[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
SOTE I.KLINIKA - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Van egy eladó hordozókendőm használatival 3500 Ft-ért ha érdekel valakit. e-mail: virgile@freemail.hu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
virgike
 
 
 


Virg9ke,
szvsz yrd be a keres-kínálba...

Novimami,
nekem volt a sotén tervezett császárom, kettő is. Mire vagy kíváncsi? Kérdezz!
üdv
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Szia Zsóka! Hogy mikor kapom meg a babát szoptatásra, érdemes e bevinni valamit pluszban, mikor tudok "normalisan" mozogni, ilyenekre vagyok kiváncsi. Köszi szépen!
novimami
 
 

 
 

No, akkor kezdjük az elején Kép.
Ha "mázlid" van, akkor nincs ehly az inzenzíven, és máshol sem, rögtön beviszenka gyermekágyra. Ott egy kicsit pihizel, és megkapod a babát "nézeghetni". Az első éjjel még elviszik tőled (ha akarod, maradhat, de ellátni nem nagyon tudnád). Másnap behozzáék és attól kezdve nem viszik el.
Ha nicns mázlid, akkor a műtét után felvisznek az intenzívre, a babát meg le a csecsemős szobába. Műtét másnapján - ha minden oké - lemész a gyermekágyra, és onnan ugyanaz a koreográfia, mint amit az előbb leírtam (nekem most így volt, és a gyermekágyra való költözésemkor kértem a kicsit, onnan már együtt voltunk. A 2. csészáromkor (ami a soten az első volt, csak hogy megkeverjelek KépKép) nem volt hely az intenzíven, rögtön a gyermeklágyra vittek, első éjjel baba nélkül, másnaptól pedig vele.
Bevinni pluszban: amit pl én most elfelejtettem, pedig szuper jól jött volna: egy mosakodószivacs. Ui. zuhanyozáskor a sebet nem szabad, h víz érje, ezért "derékon felül" az ember nem zuhanyozhat, emrt ugye a víz lecsorog. Szóval bénáztam.
A szokásos, kórházi cuccokon kívül most más nem jut az eszembe.
A babának vigyél be: nadrágpelenkáét (adnak ugyan, de keveset), textilpelenkát büfizéshez/feje alá, popsikenőcsöt (szvsz patikait), mert ugyan ez is van, de néha elfogy. Ha akarod, vihetsz be saját rugdalódzót, bodyt, akkor az esti fürdetés után azt adják rá. Ja, weswetleg egy vékony pamutsapit a kicsinek, hogy ha kiviszed a könynező rokonoknak a folyosóra megmutatni a babát, akkor, ha esetleg nyitva az ablak, nehogy mwegfázzon. (a babák pólyában vannak 1ébként).

NMormáls mozgás: alkattól függ. tapasztalatom szerint mináél többedik császár, annál hamarabb épül fel az ember.
Nagyon fontos: irtó sz.rul esik, meg fáj meg minden, de minél előbb kelj fel és járkálj! persze ha szédülsz, ülj le stb. A minél előbbi felkelés-járkálás két okból fontos: dokik szerint az összenövéseket meggátolja; ill. sokkal hamarabb felépül az az anyuka, aki nem az ágyban fetreng, h neki fááááááj. (fáj, persze, hogy fáj, de ha csak nincs vmi komplikáció, a műtét másnapján /némileg görnyedten ugyan/ de az emberlánya azért képes már közlekedni.)

Adnak hashajtót asszem a 3. nap. parafint vagy mit és hashajtó teát. Nehogy megidd az egészet!!!!! Ui. NAGYON HATÁSOS, ha érted, hogy gondolom Kép.

A császárt 1ébként Bálega dr végezte, ügyeletesként. Nagyon jó volt, h a műtét alatt "ki-kikacsintott" hozzám is, elmpondta, mit csinál /na persze nem kommentálta végig a dolgokat/. Utáéna többször is bejött, asszem, maradok nála Kép.

