A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

De jó dolguk volt valakiknek 8)

Én idén még vizet sem láttam :x
De majd a hétvégén :P

Egy ilyen eszköz Rugónak is jó volna :idea:

Kép
vindolanda

Mármint láttam vizet, csak medencében, tóban, tengerben nem. Azért mosakszok meg hasonlók :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, a vihar miatt nem volt se Tv, se internet. :-(
Egy fa kidőlt az utcában keresztbe az útra rá egy autóra..:-( Emma azóta ezt meséli mindenkinek, nézzük órákig a tűzoltókat...az oviban is megsérült két jó nagy árnyékot adó fa...kivágták...a gyerekek is nagyon sajnálták..kérték hogy valahogy tegyük vissza..:-)

Estére lett tv, net.:-)

Ovi..a héten még van...nem szívesen viszem, de a barátja is meg és így jókat játszanak...de majd csak aug. 29 től megy megint..jó hosszú lesz a szünet..de ha ilyen meleg van nem tudom mi lesz..nem bírok kint kint lenni, nem kapok levegőt, ácsorogni...na majd lesz valahogy.

Vindo: Ti hv-n indultok?

Maggie: de jó nektek most!!!

Móni?????

Visszérre vki vmi trükköt? Nem a lábszáramon van, hanem a bikinivonalnál. Emmával is előjött, de lehet most melegebb van és ezért jött ki jobban, nem vészes, csak fáj....mit lehet vele????

Irina: de jó volt nektek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Visszér-kérdésben nem vagyok profi... De biztos kisegít valaki. Mintha Maggie bajlódna vele.

Igen, indulunk. Pénteken haza, szombat hajnalban nyaralni 8)

Fák, áram, net - :shock:

Szerintem egy pár nap múlva hűvösebbre vált az idő, és elviselhető lesz kinn.

Kép
vindolanda

Akkor jó nyaralást!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

várom a kicsit hűvösebbet.

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó nyaralást!

Szúnyogokra Poly B vitamin. :lol:

Iriina nagyon jó lehetett a fürcsi,jó kis medence.

Heni pavilon. :(
varga tünde

Visszér= Lioton gél.. ?
varga tünde

pocak fotó :-)
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

na egy ilyen medencét azért eltudnék képzelni a kertben :wink: helyünk is volna, de megennének a szúnyogok :evil:

2 hétre mondtak ilyen hőséget :roll:

mi készülünk vasárnap az aquaworldbe, nagyon kiváncsi vagyok :D remélem jó lesz 8)

Heni
KépKép
heni81

Kaqk, nagyon szép a pocakod! :-)
A melegre sajnos nincs sok tippem a hűsölésen kívül, a gyerekeket meg tényleg nem zavarja... :shock:

Vindo, akkor ezek az utolsó simítások már csak, mindjárt nagyon szép udvarotok lesz. :-)
A felfújható izé helyben volt, de nekem is vennem kell az elkövetkező strandolásokhoz. Ez nagyon szuper, mert ha akarunk, vizet is lehet bele lapátolni, nem borul fel (bár a tenger más tészta a nyugodt vízhez képest).

Heni: Az aquaworld remekül hangzik! :-)

Csajok, hát ezt a medencét én is elfogadnám, vállig érő 30 fokos víz (naptól), ez egy profin megépített darab (és nem csempés, hanem valami spéci anyaga van, így ha beüti az ember magát, nem csinálja össze magát a fájdalomtól), plusz totálisan le lehet fedni húzogatható napfénytetőkkel.... szóval bírtam. Ádi is nagyon élvezte, csak azt nem vette számításba, hogy nem tud úszni, ha rajta múlott volna, simán beleveti magát a vízbe. 8) Szerintem ha javul a füle (azaz ősszel nem kell állandóan felszúratni járni), akkor engedni fogom, hogy járjon az ovis úszásra).

Megyek ügyködni.
irina

Rekkenő hőség itt is.

Hú brutális lehetett az a vihar,felénk egy deka eső sem volt,a kertben minden összeaszalódva :?
Gyereke is nyűgösek,én meg még jobban,nem bírom ezt a hőséget.

De jó lehetett Irina,nem semmi az a medence,simán elférne itt is nálunk csak valaki szponzorálhatná!

Hová mentek nyaralni Vindo?

Kaqk! Tüneményes a pocid!!(szerintem az enyém sokkal nagyobb :oops: ) És még meg sem dicsértem a névválasztást,a Dalma nekem is tetszett és a Pálma is,végül a Zina lett a befutó...

[/b]

juba0

Jó reggelt!

Kaqk, nem semmi pocak :wink:
Emma nagyon szépen rajzol :shock:

Ja, egy medence elférne nálunk is :roll: :lol:

Ma még nem tudom, hová megyünk. Esetleg könyvtár és egyetem, vagy az orvoshoz szteroidos krémet íratni nekem. A nyaralás mindig betesz a bőrömnek :x

Tényleg szépek leszünk. A maradék sóder meg térkő megy a pavilon alá, azt G. esténként rakja le. Akkor eltűnnek a nyomok is az udvarról.
A betont még locsolni kell.

Móni????

Kép
vindolanda

SZiasztok!

Kaqk helyes pocak:-)

Irina hát ilyen medence valóban jó volna 8)

felmerült a csajokkal tegnap a FBn ( Mesi, Móni, Vera ), hogy esetleg elmehetnénk többen, akár babanetes taliként is , a Seholsziget élményparka.
Jó kis kikapcsolódás , kicsiknek nagyoknak. http://www.seszi.com

Esetleg volna érdeklődő????

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok csajok!
Ma végre van egy nyugisabb napom. Így életjel.

A munkahely nagyon zavaros. Az első megállapodás szerint már hétfő óta dolgoznom kellene, a második szerint pénteken kezdenék, de most van egy harmadik miszerint jövő hét szerda a kezdés időpontja és előfordulhat, hogy lesz egy negyedik is és akkor augusztus 5.-én kezdek. A rossz csak az, hogy semmit nem mondanak maguktól, mindent úgy kell kikönyörögnöm belőlük és mindig mindnen az utolsó percben derül ki. Sajnos emiatt most elég sokat idegeskedek, mert nem bírom a bizonytalanságot, főleg azért, mert a gyerekek elhelyezése már meg lett beszélve és a CSANA-ban is várják, hogy akkor most mi lesz.
Amúgy nem vagyok túl elégedett velük sem, azaz csak egy emberről van szó, de az ő hozzáállása kritikán aluli.
Miután befizettem a havi díjat, amit nem fizetnek vissza, közölte, hogy mi lenne, ha ma nem menne a gyerek, ha már úgysem dolgozom, mert sok a gyerek és egyedül van. Ma le lettem szúrva, hogy 3/4 8-ra értem oda, mondván, hogy 7-8ig ügyelet van. A probléma csak az, hogy mi eddig is többnyire fél 8 körül értünk oda és még sosem szóltak eddig. Csak most történetesen a hölgy nem volt ott reggel és tegnap elfelejtette jelezni, hogy ha lehet kicsit később vigyem.
Szóval emiatt is állandóan bosszankodom, mert mindig van valami. De a tulajdonos amúgy nagyon korrekt és ő is próbál nekünk segíteni.

A nagy meleg tényleg nagyon rossz, gyerekek rosszul alszanak és nagyon hisztisek. Erre még pluszban Lilla a hétvégén beteg volt. 3 napig lázas volt, többször 40 fokos lázzal, az meg aztán tényleg nagyon hiányzott, de szerencsére már jól van.

Képek szuperek és Kaqk csini kis pocakot növesztettél.
Taliban benne vagyunk, ha hétvégére szervezitek :D és éppen szabad az a hétvége.

Ne haragudjatok, hogy most másnak nem reagálok, de mostanában annyi elintéznivaló van. Pusszantás

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Fleur, sajnálom ezt a sokmindent... de biztos jobb lesz, muszáj neki, szorítok hozzá! :wink:
Mi baja volt Lillának? Örülök, h jobban van!
Bocs, hogy ezt mondom, de szerintem én helyretenném kicsit a csanás nőt, ez egy magánintézmény, szolgáltatás, amiért ti keményen fizettek. Sajnos magyar beidegződés, hogy "a munkába bele kell halni", meg "szívességet teszek, hogy egyáltalán dolgozom". Ha nem javít a stílusán, szólnék a vezetőnek.
Persze én könnyen mondom, mi meg voltunk lőve, mert muszáj volt azt az egy nevelési évet csanában lehúznunk és sehol sem volt hely, csak ott, így nem nagyon pattogtunk. Mondjuk nem is volt gond velük.

Heni, engem érdekelne ez a nőtincsi kiruccanás, de csak 25. után tudnánk menni.
irina

Fleur, szerintem is problémás a hozzáállás.

Mi Rugóval reggel fél nyolc és tíz között esünk be változatos időpontokban, délután meg ötig vannak nyitva, és mikor fél ötkor fejeztem be a tanítást, akkor éppen hogy beestem ötre. Néha késtem is pár percet. Egy szavuk sem volt soha :roll: Na jó, mikor elhagytam a slusszkulcsot, és fél órát késtem, akkor fizettem késedelmi díjat:)
Ez egy szolgáltatás, fizetünk érte, piaci alapon működik, szóval úgy is kellene viselkedniük :x
Az önkormányzati az más dolog, de,ahogy Irina írja, valahogy kimarad sokszor a normális hangnem meg kommunikáció mindenhol.

Szegény Lilla.

Munka - hát, remélem, alakul azért. Idegesítő lehet :x

Kép
vindolanda

Na, most látom, hogy az egyetemi könyvtárban meg nyári szünetet tartanak. Még jó, hogy nem indultunk el :roll:
Még másfél hétig nem lesznek nyitva.

Pedig most olyan lendületben vagyok, új témába vágtam bele 8)

Kép
vindolanda

Kijárunk a betont locsolgatni meg a szomszéd kutyához, de döbbenetesen süt a nap :shock:

Amúgy a könyvtáras dolgot megoldottam, a neten találtam jó irodalmakat :P

Rugó kinn császkál az udvaron, ránézek :arrow:

Kép
vindolanda

Irina de jó volna, ha ti is tudnátok jönni:-)

Fleur sajnálom és drukkolok++++

Vindo mi 11 ig voltunk kint, elég is volt:roll: nagyon nagy a hőség...

Heni
KépKép
heni81

Vindo, az lehet a jó, kánikulában betont locsolni... :lol:
Milyen új témán dolgozol?
irina

Halihó,

Iszonya meleg van. De-t megjártam a dokit. nagyon meleg vannnnnn nehezen bírok kint lenni.

du-án szerintem pancsolunk...I pesten van.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

itt is nagyon meleg van :roll:

Déleőtt Ikeába voltam a gyerekekkel, ott van légkondi, játszóház. Jól érezték magukat a gyerekek.

Vindo jó időtök lesz a nyaraláshoz.
szuper, hogy már kész is az udvar.

Kaqk csini pocak.

Fleur azért remélem ez már munkaviszonynak számít és nem lesz belőle később gondod :roll:
Lillus lehet a húségre reagált így, mintha tavaly is lett volna lázas a nagy melegben.
Csanában meg szólj nyugodtan, nagyon magas órabért fizetsz Te azért, hogy odavidd Danit.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba, Horvátországba.

Irina, értékszociológia.

Kép
vindolanda

meleg, meleg meleg,...

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk türelem, türelem
estére itt a hidegfront.
addig is tedd a lábad hűvös vízbe és ha van kézi virágpermeteződ azzal néha fújd be az arcod, nyakad.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: édes vagy!!! itthon jól elvagyok! :-)
csak lassan mennem kell Emmáért, aztán meg kint lenni..na a kint lét nem hiányzik,,csak Emma :-) Megyünk anyuhoz medencézni, talán a víz lehűt..:-)

Dalma nem semmi, most épp a bordáim alá akasztotta be a lábát..:-)
annyit mozog :-)

Már nincs 3 hónap....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, az már nem is sok :wink:
Mindjárt itt a vége.
Jó medencézést estére.

Egy órát voltunk kinn (posta, orvos, bolt, fagyis), de azt hittem, elfolyok :roll:

Móni, még van a ház háta mögött vagy hat kbm3 föld, meg a szennyvizet három éve vezetik :x De a nagyján túl vagyunk.

Kép
vindolanda

Már egyre többet lehet érteni abból, amit R. énekelget. Ma a következő dalt költötte a wc-n ülve: Két szandál, piros szandál la-la-la, két szandál, piros szandál la-la-la.
:lol:

Kép
vindolanda

Rájöttünk, hogy nem is szombaton utazunk el, hanem vasárnap. Még jó, hogy megnéztük a naptárat :roll:

Kép
vindolanda

Halihó! :lol: :lol:

Na, mennyire hiányoztok??? A fiúk éppen biliárdoznak, én meg lehoztam a laptopot a szobából, hogy jelentkezzek. :lol:

No, meg azért, hogy napfényes puszit küldjek mindenkinek!

Azt hiszem, jó döntés volt ez a nyaralás. Gyakorlatilag csak pihennem kell és kész. Bőséges és ízletes a kaja is.
Nagyokat pancsolunk, Bercó kifejezetten élvezi a Balatont. Bár időnként elmondja, hogy menjünk haza Debrecenbe. A legújabb kedvence a vízibicikli, a csúszdás. Semmi félelem nincs benne, nyugodtan mászik fel és csúszik le, csak a végén el kell kapnia valakinek. :lol:

Egy bibi azért van, elfelejtettünk fényképezőgépet hozni. :oops: Így sajnos nem tudok majd fényképes beszámolót adni nektek.

Most talán visszaolvasok egy kicsikét, a fiúk úgyis nyomják ezerrel.
dmaggie

Képek, szuperek!

Mónikám, :cry: :cry: :cry:
Remélem, még változik majd.

Irina, tényleg nagyon érdekes dolgokat olvastam. :lol: Végül mindkét könyvet átolvastam. Bár azt nem tudom, hogy mennyit jegyeztem meg belőle, de lekötött és ez a lényeg. A tied is annak igérkezik. Egyébként meg kicsit sem kapcsolódik az eddigiekhez. :wink: :lol: Most meg végre belemerülhetek a Változó agy-ba. Egyszerűen lenyűgözött ez a könyv.
Amíg Bercó alszik a parton, addig nyugodtan tudok olvasni.

Vindo, :lol: :lol:
dmaggie

Maggie, örülök, hogy élvezitek a nyaralást, de főleg annak, hogy nem kell főznöd, pihenhetsz! ;-)

Kaqk, Móni ötlete nagyon jó és a virágspriccelőt magunkkal is lehet vinni az utcára :lol:

Vindo, az azért nem semmi, hogy Rugó dalokat költ! ;-)

Nna, az imént megnéztem, 499-en jelentkeztünk 80 helyre :shock:
a többi képzési helyen csak 3-szoros a túljelentkezés :lol:
irina

Jaj, de bimbó vagyok.

Kaqk, a visszérre nagyon jó tud lenni a vadgesztenyekrém vagy a körömvirágkrém, leginkább ezeket a természetes hatóanyagokat szabad talán használni. A Liotont, meg egyebeket szerintem nem.
Anno nekem az aranyeremre, ami szintén visszér, a hideg kamillás borogatás esett a legjobban.
dmaggie

Irina, ez eléggé durva. :roll: :roll: De ez azért még nem azt jelenti, hogy nem vesznek fel.
Ja, egyébként Szegeden lenne a képzés, mármint amire én jelentkeztem. Közelebb csak az ELTE-n van, de ott csak nappalin indul.
dmaggie

Maggie, szorítok, hogy bejuss a szegedi képzésre !!!
Hát, már csak egy hetet kell kibírnunk a pontszámokig! ;-)
Eddig azzal áltattam magam, hogy hátha idén nem lesznek magasak a határok, de aztán a létszámot látva elkenődtem... ennyi emberből könnyen feltöltik a legjobbakkal a keretet. Sebaj, azért nem csüggedek.
irina

Maggie, A változó agyat az ihletésedre én is beszereztem ;-)
Amúgy érdekes, hogy főiskolákon, egyetemeken még mindig azt oktatják, hogy pl. afáziából nem lehet semennyire regenerálódni, nemrég mondta nekem meggyőződve egy idevágó szakmát tanuló hallgató. Talán kötelező olvasmánnyá tehetnék...
irina

Csetelgetünk??? 8)

Na, mi még egy fél órája jöttünk be az udvarról. R. még vacsorázik, egyelőre pucér, reggel nyolc óta van fenn. G. fürdik, nemsokára én is fürdök, aztán altatás.

Felvételizőknek szorítok!!!

Maggie, de jó dolga van valakinek :D
Bercó alszik a parton - és R. vajon miért nem aludt még el soha ilyen helyzetben??????

Dalköltés - ja, de utánam egy szót sem szól, sőt elmegy onnan, ha éneklek neki, így aztán normál dalokat nem is nagyon ismer :lol:

Na, megyek, zuhanok egyet :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !

Gyorsgörgető üzzemódban vagyok :oops: . A héten Bence táborban van az erdőben, néhány napig én babysitteltem az unokatesókat, most Panka egyedül van, és állandóan a fenekemben :roll: , unatkozik.

A képek szuperek :D .

Ma hazajön Bence, de már megyünk is Pilisre este, holnap lakodalom :roll: . Közben telefonált keresztanyám, aki lent van 3 hétig Zamárdiban, hogy üljünk fel a vonatra, és menjünk le hozzájuk. Azt mondtam, átgondolom, de szerintem hétfőn vagy kedden lemegyek a gyerekekkel, P dolgozik, a takarítás megvár :oops: . Úgyhogy megint sűrű lesz...De Panka teljesen be van sózva. Amióta reggelente nézzük az M1-en a Balatoni nyár c. műsort, minden reggel a Balcsira akar menni :D .
dettyk

Sziasztok

Itt egy nagyon elveszett valaki :oops: Kicsit volt időm vissza olvasgatni :) De úgy látom mindenkinél zajlik az élet :D Jó nyaralást a nyaralóknak :lol:

Kaqk: Nagyon szép és csini pocak.

Móni: Gergő milyen sokat nőtt.

Veráék elutaztak?

Mi jól vagyunk még mindig van bölcsi jövőhét pénteken lesz a "ballagás".Petrusom is sokat nőtt de a Fb-n már láttátok. Lassan egy hónapja nem cumizik nálunk ez iszonyat nagy haladás. Erre most az ujját szopja :shock: :shock: De remélem erről mihamarabb le fog szokni ,az oviba csak lekötik a figyelmét róla. Bár két napja megint eszébe jutott hogy menjünk és vegyek neki cumit :roll:

Szép Napot!

Kép

Kép
agica1126

Ágica,de már haza is jöttünk :) csak szerdán jött Nagyi keresztlánya a 3 kicsi gyerekével(2 nagy cserkésztáborban) s hirtelen nagycsaládosok lettünk :) de mondtam Anikónak,jöjjenek máskor is olyan csendben vannak a ygerekek,eljátszanak együtt :)

lépek is mert M. még alszik(nem meglepő :) ) B. és a2 nagyobb gyerek eszik a 3. a babakocsiban szemlélődik :)

csók

KépKép
viranka

Ágica, nem mindenki látja ám a FB-on :roll: :wink:
Szerintem ha elmúlt neki két napja, akkor lehet, csak egy kósza ötlet volt.

Dettyk, jó lagzizást 8)
Panka és a Balaton.

Ja, Rugó víz alatti eldobható fényképező gépet kapott, majd meghalt érte (1000 ft volt). Készül ő is a nyaralásra.

A lábam tiszta ekcéma, és most már tudom, mitől jön ki minden nyaraláskor rajtam - a homok miatt. Elég sokat dolgoztam a napokban sóderrel meg homokkal, és szétment a bőröm itthon is.
A fene essen bele. Eddig csak a tengeren jött ki, és nem igazán tudtuk, hogy mitől :?

Viranka, csak ügyesen ennyi gyerekkel 8)

Kép
vindolanda

Mindig egyedül maradok :roll:

Kép
vindolanda

Anyáék a héten behúzatták az internetet. most már tud majd skype-olni Rugóval.
És visszafestette a haját is 8) Addig rágtam a fülét :lol:

Kép
vindolanda

Vindo: na akkor csak hallgatott rád! Skype..:-) indulás vasárnap :-) ekcéma: :-( ,

Maggie: jó hogy jelentkeztél!! Jó nektek!!!!:-) :-) fénykép:-( legalább egy eldobható gépet vegyetek!:-) Tudod kell a "bizonyíték" :-)
Köszi, vettem is vadgesztenye krémet! Remélem fog használni!!!
Ágica: jó hogy jöttél! Cumi: :-) De jó! Kitartás!!!!!

Dettyk: De jó lesz nektek a Balcsinál!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

A vadgesztenyére én nagyon érzékeny voltam, szülés után aranyérre adták egy bioboltban, hát még életemben nem viszketett úgy a s...em :lol: Azt hittem, megbolondulok. Ráadásul nem tudtam, hogy mitől van, úgy hogy kenegettem pár napot vele. Aztán a Reparon vagy mi vált be :lol: :lol:

Az ekcéma jobb már, egyrészt kenem, másrészt meg - és erre a nyaralások alkalmával rájöttem már - minden este ki kell rázni a lepedőt nagyon alaposan vagy újat tenni, meg hajmosás, mert reggelre lesz bajom tőle :idea:

Kép
vindolanda

Halihó!

Megint nagyüzemi biliárdozás folyik... :lol: Szeles, hűvöskés az idő, így egyelőre nem mentünk le a strandra, majd B. alvása után. Jó nagy hullámok vannak, egyszer már volt, az egy kicsit kiakasztotta Bercót, pedig eleinte úgy tűnt, hogy tetszik neki. :roll: De a nap végére közölte, hogy menjünk haza, mert nem szereti a hullámokat, ha hullámzik a víz, akkor ő nem megy bele.

Igen Vindo, alszik. :lol: Mondjuk a tuti: Anya, rázod a fenekemet? Tehát alvás előtt én bőszen rázpitálom a legkisebb popóját, de legalább elalszik. :lol: Az meg már régen nem érdekel, hogy mások mit szólnak ehhez.
Ez az ekcéma nagyon rossz, Momi barátnőmnek is hasonló van, csak neki nem nagyon múlik el, mivel a stressz okozza. Neki pont a sós víz, a napfény tesz jót. De látom, már ismered az ellenszerét.
Akkor anyukád rendes kislány.
Bercó is imád énekelni, néha ő is olyanokat tud... De most inkább Rugó fantáziája dicsérendő. :lol:

Dettyk, hajrá, hajrá. Jó kis mozgalmas nyaratok lesz itt.

Ágica, én sem vagyok FB-n. Az iwiwet sem ápolom, nem is akarok csatlakozni a FB-hoz.
Tehát, képet kérünk ide is!!!! :lol:

Irina, egyet kell értenem. Rendkivül izgalmas az egész, bár én azért már találkoztam a plaszticitás híveivel. Erre épül a Sindelar program is. No, meg a gyógypedagógia is ezt próbálja kiaknázni.
A könyvben leírtakkal ellentétben itt (Sindelar) sokkal lassabban, kevésbé intenzívebben folyik a terápia. Mindössze napi 10 percben. Érdekes, hogy a könyvben mennyire preferálják a hallási percepció fejlesztését, az ehhez kapcsolódó programot állítólag le is lehet tölteni, majd megnézem. De ennek a Fast ForWord-nek is utána fogok nézni. Engem inkább az bosszant, hogy mondjuk az Altzheimeres szomszédomnak is csak a gyógyszereket írják fel, nem pedig valamilyen terápiát ajánlanak neki, pedig sokkal hatékonyabb lenne. Igaz, a gyógyszergyártóknak kevésbé lenne jó.

No, nem puffogok tovább.
dmaggie

Kaqk, remélem jó lesz.

Viranka, ti sem unatkoztok ám.
dmaggie

Este már nem tudtam jönni, a biliárd után még elmentünk sétálni, ami megint sörözésbe (apa) és koktélozásba (Gergő, én) fulladt. Bercó most csak jeges teát ivott. De kóstolt már nagyon finom, gyümölccsel ízesített limonádét is, meg turmixot is, ami aztán nem jött be neki, meg senkinek sem, rajtam kívül. Reméltem, hogy segít majd az emésztésben, de nem. :oops:

A sétát visszafelé már gyorsra fogtuk, annyira fújt a szél, láttuk, hogy az északi parton villámlik, stb. De hangulata az volt.
dmaggie

Irina, én is nagyon-nagyon szorítok Neked!!!!!
dmaggie

Nem találom Rugó útlevelét :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: