A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!
nekem nem volt ilyenem sose...
most is az uccsó hónapba aludtam a legjobbakat...de nekem Kiarával is
pont így volt...csak akkor még addig aludtam másnap amíg akartam... :oops: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok,

Dodi, Boo,

új szobában / leesésgátlóval boldogan alváshoz gratulálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo, éjszakádat sajnálom... aludj ma nagyot Mangusztáddal napközben :wink: :wink:

Leroy szuper lesz, remélem, nem ver minket szét a jégeső, amit mára ígérnek... igyekszem majd menni, de csak az után indulok, miután leraktuk a Pockokat aludni.

Reggeli alvás - meggyőztetek, ma már új rend van, meglátjuk, mennyire jön be. Éjjel stabilan kelt 3 óránként :twisted: :twisted: (1, 4, 7) és ezek után már 3/4 1o kor lázadt, hogy éhen akar halni... fél 11kor elaludt, meglátjuk mi lesz, de ha magától nem kel, akkor felkeltem 1 körül...
Ja, Enyémzabbancsgyerek kb 365o... (35ooel született, 329oel jöttünk haza ma két hete)

Nyuszi,

végül szeptembertől mész vissza?

Csibe,

te nem jössz este?

KépKép

KépKép
kispocok13

hoztam pár képet a tegnapi tortázásról

fáradtan érkezett haza - avagy a két Bogár
Kép

félelmetes villamos-torta a gyertyával
Kép

tortázás
Kép

repeta
Kép

ajándékbontás
Kép

és ezt csak úgy...
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Köszi :-)

Ez a medence nagyon coooooool :-) Nimród egy teljesen simát kapott, de még nem avattuk fel, talán ma v a hétvégén.

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
képek nagyon szupik..
tudom ti már biztos vacsiztok és köszi,h gondoltál rám,de nem megyek,m
9kor ha elcsendesül a ház örülök,h eldőlök és aludhatok...

rájöttem,h Benettnek melege vana mózesba és azért sír sokat,de a
kiságyat már nem akartuk itt összerakni,így most egyenlőre a
nagyágyban alszik most,amíg apa nem csinál valamit a kisággyal...

Kép
Kép
csibe83

Csibe
Végül elhalasztottuk a talit jövő hétre, kevésbé tikkasztó és/vagy jégesős időre :)

Pocok!
Torta :arrow: Szééép, és valóban igen félelmetes :lol:
Bori nagyon kis formás, már nem is újszülött hanem csecsemő :)

Boo!

Nagyon király ez ez medence 8)

Mi tegnap medencés buliban voltunk, énFiam a 135 centis vízbe is nulla félelemérzettel ugrott be ha volt aki elkapja :shock: Ha meg nem fürdött vele senki, akkor meg fegyelmezetten nem öngyilkolta bele magát :roll:

Én és az én konfliktuskerülésem :arrow: Nos azt kell hogy mondja hogy nem, ez nem igaz rám :oops:
De amúgy nagyon keveset veszekszünk, mármint olyan kiabálósan sosem, inkább kisebb összefeszülések vannak, de pár hete volt egy 3 napos nembeszélekveled :oops: Ilyenre pl. nem is emlékszem :roll:
C. amúgy nyilas.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

nanemááááááááááááár, annyira nem tudom rólatok elképzelni a nembeszélekveled-et... és három napig?????? Nyomós okok lehettek.

Zé milyen kis fegyelmezett... kíváncsi vagyok, hogy így marad-e, vagy majd egyszercsak ő is megkattan :roll: :roll: :roll:
Nimród összef@sná szerintem magát egy ilyen medanszié láttán... el kellene őket Apával zavarni strandra...

Bori :arrow: igen, a maga kemény kis két hetével már igazi baba...kezd kikerekedni, és kíváncsian nézelődik, persze még néha összeakadnak a szemei, ami nagyon viccesen néz ki...

KépKép

KépKép
kispocok13

CSibe,

én is erre jutottam, hogy Bori csoda hogy nem fullad meg a 3o fokos lakásban a bölcsőben, aminek zárt az oldala... Holnap napközben leszerelem róla a körben lévő fejvédőket, mert Apának hiába célozgattam már két napja :twisted: :twisted: :twisted: úgy csinál, mint aki nem hallja :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Holvanmindenki???????

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

Nagyonnagyon boldogságos szülinapot Latin Lover Nagyfiadnak!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.07.15 10:29-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

ez a frontérzékenysége Vencelnek remélem, nem marad meg, miután kibújik :roll: :roll:
Én a viharból max 2 mennydörgést észleltem, annyira be voltam ájulva...

Királynőt nem néztem, csak belekukkantottam a kisfilmekbe, és tovább is kapcsoltam... néhányuk annyira sötét volt és nem is nagyon voltak szépek :? :?

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

Loisnál én arra tippelnék, hogy ha felmérgesítik, akkor rettentő ironikusan odamond pár szót amivel porig alázza a másik felet. Nincs kirohanás, hangos szó, semmi, csak az alázás...
Vagy hülyeséget beszélek? :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Vagyok, csak tegnap sokatt jöttünk-mentünk, aztán kerteltünk, aztán HP-t néztünk, aztán a Királynőt :oops: :lol: :lol: :lol: .

Voltunk tegnap UH-n, édeskisfiam minden méretében a korának pont megfelelő (+/- 1-2 nap), 1370g kb. és a doki is meglepve konstatálta, hogy a pocakom is egészen "hétköznapi" méretű, és végre nem hajtok rekordra :twisted: :lol: :lol: . Ezen aztán fellelkesültem, hogy hátha tényleg nem lesz bengabébim :lol: . Elsősorban nem a spontán szülés miatt, mert arra így se sok esély látok, de azért egy nagy magzat mindig több kockázatot hordoz (ahogy egy átlagon aluli súlyú is), arról nem is beszélve, hogy +/- 1 kiló nagyon nem mindegy a kényelmem és az ő kényelme szempontjából :roll: :lol: .
Erre hazajöttem, és jóóól szembesültem vele, hogy ilyenkor még Botond is "átlagbaba" volt :twisted: :lol: . Tehát ez jól nem jelent semmit, és még bármi lehet...
Ja, és amúgy meg faros, szóval ha nem is lesz nagy, "rosszul" fekszik :twisted: :lol: :lol: :lol: . Bár most még forgolódhat, de annyira nem izgat ez a dolog, feküdjön, ahogy neki jólesik :wink: . (APa azt mondta, az ő lelkének kifejezetten jólesik a tudat, hogy nem a kisfia fejét "döngeti" :oops: :lol: ).

Kicsit elkezdtem vizesedni, arra azt mondta egy megoldás van: a szülés :twisted: . Illetve annyit mondott, hogy szigorúan le kell pihennem napközben, és többet legyek vízszintesben, legalábbis a lábam. És hogy igyak sokkal több folyadékot (ez monjuk jogos, mert nagyon keveset iszom :oops: ), mert akkor nem raktároz a szervezet (momentán olyan vagyok, mint egy teve :lol: ).

Pocok!

Kösziköszi :wink: :D

Boo!

Én néztem a Királynőt, szeretem ezeket a versenyeket :oops: . És tudom, hogy mindenki egyből azt mondja, hogy bunda, de én most is kiválaszottam 5 lányt, akik esélyesek, és abból 4 koronát (vagyis Fanni csak szalagot) kapott. És én eddig minden évben eltaláltam a dobogósokat :roll: :wink: . Ez vlsz. azért van, mert én mindig megnézegetem előre a kisfilmeket, a portfoliókat, és a tábor felvételeit, és így összeségében tottálisan más képet kapsz, mint pár óra alatt, egy sminkkel, egy frizkóval. Nem mondom, nyílván itt is rengeteget számít a "kapcsolati tőke" , de sztem most is tök reális eredménye lett :roll: . Mondjuk ha csak az esti fellépést nézném, nem biztos, hogy őket választom, mert Linda (1.) konkrétan vicsorgott örömében, Dóra (2.) képernyőn iszonyú sovány nekem, de képeken nagyon-nagyon "királynős", Betta (3.) pedig olyan széleszájú kisbéka, mint Julia Roberts, amit tud is magáról, mert zömében kontrollált, de az eredményhírdetés után betöltötte a szája a tv-t :twisted: :lol: :lol: .
Fannit pedig megzabálom, ismerősöm bnője, egy tünemény, én azt hittem előbb fog végezni, de nem feltétlenül a szépsége miatt, hanem a "hátrányos helyzete" miatt :oops: . De amúgy sztem is magasan ő volt a legtermészetesebb jelenség a versenyben :wink: .

Csajok, Botondnak már nem vettünk pelenkázókomódot, de most mégis azt gondolom, kéne egy lap, amit feldobunk a kiságyra, ha majd a kicsi épp alszik, vagy mittomén... Elbírja az még az én nagy cula KÉTÉVES fiamat?! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok !

Nagyon Boldog születésnapot Botond !!!

Pótolnám a hiányosságaimat is ezúttal : Nagyon boldog Születésnapot így megkésve neked is Nimród !!! Valamint boldog névnapokat :) Nyuszi !!!

Az elmúlt 2 hétben szó szerint megsültünk . Teljesen hisztipics@ lettem, Zsombor is nyűgösebb volt, viszont Ő jobban bírja a meleget, miközben izzad nagyon.
Vasárnap óta nincs kocsim sem, mert elromlott a váltómittudomémmicsodája, ezért még strandon sem voltunk, mert nem vagyok hajlandó 1-1,5 órát bkv-zni oda , majd vissza 40 fokban. Persze játszóterezünk , lótunk-futunk, felfedezünk, de azért a strandot beiktatnám úgy 6* egy héten.

Pocok : gyönyörűek a gyerekeid együtt és külön is , de az odabújós képtől elolvadok.

Csibe : tök jó , hogy költözhettek, meg hogy ilyen bevállalósok vagytok, de látom Te simán megindulsz vásárolni is 2 gyerekkel. :roll: Na ez az, amire én úgy érzem alkalmatlan vagyok. Most már nem zárkozom el attól, hogy legyen majd Zs-nak tesója, de pár évet még várnék vele. De akkor meg talán már késő lesz....., na meglátjuk.

Dodi : kíváncsi vagyok milyen lett Botond új szobája. Zsombi is menőmanó, mi is mindig megyünk valahová, sétálni, játszóterezni, barátokhoz, stb. . Ha mégsem , akkor reklamál : beáll az ajtóba és pár hete megpróbálja felvenni a szandit, majd szól, hogy segítsek :arrow: Anyaaaa segííícccs, aztán üti az ajtót , miközben azt skandálja, hogy mennnnyüünk. :wink: Hű , de megvan sértődve, ha maradunk.

Lois : dejóóó Neked, hogy nyaralós helyen laktok. Amúgy meg nem zavar, hogy nagy a nyüzsi ? Vagy Ti azért távolabb vagytok a nyaraló tömegtől ? Zétény csúszdázása ééédes !

Boo : jaj szegénykém Te már nagyon szenvedsz. emlékszem én is szétszenvedtem magam az utolsó hetekben és akkor is ilyen dög meleg volt. De hamarosan magadhoz ölelheted a picifiadat meg a kicsifiadat és hűűűdeboldogleszel.

Kép
ikoka7

Loisék durcija:
Szten totál biztos, hogy Lois húzta fel a nóziját, és nem volt hajlandó beszélni C-vel. Lévén ő "királylány", és azt, hogy cukorborsó legyen, ki kell érdemelni :P :lol: :lol: . Elképzelem, ahogy C szelíden bepróbálkozott időnként, Lois meg arisztokratikusan odavillantott egy ellentmondást nem tűrő pillantást, C meg morogva odébbállt :lol: :lol: :lol: .
(Bocsi Lois, csak találgatunk, de vicces a szitu a fejemben :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: ).

Ugyan én is "királylány" vagyok, csakhogy nálunk apa a király :? :lol: :lol: . Tehát ez korábban úgy nézett ki, hogy összevesztünk, aztán ő 2-3 napig látávnyosan duzzogott, én meg puncsoltam, mert az én dühöm kb. 12,5 mp-ig tart, és nem bírom a feszkót :oops: :lol: . Azóta kiedrült, hogy ő se haragudott sokáig soha, csak "leckéztetgetett" :shock: :twisted: :twisted: :twisted: . De mióta Botond megszületett, rengeteget változott a helyzet, és mindkettőnknek az őt körülvevő nyugi a legfontosabb, nem az egónk :roll: :wink: . Ergo valamelyikünknél elpattan a húr (ha nem vagyok terhes, akkor nálam szinte soha, de most más a helyzet :twisted: ), összepattanunk, és max. 1 órán belül valamelyikünk már "terel", és ennyi volt :wink: . Ha mégis elhúzódik mert nagyon ukkmukkfukk, akkor sem fekszünk le haraggal, ez új szabály :P :wink: .
De mostanában tényleg nagyon nyugi van :D . Loiséknál sikerült fél év után egy faszát alakítani apának, de azóta (részben ennek) lettek "következményei", amit majd elmesélek, mert tökre örülök neki, csak még várok vele mondjuk egy hetet, mert még "próbaidőszak" van :lol: :lol: :lol: . De ne gondoljatok semmi drámaira, végülis nem kettőnket érinti, csak örömteli dolog sztem, és kész :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Mi viszont pont csak a pelenkázón tudunk rendesen pelenkázni! :roll: Azt tudja, hogy mire való, miért megyünk oda, mi fog történni... Nagyon ritkán pelenkázom máshol, és olyankor nálunk is küzdelem van :? . Én is úgy terveztem, hogy majd valahol rábodm a lakásban a pelust, de nálunk az a normális, hogy a pelenkázón pelenkázunk, ezért ez most így nem bejövős :? .

Ikoka!

Köööszi :D . Zsombinak is naggggyon boldogat tegnapra! :wink: :D :D :D

Hú tényleg, teszek is fel képeket :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi : én így utólag örvendek annak, hogy Zs. nagy baba lett, de valószínűleg én most is egy császárra hajaznék , mert azt legalább már ismerem mennyire pocsék. Persze a végeredmény az egy csodálatos élmény , de nem szívesen ismerkednék meg a h.szülés szépségével. Apa reakciója a farfekvésre :lol: :lol: :lol:

Boo : már rég a kanapén pelenkázom Zs-t és a pelenkázót mi sem használtuk sokáig, mert ahhoz túlságosan izgága volt az én "kicsim ", aki a keddi mérések szerint 93 cm és 15,6 kg, védőnéni szerint nagyon szépformájú, széptestű kisgyerek.

Kép
ikoka7

Mindegyik kép lámpafénynél készült, szóval majd csinálok nappalit is :wink: . Most még nagyon üres, de folyamatosan pakolászom át a cuccait, meg még bekerül a boxzsák, meg a ritmuslabda a szekrény mellé, plusz jön oda egy bordásfal is. Nem tartok attól, hogy rividesen ne lakná be a motyóival :twisted: :lol: .

Kép Kép Kép Kép Kép Kép [img]
Kép https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.6713.jpg[/img] Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Köszi :wink: .
Szoba még elég üres, meg nem is adja vissza jól a fotó, de tényleg cool :P :lol: :lol: .

Békülőcex: háát, az nagy gáz lenne, ha nem kettőnket érintene :roll: Békülőszex mással?! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Az nem igazán boldogítana, pláne nem békítene :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo : köszönjük szépen. Kocsi meglett ma délutánra, úgyhogy holnap megyünk is Dodiék tart. helyére a barátainkkal, hétvégi háznál sütnifőznilazulni. Holnap Apára testálom Zs-t, mert akkor talán pihenni is fogok. Imádom ezt a porontyot, de hűdefárasztóóó.
Melómat már így is sehogysem csináltam, csak a meglévő ügyeimmel foglalkoztam, velük maximálisan , de amúgy leálltam szeptemberig. Sajnos, de így kiélvezhetem Zs. kibontakozását . Olyan ééédes, annnyit dumál.

Dodi : köszönjük Neked is.Szoba nagyon szuperfantasztikus. Botond nagyon cuki ahogy feszít az új szőnyegén. Az a poszter kirááály, nagyon szép és megnyújtja a szobát.

Fiúk lent játszanak, jó egy kicsit egyedül lenni. Olyan furi, mert jó, de mégis hiányoznak. Ez van amúgy a melóval is : mennék vissza ezerrel :arrow: pörgés, sikerélmény, elismerés, pénz, közben meg itt van ez a Drága kisember, aki rohan hozzám ,átölel és azt mondja : Anya szeretlek! és ad egy óriási nyálas puszit. Persze jól érzi magát majd a bölcsiben az újdonsült kis barátaival, akikről majd mesél nekem és közben én is ismét kibontakozhatok. Most kalitkában érzem magam, kell az önállóság is na.

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Nimródnak és Botondnak NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

Pocok! Igen,szeptembertől visszamegyek dolgozni,illetve inkább októbertől,mert addig tart a szabim. Egy kolleganőm területét veszem át,aki terhes... Nem igazán vagyok boldog tőle,mert elég messze van tőlünk( III.kerület,Szentendre,Pomáz,Dunakeszi),de nincs más,a területvezető meg nem akarja most megint átvariálni a területeket.Szerintem elég rövid idő alatt elkezdünk próbálkozni a kistesóval,mert ezt hosszú távon nem tudom hogy bírom majd...

Dodi! Nagyon jó lett a szoba,még így üresen is mutat.
Azt akartam kérdezni,hogy az Istvánban nem éjjel-nappal van anesztes,aki beköti az EDA-t? Most szülte ott egy ismerősöm a második babáját,az elsővel is nagyon sokat szenvedett,és sajnos ezzel a kislánnyal is. Amikor bementek hajnalban,mondta,hogy ő most kér EDA-t,mire közölték,hogy nincs aki beadja,mire meg lett,addigra késő volt. A csaj kétszer elájult vajúdás közben,nagyon rossz élményei vannak...

Az én gyerekem az kezelhetetlen két napja,szerintem a meleg miatt,mert már nem tudok erre mit mondani. Olyan hisztiket vág le,hogy csak így :shock: nézek,ordít,semmi nem jó neki,úgyhogy alig vártam tegnap is,hogy elaludjon :roll: Ma ugyanezt eőadta,úgyhogy kicsit feszült vagyok...

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!

Dodi!
Botondnak Boldogat!!!
szoba meg nagyon szupi lett.majd ha végre nekünk is lesz saját házunk
én is hasonlóan akarom megcsinálni a gyerekszobákat...

ikoka!
de jó hogy jöttél kicsit...dobsz Zsombiról pár képet??
Zsombinak is Boldog Szülinapot!!!

hát én nem néztem a királynőt,de sztem nem maradtam le túl sokról...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi!

Igen, sajnos én is úgy tudom, hogy nincs fixen anesztes :( . Bár ez nem 100%, de akkor ezek szerint... Mert nálam úgy volt, hogy mikor még a spontán szülésre készültem, mondtam a dokimnak, hogy én bizony EDA-t szeretnék, de legalábbis a lehetőségét mindenképp! Azt mondta, beszéljem meg az anesztessel. Aztán végül nem is beszéltünk vele, (max. anyu, de már nem emlékszem), viszont sztem ez kb. úgy van mint a szülésznőnél: szólsz, hogy EDA-t szeretnél majd, kapsz egy számot, ha szülsz, hívod, te kapod az EDÁ-t, aztán meg gondolom tejelhetsz. :twisted: De ez csak elképzelés, nem tudom, hogy van ez... Azt sem tudom, hogy más kórházakban van-e fixen anesztes a szülészeten. Merthogy konkrétan az István kórházban biztos van ügyeletes altatóorvos, de a szülészet-nőgyógyászat egy önálló egység, és ott sztem csak "munkaidőben" vannak... Bár azt nem tudom, hogy mi van, ha rohamcsászár van... Akkor ki altat?! :shock: Nekem az is nagyon furi, hogy állandó gyerekorvos is csak pár éve van! Előtte csak napközben volt ott újszülöttgyógyász, éjszaka, ha kellett behívták az "otthoni ügyeletest" :shock: .

Köszönjük a köszöntéseket! :D :D :D

Vettem ma Botond szobájába egy tengerkék babzsák(fotel)t :P . Tökre hiányérzetem volt, hogy nem tudok hová leülni, de egy normál fotel nem való oda, meg nincs is helye, vagyis nem akarom, hogy mástól vegye el. Ez meg így tök jó, mert elfér a sarokban, de ha apa (vagy a fiúk :P ) püfölni akarják a boxzsákot, egy mozdulattal a szoba közepére dobják a fotelt, oszt csókolom :lol: . Bazi könnyű, és Botondnak naggggyon bejön, ott ücsörgött benne 10 percig az Auchanban, és sztem ha nem akartam volna én is megvenni, nagy hiszti lett volna :lol: :lol: :lol: .
Ja, és vettem pelenkázólapot (15 kilóig bírja elvileg :roll: ), szereltem rá lábakat, hogy ha ficánkol a kölök, akkor se csússzon el, de amúgy az ágya mellett van, csak feldobjuk, ha bugyicsere van :wink: .

(Amúgy amióta kész az új szoba, Botond gyakorlatilag be sem ment a régi szobájába :shock: :lol: :lol: :lol: . Azt hittem nehezebb lesz az átállás, de nem túl szentimentális alkat a lelkem :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

"Bibinek" itt is nagyon boldogat!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

És természetesen Zsombort is Isten éltesse!!!!!!!!!!!!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Most olvasom újra a Suttogó II. fegyelmezős részét, érdemes lenne átszaladnod rajta (ha még van lyuk a fenekeden :roll: :lol: ).
Pl. tegnap azon jót mulattam, hogy írja, hogy a szülők hajlamosak a rendszeressé váló problémákra rámondani, hogy "ebben a korban van, majd kinövi", de nem kedves anyuka, a gyerek csak a ruhát növi ki, a rossz viselkedés az bevésődik :twisted: :lol: .
Amúgy tiszta ciki szembesülni vele, hogy mennyi mindent "rosszul" csinálok/unk, még annak ellenére is, hogy ismerjük a módszereket. :oops: Csak idővel szépen elfelejtődnek... Mi lenne, ha el se olvastam volna sose :shock: :oops: :oops: . Pedig anyira nyílvánvaló, meg kézenfekvő dolgokat ír :wink: . Már azon agyalok, hogy kiragasztgatom magamnak post-it-ekre a főbb elveket, meg pontokat :roll: :lol: . De komolyan, ha kiborulok, csak rápillantok, összekapom magam, és csinálom, amit kell :wink: . Mert főleg ha meglesz a kicsi, nem leszek képben, hogy mostakkormitiskéne. Ráaádsul ha ezt befejezem, kezdem újra az újszülöttest, hogy mire szülök, fel legyek vértezve :twisted: :lol: . De wazzeg, nem káptalan az agyam. Főleg egy fütyivel a hasamban :? :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Jó-jó, terhesen nem a legkényelmesebb, (de azért most még megoldom), viszont pocakos már csak 2 hónapig leszek, ezt meg úgy 10 évre vettem :roll: :lol: :lol: . Ma este pl. ücsörögtem benne, amíg Botond atózott mellettem a szőnyegen. Mikor ki akartam menni, isszahúzta a kezemet, hogy "ne-ne, anya nem eeemegy, anya csüccs", és becsukta az ajtót :lol: . Tök cuki volt. És akkor elképzeltem, hogy oda pl. beülhetek majd szoptatni is, amíg ő játszik, és így mégis együtt vagyunk :wink: . Persze, egy fotel sokkal kényelmesebb lenne, de azt nagyon nem akartunk, ez meg a földnél még mindig sokkal jobb :wink: . Ha meg nagyon összetömörül, simán veszünk még bele olyan kis golyókat.
Botondnak van olyan kicsi fotelje, és nagyon szereti, én ajánlom :wink: :D . De én magamnak akartam vmi ülő alkalmatosságot, nem a gyereknek :oops: :lol: :lol: .

Tudom, hogy vicceltél, én is....;).
Majd leírom, most lusti vagyok:P.

Lois!

Kösziii :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ezt Zékény küldi Bibinek :wink: :

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dejóóóóóóó :D :D :D :D !

Méééégmééééég (legalább e-mailben, naaaaa, ott nem kell kicsinyíteni :wink: )

Lesz nagy örömködés reggel, ha meglátja :P :D .
"Zékénykaaaa"

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Nagyon jó ez a szoba :D Én nem tudnék még egy konkrét témát választani a fiamnak, még annyira nem szűkítette le a rajongását. Addig meg maradnak a mackók. Mert én már leszűkítettem az enyémet 8)
NA hogy szelídítetted meg a Farkast? :P

Öööö... szerintem Pocoknál van a pont, olyan csúnyán megmondóan odaszúrok egyet, utána meg felszegett durcás állal elvonulok. Véresszájú nem vagyok, sem lobbanékony, de nem tudok szó nélkül hagyni semmit. Olyat se, amit kéne.
De C. tovább lenne morc, én hamar engesztelődöm, hiába akarom keményen tartani magam. Hosszan nem bírom a feszültséget, és mivel elszáll a mérgem pillogok meg simizek, ő meg rögtön kapható a békülésre :wink: 8) De nálunk ilyen úgy egyszer van 3 évente mert mindketten tudunk bocsánatot kérni már az adott helyzetben, amiből kirobbanhatna a krízis, szóval mi oda nem nagyon jutunk el.

Szépségvetélkedő :arrow: Éncsak utolsó 10 percet láttam, az estélyi ruhástól, simán belőttem a 4 díjazottból hármat :roll:
Mondjuk a bibircsókos lányt tökre nem, az szerintem annyira nagyon tucatarcú :shock: A párducfejú(??) vagy hogy írtátok szerintem ő volt a legkülönlegesebb arcú. A többi elég kommersz csinoska.

Ikoka!
Zsombor paraméterei nagyon szépek, lassan Z. beéri :)
Mi nyugis helyen lakunk, de engem nem zavar a nyári nyüzsi. De rég nem nyomulok már a közepében :roll:

Én csak és kizárólag pelenkázón pelenkázom. Nekem ott a jó, máshol macerásabb, ott rá tudok jobban "feküdni". Máshol könnyebben elpucol :roll: Öltözni is ott szoktunk, fürdés után is oda megyünk, az az origó nálunk :)

Itt nálunk nincs saját anesztese a szülészetnek, éjszaka egy van az egész kórháznak. Ez nálam is benne volt a kalapban, hogy éjszaka nem biztos hogy fog tudni jönni, mert a műtőből nem jön ki a azért mert nekem jujjdefáj :oops: Rohamcsászárnál biztos hívtak volna valakit be otthonról, gondolom, van telefonügyeletben is valaki, mint ahogy egyéb orvosokat is be lehet ráncigálni otthonról, ha helyzet van.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Most töltöm fel a picasara :wink:
Bocsi, hogy csak most, még ültem is volna rajta szerintem, csak a holnapi szülinapi bulira kipucoltam a gépet :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Közérdekű - amíg el nem feletem...:
Anyu mondta, hogy fertőtlenítsem le Botond szúnyogcsípéseit, mert látta, hogy vakarja, és a koszos kézzel elvakart bibikből lesz az ótvar :shock: :?. Egy ilyen korú gyereknek meg nem ritkán retkes a keze, az ilyen kertlakóknak meg pláne :lol: . Szóval fürdés után egy kis betadin, vagy más fertőtlenítő, aztán Fenistil :wink: . Botondon kettő van, nem vészes, remélem nem lesz a szúnyogok kedvence. Én az voltam :twisted: :? .

Ma szülinapoztunk, nemrég lépett le a család :wink: . Túrógombóc tortát vettünk, mert nem csináltattunk, azt meg nagyon szeretjük (egy az egyben túrógombóc ízű) és volt készen, szóval ráraboltunk :lol: . Valójában nem is torta volt, mert csak 10 személyes volt, és téglalap alakú, de ez legalább elfogyott az utolsó morzsáig :P :lol: . Persze volt rajta autós marcipán, meg gyertya, meg tüzijáték is :wink: .
Botond kapott egy csomó szipiszupi ajándékot, tök véletlenül vmi verdásat mindenkitől :lol: :lol: :lol: . Verdás duplot, Verdás kismedencét, Verdás csónakot, Verdás esőkabátot :lol: . Meg kapott még egy focilabdát, mondókás könyvet CD-vel, festőkészletet, kisautót, inget, vizi játékot... :wink: :D . A kocsik vitték a pálmát, azóta le se teszi őket :lol: .

Anyósom viszont megint elővette azt a stílust, ami miatt behánytunk tőle anno :evil: . Nem tudom, miért lett ilyen, mert délelőtt még tök normális volt, meg mondom, mióta kibékültünk, tök normális, erre ma megint mindenbe belekötött, beszólógatott mindenkinek, tök idegesítő volt :evil: . Egy hajszálon múlt, hogy ne szóljak be neki, csak az ünnep "nyugalma" miatt nem tettem. Akkor készültem ki, mikor csináltuk a lávlibjutiful szülinapi felvételt, ahogy Botond meglátja a lufikat, meg a tortát, erre ő meg pampog alatta, hogy "Áááá, ebből ő még úgysem fog fel semmit! Majd 5-6 évesen, addig felesleges ez az egész!" :shock: :evil: :evil: Következő felvétel, gyertyafújás: kisfiam imádnivalóan fújja ezerrel, erre a 2. próbálkozás után odahajol anyósom, és elfújja helyette :shock: :evil: :evil: :evil: . Következő snitt, tortavágás, anya szeletel, Botond várja a sütikét, mama jó hangosan: "Aaaaj, de meleg van itt! egy cseresznyefa jó árnyékot adna!" (minden alkalommal elmondja azokat a b@szott fákat!!!) Én: "De itt nincs cseresznyefa!" :twisted: "Hát nincs, ez egy betonflaszter az erdő mellett. Mint a panelosok, úgy éltek." :x :x :x
Na, szóval ilyenekkel van tűzdelve a gyerekem szülinapi videója :twisted: . Be is jöttem utána kicsit kifújni a levegőt, Ricsi jött utánam, mondta, hogy neki fel sem tűnt, carjak rá, majd csak a fotókat nézegetjük :lol: :lol: :lol: . Erre kb. 15 perc múlva felhúzta őt úgy, hogy ő már le is állította az anyját :twisted: . Utána megint nyugi volt, de viszonylag hamar tiplizett anyós.
Én egyszerűen nem értem, mi a tökömért kell így viselkednie?! :? Így biztos nem tűnik gáznak, de amikor zsinórban mond 30 bosszantó dolgot, akkor még nemterhesen is kiborít :twisted: . És nem vagyok hisztis, meg paranoiás, mert tökre érezhető volt a hírtelen váltás :? . Talán anyámnak szólt, vagy a társaságnak, nem tudom.... :? .

Húú wazzeg, részletekben írok, mert közben próbáltam fektetni Botondot. Előbb idejött, nulláról ordít, tápit hozzánvágja, sír :shock: . Viszem aludni, mert gondoltam biztos túl fáradt :oops: . Óriáshiszti, ordít ahogy a torkán kifér, megyek be, hogy rászóljak, lecsitítsam, erre kisétál velem szembe az ajtón :shock: :shock: :shock: :twisted: . Kimászott a kiságyból :twisted: :lol: . Tuti nem esett ki, mert tök csönd van, és nem hallottam semmi puffanást, meg akkor nyílván a hisztiben is lett volna meglepiszünet, de nyomta, amíg nekem nem szaladt, aztán kezembe nyomta a szőrit, meg a takarót, közölte, hogy "kööszi", és elsétált mellettem a nappaliba. :lol: :shock: :lol: :lol: :lol: Köpni nyelni nem tudtam. Oké, hogy ez az ágy valamivel alacsonyabb, mint a másik, a rácsok kb. a cicijéig érnek, de sose gondoltam volna, hogy egyszer így kimászik. Ráadásul sérülés nélkül, mintha mi sem történt volna. Most itt fekszik a kanapén, de nem nézhet tévét, se semmit, csak kussban fekhet :twisted: . (Féltem, hogy ha visszaerőszakolom a kiságyba, akkor egyből kimászik újra, és esetleg most megüti magát.) Szóval mégsem lesz olyan egyszerű ez a fekvés dolog az új ággyal, mert rájött a menekülési útvonalra :twisted: :lol: :lol: .
:arrow: Alszik, kb. 5 perc alatt bealudt a kanapén :roll: . Az tuti, hogy nem az ágyával volt a baja, mert eddig szó nélkül elaludt benne, ma napközben is, csak totál kóma volt, és nem tettem le időben, ő meg ilyenkor mindig kikészül :oops: :oops: :oops: :( . De nem tűnt fel, hogy álmos, mert autózott csöndben, aztán egyszercsak idejött sírva...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nálunk is most ért véget a szülinapi vircsaft :roll: Nálunk mondjuk senki sem szólogatott be, ellenben mindenki igen vicces hangulatban volt, Loisanya is betolt némi itókát (sokat :oops: )
És most itt nosztalgiázik, hogy két évvel ezelőtt már jujjdefájt ilyenkor :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!

Nekem is megindult egy ideje a fészekrakó ösztönöm :P :lol: :lol: . Állandóan meglátok vmit, amit meg kell csinálni, és egyszerűen nem tűrhet halasztást :twisted: :lol: .

Ja, és a változás:
Apa nem iszik :wink: . Mármint egyáltalán 8) :lol: .
Eddig sem volt alkesz, vagy ilyesmi, de megmaradt olyan "kamaszos ivónak": hétvégén mindig, meg egyszer-egyszer hétköznap is, de akkor csak 3-4 sört, és inkább nyáron. Viszont a hétvégéken, főleg ha nagyobb társaság volt, vagy alkalom, akkor elég rendesen be tudott piálni. :twisted: Sose volt vállalhatatlan, meg nem hányt, nem fetrengett...szóval azért egy határon nem ment túl, de engem már egy ideje idegesített a dolog, mert olyan hülyén éreztem magam, hogy ott vagyok mellette pici gyerekkel, meg pocakkal, ő meg szó szerint úgy viselkedik ilyenkor, mint egy szobájából kiszabadult kamasz :? :lol: :lol: . Pár hete már mondtam neki, hogy szeretném, ha beszélnénk erről, mert ez engem zavar, és azt gondolom, hogy 32 éves, kétgyerekes családapaként, és jól menő, amúgy nagyon is tiszteletben álló férfiként "nem engedheti ezt meg "magának. Elsősorban saját maga miatt, de miattunk is... Aztán erre a beszélgetésre nem is került igazán sor, ugyanis múlt hétvégén, "megvilágosodott" :lol: :lol: :lol: .
Nem untatlak titeket a részletekkel, majd személyesen, a lényeg, hogy hirtelen ötlettől vezérelve lekameráztam azt a részt, amire ő azt hiszi, hogy én csak túlreagálom, mert ő nem is olyan ittasan :twisted: . Nem volt sem agresszív, sem alpári, sőt szinte alig beszél a felvételen, de anniyra kiakadt saját magán (és anniyra másnapos is volt :twisted: ), hogy megfogadta, nem iszik többet :wink: . És ez nem az a másnapos jajénsosetöbbet rimánkodás, mert másnapos már sokszor volt, de ilyet még sose mondott! Meg ismerem a férjemet, ha ő fejben eldönti, hogy ez így lesz, akkor meg is csinálja. A cigiről ugyanígy szokott le, egyik reggel úgy kelt, hogy nem gyújt rá többet. Ráadásul a pia az kutyafüle a cigihez képest, mert ő közel sem volt alkoholista, bár azt szoktuk mondani, hogy "társasági alkesz" :lol: . Azt mondta, ő is úgy gondolja, hogy a gyerekei miatt nem viselkedhet így, meg amiket írtam...meg hogy nem akarja, hogy ez legyen a "program, a hobbi" az életében, mikor mindene megvan, boldog, semmi oka, hogy "pótlékjai" legyenek :wink: . Ráadásul a fogyását ez sokban visszavetette, és ez már nagyon idegesíti, úgyhogy emiatt sem akar inni.
Én mondtam neki, hogy azzal semmi gond nincs, ha egy-egy alkalommal iszik, csak legyen mérték, de azt mondta, tényleg nem akar, nem érdekli. Ez nála vhogy totál pszichésen működik, mert azóta sokszor kérdeztem, de egy porcikája sem kívánja, sőt volt azóta piálós szülinapon tegnap, meg ma is volt itthon is pia, de abszolút nem kívánta, meg ma direkt itatta a keresztpapit, de neki egyáltalán nem kellett. (bár mikor az anyja felhúzta, akkor puffogva mondta, hogy eddig eszébe se jutott, hogy inna, de most bezzeg, egy szuszra legyűrne egy sört. És ezt is inkább motiváló tényezőnek fogta fel, mondván milyen gáz, hogy piával oldaná a feszültséget, és hogy erről is az anyja tehet :twisted: . Most a tesójánál van, boxmeccset néznek, mindenki iszik, ő nem :wink: .)
Ja, és ő mondta ki azt is, hogy köztünk csak és kizárólag akkor van feszkó, hogyha ő ittas, vagy ha másnapos, és emiatt mufurc. És hogy tök gáz, hogy az amúgy csudiszupi házasságunkat egy ilyen dolog kell, hogy befolyásolja...

De amúgy az elsődleges ok a gyerekek! Nekem a legtöbb gyerekkori barátnőm (többnyire a gyülekezetből) mind félistenként tisztelik, és szeretik az apjukat. Nekem ez sajnos nem adatott meg (nem azért mert apám alkalmatlan volt a szerepre, hanem mert lemondott róla :( ), és Ricsinek sem, mert az ő apja meg hiába nevelte fel, sosem volt mellette, mert alkoholista. Amúgy tök normális, vezető beosztásban dolgozik, jól szituált, intelligens, szóval nem az a tipikus alkesz, de sajnos minden nap iszik, sokat, és nem otthon... Ricsinek nagyon fontos, hogy jó példa legyen a gyerekei számára, és ő nagyon is szeretne ebben a "félisten" szerepben tetszelegni :lol: . Viszont felismerte azt, hogy ehhez "áldozatokra" van szükség. Mondtam neki, hogy képzelje el a szitut, hogy én egy buliba tök részegre iszom magam, idiótán viselkedem, hülyeségeket csinálok, milyen képet fest az rólam?! "Ennek van két gyereke?! Hát milyen anya lehet ez?"... Arról nem is beszélve, hogyha a gyerekek is ott vannak! Szülőként egyszerűen nem viselkedhetünk így, ez ugyanúgy a felelősség része!
És ebben ő is teljesen egyetért, már a cigiről is Botond miatt szokott le anno, mikor még pocakos voltam. Most Andornál a piáról. Hát nem tudom mi lesz, ha még egyet szülök :roll: ? Többet nem szexelünk? :roll: :lol: :lol: :lol:

Nem állítom, hogy totál antialkholista lesz, és a büdöséletbe többet egy kortyot sem fog inni, de nem is kell neki ezt vállalni, mert pl. én is szeretek meginni egy-egy pohár vmit... De abban biztos vagyok, hogy többet nem lesz ilyen kamaszos, rendszeres, carokbele-ivászat!
És azt sem állítom, hogy valaki ne lehetne jó apa, férj, társaság....azért mert rendszeresen iszik! De sajnos neki nem a jó oldalát hozza ki a pia! Ő eleve nagydumás, pörgős, vidám, poénkodós, amolyan központi figura, ő ha iszik, akkor "sok" tud lenni. És ez az ami gáz. Volt! :wink: :D :D :D

Bocsi a regényért :oops: . Aki nem ismeri Ricsit, annak még ez is úgy jöhet le, hogy "na, alkesz apuka jó útra tért", de nem erről van szó, akik voltak nálunk, vagy vele egy bulin azok tudják miről beszélek :lol: . Ha más férje viselkedik így, hogy kamaszosan baromkodik, az nekem is vicces, de ha az enyém, akkor az tök égő :twisted: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ágyból kimászás nekem is nagy parám, ezért alszik még mindig csak és kizárólag hálózsákban :oops:

Boo!
Zéténynek charlotte tortája volt :wink: Meg volt hozzá két tálca profiterol nehogy kevés legyen :lol:

Dodi!
Vázoltam énUramnak a változásokat nálatok, őszerinte Ricsi ugyanolyan ha színjózan, meg ha iszik is. De azért ezt ő 4-5 találkozás alapján nem tudja objektívan megítélni.
Én mondtam nekem múlt héten is, hogy Ricsi indulatból karcos stílusa, ahogy veled beszélt nekem nagyon sok lenne, ha ezt az alkohol hozza ki belőle, akkor még szép, hogy ne igyon.

MI cirkuszba megyünk holnap, mint szülinapi durranás, hogy még holnapra is legyen valami "nemhétköznapi". Én mondjuk rühellem, de lehet tetszeni fog az elefánt meg a teve :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csak gyors, mert hangosan hívogat az ágy :lol: .

Lois!

Bizony-bizony, apa csakis ittasan, vagy másnaposan veszi elő ezt a modorát (illetve modortalanságát). Biztos hogy lecseszett volna akkor is, ha színjózan, de az a pár sör pont arra volt elég, hogy bármiféle normális gát eltűnjön, illetve hogy ne disztingváljon. Simán mondhatom, hogy a piától vérfarkas, vagyis ez így önmagában nem állja meg a helyét, mert nem a pia teszi agresszívvá, de egy adott szituációt sokkal agresszívabban reagál le, ha ivott előtte. Normális esetben nagyon ritkán vérfarkas. Neki nem a Hold kell hozzá, hanem pia, meg egy olyan szitu :twisted: :lol: :lol: .
Ma megint volt egy hisztirohamom, amit anyum is végigasszisztált, és azt mondta, hogy a világon nincs ember, aki a Ricsin kívül ezt elviselte volna :oops: :oops: :oops: :oops: :twisted: . A terhesség miatt vannak helyzetek, amikor neki kell csendben maradni, mert engem ragadnak el úgy az indulatok, hogy nem tudok uralkodni rajtuk :oops: . És ő ezt megérti, egyrészt, mert felfogja, hogy ez együtt járhat a terhességgel (jaaa, áldott állapot :twisted: !), másrészt azt mondja, ő ugyanígy érez, amikor vérfarkaskodik, hogy elönti az agyát a car, és ki kell adni a feszkót, mert megőrül. És most így tökre megértettem, hogy mi zajlik le benne, ő meg megértette, hogy mit élek át én. És ez nagyon sokat jelent! :wink: Ő mindig mondta, hogy ilyenkor nem is engem szapul, csak úgy bele a világba, és higgyem el, hogy nem gondolja komolyan... és tényleg, pont ezt éreztem ma, hogy dől ki a sok car a számon, de azt se tudom miért, csak vhogy ki kell jöjjön :roll: :oops: :oops: . Utána mondtam is nekik, hogy "ti azt hiszitek, most nehz velem együtt élni....Na, akkor gondoljátok el, milyen ez itt belül" :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Komolyan mondom, velünk annyi tanulságos, építő, jó dolog történt az elmúlt fél évben, mint előtte 6 évig nem :shock: . Annyira egymásra hangolódtunk, annyit tanultunk.... És ez pont azóta van, hogy a 7. évünkbe léptünk, vagyis amióta megfogant Andor. Úgy tűnik minket a szó szoros értelmében a gyerekeink tesznek jobbá :roll: :D :D :D :wink:

Boo!

Ha évi 1-2 lenne, akkor tojnék rá, csak ne legyek ott :lol: .
Én mindig úgy voltam vele, hogy én az legyek, akivel együtt nevetnek, ne az akin! Apával ugyan mindig együtt nevetnek a többiek, nem pedig rajta, de többnyire mégis ő csinál/mond olyasmit, amin megy a poénkodás. Komolyan, mint a kamasz srácok! Tudom, a pasik ilyenek a legtöbben ha összeeresztik őket, és ezzel nincs bajom, de nem hetente-kéthetente :? .
Ja, az pl. meghatárózó "élmény" volt neki pár hete, hogy elment az EVO-talira, ahol ott volt egy nagyon kedves barátja, aki amikor meglátta, hogy Ricsi piás, inkább eljött. A srác egyáltalán nem iszik, és tökre szereti, tiszteli Ricsit, azt mondta, neki nem jön be mikor iszik...

Apa kérte már régóta, hogy kamerázzam le, mert ő mindig másképp emlékezett saját magára :twisted: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Lois!
Zéténynek Boldog Szülinapot!!!

Boo!
nekem is a terhesség végén már minden zavarta a szemem és akármilyen
nehezen is esett mrá a hasam miatt megcsináltam...
szóval sztem te is közeledsz a végéhez...

apa tetováltatni van...
mi meg lementünk sétálni kicsit...Kiara motorozott majd hazafele ő tolta
Benit...

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: