Sziasztok!
Na mennyivel másabb idő van ma, ugye?
Vera, biztos jól áll Neked a nagycsalád
Maggie, köszi!
(Sebaj, gyesesként úgyis bejutok majd egyszer, ha el nem törlik ezt a rendelkezést...)
Én is nagyon csodálkoztam ezen a hallgatón (egyébként logopédus lesz, szóval simán elképzelhető, hogy afáziásokat fog megtanítani újból beszélni!!!), mert az agyi plaszticitást már 17 éve is tanították az egyetemeken, személyes tapasztalat

De hát ez a hallgató ugye nem magától szedi ezeket... szóval nekem ez ijesztő.
Alzheimeres
Vindo, csak meglesz az az útlevél...
Jobbulást az ekcémádra!
A kedvenc játszóterünkre jár egy pici lány, akinek olyan a bőre, hogy én még ilyet nem pipáltam, de az anyukája is pigmenthibás (nem tudom, hogy nevezik ezt pontosan) bőrű. Olyan, mintha a kislány teljes teste ekcémás lenne, néhol hatalmas sebekkel. De nagyon aranyos, életvidám kislány, csak olyan aprócska is. Lehet, hogy egy csomó allergiája is van. Ádi persze rögtön hangosan szóvá tette ezt a dolgot, a legutóbb egy szintén a környékünkön élő kopasz anyukára csodálkozott hangosan rá (nem tudom, miért nincs haja, nem tűnik amúgy betegnek, de lehet az).
Ágica, Petrus gyönyörű nagylány lett! De ide is tegyél fel pls képet róla!
Kocsink bekrepált, pedig ma mentünk volna barátokhoz a Velencei-tóra. Nemrég volt szervizben, ahol tökéletesnek találták. Mindig van vele valami, S szerint azóta, amióta ide költöztünk, mi szeretünk itt, a kocsi nem? Mondjuk mindig a szabadban volt. Ami tény, hogy sokkal kevesebbet használjuk, de hogy miért ettől rossz folyton...?