(Az infóim viszonylag friseek, most augusztusban született a kisfiam.)
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Köszi szépen Zsóka, ez nagyon hasznos volt!
novimami
 
 


sziasztok!
kórházat váltanék a következő baba előtt, és javasoltak a SOTE-n egy dokit Rigó János. mivel cukorbeteg vagyok, nem sok orvos jöhet szóba, tehát engem konkrétan ő érdekelne, ha tudtok segítni.
első körben a magánrendelése és árai érdekelnek, akár mailben is.
de a vélemények is jöhetnek, mailben is!
Köszönöm! naty@interware.hu
naty77
 
 


Sziasztok. 5 hetes kismama vagyok és tegnap voltunk kórházat és orvost választani. Az I.-es mellett döntöttünk és dr.Belics Zoránnál. Tud valaki róla valamit? Nagyon rendesnek tűnt első látásra csak egy kicsit fiatal. Ha esetleg valaki szült már nála, kérem írjon valamit,hogy milyen volt. Köszönöm előre is. Sziasztok. Anita
anita1981
 
 


Szia Anita
En nem Belicsnel szultem,de a tanfolyamon soxor volt eloado es amikor felvettek szulni a szuloszobara,O volt az ugyeletes.Nagyon kedves,szimpatikus,turelmes voltKép
Viszont egy ismeros anyukaa jatszorol nala szult 2* is es meg volt vele elegedve,amelett hogy egyszer sem adtak penzt!
Bldog varandossagot NekedKép!

kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Szia kataa! Nagyon köszi az infot. Sokat segítettél. Azt hiszem nála maradok.
Ha van még valaki,aki Belics dr.-nál szült,kérem írjon nekem.Mindenre kíváncsi vagyok vele kapcsolatban. Mailt is írhattok. Címem: trans2000bt@axelero.hu
anita1981
 
 


Szia Patri!
Voltam a Bálega dokinál múlt héten és azt mondta, hogy januárban elutazik 3 évre Angliába. Szóval Ő kiesett, megy tovább a dokivadászat....
Üdv,
Réka
freka
 
 


Reka
Bocs hogy igy ismeretlenul beleszolok de en szivbol ajanlom az en dokimat:Dr.Papp Csabat,adjunktus,tehat elfoglalt ,kell ra varni,mint altalaban mindenkire az ambulancianKépDe nagyon lelkiismeretes,elozekeny,kedves es nincs tarifajaKép
Ha erdekel megadom a mobiljat szivesen.
Udv
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Szia Kata!
Kedves toled! Koszonom, elfogadnam a telefonszamot, mert meg nem dontottem egy doki mellett sem. O barkit elvallal, aki felhivja? Te szultel mar nala?
Reka
freka
 
 


Reka
Igen en nala szultem,csaszarralKép
Minden Ok voltKépEn ugy kezdtem nala hogy felhivtam hogyelvallal-e.megmondta mikor menjek be az ambulanciara ,mikor rendel .Be is mentem,ott felvetek a noverek egykartont es utana talalakoztam a dokival.
Adj egy mailt a profilomban a cimemre es megirom a telcsi szamat,aztan megkerdezheted hogy elvallal-e.Gondolom attol fugg hogy arra az idore mennyi kismamaja van.
Reszeltekrol majd meg irok a mailbanKép
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Szia Réka!

Ha esetleg a Papp doktor nem vállalna, én is tudnék ajánlani valakit, akinél egy éve szültem.

Hanzika

Kép
hanzika
 
 


Sziasztok,

Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a topicot és, hogy ennyi minden jót olvastam benne a klinikáról.
Érdeklődnék, hogy ismeri-e valaki Dr. Hidvégi Jánost. Lszi írjatok róla, milyen ember, milyen szakember és milyen nála szülni.

Köszi
Edit
kedit
 
 


Sziasztok!
7 hetes kismama vagyok, tegnap voltam először terhesgondozáson, dr. Belics Zoránnál. Nagyon meglepődtem, mikor azt mondta, hogy ebben a kórházban úgy működik a gondozás,hogy minden vizsgálatkor fizetni kell. Azt nem mondja meg hogy mennyit,rám bízza. Ez tényleg így van? Én azt hittem,hogy ezt a TB állja! Mindenkinél kell fizetni? Minden alkalommal kell, vagy csak a vizsgálatokkor? És mégis mennyit "illik" adni?
Nagyon megköszönném, ha valaki felvilágosítana ezekről a dolgokról. Köszönöm előre is. Sziasztok, Anita
anita1981
 
 


Szia Anita!

