Sziasztok!
Nem sok időm volt írni, olvasni de most bepótolom. Elkezdtük csinálni a gyerekszobát, bár én nem csinálok semmit, de azért minden délutánra jól elfáradok. Már majdnem mindent megvettünk, előkészítettünk, úgyhogy ezért gondoltuk, hogy belekezdünk a gyerekszoba és szinte az egész ház kifestésébe.
Kvzsuzsi,
milyen volt a Nyeregsemle Fesztivál? Sok kenyérlángost árultatok?
Nyuszika,
olvastam, hogy Dóri baba hasfájós, nekem van egy barátnőm, akinek szintén hasfájós a babája, ő melegítőpárnát szokott rátenni, attól megnyugszik a kisfia. Próbáltad már?
Kisalag,
én is szeretem a csillogós dolgokat, és nagyon jól hangzik ez a testfestés...
Azt megkérdezhetem, hogy miért mondta Apánk, hogy fogyni kell, azért nem indulhattok?

Hány kiló vagy, hogy ez ilyen fontos, vagy az is befolyásolja?
Zafír,
sajnálom, hogy nem volt a punkció altatásban, biztos nagyon rossz, és fájdalmas volt. De a lényeg

most két kisbabó csücsül a pocidban, és ne aggódj, anno nekem két babóm is négysejtes volt, és megmaradt, ráadásul mind a három (bár a harmadik már 7 sejtes volt). Úgyhogy bízakodj!!!
Kretty,
remélem már nem fáj a fogad, nem semmi, hogy meglógtál a fogorvos elől. A férjem is olyan, hogy inkább elbújik, ha menni kell ilyen helyre...

nektek is most volt az osztálytalálkozótok? Nekünk is a 10 éves, bár sokat töprengtem, hogy elmenjek-e, de végül elmentünk, és nem bántuk meg, nagyon jól éreztük magunkat, nem is volt megterhelő számomra.
Katapetra,
örülök, hogy ilyen jól és eseménydúsan teltek a napjaitok. Biztos jól kikapcsolódtatok és jól el is fáradtatok. Úh jó hosszú lesz az a 40 nap, nem? Hogy fogod kibírni? Nem sírsz, amikor elmegy?
Emerenc,
tiszta szívemből örülök, hogy apukád jól van, és a szöveteredmény is negatív lett.
Viszont

hogy így alakult, de bízni kell a szeptemberi indulásban. Ezt nem értem, hogy Apánk mire mondta, hogy az utolsókat rúgja a petefészked...

A sok stimu miatt? Vagy miért?
Kriszto,
örülök, hogy végül jó tapasztalattal jöttetek haza Apánktól, hogy féltél, hogy mit fog majd mondani... és az is olyan jó, hogy eljártok úszni, én is nagyon szerettem járni. Legalább kikapcsolsz egy kicsit, megnyugszik a kis lelked. Férjecskéd is szokott úszni? Nekem sem tetszik a szomorú tigrised...
Melcsi,
jó nagyok már az ikreid, és egy hét alatt 370 gr-ot hízni?

Nem semmi....
Mné,
Bari,
nagyon szép kis gömbölyödő pocakod van... ne aggódj a rici-röci

hamar eltűnik, mert nekem is ha visszaemlékszel milyen hurkáim voltak, nem?

Most semmi nincs, olyan feszes, hogy szinte csak a bőr van, de azt se nagyon lehet már húzgálni. Úgyhogy "sajnos" rici-röci hamarosan elhagy téged...

rókával hogy állsz?
Nenével említettétek a magzatvízvizsgálatot. Nekünk is mondta D nem egyszer, hogy érdemes megcsináltatni. Majd Elekes doki is felhívta rá a figyelmünket, bár arra is, hogy 3-szor akkora az esély rá, hogy utána elvetélek, mint hogy az egyik baba is beteg legyen. Vagyis remélem nem lesz semmi baj, mert nekem a 12. heti Down-szűrés elmaradt, ráfogva, hogy három gyereknél nem számít, nem ad pontos eredményt. De azért motoszkál bennem mindig, hogy mi lesz, félek...
Jaj Nene,
annyira szép a kisfiad, az iwiw-en is mindig megcsodálom.
Rólunk annyit:
hétfőn voltunk dokinál, jól vagyunk, gyarapszunk, fejenként már 800 gr-ak a picurkák, egyformák, nagyon szépen össze vannak gabalyodva

így az UH-on már nem tudom mit kell nézni.

A fejük átmérője 6,5 cm. Nagyon mozognak, már kicsit sokat is, szerintem bunyóznak bent, még éjjel is arra kelek. Na nem beszélve a pisilőkémen fekszik két kis babó, amit nagyon szívesen fejelgetnek, és nem győzök a mosdóba járni... tehát jól vagyunk, vagyis tegnap kétszer volt róka egyszer reggel, egyszer pedig éjjel, ami elég rosszul esik már, és unalmas, úgyhogy csajok, jó lenne már, ha valaki elcsalogatná tőlem
Jövőhéten megyek kedden dokihoz, meglátjuk mit lát, de valószínű hamarosan már befekszem, mivel a jövőhéten már 27. hetet töltöm, és nem merünk kockáztatni.
Szélkisasszony,
kitartás a sok vizsgálathoz...
ma reggeli pocakos kép
Mindenkinek csakis ilyet kívánok!!!