dorkabab!
gratula a tüszőkhöz, tuti ikerek

lesznek. két szép nagy vezérsejt. pihi és nem erőlködni. hétfőn megy a drukk a leszíváshoz. altatva leszel?
thimmy!
semmiképp ne hagyd abba az utrot, én itt szívtam meg a fagyiknál, hogy rögtön abbahagytam és még így is 8as bhcgm volt. nem is gondolok bele, hogy mi lett volna ha nem hagyom abba

szóval amíg nincs rendes vérzés, ami erős, mert az úgyis kimossa, mindenképp használd!!
kakti!
annyira gyorsan megy majd minden, hogy észre sem fogod venni az idő múlását. főleg gyerkőc mellett lesz tuti a sok bmc-ben töltött idő. de nekem olyan gyorsnak tűnt, hogy észre sem vettem és már beülti. nekem ez a fekvéses idő tűnik brutál hosszúnak, pedig itt még elég hamar van is vérvétel, mert eddig nekem 14 nappal a beülti után kellett mennem vérvételre és most meg 11 nappal.
nem tudom lányok már ki kérdezte, bocsánat, de kihagy az agyam, nem én nem fogok tesztelni, mert lombiknál nagyon hamar vérvétel van, szerintem a vérvétel napja előtti napokon még nem mutatná ki a legszupibb teszt sem, a vérvétel napján meg minek. a legtutibb a vérvétel, ott majd elemzik.
bár én most nagyon optimista vagyok, 2 napja nem mérek lázat, mivel folyamatosan jó tüneteim vannak. ha esetleg mégsem lesz +, akkor brutál hipohonder vagyok és akkor mennem kell agykontorllra, hogy ilyen álterhességet tudok produkálni.
dorika!
ne csüggedj, nem tudom ,hogy vizsgálat előtt barnáztál -e, de ha nem sokszor a hüvelyi uh után is sokan barnáznak. de egyébként ez is egy türelem játék, sajnos kevesen ússzák meg barnázgatás nélkül. nekem potom 6 hétig volt! tehát fel a fejjel ez nem egy nap alatt múlik. bár tudom, hogy félelmetes. én még most is félve rakom fel a kúpot, hogy mikor lesz barna. nő a kismanó, fogd fel úgy. nem lesz baj, ha ennyire jönni akart, akart marad is!
már csak 2 nap és a kedd. tényleg lányok ,lombiknál kell pisit vinni, vagy csak vérvétel lesz? mert láttam csajokat akik pisivel szaladgáltak, bár nem tudom, hogy vérévtelnél vagy más vizsgálatnál.
ma már kicsit felkeltem, mert kilyukadt a hátam a fekvéstől. a legnehezebb ebben a várakozási időben, hogy alig vagyok botikámmal. tiszta lelkibeteg vagyok ettől. én mondjuk nagyon tyúkanyó vagyok, 2,5 éve minden nap velem volt, csak 1 szilveszter éjjel aludt a mamáéknál. most meg de, du nem látom. jó edzés ez az ovihoz, amit januárban fog kezdeni. szerintem csak én fogok sírni ettől