A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

mimóza!
isten éltesse a fiúkat! Kép Kép

lányok!
nekem is mindegy, hogy mikor lesz a buli. annyi talán lényeges, hogy 18-dika munkanap. emiatt még lehet, persze Kép
a szülinapozós helyet 9-11-ig lehet lefoglalni. ha sikerül termet szerezni, akkor könnyebb lenne lecuccolni, viszont 9-1/2 10 között jó lenne érkezgetni. hogy meddig bírjuk, majd kiderül Kép
akkor legyen dec. 18. szombat?

15-dike után azért felhívom őket helyiség ügyben. azt nem is kérdeztem tőlük, hogy miért zártak be, remélem nem a nagy játszórészt bontották le Kép

hallottátok, hogy julia roberts is megszült? a www.index.hu -n olvastam. kb. a 33-34-dik héten szülhetett. fura, hogy sorstársamnak érezhetek egy dollármilliomos sztárt, aki valszeg szintén megjárja a PIC rögös útjait...
annyi mindent akartam irni, de most ennyit sikerült Kép
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Mimóza! Nagyon boldog szülinapot a fiúknak.KépKépKép
linato

Sziasztok!

Köszi mindenkinek! Kép

Mimóza! Boldog szülinapot a fiúknak!

Marcsi! A híradóban azt mondták, hogy 1 hónappal szült korábban, fiú-lány!

Krisztina

Krisztina
k78

Orsi!
Szülés után ezt a kérdést rögtön megbeszéltük Dórával és azt mondta hogy 2 hónapot várjunk, aztán nyugodtan elkezdhetjük a projektet. KépKép

Vadvirág
Vendég

Kedves Lányok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a szülinapi jókívánságokat! Igen, ma kétéve születtek és én olyan jót pityeregtem este a fürdetésnél a meghatottságtól, miközben simogattam a kis szőke és a kis barna buksit! Kép

Szilvi!
Be kell vallanom, te voltál ma az egyetlen, akinek magától eszébejutott gratulálni... Szomorú, nem? Én legalábbis eléggé letörtem emiatt...Családon belül ennek valószínűleg az az oka, hogy majd vasárnap fogjuk megünnepelni őket. (Hurrá, amíg írtam felhívott a barátnőm.)

Rita,
Ne izgulj, minden rendben lesz! Már nagyon jó "korosak" a picik! Én is mindig lányt akartam, sajnáltam, hogy mindketten fiúk lettek, de be kell vallanom rájöttem, hogy nem annyira a gyerek neme, hanem a természete számít! Pankával sokkal nehezebb néha, mint a két fiúval együttvéve, ők nagyon jókedvűek, látszik rajtuk, hogy boldogok, hogy élhetnek és sokkal szófogadóbbak, nem hisztisek! Persze ugyanakkor nagyon fiúk, pl. sokkal sportosabbak. Az pedig klassz, hogy egyneműek, valószínűleg így mindig jobban fognak tudni együtt játszani és jobban megértik majd egymást.

Mindenkinek jó éjt!
Mimóza és kétéves kisfiai Kép
mimóza

Sziasztok!

Nekünk jó mindkét nap, de inkább 18-ra szavazok, ha akkor többen tudunk összejönni!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!!
Mimóza-beszállok a kókívánságozók csapatába--afja a jóIsten, hogy 20 év múlva is kicsit könnyes szemmel ölelhesd magadhoz a szőke-barna szakállas-szúrós pasasokatKép
Akkor a buli többeknek is szülinapközeli-annál inkább jár a különterem és a torta.
Kinek jó a 18??--ha kérdezhetek)) ilyet?

Hívtam őket, teremfoglalást csak 10.-e után lehet eszközölni.
Jóéjszakát.
Kinga
pkinga

Sziasztok!
Boldog szülinapot! 2 évesen annyira helyesek! Aztán nagy kamaszok lesznek, és...akkor is helyesek, csak mésként!
Eszter annyira felhagyott a forgással, és nem haladt a mászással, hogy elvittem egy Dévényes gyógytornász csajhoz. Azt mondta, nem vészes, de egyik lábában azért kicsit gyengébb a tónus. kaptunk néhány feladatot itthonra, meg kb 10 alkalommal kéne vinnem. egy nyugi gyerekem van, azt most megszuttyomgatom, hogy utána 1 perc megállásom se legyen! Kép
Claire
claire

Csilla!
GRATULÁLOK! Kép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok Kép

Eri Kép
mindenképp lesz arra is séta Kép
sőt ha Orsiék is átvándliznak egy egész kis talira való gyerkőc összegyűlhet az utcátokban KépKép
bár a séta nálunk még azért odébb van Kép

Mimóza Kép

kicsit megkésve - de nagyon Boldog Szülinapot a fiúknak !! KépKép
és hát persze, hogy nem számít a gyerek neme Kép
csak bajuk ne legyen!! aztán hátha kedvet kapok és még egyszer összejön egy kislány is KépKép
Bár lányból van két nagy nálunk - a páromé...
Most itt voltak 10 napig - háát mi tagadás két kamaszlánnyal - bár imádom őket Kép - sem könnyű az élet ...

Rita
35+0
trus

Sziasztok!

Orsi!
Nálunk 5 és fél hónap telt el a császár után mikor Balkóval terhes lettem.Nem volt semmi gond...

Boldog szülinapot a 2 éves nagyfiúknak !!! Kép Kép

Most voltunk a dokinéninél,Annám ekcémás Kép Kép
Kaptunk rá keverős krémet+ testápolót+ fürdetőt-mondjuk az használjuk is.
Tudtok erről valamit,el fog ez múlni valamikor? visszajön?

Márti

Kép[/url]
martisa

Márti Kép
Mennyi idős Anna. A mamim bőrgyógyász, ha gondolod, rákérdezek nála, hogy mi várható ill. ő mit javasolna.

Mamik Kép
Mindenkinek köszönöm a csaszis-következő baba infókat. Ha a dokim sem tiltakozik ellene, akkor nem védezenénk.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
:-)
pkinga

Orsi!

Szerintem is kérd ki a dokid véleményét,mert egy-két honapot biztosan kell azért várni a következö terhességig császár után.Még spontán szülésnél is szokták mondani a "türelmi" időt,csaszinál ráadásul még a hasizomnak stb... is regenerálodni kell.

Bár csak én is elfelejtkezhetnék a védekezésröl,mennyivel egyszerübb lenne!Kép
De tudjátok én nem vagyok telhetetlen,szüljön most már más is.Én megelégszem a létszámmal,föleg hétvégén amikor az egész sisirehad itthon ugrál és még szar idö is van!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Orsi!
Anna dec.12-én lesz 1 éves,azt mondta a mi dokink,hogy előjöhet bármikor és nem tudni mitől van.Azt mondta ha tudná,már Nobel-díjat kapott volna.
Megköszönöm ha megkérdezed,ennyivel is előbb leszek Kép

Ne is mondjátok a védekezést!!
Én akkor is teherbe estem ha a párom csak rám nézett KépHárom terhességem volt,mindegyiknél rendesen szedtem a különböző gyógyszereket,de hiába!! Kép Kép
Ja,és hátrahajló méhem van Kép
Szóval,az én "dolgom" a világban,az ,hogy sok-sok gyerekem legyen Kép Kép Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!
Én is szeretnék BOLDOG SZÜLINAPOT kívánni a 2 éves nagyfiúknak! (így utólag is)
Hát mi épp ma kaptuk meg a 15 hónapos oltásokat! Mondanom sem kell, nem nagyon díjazták a fiúk, de túl vagyunk rajta. Remélem nem lesz gond (mármint láz meg ilyenek). Ki emlékszik, nálatok voltak tünetek? Zizi, oltás után nem volt gond a fiúknál?
Nekünk is jó a 18.-a szerintem a talira.
Hát tegnap voltunk barátnőméknél, és a 11 hónapos ikercsajok 11 kg-t is meghaladják. Iszonyú nagy babák. Olyan furcsa volt az én kis gézengúzaim mellett. Na bocs, de most már megyek is, csak gyorsan irtam pár sort.
puszi,
Marcsi
zsobu

Sziasztok!
Mimóza!
Bocs, lemaradt tegnap a gratuláció! De 18-án bepótoljuk személyesen! Addig is: Isten éltessen benneteket!Kép

Rita!
Kérdésedre válaszolva: Igen, Kisrobi születése kellemesebb élmény volt végre mint az első kettő.Kép Nem jöttek elő a problémák a spinálistól, mivel végül altatásban egyeztünk meg az aneszteziológussal, éppen a negatív előzmények miatt. De az ikreknél nem is jött szóba az altatás, most is spinálisra készültem, de végül az anesztes megszánt!Kép Egyébként a mostani műtétnek már úgy indultam neki, hogy kerestem aneszteziológust a kórházas topikban (én a Kútvölgyiben szültem), és ajánlott is egy lány egy profit, akivel beszéltem és elvállalt. De kérdezz rá a dokidtól is, talán ő is tud valakit. Szerintem mindenképpen beszélj a betegségedről is, én is minden apró részletet elmondtam, és ezek alapján döntött a doki.Kép

Gabi
efgabi

Szaisztok!

Eszter!
A sérvvel vigyázz nagyon, mert kizáródhat! Nálunk mindkét fiúnál volt csak 2 év eltéréssel. De nekünk már szaladni kellett a kórházba. Nándusnakpár hónaposan műtötték, Levinek majdnem két évesen, de őt már haza sem engedték. Ott gyömöszölte vissza a doki gyorsan.
Lhete, hogy ezeket már írták, nem tudom, csak ezt alapot olvastam vissza.
Tali...
Szerintem jobb lenne, ha szabadnap lenne, mert pl. mi csak akkor vagyunk ilyen távra mobilisak, ha apa is itthon van. Megaztán jobb ha ottvannnak az apucik is. Kép
Van két nagyon szép overálom eladó 98 körüli méretben ha valakit érdekel írjon mailt. vikics@freemail.hu http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=363480

Boldog szülinapot az ünnepelteknek!! Kép
Ti már vásárolgattok karácsonyra? Nekem idén annyira nincsenek ötleteim, hogy szörnyű....

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!
Orsi! Rita! Cat!
Jó ötlet ez a kis séta. Kép 4*2 fiú. Kép Nem kéne lányokat is szerezni? Kép

Orsi!
Akkor csak hajrá!!! KépKép

Eri
simones

sziazstok!
most sms-ezett Doris.
Kirrit holnap császározzák, számít a drukkokra!!
drukk, drukk. drukk.
Kép Kép
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Képzeljétek úgy tűnik a gyerekeim maguktól beállnak egy napirendre. Délelőtt 10-11 között alszanak el 1-1,5 órára, délután pedig kiteszem őket az erkélyre beöltözve és ott alszanak fél-1-1,5 órát 3 óra után, mind ezt maguktól, sírás nélkül. Persze ez alatt az idő alatt amíg alszanak, csak a házi munkára van időm, de már az is valami.

Ma nagyon nagy élményben volt részem, a gyerekek már régóta játszanak együtt (5 hónaposak), de ma szó szerint birkóztak és közben mind a ketten hahotáztak. Tomika ráfordult Alinára, ő pedig tolta vissza és csak kacagtak meg kacagtak. Fantasztikus volt!!!!! KépKépKépKép

Gabi: van már melegvizetek?? Brrrr!!!!

Vadvirág: köszike!! Tudsz most szoptatni, hogy ismét babát vársz??? Nem vagy rosszul?

Márti, Eri : Megnyugtattatok. Én is úgy gondolom teljesen más egyéniség Tomika és Alina, szinte az első perctől mindent másképp csinálnak, de ordítani még sosem ordított ilyen hosszan, és az emberektől sem félt ennyire még soha. Az biztos, érvényre tudja juttatni az akaratát!!!!!!!!!!!!

Marcsi: Köszi a grarulációt! Milyen volt a az barátnős iker tali??

Orsi: Gratula a babócákhoz!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szépen gyarapodnak, és hidd el olyan gyorsan fognak futni a napok, hogy a végén attól fogsz félni, nem lesz időd kibabázni magad (ez az én rémálmom), én folyton e miatt sopánkodom.

Erika: Téged is most láttalak. Neked is NAGY GRATULA a babákhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trus/Rita: Kitartás! Drukk ezerrel megy!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne félj a spinálistól. Tényleg létezik az altatásos variáció is, de azt nem szívesen alkalmazzák ikreknél, nehogy a második baba bealudjon, úgy nem tudják megnézni a reflexeit.

Mimóza: boldog szülinapot a babóknak!!!!
Kép

Vali
cvali

Még egy kép:

Kép
cvali

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, nagyon jól estek!

Vali!
Köszi a virágot, nagyon helyes az Unicumos kép!

Trus!
Engem altattak, de ha legközelebb császárra kerülne sor, inkább ébren akarnék maradni, mert a tubus miatt állandóan köhögnöm kellett, ami a sebem miatt kínszenvedés volt. Legközelebb ezt kihagynám...

Sziasztok,
Mimóza

Akkor 18-a jó lenne?
mimóza

Vali!
Jázmint már nem szopiztatom elég régóta...
Milumil 2-t, banános és málnás tejberizspépet fogyaszt általában, amit imád. Kép

Nagyon aranyosak lehettek a babák, ez fantasztikus tényleg! De jóóóóóóó! KépKép

Köszönöm, remekül vagyunk. Kép

Kirri!
DRUKKOLOK teljes erővel holnapra! KépKép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Kirrinek nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!Kép

Vali!
Köszi, van már melegvizünk. Párom vasárnap, amíg mi a fiúkkal a Vadasparkban voltunk, megjavította a bojlert merő önzésből, ugyanis le akart zuhanyozni!Kép

Márti!
Nálunk Gergő volt ekcémás szinte születésétől, később kiderült, hogy a tejallergia miatt.Kép A gyerekorvos tanácsára elhagytam a tejet a szoptatás alatt, és akkor nagyon hamar elmúlt neki az ekcémája. Aztán később akkor jött elő újra, amikor megpróbáltunk neki sajtot adni. Sajnos az allergiája megmaradt.Kép Esetleg próbáld ki, hogy egy hétig nem adsz neki semilyen tejterméket, javul-e a bőre. Persze lehet, hogy más miatt van, ez csak egy tipp.Kép

Gabi
efgabi

Lányok, köszi minden sérves hozzászólást!
Tegnap megint voltunk a gyereksebészeten, mert tegnapelőtt a gyerekdoki nem adta be a kéthónapos oltást a fiúknak a sérv miatt. Peti sérve nagyobb lett, már lement a heréjére is, Fercsi heréjében is láttunk valamit.
A sebész megnyugtatott, hogy hiába nőtt a seb, nem lesz előbb műtét, mert a kizáródás kockázata kisebb. Nagy a sérvkapu, hiába teszem vissza a sérvet, rögtön ki is jön, éppen ezért nehezebben is záródik ki. Fercsikének pedig vízsérv van a heréjében, őt félévente kell majd ellenőrzésre vinni.

Olyan jó látni, hogy napról-napra mennyit fejlődnek. Nemcsak nőnek, hanem már egyre újabb dolgokat tudnak csinálni. Tegnap Petya életében először rámmosolygott!Kép Tényleg az ilyesmikért érdemes anyának lenni.

OrsiKép, a kórházban volt egy szobatársam, akinek az előző és a mostani császár között éppen egy év különbség volt, mégsem lett semmi gond.
Engem meg az érdekelne, hogy ha másodikra sikerült a lombik, akkor ha újra gyereket szeretnénk, azt támogatja-e a tb? Mert az tudom, hogy 5 próbálkozás erejéig a 2. gyereket is támogatja, de mi van, ha valakinek ikrei születtek? Mert mi is vállalkoznánk még két iker kislányra a fiúk mellé KépKép

A talizókra irigykedem, mi Bp-től 60 km-re lakunk, így sajnos nem tudunk menni.Kép
eszter28

Sziasztok Kép

Először is Kirrinek nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen KépKép küldjük neki az energiát KépKép

Gabi Kép
az nagyon jó, hogy ez úttal megúsztad a kellemetlenségeket Kép
... bár tudom, hogy nem lehet ikreknél altatni, szóval azzal nem is próbálkoztam ...
sajnos tegnap beszéltem a dokival és tuti-tuti spinál lesz, pedig többen ajánlották az EDÁ-t, de a doki szerint nehezebben szúrják stb. stb. szóval a lényeg, hogy szerinte ezzel, ne is próbálkozzak előhozakodni ...
A másik rossz hír, hogy az, hogy ki lesz az anesztes az csak ott fog kiderülni, tehát nem fogok tudni előre beszélni vele a problémákról, félelmekről ...
Egyébként szerinted érdemes írnom abba a bizonyos topikba amibe te is írtál? gondoltam a pánikbetegség miatt ... Rendes a doki? Benéz még egyáltalán? ( Mert Linato szüléstörténete az utsó hozzászólás)

Vali Kép
köszi a drukkot ... lassan szükségünk is lesz rá Kép egyébként jó ivó a gyerek ?? KépKép

Mi tegnap voltunk dokinál ... a méhszáj, ami eddig tök jó 3000 volt tegnapra sajnos 1100-ra vált ...
Szóval mostmár csak húzni kellene még egy kicsit ...
De egy kicsit már lankad a kitartás nálam is Kép
Az izületeim fájnak, annyira vizes a kezem, fáj mindenem + a hasamon (bár kentem ezerrel) szép repedések tátonganak ... ezek egyébként elmulaszthatók majd valamivel? vagy ez mostmár ilyen marad?

+ minden éjszaka olyan éberen alszom, hogy alig pihenek ... állandóan jár az agyam mindenen : gyerekek, szoptatás, császár stb. stb.
Lehet, hogy kezdek becsavarodni Kép

EriKép

tényleg kellene mjad lányok után kutatni Kép
4*2 fiú az nagggyon durva Kép főleg csajszik nélkül Kép

Rita
35+2
trus

Sziasztok,

Én is nagyon drukkolok Kirrinek!! KépKép

Rita,
Biztos, hogy nem lehet megpróbálkozni a hüvelyi szüléssel??? Legutóbb azt irtad, hogy mind a két fiu fejvégű?? Vagy ez megváltozott??
A mindenféle nyűg már természetes, nekem is annyi bajom volt a végén. Én is szorgalmasan kenegettem a hasamat, de a végén már semmi se használt és nagyon viszketett. Ezek a csikok sajna nem mulnak el, de lehet rajta segiteni. Nekem vhogy nem olyan vészes, persze olyan mint régen már sose lesz.
Én se sokat aludtam, mindenhogy kényelmetlen volt, az hogy egyik oldalamról a másikra forduljak egy kínszenvedés volt.
De már nem sokáig tart, nemsokára lesz két gyönyörű kisfiad és mindent elfelejtesz!!KépKépKép

Szilvi
manoca

Sziasztok!

Kirrinek megy a drukk ezerrel! KépKépKépKép

Rita!
Valahonnan szerzünk majd csajszikat is. Kép
A végefelé én sem tudtam nagyon aludni. Csak én azért nem, mert valamelyik mindig reklamált. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Régen írtam, inkább csak olvaslak titeket!

Rita!
A pánikbetegségről tudnék neked mesélniKép sajnos én is abban szenevedek Kép. De szerintem neked csak egy egészséges félelmed van az ismeretlentől! De ha nagyon izgulós, meg idegeskedős vagy, erre van
homeopátiás szer amit terhesség vagy szoptatás alatt is lehet szedni. Én orbáncfű kivonatos szert szedtem meg ezen kívül egy csomó mást amit a homeopátiás orvos felírt.
Én is a Máv kórházban szültem és nekem csak pozitív élményeim vannak. A spinális érzéstelenítő
után nem volt fejfájásom és fokozatosan kezdtem érezni a fájdalmat így időben kaptam a fájdalomcsillapítót is. Az ikrek mivel kis súllyal születtek az intenzíven voltak két hétig. A csecsemős nővérekről mindenkinek rossz tapasztalata van, de ott az intenzíves nővérek annyira kedvesek voltak és annyira lelkiismeretesen ápolták az ikreket hogy egy szavam se lehetett. Úgyhogy szerintem ne izgulj! Biztos minden rendben lesz!KépKép

A talira mi is szívesen elmennénk,Kép remélem nem jön közbe semmi.

Yabu
yabu

Itt vagyunk mi csajoknak!KépKépKép
Csak a Sári már foglalt. Kép
Zolival egy pár.Kép
manoca

Sziasztok!!!

Kirrinek! Nagyon drukkolok, hogy mindkét baba rendben legyen!

Rita!!! Hogy ne lehetne altatni?!?!
Engem altattak, nem hatott a gerinces érzéstelenítő... 9/10-es volt mindkét lány. Ja és a "B" baba mesélték, úgy ordított, szóval nem hiszem, hogy bealudt volna Regina! Kép

Akkor ilyen méhszájjal mostmár neked is lehet szorítani! Kép

Krisztina

Krisztina
k78

Néhány kép a bírkózásról:
Kép

Kép
cvali

Vali!
KépKépKépKépKépKép

Vadvirág
Vendég

Eszter Kép
5 lombikot támogat a TB, most már nincs benne az a passzus, hogy csak az első babát. Tehát aki szerencsés, annak akár 10 babája is lehet Kép Kép ha mind az ötnél ikrek sikerünek Kép Kép Kép

A dokimmal azt beszéltük, hogy mivel ennyire sok a tejem, magas a prolaktinom, a páromnak kevés a kiskatonája, és a prolaktin miatt a nyálkahártyám olyan vékony, mint a selyempapír, így gyakorlatilag a teherbeesés esélye szinte 0%, tehát akár nem is kell védekeznünk.
Tapasztalata szerint a mensim sem fog 1/2 éven belül visszatértni.

Kirrinek nagyon drukkolunk!!!

Voltunk ma szemészeten a fiúkkal. Minden OK.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Mimóza!
Kicsit elkésve, de BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK A FIÚKNAK! Kép

Vali!
Nagyon kis virgonc babáid vannak!Kép

Kirrinek durukkolok, már lehet, hogy túl van a műtéten! Kép

Rita!
Pihenj sokat, és NYUGI, minden OK lesz! Kép

Nálunk a fiúk kedden kapták a három hónapos oltásukat, nagyon hősiesen viselték, nem is sírtak!!! A szurás után már görbült a szájuk, de a doki elkezdett beszélni hozzájuk, és rögtön el is felejtették hogy oltást kaptak. Később sem volt gond velük, igaz, adtam nekik egy fél kúpot, meg borogattam a lábacskájukat.

Ma kaptak egy-egy kiskanál almát is. Hát,nem aratott nagy sikert. Szabi öklendezett tőle....
A doki, és a védőnő is javasolták, hogy esetleg elkezdhetem a pépesebb kajákat adni nekik, mivel ilyen hányósak. Talán majd a tejpépet jobban szeretik, de azzal szerintem még várni kell egy hónapot.
Tényleg, mennyi az átlagos hízás három hónapos kor után? A fiúk amióta éjszaka 10-11 órát is alszanak, és még enni sem kelnek fel, sokkal kevesebbet híznak. 20-25 deka helyett 15 dekát, de múlt héten a Szabi csak 4 dekát hízott...
Nem sovány babák, Levi 5,25 kg, Szabi 5,50kg.

Ildikó
ildikó

Orsi!
Légyszi segíts nekem egy kicsit.
Én ma vagyok 8 hét + 4 napos.És két pici babuci növekszik a pocimban.Kép
Megnéztem a kicsikről készült képeket, nagyon szépek.Ott láttam, hogy babahordozóban viszed le a kicsiket.Az a babakocsihoz való?
A párom kétségbe van esve, hogy fogok lemenni sétálni a picurkákkal.Kíváncsi lennék, hogy Ti milyen babakocsit vettetek, hol, és mennyiért.
Nektek egy vagy két kiságy van a fiúknak?
Előre is köszi.

Judyt
8+4

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Vali!
Meg van az Unicum új arca!!!Kép Kép Kép
Nagyon helyesek a bírkozóson is.

Gabi!
Köszi a tanácsot,de még nem kaptak semmilyen tejterméket,mert a nagyobbik,allergiára hajlamos,és ezért a csajok mindenből HA-t kapnak.
Amit kaptam rá krémet jónak tűnik,csak ne jöjjön elő legközelebb is.

Kirrinek drukk,igy ismeretlenül is Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!
Kirri! Hajrá!
Márti!
Nálunk a 2. fiú, Dávid volt ilyen, tejet ő is nagyon soká kapott, de amúgy nem tejtől és nem tojástól van neki! a bőre még most is érzékeny, de az ekcéma még az usziban sem jön elő. Ő most lesz 4 éves. Krémekből mi is többel próbálkoztunk, végül egy mézes -glicerines testápoló jött be. Meg itatom vele orvosi javallatra az aloe gélt, az dobott egyet az immunrendszerén, ez látszik a bőrén is, meg nem olyan hurutos, ugatós, mint kicsinek. Sajna ez nem múlik el, az én kezem is iszonyú száraz telente, azt mondják, ez ennek a maradványa !
Vali! Az unikumos nekem is tetszik.
Amikor birkóznak, nincs az egyik fölényben? Nálunk Ádám mozgékonyabb, mindig rámászik Eszterre, ezt ő kevésbé díjazza!
Claire
claire

Judyt Kép
Gratulálok a babákhoz. A babahordozó a babakocsihoz van. BebeConfort típusú (www.bebeconfort.fr oldalon van róla sok kép). Mindennel együtt olyan 220e Ftra jött ki, de az ár nagyon függ attól, hogy mennyi kiegészítőt vesz meg az ember hozzá. A Megatoysban/Madrinában lehet kapni.
Én nagyon szeretem, és praktikus, hogy a kocsi 1 gyerekesre redukálható, így van, hogy csak pl. 1 manóval megyek vásárolni, míg a másik Apával itthon marad.
ilyen a kocsi a hordozóval:
Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Megint csak egy percre. Ha valakinek kell két kiságy 60X120 fekvőfelülettel, akkor mi szívesen odaadjuk. Rendbe kell kicsit hozni, de egy üfyes apukának nem nagy munka. Le kell csutakolni és mivel ragasztott (dédpapink csinálta SK)a léceket újra kéne ragasztani.
Jó erős fából van. Kép Szóval ingyen elvihető...
Nem akarok hírdetöt csinálni a topicból, csak gondoltam Tiértek az elsőbbség és itt mindenki látja.
Elég sürgős lenne elvinni, kicsi a lakás. Kép
Kép

Vikics

KépKép
vikics

friss kép rólunk:
Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok!
gyönyörűek a friss babik Kép Kép
tudjátok ma hol voltunk?
KisBuksi Vencelkéjének 1 éves szülinapi buliján
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Hú Orsi! Ez a kocsi nagyon állat, tényleg, már csak a motor hiányzik róla Kép! A gyerkők még sokkal jobbak, jól mutathatnak csinos kocsijukban. Ezzel viszont tényleg megoldható az emeletre járás kérdése, ha lent tudod, ill mered hagyni vhol. Tegnap voltam látogatóban egy pesti házban, 3 emelet, lift nuku, fogalmam sincs ott mit csinálnék az ikrekkel, ha egyedül kell lemennem. na, a mésik a BKV iker babakocsival! kedvenceim azok a megállók, ahova csak lépcsőn lehet feljutniKép. Az ikrek mellé kéne egy kirendelt serpa is Kép.Claire
claire

Sziasztok csajszik!
Gondoltam most előre elküldöm nektek a kis Mikulásaimról készült képet, mert Dec. 4ig nem hiszem hogy ideférek a géphez.
Mindenkinek jó Mikulás Ünneplést !!!
Üdv
MarcsiKép\
zsobu

Kisbuksi!
Vencelkének nagyon boldog szülinapot!!! Kép

Zsobu!
Hihetetlen aranyosak! KépKép
Nektek is jó Mikulás ünneplést! Kép

Vadvirág
Vendég

Orsi!
Köszönöm szépen a babakocsiról a beszámolót.Nagyon szuper, majd megnézem a Mega-ban.Kép
Ha nem nagy kérés még megmondanád, hogy a fiúk egy vagy két kiságyban vannak?
Mert a képen, ami nagyon szuper, olyan nagynak tűnik az ágy.Kép

Köszike:

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Judyt Kép
Mi külön ágyban altatjuk őket, mert a légzésfigyelő csak úgy működtethető. De napközben sokszor vannak együtt a mi nagy ágyunkon, és most beszerzünk egy járókát, és amikor nem alszanak, ott lesznek együtt.

Mamik Kép
40 ill. 50 gr híján 4kg-osak vagyunk Kép Kép megint 330 (Levi) ill. 400 (Máté) grammot híztak a fiúk az egy héttel korábbi súlyhoz képest.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Köszönöm szépen a gyors válaszodat.Kép
Húú, de szép súlyuk van a fiúknak.Kép
Gratulálok hozzájuk.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt