Era! Édes vagy! Egyébként nem vagyok letört csak olyan nem is tudom! Inkább erre a fránya időre fognám a hangulatom!!! Valahogy nem vagyok a toppon! De letört nem vagyok, de a vidámságot köszönöm! Minjá nyitom az ablakot, had jöjjön be!!!
Nos hát igen nekem a szülés után a baba érkezése nem ment simán, de a szülés nem viselt meg csak hát a körülmények mancika miatt! De elmúlt csak egy rossz emlék maradt!!!
Holnaptól nem tudom mennyit leszek, mert délelőtt megyünk barinőmékkel Pestre a sárkány centerbe aztán usgyi haza neki kell állnom a takarításnak, mert telnek a napok és nem csináltam semmit! És szombaton meg lesz a nagy szülinapi banzaj! Ja és holnap délután meg még szülinapra is megyünk!!! Szal ma nagyon neki kéne állni a dolgoknak! Pedig délelőtt meg is főztem, hogy utána csináljam a dolgom, de..............! Pedig meg kell erőszakoljam magam!! Meg hát péntekre kell még maradjon a vásárlás is! Szal, ha úgy veszem 1 napom van mindenre! No igyekeznem kell! meg hát igazából szeretnék ablakot is pucolni azt eleve is szerettem volna, mert húsvét már rég volt, de félek, hogy meg csinálom és akkor tuti esik, mert ez mindig minden körülmények között így van!!
Na megyek, mert itt csak nyafogok azt közben szalad a lakás!