Tigri!
Dudu is mindig kiszedi a popsitörlőket, de azokat én szoktam elhasználni orrfújásra
Ines! Jobbulást a picúroknak!!!
Egyébként itthon én vagyok beteg, lassan két hete. Köhögés, orrfolyás stb.. elkaptam én is ugyanezt a fránya vírust
Remélem hamar kilábaltok belőle!!! Az Élet játéka:
Hmm akit érdekel miről is szól a játék, annak leírom!
Nagyon édes könyv, imádtam mindig is!!!
És advent első vasárnapján talán ide is illik majd, egy--két idézet belőle! Bogi!
Szuper lenne, ha tudnál rendesen szülni!
A Szülőszobát láttam, elképesztően fegyelmezetten és szépen szült a 16 éves lány! Baromi dühös voltam a GYES-e miatt!!!
Kisbuksi!
Egyetértek azzal, hogy a hiszti nagyon csúnya szó.
Ugyanis ilyenkor a kicsi nagyon erősen frusztrálódik valami miatt. Nekünk sem jó, ha valaki megbánt, vagy számunkra érthetetlen módon viselkedik velünk, mi sem szerettünk gyerekként felöltözni, ha épp benne voltunk egy játékban, vagy éppen enni menni
Csak Szabó Lőrinc: Lóci óriás lesz című versét tudom ajánlani! Amikor a papa leül a szőnyegre, és észreveszi, hogy milyen dolog valójában ilyen picinek lenni!
Ajánlom Penelope Leach: Picik és Kicsi c. könyvét! Szuper!!!
Akit érdekelnek belőle a hisztivel kapcs. részek, meg a frusztrációval kapcsolatosak, szívesen beszkennelem és képként elküldöm emilben!
Pontosan! Az elkapatás, az az, hogy nem engeded neki a csokit, majd hosszas hisztizés után: na jó, most csak ez egyszer! Felkiáltással odaadod neki!!!
Ebből ő azt gondolja, hogy ez az útja annak, hogy megszerezze a csokit! Persze, hogy a hisztit fogja használni a jövőben is!
Nagyon édi a pakolós kép!!!:D
Ildi!
Én nem erőltetném a dolgot a másféle italokkal, mint a víz! Sajna van olyan ismerősöm aki a vizet nem hajlandó meginni. Szerintem örülj neki, hogy vizet iszik!
Képek: nagyon jók!!!
Ekcéma:
tényleg jó zsírps testápolóval kell kenegetni, nekem a gyógyszertári amit adtak, az nem szteroidos volt, hanem jó "erős" testápoló! Tényleg a legtöbb baba kinövi!
Judit!
Népszavazás ügyben egyetértek, nekem elegem van abból is, hogy a papok monják meg, hogy mire szavazzak és ha nem így vagy úgy teszek, akkor szemét vagyok nem is magyar
Ez fáj
Utálom már a politikusokat! Tegnap voltunk NaNE megmozduláson, és ott nagyon kevesen voltak... Pedig ez, szerintem fontosabb téma, mint az, hogy milyen autókat vegyenek a kormánytagoknak, és, hogy ki milyen mocskot tud szórni politikai ellenfele fejére...
Örülök, hogy Léna jól van! Csodás a fotó!!
Rebi!
sajnálom, hogy ennyire szomorú lettél. Biztosan megoldódik majd a dolog, nem?
Ildi! Nem kell mindennap hajat mosni a babának. Legalábbis mi nem mossuk, csak 3 naponta, vagy ha összekente valamivel...
Egyébként Dudu fejbőre is tele volt sárgás foltokkal (ezekről Ini írt ha jól emlékszem)és mikor elkezdtük kihagyni a hajmosást, szép lassan elmúltak!
Ja a fiunk neve - remélem most már véglegesen- Csongor lesz. Nem akartam titkolózni, csak elfelejtettem odaírni. Majd mondom neki mindig: "Sík mezőben hármas út, jobbra-balra szertefut, a középső célra jut! Csongor úrfi, jó szerencsét!"
Nekem még szoknom kell ezt a nevet, de végülis tetszik.
Boróka, Zitus, Ágiboszi, Noresz, húú és még egy csomó Pöttöm mami akiket kihagytam, bocs, hogy nem írok külön, csak most ennyire futotta
MILLIÓ PUSZI!!!!!!!!!!!!
Emő+Pocak