Sziasztok!
Bocsi,h nem jöttem, de olvsni mindig olvaslak benneteket.
Zafír, nagyon nagyon drukkolok holnapra!Holnap délután már kismami leszel. Jönnek hozzám vendégségbe, de amint tudok jövök és küldöm a ragacskat!
Kriszto, puszillak és piri monnyon le, üzenem neki!!!
Mné, hogy vagy? Van már tesztelésre kinevezve dátum?
Sajna nem tudok mindenkinek írni, de igyekszem mindenkinek

(na ezt jól megmondtam....),h
Julcsi jövő héten kezdesz, drukk és gyere néha,h hogy álltok. Ha jól emlékszem, fagyibabás beülti lesz. Hány babátok van fagyasztva?
Kretty köszönöm a hiányolást. Húúú fogorvos, rég hallottam ilyet,h meglóg valaki a fogorvostól

Én úgy vagyok vele (sajnos rossz a genetikám fogilag) ha adnak szurit akkor már nem érdekel mit csinálnak...na jóóó nekem is van most halogatott fogas dolgom, de sajnos műtétes,koronás-lehet,h beültis lesz...szóval hajrá és tedd rendbe a fogacskáidat terhesedés előtt
Emerenc csatlakozom a fejfájáshoz

Sajnos a meleg óta szinte minden nap gyötör a fejfájás. Örülök,h Apud megszabadult a poliptól!!! Remélem a hasi műtéten is hamar túlesik.
Nyuszi cuki vagy,h már most újra szülnél

mindig elfelejtem mondani,h azt hiszem tudom hol laktok

Láttam egy olyan színű autót mint a tiéd az út szélén mikor mentünk Déviszhez (kb. 2,5 hete)
Szélkisasszony, ezek szerint aug. 8-a környékén indulhattok is?
Zsuzsiiii, megint a kenyérlángos...majd aug.-ban tuti fogok már enni,mert lesz folklore fesztivál Battán és biztos lesz majd!!!Szép hétvégét és puszilom a pacikat (is)!!!
Kagyló , jó pihenést nektek! Vigyázzatok magatokra nagyon, különösen a vízzel!Romantikázzatok amennyit csak tudtok és most csak egymásra koncentráljatok!
Ma voltam védőnőnél és belgyógyásznál.
Egész jó élmény volt a védőnő

Említette az összfehérjét,h abból látszik,h ketten vannak bent 65 lett. Ő is megerősítette,h a fehérje nagyon fontos, de Ő azt mondta,h lehet tejterméket (sovány) is fogyasztani. Amúgy nem mondtam, de nagyon kivagyok a hústól, nektek bevallom,h az elmúlt 4 napban csak tejtermékkel ettem fehérjét,mert nem kívántam nagyon a husit

Holnap már lesz az ebédben

Amúgy a vassal elégedett volt. Kaptam egy csomó papírt olvasgatni. Legközelebb majd szeptember kell mennem.
És a belgyógyász. Ma keretbe foglaljuk a nevét ugyanis volt hasi UHU és lement az alhasamra és képzeljétek: ott voltak a babák egymással szemben, mi több egy baba rugdosta a másikat

Mondta is a doki,h szóljak rá a gyerekekre, ne rosszalkodjanak

Na és a doki olyan cuki volt,mert mikor lement az alhasamra én megszólaltam,h jaaaaaj ott vannak mind a ketten, erre Ő,h ezek szerint tudom,h ketten vannak-mondtam,h igen-mondta,h jóóó,mert hirtelen mikor meglátta nem mert szólni, nem tudta,h h mondja ezt el
Ami a rosszullétet illeti, azt hiszem ma volt az első hányinger mentes napom (lehet a látogatóim elvonták a figyelmemet) viszont fájni fáj a pocim, de az meg valszeg a mensi esedékessége miatt lehet....
Csajok tud valaki valamit Paranéról? A vizsgálat óta nem volt itt
Poszi, Te is rég jártál erre.
Most megyek és bocsi,h nem írtam mindenkinek!
Pusza,
Bari