Laza a dokid és elég pofátlan is. Persze, hogy a TB állja. Igaz ugyan, hogy a legtöbben adnak valamennyit rendszeresen (1-2 alkalmanként), de ezt követelni elég csúnya dolog. A legtöbb doki nem is szokott ilyet mondani.
A "mennyit" mindig nehéz megállapítani, de az adott doki más betegeitől megtudhatod. Hallottam már olyat is (nem ennel a dokinál!), aki 2-3 ezret adott minden második alkalommal, de olyat is, aki 7-et.
Szerintem érdeklődj a doki többi kismamájától ott a kórházban. Vagy válts dokit! Kép még nem késő!
Üdv
Réka
freka
 
 


Anita,

Én egy éve szültem és nem kellett minden vizsgálatkor fizetni.. sőt! Én csak a 20. héten, a 32. héten és szülés után adtam a dokimnak pénzt. A kórház a videófelvételekért és a UH-képekért "kapott".

Tehát ez nem a kórház vonzata, hanem a dokié. Bár ha minden vizsgálat után ad SOTE alapítványos csekket, hogy fizess be, amennyit jónak látsz és nem neki kell adni, akkor mindjárt más....

H.

Kép
hanzika
 
 


Én az ilyen dokit azonnal otthagynám...

Annál is inkább, mert a kóürház kiadta a dokijainak napiparancsban, hogy NEM KÉRHETNEK pénzt, de ha kapnak, elfogadhatják. Fel is lehetne jelenteni...
Kép

Zsóka
zsóka
 
 


Szia Anita!

Nem ebben a kórházban hanem bizonyos orvosoknál működik így a gondozás! Szerintem ezt így kijelenteni felháborító, hiszen ez nem a magánrendelőjében történt ugye???
Második gyermekemet fogom kb. 6 hét múlva szülni a klinikán de ilyen tapasztalatom szerencsére nem volt. Sőt nem fogadott el pénzt az orvosom, csak szülés után adtam és tényleg hálából nem kötelezően.

Timi
fabrika
 
 


Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Engem is felháborított a dolog, nem akartam hinni a fülemnek,amikor ezt mondta az orvos. De azért azt is hozzátette, hogy hiába megyek másik orvoshoz mindenkinél kell fizetni. Azt hiszem még nem késő váltanom. Nektek inkább elhiszem, hogy másnál nem így van, mint neki! Nem semmi, hogy ilyen fiatalon ezt csinálja,mi lesz később. Örülhetne, hogy ilyen jó helyen dolgozhat, áh mindegy.
Mégegyszer köszi mindenkinek. Sziasztok, Anita
anita1981
 
 


Anita,
még egy. Második gyerekemet szültem most nyáron itt, első terhességnél is csak szülés után adtam a dokimnak pénzt, most a másodiknál a terhesgondozás alatt nem adtam egy fillért sem, ügyeletesnél szültem, ő kapott pénzt, de csak azért, mert valóban nagyon rendes volt. És nem sokat kapott, ha azt nézzük, milyen pénzekről hallani mostanáéban (20E ft).
Inkább költöm a gyerekemre azt a pénzt...
Ha mindenképpen a klinikán akarsz szülni, akkor nem ajánlom, de ha átmész más kházba, szvsz jelentsd fel a dokit, ott a betegjogi képviselő...
Fujj.

Zsóka
zsóka
 
 


Kedves Anita 1981,
eddig csak olvasgattam a fórumot, de most azért regisztráltattam magam, hogy elmondjam NEKED a véleményem.
Én már lassan egy éve Belics dr. betege vagyok, és soha nem kért egy fillért sem, pedig általában megkérdezem, hogy mivel tartozom. Sok más anyukának és kismamának sem volt még ilyen tapasztalata vele kapcsolatban. Én egy becsületes, munkáját alapossággal, odafigyeléssel végző szakembernek ismertem meg, akinek nem a pénz számít. Ezt egyébként nem tudom elhinni, úgy, ahogy szerintem azok sem, akik ismerik.
Egyébként a véleményem, hogy ha mindaz igaz, amit írtál, akkor sincs jogod ország-világ előtt leírni az orvos nevét, és hogy mennyit kért. Ha észre vetted volna ezek mindenhol név nélkül történnek....
Puszi
hfkata
 
 


Kedves Hfkata!
Szerinted miért írnám le ezt az egészet, ha nem igaz? Gondolod,hogy velem is olyan rendes volt, mint veled? Nekem sem fordult volna meg a fejemben, hogy ilyen lehetséges. De nem muszáj elhinned. Én tudom, hogy mi történt. Azt pedig, hogy kinek mihez van joga, inkább haggyjuk!
Tényleg feljelenthetném, de nem teszem, mert nem hallotta senki a beszélgetésünket. Úgysem tudnám bebizonyítani, hogy mit mondott. Egyébként pedig, minden orvosnak vannak visszajáró betegei, és olyanok, akik azt mondják, hogy soha nem mennének hozzá vissza.Tehát meg lehetne kérdezni az összes betegét, nem hiszem, hogy egyöntetű választ kapnánk. Egy biztos, engem nem győztél meg hogy nála maradjak, sem anyagilag nem állok úgy, hogy minen alkalommal fizessek,de ezek után inkább más orvosnak adom oda azt a pénzt! Sziasztok
anita1981
 
 


Kedves Anita 1981,
ne érts félre, nem meggyőzni akartalak, hogy nála maradj. Jogod van bárkit választani. Csak amikor róla érdeklődtél, jó véleményeket kaptál, és valami miatt ajánlották is. Így egyedül a Te dolgod eldönteni, hogy hova szeretnél járni, és kiben bízol meg.
Problémamentes terhességet kívánok,

Hfkata

u.i.: Nem azt írtam, hogy csak velem rendes, hanem, hogy a betegei meg vannak vele elégedve./A kettő nem ugyanaz/
hfkata
 
 


Sziasztok.
Sok jót olvastam dr. Sziller-ről és azt szeretném megkérdezni, hogy mikor van neki terhesgondozása a kórházban. Még nem voltam nála, de hozzá szeretnék járni. Ha valaki tudja, írja meg nekem. Köszönöm: Orsi
orsi25
 
 


Szia Orsi!A Sziller doki telefonszámát meg tudom adni de azt nem tudom hogy mikor rendel...irj egy e-mailt hogy hová irhatom.üdv.Vera

Kép
Kép
vera70
 
 


Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet védőnőt keresni bp.-en? Még csak egyszer voltam orvosnál, és annyit mondott, hogy az első dolgom, keresni egy védőnőt. Nemrégen költöztünk fel bp.-re és fogalmam sincs,mit csináljak. Én azt hittem,hogy a kórházban kapok védőnőt! Hogy van ez?
orsi25
 
 


Védőnő a lakóhelyed szerinti körzeti védőnő, nem választható. Azaz teendőd megtalálni az illetékes körzeti gyerekorvosi rendelőt, általában ott találod meg a körzetes védőnőt is.
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Régebben én is érdeklődtem a Sziller doktorról. Azt hiszem még Vera adta meg a számát. Elmentem hozzá egy vizsgálatra ezek után és velem nagyon bunkón viselkedett. Tudom, hogy sokan szeretik és ez most nem lesz szimpatikus sokaknak, de ez van. Megfordultam már egy pár orvosnál, de ilyen mint ő egyik sem volt.
valaki
 
 


Engem a Sziller nem is fogadott... Itt adta meg egy lány a telszámát (talán Vera). Felhítvam, nem is ő vette fel, hanem egy kolléganője (afféle titkárnő, ő szűri emg a népet gondolom). Miután kiderült, hogy szültem mátr a klinikán, és nem nála, és nem "friss" terhe svagyok, hanem 4 hónapos, nem vett át...

Zsóka
zsóka
 
 


Ne hülyéskedjetek, tényleg ilyen a Sziller? Jövő hétfőre van hozzá időpontom, most fogok először menni hozzá a babuszommal, 6. hétben vagyok. Írjon már valaki jót is róla, lécci!
petim
 
 


Kép.
A második császáromat ő csinálta, mert a saját dokimnak nem volt még meg a szakvizsgája. Szép lett a sebem Kép.
De azt tényleg nem értem, hogy ha vki elmúlt teszemazt 10 heters terhes, miért nem lehet vele foglalkozni... És azt sem értem, hogy ha már szültem a klinikán, de műásnál, miért kell arra hivatkozni, hogy más volt az orvosom. És ha 20 évvel azelőtt szültem ott, akkor is csak az adott orvosnál szülhetek? Az emberen rajta van a stigma, kész, nem szabadulhat többet a dokitól. Ha nincs vele megelégedve, akkor is - csak úgy válthat dokit, ha kórházat is vált.
Én végül úgy oldottam meg, hogy ügyeleteshez jártam és ügyeletesnél szültem. Így sem kerültem be később, nem vártam többet, mint mások, és olcsóban megúsztam Kép.

Zsóka
zsóka
 
 


És mivel indokolta, hogy nem vesz át?
petim
 
 


Sziasztok Mindenkinek!
Én vagyok aki megadtam a Sziller elérhetőségét.
Nekem az unokatesóm jár hozzá nagyon régóta és miután elolvastalak benneteket felhivtam és ki volt akadva hogy igy viselkedett veletek ...ugy kb.húsz éve jár hozzá de ilyet még soha nem tapasztalt...a telefonját pedig a titkárnője szokta felvenni a Hollócsi Katalin.
Kati!Rád kiváncsi leszek ha voltál nála mit tapasztalsz?
Sziasztok.VeraKép

Kép
Kép
vera70
 
 


Sziasztok,
Beke Artúr dokit ismeri valaki? Ha igen mi a véleményetek róla?
hmoni
 
 


Sziasztok!
Edit, kérdezted, hogy ismeri-e valaki Hidvégi dokit. Én nála születtem, nála is szültem az első gyerkőcöm és most is hozzá járok a második babával a pocakomban. Szerintem nagyon megbízható orvos, hatalmas szakmai felkészültséggel és tapasztalattal. Nem az a smúzolós fajta, ha lelkizni akarsz, akkor válassz egyből egy szülésznőt is mellé, mert velük mindent meg lehet beszélni részletesen. Abban azonban biztos lehetsz, hogyha elvállal, akkor számíthatsz rá mindig.
Remélem tudtam valamit segíteni.
Szilvi
sylvike
 
 


Sziasztok!

Hmoni: Csak negatív tapasztalataim vannak az említett orvossal.
Nekem egy genetikai tanácsadásra, ill. szakvélemény miatt kellett hozzá mennem és 3X beszéltem meg vele időpontot, és mind3 estben átvágott. Aztán meguntam és panaszt tettem az intézmény igazgatójánál. És azért mert munkaidő alatt úgy gondolom nem a nyelvtanulással kellene foglalkozniaKép
Aztán nagy nehezen fogadott, de bunkó és flegma volt.

üdv, Pildikó
pildiko
 
 


Pildikó,
köszi az infót, már le is beszéltél róla. Telefonban velem sem volt túl kedves, ezért is érdeklődtem. Már csak egy jó doki kellene helyette az I. sz. klinikán. Ha valaki tud kérem írjon!
köszi
Móni
hmoni
 
 


Ádám doktorról sok jót olvastam. Van neki magánrendelője is vagy csak a kórházban rendel?
hmoni
 
 


Sziasztok,

Sylvike, köszönöm szépen az információkat Hidvégi doktorról, idáig semmit nem tudtam róla, de amit írtál az megnyugtató.
Mivel senki nem reagált a Hidvégi-s kérdésemre, ezért ma felhívtam a Szillert doki. Velem normális volt a telefonba, azt mondta, hogy megnéz, de nem biztos, hogy el tud vállalni, ha nem vállal, akkor majd ajánl valakit.
Tudja valaki, hogy kivel dolgozik együtt, kit szokott ajánlani maga helyett. Lécci segítsetek!
Köszi
Edit
kedit
 
 


Kedit,

Szillerrel "dolgozik" Bőze doktor, azt hiszem, már ajánlotta őt másnak is.

Hmoni,

Attól függ, hogy terhes vagy-e vagy sem. Mert van egy nőgyógyi, akit "imádok", de ő már nem vállal szülést, illetve egy másik, akinél szültem.

Hanzika

Kép
hanzika
 
 


Hanzika,

Még nem vagyok terhes, de olyan dokit szeretnék akinél szülni is lehet. Van egy 16 hónapos lányom, őt az Istvánban szültem, de nem vagyok túl jó véleménnyel arról a kórházról. Ez a kórház meg szimpi...
hmoni
 
 


Kedves Hmoni!
Újváry András doktort ajánlom nagyon jó szívvel, ha még nem választottál. Korábbi hozzászólásaimban részletesebben írtam Róla. Nézd meg egyszer személyesen, akár Őt, akár mást választasz, mert általában kiderül első blindre, hogy frankó vagy unfrankó (ezt Elvistől idéztem). :-))))))
Üdv, macskási.

Kép
Kép
macskási
 
 


Macskási,
az Újvári doktornak van magánrendelője is vagy csak a kórházban rendel? A kórházban érkezési sorrendben fogadja a pácienseket vagy időre lehet menni? Köszönöm a segítségeket!
Hmoni
hmoni
 
 


Macskási,
nem véletlenül Újházyt akartál írni? Nekem ő az orvosom és szintén nagyon jók vele a tapasztalataim.

Hmoni,
azt hiszem van magánrendelése, de én csak a klinikán jártam nála a terhesambulancián. Amikor kijön a nővér a kartonokért akkor szólni kell, hogy hozzá jöttél és ha éppen nincs ott akkor hívják. De azt hiszem ez más orvosokkal is így működik. A szülés utáni 6 hetes vizsgáltra mondta, hogy előtte hívjam fel, hogy minél hamarabb végezzünk, mert ugye 2 etetés között azért nem lehet órákat várakozni. Én csak akkor mentem időre, máskor meg vártam a soromat, mint más anyuka, ajánlok egy jó könyvet pl. . Az igazi "durva" várakozások szerintem inkább az UH vizsgálat előtt voltak, pedig ott elvileg időre mész.
Cinke
cinke
 
 


Hmoni,

Újházyt én is ajánlom, jókat hallottam, tapasztaltam vele kapcsolatban (bár engem közvetlenül nem kezelt).

Mivel a Klinika "nagyüzem", ezért én eddig 8 év alatt azt tapasztaltam, hogy hiába mész időpontra minimum fél órát várni kell. Terhesen volt, hogy reggel 8-ra mentem UH-ra és délután 2-kor jöttem el a terhesambulanciáról (UH után a dokimhoz is kellett menni). Tehát erre készülj fel. És úgy tudom, vagyis akiket ismerek ott azokról úgy tudom, hogy cska a kórházban rendelnek, nincs magánrendelőjük.

H.

Kép
hanzika
 
 


Cinke,
köszi szépen, meg fogom keresni. Azt még hadd kérdezzem meg, hogy a kórházi rendelésen mennyit illik adni neki?A régi dokimhoz magánrendelésre jártam és ott fix ár volt(7500,-). Gondolom mindenki annyit ad amennyit tud, de mennyi az annyi? És borítékba téve vagy a markába nyomva? Bocs a hülye kérdésekért, de tényleg nem tudom! Hmoni
hmoni
 
 


Cinke
IGaza van HanzinakKép,mert itt elvileg nem elhet egy orvosnak sem maganrendelese,tehat meg kell varnia sorod.Az en dokim volt olyan rendi es rogton atkuldott az UH-ra(felhivtak a csajt,hogy fogadjon rogtonKép )es nem kellett orakat varnom,mint azoknak akik idopontra jottekKép
En ugy csinaltam hogy csak akkor adtam penzt(3ezer)ha megvizsgalt,es csak ugy a kezebe.Hidd nem okoz nekik gondotKépViszont akkor is us.kedves volt amikor nem adtamKép
LEgutobb rakszuresen voltam nala(DR.Papp.Csaba) a mult heten es volt vele egy rezides,igy nem adtam penzt,mert valahogy ugy ereztem neki is kellemetlen ha a lenne a tanulo latnaKép
Szerintem ugy van ez ha megkedve legy doki akkor hamarabb hiv be es nem hagy orakat varakozni,nekem eddig a max ido ket ora volt mert babasan,de akkor csaszarja volt es emiattKép

Udv
kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Bocsi ez Hmoninak ment Kép

Kép
Kép
kataa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: