy a nagymamám öregek otthonában van, és oda szeretnék bemenni meglátogatni. Lehet, hogy már nem lesz rá lehetőségünk, pedig nagyon szerettem volna egy közös képet Bálintnak a mamával, hogy ha már nem is fog rá emlékezni, mert addig biztosan nem bírja ki a nagymamám, de lenne egy emléke a dédnagymamájáról.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Csajok! 8.-án megint lesztek egy páran Apánknál, ő pedig biztos hulla fáradt lesz már megint.. remélem hétvégente tud picurkát pihizni...

Mné! Most már gyere elő! Már nem voltál 3napja facebookon sem... felvettelek skype-ra, hátha, de semmi... légyszi, légyszi bújj elő. Aggódunk érted! Remélem minden ok nálad, csak sok a melód!

Kretty! Ma nem függsz?

kriszto

kriszto82

Itt vagyok am, csak a zugban. :oops: Miota megtudtam, hogy az egyik orvos kollegam a kisdokkerrel dolgozik a klinikan, ovatos vagyok a babanettel, nem akarom, hogy a munkahelyemen kideruljon hova jarok :?

En is hianyolom Mnet....meg Barit es A+B babat is!
Vendég

Zafir: Én is!!!!!!!Mármint, én is mindig sirtam :lol: sajnáltam, hogy egyedül fekszik le, és a dal is olyan kis szomorú volt..... :D most már csak mosolygok magamon....
Jaj...konyha...nyakig a szervezésben...nagy fába vágtam a fejszém, ezt igy egyedül! De tudod magamnak is kell néha a pozitiv visszajelzés, hogy ÉN is jó vagyok valamiben :(

na de elég az önsajnálatból! :lol:

Krisztó. CSAKHOGY ELŐBUKKANTÁL! Biztos sok volt a melód......

Leeda? Régen jértél errefelé, remélem jól vagy!
katapetra

Dehogy... unalom van sajnos... csak tart még a rosszkedv, de itt vagyok folyamatosan.
Süt a Naaaaaaaaaaaaaaaaap! Ééééés meleg van! Olyan jóóóóóó! Juhééééééééééééééééé

kriszto

kriszto82

kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: