A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Melcsi, szerintem várj még, még csak 3 hónaposak a babák. A méh 1 év után áll vissza az eredeti méretére szülés után. Szóval szerintem a hormonoknak is kell ennyi idő.
Vendég

Sziasztok, csak egy gyors reagálás....
mivel Dominak SIDS-e volt így megkérdeztem Dévaitól h lehet-e megválasztani a gyerek nemét -a lányoknál ritkábban fordul elő.....és az volt a válasz h nem tudják ekkor még megmondani nem látnak semmit és csak a SOTE-n tudják külön vizsgálattal eldönteni de ahhoz ott kell csináltatni a lombikot is és persze genetikai szakvélemény kell hozzá.....persze így maradunk Dévainál....csak egy kérdés volt.....
szóval az egy fiú egy lányt azért mondta Kálmán mert a többség azt szeretne :D :D :D
ja és a mensi téma......nekem nem volt előtte egyáltalán ciklusom csak bogyókkal és szülés után minden megváltozott most nagyjából rendben van...mindneképpen meg kell várni a szoptatás végét addig semmilyen vizsgálatot nem fognak csinálni,de lehet h nem is kell mert nálad is rendbejön.....

bocs h csak ennyi de megyünk Sopronba néhány napra....
pusz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rencsi79 2011.07.15 20:29-kor.

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Zafír, minden OK lesz és hogy mégokébb legyen küldöm a ragacsokat: Kép Kép
Pihizz sokat és beszélgess velük :lol:

Melcsi, na erre számítottam, tuti le fog már most tolni Dévisz... :? Te terhesség alatt is ittál fehérjeport??? Asszem belehúzok akkor a husievésbe, de nagyon nehezen megy le :oops:

Csutiról, pont ma beszéltem vele. Jól van, 2000 volt a méhszája, így még megkegyelmezett neki az orvos. Ha jól emlékszem 26-án megy legközelebb, na akkor már nem mehet haza. Amúgy jól van :wink:

Sokan kérdeztétek,h mekkora a pocim...csináltunk képet a férjemmel :wink: Azt a képhez hozzá kell tenni,h Én alapból pocakos voltam, tehát soha nem volt lapos a pocim, de nem is volt ekkora sem :lol: Kép

Szép estét mindenkinek!

Puszi,
Bari

bari6

Barimami: Igazán szép pocakod van! Nagyon irigylésre méltó. :wink:

Szép estét kívánok mindenkinek!

Puszi:

Mné
mné

Bari!

Köszönöm szépen a babaragacsokat! :)

Szép nagy már a pocid. :lol:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Barika,
nagyon szép pocak!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Bari, hogy milyen szép és nagy a pocakod! Nekem asszem félidősen volt ekkora. No persze csak 1 baba volt benne:)
Én még a stimuláció alattn rengeteg fehérjeport ittam, kiegésztitésnek Dévai is ajánlotta,még a terhesség elején is ittam, amig rosszul nem lettem tőle...

Zafir,
Gratulálok a két babához, nem tudsz semmit elrontani, csak élvezd ki az érzést, hogy ott vannak.

oh elfelejtettem kinek mit akartam még irni, nagyon fáradt vagyok, éjjel fognövesztés volt alvás helyett:(
vjulcsi

Ja igen:
Mné, te hogy állsz a teszteléssel?Vagy megvárod mig visszamész Dévaihoz? Bocsánat ha már irtad...

Emerenc,
Örülök hogy megvolt apukádnak a műtétje megint, ő is egy hős, hogy altatás nélkül birta... akkor most már csak gyógyulgatnia kell?
Ti mikor mentek a tervek szerint Déviszhez újra?
Jó éjszakát, holnap végre hétvége:)
vjulcsi

Sziasztok!
Az embriókat úgy vizsgálják, hogy 5-6 sejtesen kivesznak belőle egy sejtet és a genetikát meg tudják nézni, köztük a nemét is. De ezt akkor csinálják, ha a szülők genetikájában van baj, a genetikus azt mondta, az istenhegyin csinálják, de ahhoz ott kell a lombikot is csinálni. És Déviszt meg nem cserélem le semmi pénzért! :lol:

Bari, azta, mekkora! és még csak 12 hetesek! Köszi a hírt Csutiról.

És most látom laptatőm lett. :arrow: Zafírnak a terhesedéshez, :arrow: Mnének a zebrásodáshoz, :arrow: Krisztónak a hite visszaszerzéséhez!
Vendég

kriszto
Írtam Neked privit! :arrow: :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Zafír: nagy-nagy gratula a babókhoz. Csak nyugi, a többi már "sajna" nem rajtad múlik. A baból meg tudják mit kell tenniük! :lol:

Bari: húúúúú, nagyon irigykedem! Csodaszép!!!! Sok erőt a további húsevéshez!

Emerenc: biztos olyan borzasztó is volt apudnak az altatás nélküli műtét, mint ahogy hangzik! De jobbulást kívánok neki én is! Örülök, hogy lassan túl van rajta!!

Mné: már nagyon izgulok miattad is! Kibírod még a 9 napot? Nagyon nem válaszolsz a kérdéseinkre! :wink: Remélem, jót sejtetsz!!! Drukkolok nagyon!!!!

Kretty: jó utat és érez jól magad! :lol: Tuti menni fog/ment a vezetés!!!
Mi csak aug. 20 körül tudunk kezdeni, ugyanis aug. 6-án jár le a 90 nap, de nekem elvileg júl. 26 körül jön meg. De most nem is bánom, kell egy kis feltöltődés még!!! Valahogy nem találom magam, mindig elveszek. :roll: :roll:
Tőletek is kért vércsoport meghatározást D? A házidoki jól le is ugatott, hogy az tuti nem változott és különben is elég drága vizsgálat! Én meg nem kevés TB-t fizetek egyébként, pfff. :twisted: De nem vitatkozom vele. Mondjuk én sem értem, mert nem kaptam vérátömlesztést.
Tehát megint belekezdtünk a lelet beszerzősdibe. :roll:
Ha D ráírta a Podmaniczky-s labor papírra, hogy ÁTUTAL, akkor azért nem kell fizetni?
Szép 7végét mindenkinek!
szélkisasszony

Szélkisasszony, nekem eddig minden Déviszes laborkérőre "átutalás" volt írva és nem fizettem soha! Egyébként a vércsoportos dolgot én sem értem, az enm változik meg az élet folyamán... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Melcsi, én is úgy tudom, hogy szoptatás alatt a mensi nem mindenkinek áll be! Szóval tényleg meg kell várni ennek a végét és utána van értelme orvoshoz fordulni.

Babák neme: igen, így van. A megtermékenyített embriókat fejlesztik többsejtesre, kivesznek óvatosan egy sejtet és azt vizsgálják meg, hogy genetikailag rendben van-e, valamint a nemet is meg lehet mondani. De ez igen költséges eljárás, csak a nem miatt nem érdemes megcsináltatni. Ott van értelme, ha valami súlyos genetikai betegséget szeretnének kizárni a szülők.

Bari, szépen alakul a pocakod!!! Pikk-pakk megnő a két babóval :) Fehérje kapcsán meg hallgass Melcsire, Ő már csak tudja. Ja, és ha láttad a kicsi kocsit közel Dévaihoz, akkor igen, ott lakunk :) Pár lépés Apánktól, ez jól jött a hajnali sorban álláskor :)

Nálunk minden változatlan, Dodó pocak fájdogál, de már csak másfél hónap és várhatjuk a javulást :), valamint már most mondhatom, hogy könnyebb vele. Tényleg bejön, hogy 6 hét után könnyebb lesz, majd a 3. hónap után. Már megismertük a jelzéseit, így nagyjából tudunk segíteni. Nagyjából csak, mert ha a pocak fáj, akkor nincs megoldás, csak a dajkálás (bár az sem az igazi). De nagyon jó baba, átléptük a bűvös 4 kilót, büszke vagyok a Kislányomra :)

Szép napot, most alszik a gyermek, így megyek és takarítok gyorsan, amíg lehet :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok! :D

Bari, szép pocid van! :D Jó Téged így látni! :D

Kretty, kellemest nyaralást! :D

mné, ++++++++++++++

Julcsi, szeptemberben megyünk Déviszhez, ha minden jól megy és nem lesz ciszta stb. :wink:

Apukám már tök jól van, nem szabad emelnie, de néha elfelejti....aminek nagyon örültünk negatív lett a szöveteredmény! :lol: - köszönöm az érdeklödést!

Kagyló! Most nagyon jó lehet Neked! :lol: puszi!
kriszto, puszillak!!!
emerenc

Vjulcsi: Milyen fehérjeport ittál? Én puffasztott amarant vettem, annak nagy a fehérjetartalma, de kipróbálnék fehérjeport is.

Kretty: Milyen volt a találkozó? Jól érezted magad?

Szélkisasszony: Nekem a műtét előtt is kellett új vér csoport meghatározás, nem volt jó az 5 hónappal korábbi. :roll: Nem kell majd fizetned, ha rá van írva az átutalás. Hogy vannak az ujjaid?

Mné: Teszteltél már?

Csuti, Kriszto, Kisalag, Emerenc, Cs.andi, Ancsi, Katapetra, Kvzsuzsi, Parane, Poszi, többiek? Merre vagytok? Mi van veletek?

Zafír
zafir100

Zafír: nem értem ezt a vércsoportos dolgot, de legyen. Ha már fizetni nem kell érte... Az ujjaim már egész jól vannak, köszi. :lol:
És te hogy vagy? Mivel telnek a napjaid? Holnapra nagy-nagy drukk!!!!
Egyébként én is ittam a stimu alatt fehérjeport. Biotech Ultra Whey Pro-t.
http://biotech.shop.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=17&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

Nyuszika: 4 kiló?? Nem semmi. :lol: :lol: :lol: Olyan jó olvasni, hogy jól vagytok. Remélem, a pocakfájdalom is hamar elmúlik most már!
szélkisasszony

Sziasztok! Most jöttem be a napozásból, és indulunk fagyizni! :D

Nyuszi! Majd kérünk képet a 4 kilós nagylányról! :D

Bevallom, mióta nem láttam Déviszt, nem eszem húst! Dinnyén és zöldségeken élek! :lol: :lol: :lol:

Mné! mi újság? :roll: :D
Vendég

Szélkisasszony: Köszönöm a honlap címet. Jól vagyok. Enyhén görcsölget szúrogat a pocim, már a második éjszaka telik el úgy hogy minimum 4x megyek ki a mosdóba. Szerinted ez normális? :shock: Nem tudom, hogy ennek most örüljek vagy sem. Ha holnap kell beadnom magamnak a szurit, akkor holnap kell lennie a beágyazódásnak?
Filmezgetünk, olvasgatunk az erkélyen, de nem nagyon tudok odafigyelni, mert mindig elkalandoznak a gondolataim. Már azon is gondolkodtam, hogy jobb lenne a jövő héten visszamenni dolgozni, akkor legalább elfoglalnám magam.

Zafír
zafir100

Zafir, normális, a progrszteron miatt van.
Vendég

Sziasztok!

Zafír! Nagyon-nagyon szorítok Nektek, pihenj sokat, és sajnos az elkalandozásokat nem lehet kikerülni... de rendben lesz minden! Hidd el!
Tegnap megjött a levél, a filmmel, köszönöm!!! Ma már el is kezdem nézni, azt hiszem.

Kretty! Nagyon szép barna leszel, strand, napozás... hmm... nálunk is ez jön!!! Te végül voltál kineziológusnál? Bocsi, de erre nem emlékszem. Egyébként: dinnye, gyümi és zöldség... semmi más...DETTO

Mné! Mi ez a nagy csend????? Remélem igazam lesz és jót jelent!!!
Bújj majd elő pár szóra!

Csapat, akik holnap mentek! én is holnap megyek, azt hiszem, bár szeretnék reggel menni, de nem tudom mikorra hív be D. Meglátjuk.

Szélkisasszony!Én is folyton elveszek, vagyis most már jó néhány napja elvesztem... ismerős, de hidd el hamarosan magadra találsz majd és pont jó, hogy még lesz plussz egy-két heted, az is nagyon sokat számít!

Nyuszi! Dóri nagyon szépen nő. Lassan csak túl lesz a pocifájáson...

Nene! Bálint? Tejci?

Emerenc! Örülök, hogy Apud jól van.

Leeda! Veletek mi a helyzet? keveset írsz magadról? Férjed még mindig sokat van külföldön?

Poszi és Parane! Veletek mi van mostanság?

Barikám, Csutim és drága Lor! Puszillak titeket...

Szurika! Köszi a privit mégegyszer.

Ancsi! Hogy vagy? Mikor mentek Déviszhez?

Többiek?

Én ma voltam úszni... hát nem mondom, hogy az első 10 hossz alatt nem bőgtem, de jó volt... nagyon jó.

Puszilok mindenkit és megcsináltam a táblit...
1310909497.7918.htm

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Szia Kriszto! De jó, hogy jöttél. És köszi a táblit.
Hát ez az elveszés most nagyon jól sikerült nekem. Alig alszom, semmihez nincs kedvem, és a legszebb, hogy nem nagyon tudom az okát. De majd csak összeszedjük magunkat, igaz?
A mozgás nagyon jó, az segít! Én most le vagyok tiltva a strandról, mert akkor tuti elkapok valamit, amilyen az én formám.

Zafír: elhiszem, hogy nem könnyű a könyvre és a filmekre koncentrálni! De ez természetes. Biztos a babók ágyaznak, azért szurkál. Mikor is kell tesztelned? :wink: És mikorra tervezed?
:lol: :lol: :lol:

Kretty: hát tudsz élni, nem mondom. :lol: :lol:
A húst jelenleg én is hanyagolom! Jó fagyizást! Milyen volt a találkozó?
szélkisasszony

Kriszto: De jó hogy jöttél. Nagyon jó szórakozást a sorozathoz. Le tudjátok játszani? Ha működik és tetszik is szívesen elküldöm a többi évadot is. Öszesen 5 van. Ne haragudj, de pénteken nem láttam, hogy írtál skype-on, akkor készülődtünk indulni és nem figyeltem. :(

Szélkiasszony: Tesztelnem 18 nap múlva kell, legalábbis Kisdokink azt mondta (2 nap már letelt :wink: ). Hogy mikorra tervezem? Szeretném kivárni a 18 napot, de gyanítom nem fog menni. A baj az, hogy azt sem tudom mikor nem kellene megjönnie, így talán még rosszabb. Hivatalosan a punkció napján kellett volna pirinek jönnie, de ha a szurizás kezdetét nézem akkor jövő hét vasárnap kell nem megjönnie. Hormonleállító miatt május közepén volt utóljára. :roll: Szóval elég bonyolult lettem.

Zafír
zafir100

Bari,
nagyon csinos a hasad..ha lesz a pindurokról újabb sztárfotó, majd feltöltöd? :wink:

Zafír,
ahogy Kretty is írta, a progeszterontól is lehet a sok éjszakai kitérő.. :D nálam is sok minden egyéb tünetet kiváltott...

Nyuszi,
remélem, Dóri pocakja hamarosan jobban lesz...Használtok ellene valamit, vagy csak marad a tornáztatás??

Szélkisasszony,
mentek valamerre, hogy kicsit ki tudjatok kapcsolódni? Ha már írtad esetleg, bocs, nem láttam...azért remélem, hamarosan jobban leszel...!!

Nyuszi,
aranyos vagy, hogy mindig reklamálod, milyen keveset írok magunkról... :wink: Ha a kezdésre vagy kíváncsi, sajnos nem tudok mit mondani, most nincs napirenden egyenlőre :?
Igen, a párom most egész hónapban távol van, csak 1-2 napra találkozunk, ez így elég rossz. Igyekszem magam elfoglalni: hetente 2x járok Fight aerobicra, nagyon kemény, nehezen lehet bírni, olyan mint egy kiképzőtáborban.... :lol:
Ma voltam alapfokú tükörreflexes fotótanfolyamon. Hát így egy napba nem sok mindent lehet belesűríteni, de azért jó volt, mégha a többség nem is kezdő volt, volt aki már 10(!!) éve fényképezik...

Mné,
mi a helyzet? Remélem, kímélted magad a hétvégén... :D

Puszi Mindenkinek és szép estét!!
leeda

Sziasztok,

Krisztó, örülök, hogy újra itt vagy! És hogy jobban vagy egy hajszállal!

Az osztálytalálkozó jó volt, sokat dumáltunk.

Szélkisasszony, remélem hamarosan jobb lesz, és kimászol a völgyből!

Rólunk annyit, hogy hosszú idő után végre tényleg jól érezzük magunkat apával, bulizunk, pihenünk, és imádjuk egymást. :D Az utóbbi egy év csakis a lombikról szólt és most fellélegeztünk egy kicsit! Lehet, hogy hülyén hangzik, de most ez így jó! És majd ősszel, vagy télen kipihenen folytatjuk!

MNÉ! MNÉ! MNÉ! MNÉ! MNÉ! MNÉ! MNÉ! MNÉ! MNÉ!MNÉ! MNÉ! MNÉ! MNÉ! MNÉ! MNÉ! GYERE ELŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!
Vendég

Bari, csodás nagy pocid van, nekem 12 hetesen nem merték még megkérdezni, hogy terhes vagyok-e, vagy csak dagi:-)
Én is ezt a fehérjeport ittam, szigorúan vízzel a kalóriák miatt. Meg persze tejtermékeket ne nagyon egyél a sótartalmuk miatt, így a tejjel való készítés kilőve. Hát nem egy nagy élmény, de pár naponta egyet meg tudsz inni. Én a végén már naponta ittam a sok hús mellett.
Krisztó, örülök, hogy visszatértél közénk, és láttam a tábliban magadat is átírtam, biztató.

Mné, kezdek izgulni érted. Merre vagy?

Nyuszika, továbbra is kitartás Dóri pocijával kapcsolatban, tényleg 3 hónap a vízválasztó, nekünk bejött Sárinál. Nagyon szép a 4kg!!!

Amúgy a lányom egy hét alatt 370grammot hízott, míg a fiam csak 80-at. Minden héten cserélnek a sorrenden. :lol:
Sári így 6,68, míg Matyi 5,27 kg.

KépKép
momelcsi

Melcsi, 370 gramm????? Wowwwwww.... Nem semmi :) Mi tegnap este mérlegeltünk, bár igazából a keddi és szerdai mérlegelés a hivatalos, de a Kis Bogyóka már 4130 gramm :) Szívja magára a zsírt, az biztos. Hurkás combi, hurkás kar :) De gondolom Sári és Matyi is rendes kis vasgyúrók :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem, de igyekeztem minél többet feküdni itthon, hátha... Imádkoztam, kértem, és mindent, amit csak lehetett bevetettem, hogy ne jöjjön meg, de sajnos ma már nincs mit tennem.
Köszönöm, hogy drukkoltatok, aggódtatok értem/értünk. De sajnos felesleges volt rám vesztegetni csak egy gondolatotokat is.

Mné
mné

Mné,
:cry: Nem mondj ilyet, hogy felesleges volt bármi is, itt ez szerintem természetes, hogy mindenki aggódik/örül a másiknak....együttérzek Veled, puszillak...
leeda

Mné, csatlakozom Leedahoz, itt semmi nem felesleges. Együtt vagyunk örömben-bánatban! Nagyon sajnálom :cry:

Köszönöm a dícséretet, majd este jövök,h mi volt ma Dévisznél! Szerintem ma nem kérünk szárfotót,mert csütin elvileg jó sokat founk majd kapni ;)

Melcsike, köszönöm amit írtál a fehérjével kapcsolatban. Igyekszem nagyon odafigyelni, de sajnos az utóbbi időben egyáltalán nem kívántam a husit :oops: Már kezdek készülni a letolásra, tuti nem marad el...a férjem azt mondta be sem jön...na csak viccből :lol:

Puszi mindenkinek!

Bari

bari6

Mné: én sem érzem hiábavalónak az aggódást, a drukkokat, amiket felétek, nektek küldünk, és persze mindenki másnak is. Ezért vagyunk! Megértem, hogy nagyon elkeseredtél. Sajnálom nagyon, hogy így alakult. D-t hívtad már?

Kretty: nagyon jó olvasni, hogy jól érzitek magatokat! Én is ezt a fajta megkönnyebbülést éreztem, mikor kiderült, hogy nem sikerült. Nem is igazán értettem. Érezzétek továbbra is nagyon-nagyon jól magatokat, ez is hozzá fog járulni az őszi sikerhez!

Leeda: aranyos vagy, neked is köszönöm. Nem nagyon tűnik úgy, hogy el tudunk menni valahova. Pedig most nagyon-nagyon jó lenne. A meló helyen is állandóan csak a stressz, meg a megszakadás megy.. Áhh. De nem adom könnyen magam! A 7végén talán egy újabb farkas simogatás majd felvidít! :wink:
A tornához kitartást. Akkor nem sokára, amikor újra találkozol a pároddal nem is fog rád ismerni. :D
Tök jó, hogy voltál tanfolyamon. Mindig, még 10 év múlva is lehet mit tanulni. Én pl. prímán laborálok fekete-fehéret otthon a fürdőben, de nem sok közöm van a digitális utómunkához. :D :D

Zafír: hááát, így akkor tényleg bonyolultabb egy picit. de tulajdonképpen úgy is mindegy, mert biztos, hogy pozitív lesz. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Borzasztóan drukkolok!

Bari: nagyon várunk, hogy mi volt D-nél. Remélem, azért nem fog olyan nagyon letolni! Hajrá húsevés!
szélkisasszony

Sziasztok!

jaj olyan sokat irtatok, hogy visszaolvesni nemigazán tudom az egészet.... :oops:
De néha bekukkantottam, mert hát a függőség, az függőség..

Krisztó: elmondani nemtudom, hogy mennyire sajnálom, nagyon sok erüt kivánok, ezek hidd el idővel enyülni fognak, de az időnek sajnos el kell telnie, nagyon-nagyon szeretünk!!!!!!!Ölellek!

Mné:most látom csak, hogy te is szomorú vagy..... :( , annyira együttérzek Veled......

nagyon sokat gondoltam rátok.....és most nagyon rossz, hogy nem jött össze.... :cry: :cry:

Barika: Csudi szép pocakod van, ezek szerint mind a két baba rendben van....a hemtóma eltűnt? bocsánat, ha már itad....

Csutit puszilom, ha beszélsz vele :wink:

Zafir: 100000000000000000000000000000000000000000
Drukkom a tiéd!Puszi

Szélkisasszony: a pihenés most nagyon jó ötlet, ahogy Kretty is irta, iszonyatosan fontos, hogy emellett a sok-sok megpróbáltatás alatt, közben újra tudjunk szeretni......ölellek

Melcsi: imádom a gyerkőceidet :lol: annyira aranyosak, a férjem is mindig kéri, hogyy muti.....nagyon cukkancsok!

Krettyke: nemtudom merre utaztok, de nagyon jó pihenést kivánok, és szép időt!

Akiket nem emlitettem kérlek ne haragudjon, de mindenkit pusszantok, és baromira hiányoztatok!!!!!!!!!
katapetra

Úhhh de sok félreütést ejtettem....gyakorolnom kell :D

Mi jól vagyunk, Anglia csudálatos volt, közben volt megint egy kis Balcsi, és tegnap éjjel jöttünk vissza Macedóniából, mert sajna a férjem pénteke ismét elutzik 40 napra Afganisztánba, és elkellett intéznie a munkahelyén egy pár dolgot...
Szóval iszonyatosan pörögtek a dolgok....és még mindig pörögnek..de jól vagyunk, fogyni nem fogytam :twisted:
na majd most!!!!! :D

Szép napot mindenkinek!
katapetra

Mné: Egyáltalán nem volt hiábavaló egyetlen gondolat sem. Mi itt együtt aggódunk, együtt örülünk és együtt sírunk. Segítjük és erősítjük egymást. Együtt erősebbek vagyunk. Nagyon sajnálom.

Katapetra: 40 nap külön egymástól????? :cry:

Zafír
zafir100

Mné! Sajnálom.... nagyon.... DE előre, tudod... most valamiért nem, de lehet menni újra és meglesz a siker, hidd el! Éppen ma reggel volt ott egy lány, aki már volt lombikos tájékoztatón és minden papírjuk, leletük elő volt készítve lombikra és az utolsó 6. inszem eredményével jött vissza és csíkos volt a tesztje!!!! szóóóóóval....

Katapetrus! Úgy hiányoztál!! :D :D
40nap :shock: :shock: :shock: Akkor most húzzatok bele,ki tudja mire hazajön, lehet, hogy ezeknek a csodás napoknak meglesz az eredménye és nem vékonyodni, hanem gömbölyödni fogsz....

Mi is voltunk reggel. Annyira gyomoridegem volt, hogy elmondani sem tudom... féltem, hogy elzavar, hogy azt mondja sosem lesz gyerekünk, de nem!!! IMÁDOM!!! továbbra is a hátam közepére kívánom az intézetet, ha rágondolok csak az jut eszembe, hogy nem megyek egy darabig, DE IMÁDOM DÉVAIT és képzeljétek, ő is szeret :oops: :oops: Olyan kedves volt... Elmondta, hogy neki el kell mondani a donort és az örökbefogadást, de tudja, hogy egyelőre nem akarunk hallani róla és szerinte nem is kellene még beszélni róla....
Ajánlott valamit, de ez szupertitkos, szerinte ez a kulcs. Elmondom, ha érdekel valakit, de csak priviben.
Egyébként én őszintén elmondtam neki, hogy mikortól teszteltem, hogy hogyan láttam a csíkot halványodni, emlékezett rá, hogy a múltkor is hasonló volt... de nem volt mérges, azt mondta, hogy valahol jó, hogy ezt is tudjuk...
Az immunológiai összeférhetetlenségre azt mondta lehet, de nagyon költséges kivizsgálni és ha igen sem tudnak segíteni, és ritka is, de szerinte mivel elindul a beágyazódás, de nem marad meg a terhesség ez nem immunológiai ok, hanem progi elégtelenség, amire van megoldás.
Szóval abban maradtunk, hogy 6héttel a kezdés előtt hívjam...hogy mikor még nem tudom, de azt mondta ne sürgessük, fiatal vagyok...hahahaha, de azért jólesett :oops: :oops:

Leeda! Én bezzeg mennyit írok mindig magamról... :lol: :lol: Na majd most már nem lesz annyi esemény, akkor nem is lesz ennyi mondanivalóm :roll:

Julcsi a héten kezdtek????

PARANE HOL VAGY????????

Pusszantás csajok!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Mné! Annyira sajnálom! DE hidd el, sikerülni fog! Ölellek és ha van kedved, gyere, mi meghallgatunk!

Katapetra! De jó, hogy újra itt vagy! 40 nap (erről a 40 nap 40 éjszaka film jut az eszembe :lol: ) az nagyon sok! De mi itt leszünk neked, majd bandázunk itt a fórumon! :D :wink:

Krisztó! Örülök, hogy végülis Dévisz azt mondta, hogy LESZ nektek közös babátok. Egyébként nálunk már most a donort emlegette, no de persze hozzátette, hogy az eredményeink teljesen jók a lombikra! :D Szerintem nekem is hasonló bajom lehet...egyre több közös vonást vélek felfedezni köztünk (egy idősek vagyunk, egy megyéből jöttünk, egy kerületben lakunk,no és sosem adjuk fel! :lol: ). Ha ennyire egy húron pendülünk ,megvárlak a kezdéssel és együtt babásodunk! :wink:

Többiek, mi volt ma Dévisznél?
Vendég

Sziasztok!

Kriszto
annyira bíztam a életmód változásotokban! Nagyon sajnálom hogy nem jött össze, de bízzunk Dévai befutó és végső ötletében...sikerülnie kell!!!

Mné
kérlek szépen ne becsüld le a saját ügyedet! Minden babára szükség van! és meg is lesz Nektek is!addig is élvezzétek a nyarat!

Zafír
Gratula a beköltözöttekhez! Ne aggódj és is csak azt tudom mondani nem tudsz semmit elrontani! Emlékszem 2napig úgy jártam wc-re (bocsánat hogy ilyen közönségesen de...) nem tudtam szorítsam vagy engedjem. Aztán a hiperstimu miatt autóztunk, buszoztam, járkáltam és volt még egy "felfázás" is...
Az esti pisi meg sajnos ilyen...én már holdkórosként járom az utamat a háló és a mosdó között, most épp azért mert a nappal megtartott folyadékot éjjel engedi ki a szervezet a meleg miatt...

Bari
látom nem tétlenkedsz otthon hanem növeszted a pocid rendesen :lol:
az enyém még nem tart itt, de tudjuk 1lakó 1bálnában meghúzza magát... :D

Szélkisasszony
Ebben az időben szerintem normális terhestől nem terhestől hogy kicsit szét van esve. Nem lehet mindig ugyanúgy teljesíteni egész évben. Ha el nem is utaztok pihenj egy kicsit, töltődj aug. végére!

Katapetra
krisztónak igaza van! Hajrá a hátralévő napokban! :wink:
Aztán jöhet a pocakosodás! Van amiért le lehet mondani a fogyásról...

Bocsánat Mindenkitől, hogy kicsit hanyagoltam a fórumot!
Legutóbb-holnaphoz 3hete-voltunk Dévainál és kicsit felzaklatva jöttem el. Azt hittem hogy már lezártuk a magzatvíz vételes vizsgálatot, vagyis aláírtuk a papírt hogy megtagadjuk, mégis előröl kezdtük az egészet.
Mondta hogy a papírt el lehet tépni, ha baj van akkor a babát el lehet a 22. hétig vetetni. A hideg rázott még a gondolattól is...
Na azóta minden héten voltunk valamilyen hiper-szuper ultrahangon, és szerencsére mindenhol egészségesnek találták prüntyőkét!
Remélem holnap se lesz semmi kétség és megnyugodhatok a hátralévő időre.

Anyukák, Melcsi, Nyuszika, Nene
gyerkőcök nagyon szépek és szépen gyarapodnak! Bírjátok még ezt a klímát?

Puszi Mindenkinek!
parane
Budapest

Sziasztok!

Parane, jaj de jó,h jöttél és nem utolsó,h jó hírrel. Ami a pocit illeti, nekem is van ott bőven rici-röci (így hívtuk a pocihájat az unokaöcsémmel) sztem ezért ilyen nagy :oops:

Kriszto, puszikállak!!!

Mné, voltál Dévisznél?

Parane, így,h írtad a rossz élményt én sem tartom magamban.
Alig vártuk,h menjünk, h láthassuk ŐKET. Hüvelyen keresztül nem piszkált Dévisz,mert az első próbálkozásnál látta,h A baba méhlepénye még mindig a méhszájon van :? így jobbnak látta ha a hasamon keresztül csinálja. Így ha jól vettem ki a szavaiból nehezebb volt. Nézte A babát, mérte 44,9mm, szívhang jó, minden jó volt. Diktálta az alsó végtagokat,h csövesek aztán nézte a felső végtagokat és láttam rajta,h valami nem OK. Erre megszólalt,h a felső végtagok kontrollt igényelnek.... :shock: azt hittem elájulok...na nem hagyta annyiban, tovább nézte és javította csövesre,mert talált olyan helyet ahol jól látható volt.
B baba 61,9mm és minden u.olyan OK vele mint A babával.
A férjem rákérdezett a méretbeli különbségekre és Dévisz azt mondta,h normális. lehet 1 kg is a 2 baba között ill. a mérések sem teljesen pontosak.
Amin mint mindig és lehet,h csak az én érzékeny lelkem nem bírja, de nem esik jól,h Dévisz egyetlen biztató szót sem tud mondani. Tisztában vagyok vele,h lombik, ICSI-s babák vannak a pocakban, az őserdővel is tisztában vagyok, de akkor is érzékenyen érint,h nem tudja azt mondani,h jelenleg minden OK...
Olyan rossz ez így...megviselt a mai nap, ami tartja bennem a lelket az a csütörtöki vizsgálat. Talán ott kapunk majd egy-két biztató szót.
Ami a súlyt illeti csak kis letolást kaptam. Az összfehérjére annyit mondott,h egyem a husit, de őszintén bevallottam,h volt egy-két lazább nap.... :oops:
Ne haragudjatok,h az öröm ellenére is ilyen negatívra sikerült a hozzászólásom, de épp azért esett rosszul,mert évek óta arra vágytunk,h baba/babák legyenek a pociban és boldogok legyünk együtt, de ez így még nem valósult meg :(
Képet nem kértünk,mert csütörtökön kapunk elvileg egy csomót ;)

Nene, Kisalag örülök,h találkoztunk!!!

Puszi mindenkinek!
Bari

bari6

Mné,
Nagyon nagyon sajnálom, de kérlek ne add fel, kitartás. Pihenj most, és később majd visszajön az erőd, lelkesedésed.

Kriszto,
Köszönjük a táblázatot, és örülök, hogy már jobb kedved van!
Igen, mi elvileg a héten kezdünk, csak jönne már meg!! (holnap kell, remélem nem pont most fog késni).

Kismamik, Parane és Bari!!!
Sajnos Dévisztől ne is nagyon számitsatok másra a terhesség során, próbáljátok minden alkalom előtt felvértezni magatokat. Ő szerintem direkt csinálja ezt az iszonyú szigorúságot, a dietától az összes plusz vizsgálatig. és tudom, hogy most nem ezt érzitek, de higgyétek el nekem, hogy utólag nagyon hálásak lesztek neki!!! Én is igy éreztem mint ti, Parane nekem ugyanezt eljátszotta, már rég aláirtuk a papirt, de megint visszatért rá, mi is bevállaltuk inkább a szivUH-t is, csak ne kelljen amniocentézisre menni. Diétáznom is kellett, pedig akkor kb 6 kg-nál jártam a 6 hónap végén.. Szóval kemény volt, sokat kellett feküdnöm is, amikor kórházban voltam, akkor is durvákat mondott, de mindig arra gondoljatok, hogy ezt a ti, és legfőképpen a babáitok érdekeit szolgálja.
Hú jó hosszú voltam, és tudom hogy most nem is hisztek nekem, de utólag tényleg hálásak lesztek neki ezért, mikor már megszülettek a makkegészséges, jó súlyban lévő, gyönyörű babáitok.
vjulcsi

Barika drága,

Tudom, hogy mit érzel :cry:
Én a terhesség alatt többször jöttem el sírva Dévaitól, s látod semmi baj nem lett.
Minket még a legvégén is ijesztgetett sőőőőt.

Parane ez Neked is szól !
Tőlünk minden egyes találkozástól megkérdezte, hogy voltunk-e magzatvíz vizsgálaton, mert rövid a gyerek combcsontja. Szerintetek mit éreztem minden egyes alkalommal?
DE! Nem hagytam befolyásolni magam, és minden egyes alkalommal elmondtuk neki, hogy nem voltunk és nem is akarunk menni, és biztosan csak azért rövid a combcsontja, mert az apjára hasonlít, aki alacsony. Persze azért én minden alkalommal kétségbe estem, és egyszer már elég pipa lettem ( ez már a vége felé volt) és akkor visszakozott, ,és már Ő mondta hogy nem kell aggódnunk, tuti az apjára hasonlít.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy azt tudjuk Ő nagyon parás, és szerintem már nem mer semmit mondani, nehogy később baj legyen belőle. Mondjuk valami baj lesz a babával, és akkor beperelhetik, hogy DE! Ő azt mondta, hogy minden rendben van. Szerintem ettől fél, és ez már a zsigereiben van. Szóval azt ne várjátok Tőle, hogy ezt fogja mondani, majd csak a szülés után :?

Tehát ne aggódjatok! Ha a genetikán mindent rendben találnak, akkor meg lehet nyugodni. Persze mondom én ezt, aki végig idegeskedett e miatt, de majd Elekesnél fogjátok látni Ti is a saját szemetekkel, és Ő fogja is mondani, hogy mit néz, mit lát, és az rendben van-e.

Nálunk csak annyi volt, hogy engem megvizsgált D., mondta, hogy minden rendben van (most hallottam ezt Tőle először, amióta elkezdtük ezt az egészet) :wink:

Kisalag,
Ahpgy kérted küldök friss képeket. Ezek tegnap készültek az uncsitesója 1 éves szülinapján.

Kép

Kép

Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Mné,

Nagyon-nagyon sajnálom :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Barikám, nagyon sajnálom, hogy Dévisz ilyen volt! :shock: DE úgyis minden rendben lesz a következő UH-n! Amúgy Dévisznél szülsz majd?

Nene, gyönyörű a kisfiad! :D
Vendég

Nene, Julcsi, köszi a biztatást. Amúgy tisztában vagyok vele,h miért nem mondja ki,h OK minden....de most ez akkor is rossz... Bevallom, a diéta és a hús, fehérje miatti leszúrást megértem, igaza van,ha az ember lazáskodik és legyen is kemény én is azt mondom, DE jól esne ha a babákkal kapcsolatban mondana valami jót ami megnyugtatja az amúgy is ideges kismamát.

Kretty, még nem tudom, de gondolkozom Paragin, mivel Ő itt Battán is rendel hetente 1x. Kényelmesebb lenne hozzá lemenni...de még egy darabig biztos maradunk Dévisznél.
Nehéz dolog,mert tisztelem, becsülöm, szeretem, de az én lelkemnek hiányzik belőle valami most....de valszeg csak én vagyok ilyen érzékeny :oops:

Nene, nagyon cuki Bálint. Milyen szépen növekszik :lol: és a combikáján az a hurka :lol:

bari6

Bari, megértelek és mikor én is odakerülök, nagyon elgondolkozom majd rajta, kinél szülök. És elhiszem, hogy rosszul esik, annyi stressz, szenvedés és minden után jó lenne már jót is hallani és remélem fogsz is csütörtökön. Addig is pihenj és próbálj pozitívan hozzáállni a dolgokhoz! Pusszantás!

Krisztó, várom a Déviszcsodatrükköt priviben! :roll:
Vendég

Mné,
nagyon sajnálom!!! :cry: :cry:

Barika,
D-t imádom tisztelem és neki köszönhetem ezt a kis csodát aki még mindig itt szaladgál körülöttem,de nekem is hiányzott valami a terhesgondozás alatt, nagyon jó volt h szigorú volt, de néha kellett volna eg ykét kedves megnyugtató szó is.....a régiek tudják h volt olyan h előttem lévő lány úgy felidegesítette h rajtam töltötte le a mérgét- jogtalanul és amikot már ott zokogtam rázott a sírógörcs akkor sem hagyta abba és ott kiabált velem....szóval ha úgy alakul h lesz még gyerekem én a 12 héten megköszönöm és elköszönök tőle.....nem fogok napokig zokogni azért mert éppen rosszkor kerültem sorra....egéybként azt volt a problámja hogy híztam +1 kg egyébként olyan brutál foygókúrán voltam h majd bele haltam de így is híztam mert abszolút leállt az emésztésem.... (bocsi)

Nene, annyira cukika Báilnt!!!!!

Kriszto,
olyan jó volt olvasni a soraidat!!! lesz ez a tigris még ugráló hamarosan :lol: Dévai nagyon cuki lehetett, ezt hiányoltam én mindig a terhesgondozás alatt....nekem is elküldöd a TITKOT? :wink:

pusz

Kép
rencsi79

Barika,

Én pont ezért akartam elmenni Tőle, és vissza menni a régi orvosomhoz (na idáig jutottam, mikor szólított a "kötelesség").
Szóval nem sikerült vissza mennem, mert pont szabira ment a régi dokim abban azidpontban, mikorra ki voltam írva, DE! nem bántam meg.
Dévai nagyon rendes, aranyos és segítőkész volt. Mindenkinek ilyen szülést kívánok.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

szép reggelt,

jó volt tegnap találkozni veletek, Bari, imádom a pocid és ahogy a zurad félt és óv! Na, szóval szépek voltatok együtt!!!

Nene, köszi a képet! A Bálintfürdetős video mindent visz ;) még utána is gondolkodtam: valóban minden kis hajlatát ennyire meg kell e mosni egy babának :lol: és hogy menniyre tűrte és élvezte a vizet :P ééééss: "hajrá tejecske, ne kínozd a mamit!" ez egy bíztató kívánság a hétre! :twisted:

hááát mi még biztosan nem indulunk: először a korom miatt mondta, h azonnal és rögtön indulás, de azután jött a hormon eredmény és kiküldött mérni a piciny súlyomat, na és ekkor mondta, hogy még maradunk: fogyás a következő időszak programja :( A 90 napos meghozta az eredményét, de nem eleget, így most keseregve várjuk az indulást és addig próbálkozunk a házigyártással, elvégre vannak akiknek ez a mód jött be :lol:

szép napot mindenkinek!
kisalag
Fót

Kriszto: Örülök a szavaidnak, lesz ebből még ugráló tigris. :wink:

Parane: Jó hogy jöttél. Ha jól értem ma mentek Dévaihoz? Gyere majd hogy mi volt. Van babaképed?

Barikám: Sajnálom, hogy rossz élmény volt a látogatás. :cry: A lényeg az, hogy minden rendben van a picikkel.

Nene: Nagyon gyönyörű Bálint. Férjecskémmel elolvastuk a ruciját. :lol:

Zafír
zafir100

Kisalag: Sajnálom, hogy várnotok kell. A 90 napos, az amikor egyik nap szénhidrátot, majd fehérjét, aztán gyümölcsöt stb. kell enni?

Indul mostanában valaki?

Zafír
zafir100

Sziasztok!

mné,Drága! :cry: :cry: :cry:

Barika, csütörtöki képekből ha tudsz tegyél fel! Hadd gyönyörködjünk bennünk! Én is emlékszem, hogy a "régi" kismamik is pont ezekről a dolgokról panaszkodtak aztán minden rendben lett. Csütörtökön élvezd ki minden percét a babáiddal! Juj, de jó lesz! :D :D
parane, már nagyon aggodtam, hogy mi van Vletek! Örülök, hogy jöttél és minden rendben!
nene, Bálinttól ELOLVADOK! :D És a rugija! :lol: :lol: Gyönyörűséges baba, nagyon szép.
Kretty, akkor Krisztoval együtt fogtok babásodni! :D Nagyon szurkolok Nektek! Addig is probáljatok kikapcsolodni! :wink:
Julcsi ezerrel drukkolok! +++++++++++
Rencsike, akkor szeptemberben Hajrá! :D

Én is voltam tegnap reggel Apánknál, mert nem akart megjönni, teszteltem is, negativot, de eléggé rosszul voltam így behívott.
Kiderült, hogy amit múltkor kaptam hormon leállítóinjekciót az kavart be. Igazi klimaszos tüneteim vannak...hőhullámok...brutál.
Elküldött bennünket kromoszóma vizsgálatra is.
Felvette, hogy az egészségem miatt álljak le és fogadjunk örökbe, a petefészkem már nagyon az utolsókat rugja....De szeptemberben már megcsináljuk az 5.et, remélem most már elfogok jutni a beültetésig és végre sikerülni fog. :wink:
Kisalag? Többiek mi volt tegnap délután?
emerenc

Bari,
nyugodj meg, szerintem is csak azért mond ilyeneket, hogy később esetleg ne lehessen neki azt mondani (neadjisten beperelni), hogy nem tájékoztatott a dolgokról.... :roll: inkább bevédi magát.
Minden rendben lesz és csütörtökön gyönyörűszép képeket fogsz velünk megosztani... :D :D

Kriszto,
örülök azért hogy jó hangulatban telt a látogatás D-nál...és természetesen neked mindig van/lesz miről beszámolni, és ez maradjon is így!! :lol: :lol:
Én is várnék tőled egy szupertitkos privit....köszönöm! :D

Nene,
Bálint nagyon édes, na és az a kisruha rajta.... :D :D

Parane,
tuti minden rendben lesz!! Majd tőled is várunk képet :D

Szép napot Nektek!
leeda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: