Halihó!
Zizi alszik,most tudok kicsit irkálni.
Gyerekdokinál voltunk ma mert Bertinek hétfőn véres volt a széklete,megvizsgálta a dokinéni,ő semmit nem lát rajta,nem fájdítja a pocakját,egész tűrhető az étvágya,láztalan de a biztonság kedvéért küldtünk el mintát az ÁTNSZ -be,majd szerda körül lesz eredmény. Mindig van valami ezekkel a gyerekekkel,mire Zinával rendeződik a véres széklet(ezt most lekopogtam) addigra Bertinél lesz valami,néha az őrület határán vagyok
Egyébként ricsajos gyerekek,főleg Zizi,akkora nagy szája lesz mint nekem

Beszélni még nem tud csak a mammamm,Tati (ő apukám) és Ercsi (ő anyukám) megy neki. Na meg hívja a cicát és ilyen egyszerűbb hangok mennek neki.
Még egyedül nem tud menni,egyik kezét fogni kell,viszont akkor mint egy őrült száguld
Egyedül csak kettő-három lépést tett meg,inkább mondja,hogy csüccs és mászik ha nem biztos a dolgában.Nyolc foga van,már hónapok óta,bármit megeszik,nem válogat (tiszta anyja

)és szerencsére nem fulákol tőle ahogy Bertusom szokott.
Berti egy igazi csaj,imádja a szép ruhákat,cipőket,nyakláncot,csupa nőcis dolgokat akar folyton.Körmöt festeni,parfümözni,szép csatot a hajába...
Este sem mindegy fürdés után mit vesz fel hát nem könnyű teljesíteni a vágyait,azt hiszem jajj lesz a kedves férjének ilyen igényekkel
Beszélni reggeltől estig megállás nélkül tud,néha úgy kell lelőni!!
Délben sem alszik már vagy másfél éves kora óta,ennek ellenére este fél tízkor még mindig mondja a magáét...
Mindjárt kicsinyítek képet róluk,már letöltöttem a photo scape-t mert a másikat nem tudtam használni.
Nem tudom ki kérdezte,hogy Zina is vörös-e?! Nem ő szőke,mindjárt meglátjátok!