A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

BeaKép
De jó, hogy a Lányok már "Önkiszolgálóak" éjjelKépKépKép Én még 4-5 alkalommal szaladok itatni Gerit mert a nátha óta rákapott a teára és bár a nátha elillant (szerencséreKép)de a teázás itt maradt. Mondjuk elötte is sokszor megébredt csak akkor a cumit, csücsit, simit...stb.igényelteKép Nem baj, vissza fogjuk még sirni az éjszakai műszakokat...Kép De jó, hogy hazajön a férjedKépKép Köszi a jókivánságotKép
ValiKép
Milyen szépek, husikák ezek a BabákKép Gratulálok a fogacskához, gőgicséléshez és az "énekléshez" bár ezt Te most nyilván nem igy éled megKépKép Nagyon szép a szemük is meg úgy egyben az egészKépKépKöszi a jókivánságotKép
VadvirágKép
Köszönöm a kedves verst, nagyon szép és lágy a dallamaKépKép Gondolok Rátok továbbra is és sok-sok erőt kivánok a rátok váró teendőkhöz bár biztosan tudom, erőben, szeretetben, kitartásban Ti bővelkedtekKépKép Legyen szép a KarácsonyotokKépKép
MimózaKép
Én is pont ezt érzem, hogy szalad az idő, és ahogy rakosgatom el a kinőtt kis ruhácskákat egyre inkább elfog a vágy...KépKépKép Köszi a jókiváncságotKép Sikerült elkészülnöm a csomagolással isKépKép Az ajándékok persze nem fértek el, majd a Párom Karácsonykor hazahozza ŐketKép Elmentettem a számodat, mikor küldtél sms-t Alsópáhokra, ha nem gond, rajtad keresztül üzennék Kirriékről, mert Claire nem jelentkezik, biztosan be van havazva...Kép

Puszi:Doris
doris

Persze, Doris, várom a híreket és majd továbbadom őket.
Jaj, nekem aztán nem fog hiányozni az éjszakai műszak... Hála Istennek már nagyon régóta nyugis éjszakáink vannak, (amióta egyszer hagytam Marcit sírni és csak ötpercenként mentem be hozzá-erről régebben írtam) de ma éjjel 2-3 órán át nem hagytak aludni és én úgy begurultam...Szégyellem magam, de időnként nagyon dühös tudok rájuk lenni. Csabi 1/2 3-kor felébredt a köhögésére, elkezdett dumálni, majd kiszállt az ágyból és nekiállt játszani... Ezt még sikerült humorosan felfogni, de amikor Marci is felébredt és csak bőgött, bőgött, akkor már nem tudtam türelmes lenni. Doris, irigylem önfeláldozó türelmedet! Kép
Inkább megyek is gyorsan aludni...
M.
mimóza

Írt Ebatta:

Gyors helyzetjelentés:ha minden ok,jövö hétvégére mehetünk haza.Mindhárman velem vannak,bár az éjjel bent aludtak.Tegnap beindult a tej,tiszta káosz.Jol vagyunk.

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Doris!
Jó utat Nektek,és kellemes ünnepeket kívánok Kép
Igyekszem a nyakszírtemre vigyázni!!! Kép Kép Kép

Vali!
A fiúk nem ikrek,csak annak néznek ki Kép
Köztük egy év a különbség,de nekem olyan mintha Ők is ikrek lennének,olyan egyszerre jöttek.Tök érdekes,mert nem egy harmadik típus született a lányokban,hanem az egyik a Balira hasonlít,a másik a Tomira Kép

Tettem fel még képeket a gyerkőcökről Kép Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Márti!
Nagyon klasszak az új képek is! KépKépKépKép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Vadvirág!
Köszi! Jó az "alapanyag" Kép Kép
9l
ht tn8őw8é-c b v bvb v b g hg

Ezt Anna üzeni Nektek Kép Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!

Most gyorsan csak annyi, hogy tettem fel én is új képeket az albumomba! Kép

www.babanet.hu/album/main.php?album=2326&p=7207945

Krisztina

Krisztina
k78

Sziasztok!

Vadvirág!
Köszi,jó az "alapanyag" Kép

dgcdfzhi ggjmzhgxdh dsdrtvetgz5r5tryvt4t 6˘vwveesweee zzhfccdeswsywt5dyzeaswexdrfrvghuzhnjikj

Ezt Anna üzeni Nektek!! Kép Kép Kép

Ugye nézitek az iker showt?

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!

Márti!
Nézem, ill. nézném, ha a Viki hagyná. Kép
Most ő is mutat egy kis showt. Kép

Kriszti! Kép Márti! Kép
Kicsit irigykedve nézem a lányokat. Kép Nagyon helyesek. KépKép

Eri
simones

Sziasztok

Hú ma nagyon húzós napunk volt. Vendégeink voltak és Alina 3 órán keresztül bömbizett, valahányszor csak rájuk nézett újra kezdte. Valamiért nagyon nem tetszettek neki, ilyet még soha nem csinált. Amint elmentek visszatért a jókedve és újra mosolygós lett, egy kicsit lefáradtunk tőle. Szerintem a fogacskája is készülődhet, mert néha idegesen a szájához kapkod, de még nem nyáladzik, így még biztos lesz néhány napunk.

Márti! Én meg esküdtem volna, hogy a fiúk is ikrek KépKép.

Ebadtának szorítok Kép és GRATULA!!!!!

Doris köszönöm!!!

Ezt a képet ma csináltam:
Kép

Vali
cvali

Sziasztok!
Nekem tetszett az ikershow, helyesek voltak a győztes lányok. Annyira belemerültem, hogy elfelejtettem lezárni a vizet és az utolsó 20 percben végig folyt a kádba a melegvíz...Kép Kép

Jó éjt!
Mimóza

Zsuzsi, titeket nem láttalak! Kép Azért néztétek?
mimóza

Krisztina, Vali!
Szuper jók az új fotók is! KépKép

Mi is néztük a show-t, végig mosolyogtam, aranyosak voltak nagyon... KépKép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Ebattának nagy gratula, nagyon ügyes a lányokkal!Kép Remélem, hogy a méhét is meghagyták, mert szerintem csodákra képes ez a női szerv tágulás-összehúzódás terén!
Kirrinek szurkolok továbbra is!Kép

Mimóza!
De jó nektek, hogy 20 percig folyik a melegvíz! Nálunk két napja nincs.Kép Az ELMŰ kicserélte a mérőórákat, és azóta romlik a helyzet. Valószínűleg a bojler is elromlott, mert tegnap is csak zuhanyzásra volt elég a fiúknak, ma meg már arra sem.Kép

Kriszti, Vali!
Nagyon édesek a babók!KépKép

Márti!
A ti képeiteket nem tudtam megnézni, mert a linkre kattintva csak a főoldalt adta föl. Milyen néven van az albumotok?

Kinga!
Nagyon örülök, hogy jöttök a talira, ha lesz. Tavaly Marcsi foglalta le a helyet, és a honlapjukon nézte meg a telefonszámot, amit én most nem találtam, mert közben megváltozott az oldal.

Nekünk jó a 11-e is, csak hozzuk össze valamikor a csapatot!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Én is néztem az Ikershow-t. Képzeljétek úgy 22 éves koromban az egyik barátnőm leánybúcsúját egy bárban tartotta, ahol voltak táncos vetkőzős fiúk. Erre mit látok tegnap? A Lacit az ikertestvérével Zsolttal.Kép Régen hosszú haja volt Lacinak. Mivel a sztriptízzel nem jutott célba egyikünknél sem anno, ezért leült közénk beszélgetni. Fura volt így látni ennyi év után.
Ha jól emlékszem több testvérük van.

Gabi! MelegvízKép

Mimóza! Én nem csak tv nézés közben vagyok feledékeny. Minden pocakosságom alatt és utána is egy ideig. Rémes.Kép

Vali! Tündériek a fotelbanKép

Krisztina! Szuper jók a képek.Kép

Márti! Nekem is a főoldal jön be. Légyszi írd meg az album címét, mert nagyon kívéncsi vagyok.Kép

Doris! Jó utat és kellemes ünnepeket.Kép

Vadvirág! Szép volt a versKép puszi
linato

Gabi! Linato!
Márti oldala: Kép
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=3974

Eri
simones

Linato!
Húúúúúúúúúúú... Kép
De klassz hogy neked is tetszik, nekem is ez az egyik kedvenc gyerekversem. KépKép

Vadvirág
Vendég

sziasztok!
új infó, hogy dec. 15-ig ZÁRVa van az a meki. csak az autós kiszolgálás működik. Dec. 15 után tudják felvenni a megrendeléseket is.
Kép
Toljuk ki akkorra? Vagy újra mindenki lemegy alfába és összedobjuk az ötleteinket, hátha találunk helyette valami más helyszínt.
Annakidején sok ötlet felmerült, de mindegyik jóval drágább megoldás lett volna. (ezt csak az "újak" miatt írom)
Ha egyébként nem ragaszkodunk a Mikulásos színezethez, akkor a 15-dike utáni első vasárnap, asszem 19 v. 20-dika (?), szóval akkor mehetünk úgy, ahogy legutóbb. Mindenki érkezik akkor, amikor tud, letelepedünk az asztalokhoz. Az étterem jó nagy, elférünk.
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Tündériek a fotók minden manóról!KépKép

Vadvirág!
Nagyon szép a vers!Kép

Marcsi!
Nekünk jó a 18 szombat, vagy 19 vasárnap délelőtt is...Kép

Pocakosoknak hajrá és kitartás!Kép

További szép napot Mindenkinek!
Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Eri!
Köszönöm,hogy beírtad a linket Kép
Én sem gondoltam volna,hogy egyszer kijutt a csajokból is Kép
Mikor megtudtam,hogy ikreim lesznek,azt gondoltam,a legnagyobb "kiszúrás" az lenne,ha mind a kettő csajszi lenne,mert fogggggalmam sem volt mit kell csinálni a lányokkal,így két fiú után !!! Kép
Amikor megszülettek utána már nem volt kérdés,örültem Nekik nagyon,na meg azóta is,és persze a fiúknak is Kép

Vali!
Nálunk is történt ilyen,főleg Eszter aki "válogat" a vendégek között.Ilyenkor krokodil könnyeket hullajtva sír és mászik amilyen gyorsan csak tud a lábamhoz és kapaszkosik fel Kép Próbálok mellette lenni egy kicsit és akkor a közelségtől megnyugszik,majd magától lemászik játszani.De nagyon figyel,hogy mindenképpen látótérben legyek,és ha nem lát kezdődik előlről.
Tényleg érdekes ,mert csak egyeseknél fordul elő.Vannak olyanok akiket sose látott és minden rendben van,van akit meg nem tud megszokni.
Ez is olyan érdekes,mert Eszter és Tomi is ilyen lelkis,míg Balázs és Anna nem törődik ilyenekkel Kép Kép Kép
Abszulút két típusú gyerkőceim vannak Kép

Édi a fotelos kép Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Marcsi!
Nekünk is jó a 18 szombat, vagy 19 vasárnap délelőtt. Kép
Az Ikea és a Kika pici lehet ennyi ikresnek. Kép Bár a budaörsieket nem ismerem.

Márti!
Ha lenne még baba, szerintem nálunk az is fiú lenne. Kép
A profilodban majd javítsd ki a linket. Kép

Vali!
Nagyon aranyosak a fotelben. Kép
Nálunk Viki sokszor mikor bemegyünk valamelyik üzletbe, rögtön tiltakozik. Ha visszafordulok, abbahagyja. Már most vásárlás fóbiája lenne? Kép Mi lesz később? Pedig nem is megyünk sokszor.

Gabi!
Nekünk a héten kétszer volt áramszünet. Még szerencsénk volt, hogy de. és megjavították pár órán belül. De a szomszédéknak egész éjjel, és csak reggel jöttek. Addig sajna fűtésük sem volt. Kép Az elmü nem hajlandó kicserélni a vezetéküket. Mégegyszer ki kell mennie a biztosítékuknak. Remélem nem karácsonykor fog. Egyik szomszédnak pár éve az antennája ment tönkre karácsonykor. Kép

Eri
simones

sziasztok!
az enyémek már második napja "sztrájkolnak" és óriási bulit rendeznek a szobájukban délutáni alvás helyett. tegnap kihoztam őket 1/2 3-kor, ma még húzom egy kicsit az időt. iszonyúan ki voltak akadva persze estére és ahogy letettük őket, 3/4 8-kor azonnal elaludtak.
mimóza! én is marha ideges tudok lenni rájuk, ha véletlenül egyszer-kétszer ilyen dinkák délután a fáradságtól. olyan mérges leszek magamra. tegnap az sem ment, ha számoltam magamban és próbáltam "újraértékelni a szituációt". fáradtabb vagyok, ilyenkor látszik Kép Kép

akkor talákozzunk 19-én vasárnap délelőtt?
ha esetleg foglalt a nagyobb rendezvényes helyük, akkor jó lesz az éttermi randi?
talán többen jöttök párostul, nagymamistól, a cuccainkra így majd tudunk vigyázni.
FONTOS: akik már másznák, álldogálnak, futnak, rohangásznak, azoknak hozzatok vastag zoknit. cipőben elvileg nem lehet a játékokra felmenni.
hasznos hátizsákkal érkezni, amibe az értékeiteket bele tudjátok tenni.
marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Eri!
Köszi mégegyszer a linket,most már a profilban is jó-remélem Kép

Hol van ez a "Mikulázós" hely?

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok! Hú gyerekek! Okyan régen nem bírtam erre járni, hogy még a Miki buliból is majdben kimatadtam! Szóval akkor 19-én délelőtt, hol? És végül nem Mikis? És mi a teendő az egyéb gyerkőcökkel? Teljes kivonulás?
És mi van, ha vmi játszóházba megyünk? Mikka makka vagy ilyesmi? Meg állati jó (gyerekeim szerint ) az Állatkert játszóháza, de az nem olcsó. Van honlapjuk, meg meg is lehet kérdezni emilben , azt hiszem jatekmester.hu-n??
Bár nekem az is tuti, amit ti szerveztetek, csak még családilag kell egyeztetni!
Bocs, a 4ből 1vagy 2 mindig fent van...
Ebatta! Fantasztikusak vagytok, hatalmasgratula! Gondoltunk rátok, csak írni nem tudtam még!
Claire
Doris! Jöhet az sms, abszolút zargatható vagyok!
claire

sziasztok!

milyen élet zajlik itt lányok, alig győzöm követni!
Maradjunk a 19 vas. d.e.-ben, azért szeretném lefoglalni, mert akkor rendelek 1-2 tortát (nagyon finom a csokis a mekiben, csak elfogy hamar, időben kell rendelni)és akkor egy szuszra megvan az ikrek 3. szülinapja.
Remélem ez nem tántorít el senkit,a torta akkora, hogy mindenki a vendégünk,jut belőle az érdeklődőknek és legalább így tudjuk lefoglani a különrészt.
Tehát telefonszámot keresek esetleg pontos címet ha tud valako....

Mimóza!
Köszi a dícséretet, frissíteni fogom ezt az 1 éves képet, azóta sokat változtak.
Ma ikres vendégeink voltak, és nagyon aranyos volt a 7 gyerek játéka...ebből a vendégek egyik babája volt lányka csupán.
A nagyfiaim jelesre vizsgáztak dadusságból, remekül rendezték a piciket.
Marcsi!
Nagyon köszönöm, kedves vagy.
Kinga
pkinga

19 Kép nekünk is jó. megyünk.... többre most nincs időm, mert nálunk áll a bál csütörtük éjjel óta (valamit ehettem, ami miatt szendednek a fiúk)... ma talán jobb (kopp-kopp)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Örömmel olvasom, hogy lesz mekis buli! Kép
Egyenlőre én is úgy gondolom, hogy el tudunk menni, remélem semmi nem jön majd közbe.

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok,

Természtesen mi is mennénk a bulira. KépKép

Szilvi
manoca

Sziasztok!
Hát a buliról mi sem szeretnénk lemaradni.
Nagyon édes mindenkinek az albuma, nagyon tetszettek az új képek.
Vali, a fotelos az csúcs!!!
Én is néztem az ikershow-t. Szerintem jópofa volt, csak kicsit hosszú! Már alig bírtam kivárni a végét. De legalább azok nyertek akiknek szurkoltam!
Képzeljétek, holnap megyünk egy régi gimis barátnőmékhez, akinek szintén ikrei vannak. Még sosem voltunk más ikerpár társaságában. Kiváncsi vagyok nagyon, hogy mit szólnak majd a fiúk! Barátnőm lányai 11 hónaposak, az én fiaim meg ugye most lesznek 15 hónaposak kedden. Jaj, jut eszembe, kedden kapják az oltásokat! Remélem nem lesz nagy gond! Sírás az mondjuk tuti lesz, az még akkor is van ha látogat minket a doki. Ahogy meghallják a hangját vagy meglátják egyből jön a szájgörbülés, majd a hangos "panaszkodás". Még jó, hogy apa itthon lesz szabin a héten, legalább nem kell egyedül végigcsinálnom.
Na, most megyek is....nekünk mindegy mikor lesz a tali! Már várom, hogy személyesen is talizzunk!
Puszi
Marcsi
zsobu

Helló Mamik Kép
Na, végre sikerült "visszatérnem", kezd visszaállni itthon a rend.

A story: csütörtök éjjel óta valami volt a fiaimmal. Éjjel 2-2,5 órára ébredtek enni (pedig előtte már 4-6 órákat aludtak egyben), nappal pedig vagy nyűgösek és biomatracosak voltak, vagy visítottak... nagyon elfáradtam, nem beszélve arról, hogy minden éjjel max. 3 órát tudtam aludni, mert szinte folyamatosan szoptattam.

Tegnap úgy tűnt már, hogy javul a helyzet, mert napközben is egész jól aludtak, és nyügik sem voltak, és az éjjel mindkettő 5 órát aludt (este 9kor, éjjel 2kor, és reggel 7kor volt szopi), így nekem is jutott 2*3,5 óra alvás.... egész más érzés Kép

Tegnap voltunk nagybevásárolni a fiúkkal. Most először mentünk így el. Jól elvoltak, Levi aludt a hordozóban, Máté először kuksizott a kenguruból, majd ő is elaludt. Mindenki megcsodálta őket Kép Kép olyan büszkék voltunk rájuk Kép

Megint mázsáltunk Kép Levi 3780gr, Máté 3690gr. Az elmúlt héten 360 és 330 grammot híztak Kép Ja, és megmérni is sikerült őket. 52 és 53 cm hosszúak.
Ők most 6 hetesen akkorák, mint egy "normál" újszülött Kép

Érdekes, hogy mindenki mondja, hogy milyen picúrok, nekem meg már olyan nagynak tűnnek... hiszen én láttam őket 2 kg-osan is Kép

A talira szívesen megyünk. Azt leszűrtem, hogy 19én lesz, de hány órakor?

Bocs, a litárniáért Kép
Kellemes napot mindenkinek.... és vidámat, a rossz idő ellenére is Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

MarcsiKép
Én is kérnék szépen naptárat, ha megoldható. A mailem: filu@freemail.hu
Nagyon jó ajándék lenne a nagyszülőknek a fiúkról.

Köszönöm szépen!

Cat

Cat
Kép
cateye

Icsilya!

Teljesen együtt " érzek " veled az át nem aludt éjszakákért. Mi még mindig itt tartunk, hogy éjszaka 2,5 óránként jó esetben 3,5 szopi. Lassan átváltozom egy boszorkányá, szemeim alatt sötét karikák....
Most leszünk csütörtökön 4 hetesek és tudod az a furcsa, hogy jó mennyiségeket esznek ( 80-110 között) mégsem alszank többet mint 3 óra. Igaz kivételek is előfordultak már. Mikora reménykedjek, hogy többet alszanak majd??
Egyébként szépen gyarapszunk, heti 25-30 között.
Tegnap Eszter 3.30 Hanna 3.10 volt!!!!! Nagyon örültem.
Nektek is egy szép vidám napot!!!!

Erika
eriska

Hahó!!
Most jött a postával a meghívó, pont 19-én van a munkahelymen(ORFK) nagycsládos karácsony, műsor, kaja, pia+bejárható a teve u-i üvegpalota is, nagy kedvence a fiaimnak.
D.e. 10 től-14-ig, pont a bulink ideje.
Sajnálom, de mostantól nekem jobb a 18-szombat, de azt is megértem, ha maradtok a 19-nél.
Bocs.Legfeljebb a fényképeket nézem majd meg...
jó étvágyat mindenkinek.
pkinga

Nekünk is 18-a lenne jobb.
Mimóza
mimóza

Sziasztok Kép

én is vagyok "még" ... de inkább csak olvaslak Titeket és nézegetem a sok gyönyörű babát Kép

Vali Kép
a fotelos kép tündéri KépKép

Márti Kép
azt hizsem te írtad, hogy nem tudtad el képzelni mit kell majd csinálni a lányokkal két fiú után Kép
Na én meg pont ettől félek, hogy fogalmam sincs mit kell másként csinálni a fiúknál Kép
de tényleg, valahogy olyan egyértelmű lenne, ha lányok lennének ... így azért vannak kétségeim KépKép
Jó nektek azért, hogy van ebből is, abból is ...
Egy kislányt én is "bevállalnék" majd Kép

Orsi Kép

szegénykém, kitartás a nehéz éjszakákhoz ... szerintem ilyenkor semmi nem segít, csak az idő, ahogy nőnek, úgy lesznek egyre békésebbek az éjjelek ...
akkor meg lehet, még visszasírod, hogy milyen jó volt amíg ilyen kis apró manók voltak KépKép

Erika Kép
neked is kitartás Kép

Linato Kép

olvastam a másik topicban a szüléstörténeted, próbáltam erőt meríteni belőle, mert ahohy közeledik a napja egyre jobban félek a műtéttől ...
bár számomra úgy tűnt Neked aránylag jó élmény maradt, azért marhára parázom, hogy egyik-percről a másikra "lebénítanak" ...
Ti megbeszéltetek előre minden részletet, vagy csak ott találkoztál az anesztes dokival először?
Szerinted a pánikbetegségemről érdemes szólni, vagy úgysem érdekli őket ?
Nálad kb. mennyi ideig tartott az egész?
Teljesen magadnál voltál? Vagy azért kábítottak egy kicsit?
( Bocsi a sok kérdésért Kép)

Gabi Kép

Tényleg, neked Robi születése kellemesebb élmény volt végre mint az első kettő?
Nem jöttek elő a problémák a spinálistól?

Egyébként a dokim azt mondta császárnál csak ez a spinális érzéstelenítés létezik?
Tényleg így van? Mert én mintha valami mást is halottam volna ...

Sajnos a talira szerintem nem tudunk menni...
Pedig nagyon - nagyon szerettelek volna élőben látni Titeket KépKép
De mivel a doki szerint legkésőbb 20-án megcsászároznak, ha addig nem jönnek a babók - bár remélem jelentkeznek maguktól - így a 19.-e nem túl jó nekem Kép

De remélem legközelebb mi is részt vehetünk majd Kép

Még egy utolsó dolog :
nem reklámozni akarok, de Orsinak volt múltkor fodrász problematikája - hogy tudna elszabadulni fodrászhoz gyerekek mellől ...
A legjobb barátnőm fodrász és rávettem, hogy látogassa meg Orsi haját Kép
mivel most felújítják az üzletét szerintem máshoz is ki tud nézni egy kis "restaurálásra", ha kell KépKép

Rita
34+6

u.i.:
Eri Kép
már azt is láttam, hol laktok Kép a minap arra sétáltunk Cattel KépKép
trus

Sziasztok!

Mi is szívesen elmennénk a talira, Andris már úgyis rágta a fülemet, hogy mikor megyünk oda megint. Kép Nekem a dátum mindegy, a férjem munkáját úgysem tudom előre, igyekszem úgy intézni, hogy ott legyünk. Egyedül már nem merem bevállalni a 4 gyerekkel, mert már a kicsik sem maradnának meg a nekik való részen, rohangálni fognak körbe-körbe...

Zsobu! Mi múlt hét kedden kaptuk az oltást (tudod, csak 10 nap van a fiaink között), jó, ha otthon lesz a párod, nálunk elég nyügös volt a délután...

Trus! Bár nem tőlem kérdezted, nekem jó benyomásaim voltak a spinálisról. Én bent feküdtem már előtte a kórházban, és el kellett mennem az anesztes orvoshoz, aki megnézett, kikérdezett, elmesélte, hogy mi hogy lesz, stb. Szerintem mindenképpen beszélj neki a pánikbetegségről, jobb, ha tud róla. Végig ott volt a fejemnél, és kérdezgette, hogy hogy vagyok, mit érzek, stb. Szóval tényleg rendes volt, pedig úgy rángatták be augusztus 20-án dolgozni szegényt miattam...

Claire! Jó, hogy előkerültél... Kép Suli ügyben döntöttetek már? Nekünk jött minden gyerek a talira, sztem nem gond.

Zizi
debyand

Zizi Kép

csak azért pont Linatot faggattam szegényt, mert olvastam, hogy neki így csinálták ...
de köszi, bíztató jót hallani KépKép mert megmondom őszíntén eddig inkább negatív tapasztalatokkal találkoztam.
Szerencse, hogy ilyen rendes dokit fogtál ki Kép

Nekem most egy kicsit negatív érzéseim vannak kórház/doki ügyben, mert sajna múlt héten elég rossz tapasztalataim voltak azzal kapcs., ha nem a saját dokijával áll szemben az ember ...
Volt egy kis probléma és be kellett mennünk az ügyeletre, megnyugtatás képpen ... ( a dokim nem volt, de ő is ezt tanácsolta ).
Hááát kaptunk hideget - meleget csak épp kedves nem volt az ügyeletes orvos Kép
még napokkal utána is azon gondolkodtam, mit rontottam el ... de valszeg semmit ... csak pont a Barátok közt alatt állítottam be a szülészeti ügyeletre KépKép

R
trus

Köszönöm mindenkinek a lágyéksérves infókat. Sajnos a helyzet csak romlik, a sérv már lehúzódott a heréjére is.Kép Annyira szenved Peti a hasfájástól is, rossz nézni.Kép

OrsiKép, biztosan van elég tejed? Nálunk akkor van itthon ilyesmi, ha nincs elég tejem. Sokáig nem is tudtam rájönni, miért nyűgösek a fiúk, miért akarnak kétóránként szopni, miért sírnak. Aztán egyszer szopi után megpróbáltam fejni és tök üres volt. Tehát lehet, hogy annyit esznek most is, mint szoktak, de talán már több kéne nekik.
Ez persze csak egy ötlet, bocs, ha tévedek.

Nálunk a srácok most is annyit szopnak mindig, amennyi van, ha napi 940 gr. tej jut az egyik babónak, akkor azzal is megbírkózik.Kép

TrusKép, a spinálisról nekem is jók a tapasztalataim.Nagyon jó fej volt az altatódoki és az aszisztense is, végig beszélgették velem a műtétet. Közölték, hogy már 5 perce elkezdődött a műtét (én semmit sem éreztem belőle). Teljesen tudatomnál voltam, deréktól lefelé érzéketlen az ember, meg a karjaim voltak elzsibbadva, mert mindig vérnyomást mértek és nézték a pulzust is.

Lányok, most végülis melyik női ikerpár nyerte a showt? Lestrapált kezdő ikres anyukaként nem bírtam kivárni a végét, örültem, hogy a fiúkáim elaludtak, ágynak estem én is.
eszter28

Sziasztok!

Rita!
A császárról nekem is jó tapasztalataim vannak. Én előtte senkivel sem beszéltem, mégis mindenki nagyon rendes volt. Az aneszteziológus és aszisztense velem is beszélgetett, mondták mi történik, sokszor kérdezték hogy érzem magam. A fiúkat is ők hozták oda a végén a szemüvegemmel, hogy lássak is belőlök valamit. Kép Már a múltkor volt róla szó, hogy a hányingerem attól múlt el, hogy valamit a baloldalam alá tettek. Persze előtte szóltam nekik, hogy nem tudok a hátamon feküdni. Kép A legjobb azért az lett volna, ha nem kell császár és simán megszülöm őket. Kép
Te is errefelé laksz? KépKép

Eszter!
A kismamás ikerlányok nyerték Kép, nem a tornászlányok. Egyébként én nekik drukkoltam. Kép
Attól, hogy a fejéskor nem jön tej, még elég lehet a babáknak. Kép Én nem tudok fejni, mégis féléves korukig csak szopiztak. Kép

Eri
simones

Eszter Kép
biztosan van. A fiúk napi 650-720 gr környékén esznek, és ezen felül még 500 ml körüli mennyiség megy a fagyasztóba. Minden szopi után fejek és olyan 50-70 ml le szokott jönni, tehát a tej mennyiségével nem lehet gond.
De köszönöm, hogy felvetetttél egy ötletet.

Én bízom benne, hogy csak valami átmeneti nyűgösség volt, amibek a múlt éjjellel vége lett, és most megint minden rendben lesz a manókkal.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Rita!
Ne izgulj,menni fog!! Kép
Nálunk a csajszikat elvitték tőlem egy másik kórházba a PIC-re,így én csak a harmadik napon láttam Őket.Addigra a párom etette, hőmérőzte, pelenkázta Őket.Gondoltam akkor nekem is menni fog.És tényleg... Kép

A fiúknál altatásban császároztak,a lányoknál spinálisan.Nagyon féltem az utóbbitól,hogy majd fájni fog,meg lebénulok stb.de ha mégegyszer kéne biztos a spinálist választanám!!! Semmit nem érzel,mindennel képben vagy,én beszélgettem a dokival meg az altatós nővérrel,szóval emberközelibb,és ami a legjobb,láthatod utána a gyerkőcöket Kép
Szerintem is szólj a pánikbetegségről!

Nekem is volt rossz tapasztalatom a rosszkor érkezésről Kép az ultrahang után indult be a szülés,mert idegbeteg volt a helyettes asszisztens!!2 percel később végzett,mint ahogy a munkaideje szólt!!

Eszter!
Ha ennyire fáj a sérv akkor nem lehet előbb megműteni?? Nehogy kizáródjon!!!!
Szegénykém... Kép Kép

Kép[/url]
martisa

sziasztok csajok! köszi a drukk ideért megvan a matekvizsgám is éppenhogyócsak görbül de az enyémKép
Holnap kapjuk a hároméves oltást annyira sajnálom őket.
Bocsi de megint eltűnök azért olvasgatok ámKép
Csilla
bim_bam

Mimóza,
Boldog szülinapot Marcinak és Csabinak!!!!!KépKépKép
Ugye ma van?????
Szilvi
manoca

Sziasztok! Jól esett, hogy hiányoltatok. A doktorim még mindig döglődik , de még így sem bírtam ide jutni. Most itthon van mind a 4, megyek, mert nyúzzák a kicsiket! De legalább visszaolvastalak titeket!
A fiúknak boldog szülinapot!
Az Iker show-t én is néztem. az az antropológus lány, aki többször is beszélt, az a doktorandus társam, uakkorra kell leadnia, mint nekem, csak jobban áll vele! Ő egy régi iker kutatási anyagot dolgoz fel!
Claire
claire

Csilla Kép
Gratulálok a vizsgához!

Csajok Kép
Mit tudtok Ti a császár utáni babavállalásról? Nekünk lombikbabáink vannak, esélyünk a spontán babóra szinte 0%, de láttunk mi már csodákat Kép Szeretnénk kistesót a fiúknak, akár jövőre.... tehát, ha nem kötelező, akkor nem védekeznénk... mi van ilyenkor?

Vadvirág Kép
A csaszi miatt nálad ilyen szempontból nem mondtak semmit a friss pocaklakóra?

Előre is köszi a segítséget.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Rita! Nem találkoztam előtte az anesztessel. De nagyon rendes volt percenként kérdezte hogy érzem magam.Ahogy megfájdult a fejem szóltam és rögtön adott valamit az infúzióba és azon nyomban el is múlt a fejfájás. Végig beszélgettek minden féléről, csaszi közben csak annyi volt a hivatalos rész, hogy itt a kisfiú és itt a kislány, na meg hogy készen vagyunk. Kép
Végig teljesen magamnál voltam. nagyon gyorsan hat az érzéstelenítő, de nem rossz. Szerintem is szólj a pánikbetegségről.
16,15-kor vittek a műtőbe, fertőtlenítés, spinál és letakarás kb.16,43-re lett kész. De közben dumcsiztak, meg kaptam savmegkötőt. 16,45-kor kiemelték Rubent és 15,47-kor Lorenát. Innentől fél óra volt amíg összevartak.
Igazából a szobában következő órák voltak vacakok amíg kiment az érzéstelenítő. Hülye érzés, hogy nem mozog a lábam. A remegésre meg lehet kérni nem tudom mit, de az infúzióba tette a nővérke és pillanatok alatt elmúlt.
linato

Sziasztok Kép

Örülök, hogy azért vannak szép számmal jó tapsztalatok is a spinálissal ... bár ettől még sajna parázom KépKép
nem baj, utána még nehezebb lesz Kép

Eszter Kép
meddig hagyják szenvedni szegény kis babót??Kép
bocs, lehet, hogy írtad csak nem láttam, de miért nem műtik egyből ha ennyire kínozza szegényt?

Eri Kép

nem, én nem arra lakom, de sokat vagyok arra, mert ott van a párom irodája 2 percre Catéktől ...
Jó kis környék, tök jól kiépült Kép

Csilla Kép
gratula Kép a lényeg, hogy görbül Kép

Orsi Kép
máris?? húú, jó bevállalósok vagytok KépKép
de szerintem a csázsár után jó pár hónapig vigyázni kell a teherbe eséssel ... legalábbis én úgy tudom ...

Rita
trus

Mimóza,
Mi is Boldog szülinapot kívánunk Marcinak és Csabinak! KépKépKépKép

Rita!
Sétálni is jöttök majd erre? KépKép

Eri
simones

Csilla! Kép
Gratulálok a vizsgához. KépKép
Szólj, ha megint kell drukkolni. Kép

Orsi! Kép
Te vizsgázol vagy halasztasz?

Eri
simones

Lányok!
Márti fiait ikreknek nézik, az én fiaimat pedig nem. Kép Újabban néha csodálkoznak, hogy jé ikrek! Kép Hát igen, az a 2 kg különbség köztük úgy látszik sok. Kép

Eri
simones

Eri Kép
még nem tudom Kép ha megírnám a házidolgozatot, akkor csak 2 vizsga lenne, ami azért megoldható... próbálok 20-25 oldalt összehozni alkotmánytanból, és akkor nem halasztok Kép

(zárójeles Kép Cattel szervezhetnénk valamikor egy ikres sétát/talit Kép ugyan mi Ritával lakunk egy környéken, de Cattel jóban vagyunk Kép- és csak 2 hét van a fiúk között )

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: