A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

hali,

Zebrára fel Zafir!!!!!

Tényleg Forma1, akkor Bari ti ki sem fogtok mozdulni és emlékszem, h van még néhány rajongó pár, akik ilyenkor drukkolnak; hát jó szórakozást!

szombaton anyu főz valmi fincsi rakott zöltséget, vasárnap pedig lecsót rakunk el (mi :) ha, ha, ha; szóval a párom). Viszont Kagyló madárteje engem is felcsigázott ;) és ezt kalóriaszegényen is meg lehet csinálni, szupi ötlet!

szép hétvégét mindenkinek!
kisalag
Fót

Nene, kb. 3 etetésre elég Matyinak ez a mennyiség. Változó, hogy mennyit esznek, inkább egy napra mondom: kb. 700-900 között.
Van, hogy 180-at eszik Matyi, de van, hogy csak 80-at. Attól függ, előtte mennyit evett.
Sári kb. 100-300 között mozog, most estére 270-et húzott be.
Igen, sajna Matyi egyáltalán nem eszik ciciből, megmakacsolta magát. Azt gondoltam, hogy szopisztrájk, de az csak pár napig tart, na nála már két hete van. Néha próbálom, de semmi javulás. Én már beletörődtem, úgyhogy fejek neki.
Azért van, hogy kell tápszert is adni, max. egy adagot, de szerencsére nem minden nap.

Remélem, ez a mennyiség nálatok is marad 6 hónapig, mert az sokat segít a babóknak.

KépKép
momelcsi

Melcsi, Nálatok hogyan jelzik a gyerekek, ha elég a kaja?! Nene mondta, hogy Bálint is jelzi, de Dóri........... Belé csak önthetnénk a kaját, aztán bukna ezer felé. De annyi nincs benne, hogy jelezze, itt a vége, nem kell több.... :?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Zafírkámnál a a terhesteszt negatív lett.
Nagyon el van keseredve.
oxygen
Budapest XIII. kerület

Oxigen: :shock: :shock: Az nem lehet! :cry:
Zafír: tudod, amíg D azt nem mondja, addig bármi lehet!!!! Még ne add fel!!!!

Nagyon-nagyon szorítok nektek!!!!!!!!!
szélkisasszony

Zafir,

Hányadik napon vagy?
Nem lehet, hogy még korán teszteltél?
Csatlakozom Szélkisasszonyhoz, hogy tudod amíg apánk nem mondja ki, hogy nem sikerült, addig nem szabad feladni, mert lehet rossz a teszt, vagy még kicsike a gyerkőc vagy akármi lehet, és Ő mégis ott van a pocakodban, úgyhogy kérlek ne add fel. Ölellek.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Zafir, olellek, de ahogy a tobbiek is irtak meg bizz a vegeig ;) Puszi

bari6

Zafír és Oxygén.... Ne adjátok fel!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Szélkisasszony, Csuti, és akinek még nem tudom, hogy így hívják...

Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok!

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Zafír-Oxigén, sajnálom. DE úgyis D mondja ki az utolsó szót! Ölelés Nektek!

Én ma gofrit sütök a zuramnak, kívánós a drága.... :shock:
Vendég

Zafir: Sajnálom! Hatalmas ölelést küldök neked/nektek! És én is arra kérlek, hogy bízz még egy kicsit! Soha nem szabad feladni! Kérlek bízz még!

Mné
mné

megjött!!! :D :D :D :D :D Ez azt jelenti, hogy szeptemberben terhesedhetem!!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok

Zafir

Várd meg apánk mit fog mondani,semmi nem bíztos még!!Nem volt korai a tesztelés????Hányadik napon vagy?
Olyan nincs,hogy nem sikerült!!!!! :evil: :evil:
Kretty
Fogsz is terhesedni!!!! :wink:
Hogy mennyi jóval el vannak halmozva ezek a pasik!!! :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Lányok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, de már a 15. napon vagyok, így legalább egy halvány csíknak kellene lennie. Most már csak azt nem tudom, miért késik már 6 napja.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafir

Talán a sok gyógyszer miatt.De mi van ha később tapadt meg?
Van olyan akinek a teszt nem mutatta ki és mégis ott volt a baba....
Mikor kell menned apánkhoz?Várjál még légyszí!!

Szeretnék kérdezni valamit,és az az igazság nem tudom,hogy most válaszolnál-e rá...De azért talán igen...
Amikor apánkkal a donort megbeszéltétek,akkor neked is mondott olyat,hogy ha 3 inszem alatt nem sikerül,akkor veled van a próbléma???Mert nekem azt mondta,és az volt a lényege,hogy akkor senkitől....
Tudod érdekelne,hogy ez tényleg így van vagy nem....

kagyló

Kagyló: Mi amikor a donorról volt szó, akkor még csak Paragival beszéltünk, de ő ilyet nem mondott. Mikor már oda jutottunk, hogy találkozzunk vele, akkor már kezdődtek a problémák és a lombik miatt nem esett erről szó.

Zafír
zafir100

Zafir
Ja,ezt nem tudtam,hogy te a kisdokival beszéted meg.
Akkor ő is az orvosod ott és nem is apánk?!
Nem olyan jók akkor ezek a donorok,vagy nem is tudom...

kagyló

Én is ugyanoda járok mint ti, csak nálam eddig mindent Paragi csinált. A punkciót apánk kezdte volna, de mondta hogy ő akarja nekem csinálni. Szóval én mindkettőjüket az orvosomnak tartom.
Mit értessz azon hogy nem olyan jók a donorok?

Zafír
zafir100

Zafir

Olvastam egy fórumon,hogy nem elég gyorsak és kevés van ...ezen gondolkoztam éppen és leírtam....Nem direkt,csak éppen agyalok,mert lassan én is indulok.Mindent el szóktam ilyenkor olvasni,igaz nem kellene mert csak feltúrázom magam vele... :( :oops:
Éppen szomorkodok mikor ilyet találok,de olyan lüki vagyok,nem tudok elmenni mellette. :evil:
Le kellene már szálnom a nettről,mert tisztára felhúzom magamat. :( :evil: :shock: :roll:

kagyló

Kagyló: Nem a donorokkal van baj, hanem a fagyasztás "nem tesz jót" nekik. Ne aggódj, ne olvasgass!!!!! Örülni kell, hogy legalább ez a lehetőség van, ha már a párjainkkal így kiszúrt az élet.

Zafír
zafir100

Zafir

Jó,majd megpróbálom kerülni ezeket az oldalakat,csak nem bírom ki... :roll:
A krióba a csajszi az mondta,hogy csinálnak egy próba fagyasztást,és mindig jól enged fel utána,nem lesz semmi bajuk. :shock: Erre ilyen ökörségeket kell olvasnom. :roll:
Igazad van legalább ez a lehetőség maradt,remélem lesz is belőle kisbabánk! :wink:

kagyló

Sziasztok lányok,

sajnos nem tudok most visszaolvasni. Azért tűntem el, mert furcsa helyzet állt elő: múlt hét elején kellett volna megjönnie, hogy kezdhessük a lombikot, de azóta sem jött meg. MInden tesztem negatív, és tuti, hogy nem vagyok terhes (semmiféle erre utaló jel nincs). Azt gyanitom, hogy a ciklus közepén elkezdett méhpempő kúra olyan jól sikerült, hogy a ciklus végén csinált egy peteérést, igy remélem akkor jövő héten már megjön és kezdhetünk. Arra egyelőre gondolni sem merek, hogy valami bajom van, dokinál nem voltam. Csak az a fura, hogy nekem még életemben nem késett 2 napnál többet, a szülés óta is teljesen jól beállt a ciklusom. Na mindegy.

Mindenkinek sok drukk, és bocsánat hogy csak ennyire jövök, csak nem akartam h azt higyjétek h 'csak úgy' eltűntem.
vjulcsi

Zafír
:( :( :(, DE igaz, amit a lányok írtak, az orvos még jó hírrel is szolgálhat...
Addig is ölellek, mikor kell menned orvoshoz?

vjulcsi: az nem lehet, hogy mivel később volt peteérésed, emiatt a terhesség is később alakult ki? Emiatt nem mutat a teszt +-at, és még nincs tüneted....De jó lenne! :wink:

Még anyuméknál vagyok, nem valami gyors a net.....
Mindenkit puszilok!
katapetra

Sziasztok!

Zafír, tudom ilyenkor nehéz meggyőzni az embert, de igenis vannak csodák ;)

Julcsi, óóó mekkora lenne egy újabb csodababa :lol:

Kretty, örülök,h piri végre jött és nemsokára terhesedhetsz :lol:

Mné, hogy vagy???

Kagyló, megcsináltuk Anyukámmal a madártejet...nyami-nyami :P köszi az ötletet :lol:

Katapetra, megvolt a bográcsolás?

Pussz mindenkinek!

bari6

Julcsi, mennyit késik? Szerintem 1-2 fét normális.

Nekem 1 napig tartott a piri, holnap D remélem tud mondani valami bíztatót!

Többiek, hol vagytok?
Vendég

óóó, de szerettem mikor piri szórakozott...jött...elment...visszajött...grrr :evil: Holnap lehet egy kicsit megpiszkál Dévisz és segíteni fog ;)

Krisztonál vannak, ezért nincs itt. A többiek lehet még szuszókáznak :) ilyen időben nem nagyon lehet mást csinálni :(

bari6

Szeretném, ha 9 hónapig a nemjövökmeg állapotban tartanék... Mert ez a holmegvanholnincsen állapot kezd már az agyamra menni! :evil:
Vendég

zafír: sajnálom h negatív a teszt, de azért én még szorítok!!!!

Ez vicces h mindeki a mensivel küzd......nekem megjött újból a 9. napon......vagy a méhpempő mint Julcsinál nálam is bekavart vagy a ciszták..... :cry: :cry:
Volt már ilyen valakinek h ciszták miatt megjött egymás után 2x?????

mi szülinapoztunk meg névnapoztunk a férjemnek szülinapja van ma Dominévnap meg nemsokára lesz, így torta torta hátán volt mindenhol, most is megyün kvendégségbe pedig 10 perce h hazaértünk de csak hétvégén van erre idő.

puszi mindenkinek!

Kép
rencsi79

Rencsi, szerintem a ciszták simán okozhatnak ilyet!

Uhhhh, de jó volt ma a F1! :shock: csakhát az eredménnyel nem vagyok megelégedve! :( :?

Most megek filmezünk apával, holnap meg majdcsak eldől végre, hogy megyek-e D-hez vagy sem.... :roll:

Bari, cukker a pocis kép a fészen! :D
Vendég

Forumfuggo tarsak, hooooool vagytok???? Na szep, mondhatom...Ugy latszik egyedul maradtam! :(
Piri-Devisz 1:0.... :evil: :evil: :evil:
Vendég

Megvan az uj idopont: Aug 10 13.30. :D Akarmi lesz, ELMEGYEK akkor!!! (Jelentem, mostmar ugy nez ki, tenleg nem vicceskedik a piri)... :D

Bari, te is 10-en mesz nem? de jo is lenne talakozni! :D
Vendég

Kretty!

Én itt vagyok folyamatosan. csak (kivételesen) csendben. :lol: :lol:
Hmmm.. akkor itt van... és nem mész D-hez, viszont ez akkor azt jelenti, hogy kb. szept. elején kezdtek is, igaz?
Baribébiék 8.-án mennek, ha jól tudom...

Mné!
Hol jártál a hétvégén? Eltűntél! Majd gyere mi volt ma reggel uhu-n!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Ha minden jol megy, szeptember elejen.... :roll:
Vendég

Hooooooooooooooool vagytok? Meséljetek valami vidámat... teljesen bedepiztem megint.... :(

kriszto

kriszto82

Ne depizz Kriszto!!!!! Ott vannak meg a gyakorlatosok? Amugy nektek mikor kell menni D-hez?
Vendég

Igen, itt.... nagyon nem tudok már velük mit kezdeni...
Nem tudom mikor megyünk D-hez. Nem beszéltünk meg időpontot. Azt mondta, ha úgy érezzük indulnánk, akkor 6héttel előtte hívjam. Nem tudom hogy lesznek pirik, lesznek-e, majd meglátjuk... egyelőre nem megyünk az tuti, annyira nem érzem magamban az erőt... meg annyira nem is érzem úgy, hogy lenne értelme...
meglátjuk.hátha lesz csodababánk, néhány hónapon belül... bár igazán ez tényleg csoda lenne... ha pedig nem akkor persze megyünk majd D-hez, egyszer... csak basszus az idő pedig telik.... a gyerekek száma nő a környezetünkben mi pedig hónap végén 3éves házasok leszünk... másnak a 2. baba is megszületett már ennyi idő alatt, kb.

Na ezért voltam csendben... :oops: :oops: Jobb, ha nem szólalok meg... nyűg,nyűg,nyűg :lol:

Mné????
Többiek? Zsuzsi, piri????

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Itt vagyok! Végig dolgoztam a hétvégét (kenyérlángos árulás), számítógépet még csak messziről sem láttam :) Igyekszem visszaolvasni, de sajna munkám is sok van!

Zafír: sajnálom a negatív tesztet! :cry:
D-vel beszéltél már? mikor mész hozzá???

Kretty: :lol: örülök, hogy megjött, nekem már el is múlt, és szerencsére visszaállt a 25 napra, így remélem még nyaralás előtt jön meg, és nem fog nekem ott zavarkodni :oops:

Jajj én holnap megyek D-hez! :D már úgy várom!

Szép napot nektek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Krisztó drágám!!
Nem az számít, hogy hány éves házasok vagytok! Nektek is lesz babátok, csak higyjél benne!!!
Nekem is olyan rossz látni, mikor ilyen rendezvényen vagyunk, hogy mindenkinek van gyereke, vagy éppen szép nagy pocija van! Elszorul a szívem, de bízok, bizakodok! :D
Most is volt ott egy fiatal nő, babakocsit tolt, többször is elment a pult előtt, és folyamatosan cigi volt a kezében. Hát csúnya ilyet mondani, de bele tudtam volna rúgni egyet, vagy akár kettőt is!
Én még 8 évvel ezelőtt tudatosan szoktam le a cigiről, a kávéről minden olyan káros dologról, ami egy magzatnak árthat! Deeee nekem is lesz gyerekem, és biztos, hogy egészséges lesz, mert az én szervezetemben semmi olyan káros anyag nincsen lerakódva, ami neki árthat és kész!! :D
A lényeg, hogy hinni kell!!!
Lesz babánk és kész! :lol:

Úgyhogy ne szomorkodj!
Fel a fejjel! Reméljük hogy most már nemsokára visszatér a nyár is!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Jaj, Zafír! Ne haragudj, nem is írtam neked! Olvastalak szombat reggel, és annyira sajnálom, csak ilyenkor nehéz mondani bármit is, remélem jobban vagy kicsit... írsz majd egy pár szót, hogy mi a helyzet? Pénteken kell menned Apánkhoz, ha addig nem jön meg, igaz?

kriszto

kriszto82

Zsuzsi! Aranyos vagy! Köszi, olyan jó volt olvasni...
azt én is nagyon remélem, hogy visszatér a nyár!
Ne dolgozz sokat, a munka nem szalad el... (sajnos)

kriszto

kriszto82

Kriszto, megertelek! Hetvegen megneztuk a Harry Pottert, es a plazaban MINDENKI terhes volt, vagy babakocsit tologatott! :( En is befordultam kicsit, DE tudom, hogy egyszer en is ott fogok flangalni nagy pocakkal...csakhat nehez ez igy... :(

Nekunk jovo hetfon lesz a keteves hazassagi evfordulonk (ki is vettem szabadsagot).
Vendég

Es mellesleg most valahogy izgatott vagyok a kezdes miatt (az elozo ket esetben "csak" vegigcsinaltam, mint egy robot, mert kellett.. :oops: ). Szoval en is remenykedem!

Oszd ki a munkat a gyakornokokra, azert vannak! :lol:
Vendég

Kretty! Anyuméknak is hétfőn van a házassági évfordulójuk! :D mondjuk nekik a 31. és van 2 "felnőtt" gyerekük! :lol:
DE addigra nekünk is lehet... :wink: :wink:

Kicsit uncsizom... de úgy fest te is, vagy csak nincs kedved dolgozni... :D

Keresek vidámabb Tigrist...

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Én is itt vagyok most már lement a konyhafelújitás tervezgetése, az imént volt itt a nyilá zárós felmérni, majd jöttek a gépek.....szóval most ismét egyedül vagyok :(
Kriszto: én is ilyen hangulatban voltam a múlt héten, elvoltam nagyon keseredve......mi is most voltunk 3 éves házasok, július 21-én.
És nálunk még most esély sincs, hogy terhes legyek.......nagyon nehéz ezeken az időszakokon túllépni....szerintem ezzel mindenki egyetért, akinek egy hajszálnyit is küzdenie kell/kellett a babá(k)ért.
Csak az a sok miért ne lenne.....DE ki kell tartani!!!!!!!nem tehetünk mást, felállunk, és tovább megyünk, csak egy idő után a sok seb miatt egyre nehezebb felállni, DE megy, mennie kell.......
nagyon átérzem, amin keersztülmész.......és nagyon rossz ilyen hangulatban találni bármelyikőnket.....mert úúúúúgy segitene az ember lánya a bajtársán.....jó szó, vigasz......és lelki ölelések, amit tudunk egymásnak adni! De ezek giga-mega mennyiségben!!!!!!!

Bocsi ha túlbonyolitottam.......ne szomorkodj!!!!!!!!puszillak

Barika: gyönyörű vagy face-n :D
A bográcsolás nagyon jól sikerült! Olyan fincsi lett a halászlé, hogy ihajjj!

Kretty: sajnálom, hogy a csikos teszt elmaradt, de annak örülök, hogy piri megadta magát neked :)
Szeptember elején kezdés? naggyon jó lenne!
Pusz, és gratulálok a házassági évfordulóhoz!

Mné:merre jársz?????
katapetra

Sziasztok függők!

Tegnap este meg is jött. Reggel beszéltem Paragival, szerdán megyek a magánrendelésére egy kontrollra.
Megbeszéljük hogyan tovább.
Tudja valaki mennyi a lombik TB támogatás nélkül?
Gondolkodom esetleg egy fizetős inszemben is.
Nem tudom még mi lesz. Egyenlőre nincsen erőm újabb donort választani.
Tudom hogy mindennek oka van. Ennek is megvan az oka. A negatív teszt után mondta meg a párom, hogy a nagymamám annyira beteg, hogy már csak napjai esetleg hetei vannak hátra. Nem akartak korábban szólni, hogy ne idegeskedjek. Talán így jobb is, hogy nem sikerült most.
Egyik barátnőm most mondta el, hogy sikerült teherbe esnie. 11 hetes terhes. Van már egy 16 éves lánya az előző házasságából, de szerettek volna egy közös babát a mostani férjével. 44 éves. Nem akarta elmondani, de már kezd látszani és nem akart megbántani, hogy mástól tudjam meg a hírt. Örültem neki, de sajnos nem megy annyira felhőtlenül, pedig nagyon akartam már hogy sikerüljön nekik.

Kriszto: Ne aggódj, mi májusban voltunk 8 éves házasok és még sehol a baba. Pedig már 16 éve együtt vagyunk. Nem ezen múlik. Sajnos!

Zafír
zafir100

Nekünk két hét múlva hétfőn lesz a 2. házassági évfordulónk, és 13-án (akkor péntekre esett) tudtuk meg, hogy két babó van a pociban.

Zafír, sajnos újat én sem tudok mondani, de tényleg borzasztóan sajnálom, hogy szombat reggel nem láttál csíkos tesztet. De csatlakozom a többiekhez, akik bíznak még abban, hogy apánknál megváltozik a helyzet.

A gyerekek baromi nyűgösek ebben az időben, mert hulla vagyok, mert folyamatosan szórakoztatni kell őket, meg mindig valamelyiket felvenni.

KépKép
momelcsi

Sziasztok
Kriszto,Zafir
Ne szomorkodjatok,lesz majd kismabátok! :wink: :lol:
Sajnos ez a depi nagyon le tudd teríteni minket,de muszáj új erőre kapni.. :roll: Majd eljön az ideje mindennek,addig is legyetek nagyon erősek.
Barika
Örülök,hogy anyukád megcsinálta neked!Nálunk nem tartott sokáig a párom is járt rá rendesen...Nagyon sokat eszik mostanában,este felé is éppen csoki pudingot akart enni... :roll:
Zafir
Nagyon sajnálom a párod nagymamáját! :(

Képzeljétek el velem is volt már olyan,hogy jöttem haza a vásárlásból,és éppen át a játszotéren mikor egy anya kiabált a kisfiával(olyan szép volt a kisfiú)...hogy miért kellett egy ilyen rossze gyereket megszülnöm,és még,hogy mindenkinek normális gyereke van csak nekem nem!
Olyan ideges lettem,hogy nem sok hiányzott,hogy oda nem megyek és felrúgom!!Inkább hálát adna,hogy lett neki gyermeke...
Látod az ilyen nőknek bezzeg van,akik meg sem érdemlik!!! :( :evil:
Hogy miért pont nekünk kell szenvedni,és miért nem az ilyennek... :shock: :(

Most jól vagyok,nálam hol jön a depi,hol megy...
Ma korán értem haza,még melegen de lefényképeztem neketek az almás pitémet...Tele vagyok almával,muszáj megcsinálnom,mert kidobni nem szeretném... :roll:
Viszont jövöhéttől már nem fogok ilyen korán itthon lenne egész augusztus gázos lesz,szóltam,hogy majd kellene nekem 4 nap,nem örült mert 3 hétig voltam itthon most...
A lényeg meg lehet oldani majd,csak túlóráznom kell majd,vagy valakivel cserélnem... :roll:

Kép

kagyló

Sziasztok!!

Bocsika a kimaradásért, de bölcsiszünet volt. Most meg próbálom behozni a lemaradást.

Szorítok ám nektek a háttérből. néha be be kukkantok.

Kagyló olvastam az anyukás sztoridat. Mi is sokat küzdöttünk a manókért, de mikor kiborulok nekem is eldurran ám az agyam, és mondok csúnyákat.... Úgyhogy azért próbáld ne elítélni a csajt.
Bár én nem nyilvános helyen csinálok ilyet, ott büszkén feszítek velük! :-)

Ági28

Zafir, ha lehet inszemed is, akkor miert lett az elso lombik? Es minden egyes probalkozaskor kell katonakat venni? Bocsi, de nem nagyon ertem.... :roll:

En kifejlesztettem egy taktikat magamnak: a MOST-nak kell orulni, ami elmult, azon nem lehet valtoztatni, ami lesz, azon nem erdemes stresszelni. Szoval en minden nap elmondom magamnak, minek orulok eppen. :D

Ma: hogy apaval osszebujva aludtam es mellette ebredhettem fel. Hogy mehetek ma tornazni, hogy finomat ebedeltem, hogy jot nevetunk a kollegakkal...es hogy itt vagytok TI es segitetek es tamogattok a hullamvasuton! :wink:
Vendég

Ági

Jó de ilyet,hogy kiabálni az utcán,mások előtt...meg ilyeneket mondani....
:roll: :(

kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: