Boo!
Húúú, oké, akkor holnaptól nem csak teheneket számolunk...

.
Mondjuk fenyegetésben jó vagyok, de őt az sem érdekli! Az a baj, hogy nála két véglet van: az esetek 80%-ban megcsinálja, amit kérek, "jó gyerek", elvan, nincs vele gond.... Viszont ha jön egy "katt"-ja, akkor csinálhatok bármit, csakazértsem!!! Pedig nem is oroszlán

.
Este mondtam, hogy jövünk haza (szomszéd gyerekekre néztem rá, mert 20 percig egyedül voltak otthon), szépen el is köszönt, elindult, de leragadt a kertjükben a motornál. Már mikor közelített hozzá, próbáltam terelni, meg hazaédesgetni, de semmi, cipelhettem őt haza (persze motorral együtt kellett felemelni

). Otthon bezártam a kaput, ordított, toporzékolt, tépte az ajtót, mondtam neki, hogy ha nem fejezi be, be kell menie a házba. Be kellett menni. A belső ajtónál detto ez a műsor, higgadtan próbálkozom több dologgal, még a mesét is felajánlottam...semmi. Vmivel sikerült elterelnem a figyelmét, ja igen, hogy kap cumit, megy a pulthoz, mindent ledobál, hogy akkor hol a manyi?! Rászólok, szedjük össze. Jó, újra ledobálja, mondtam, hogy ha nem fejezi be, akkor gardrób.

Gardrób. 2 perc múlva ugyanaz a visítás még mindig, benyitottam, mondtam neki, hogy ha megnyugodott, kijöhet. Kijött, elpanaszolta mi történt, és onnantól jófej volt

.
Gondoltam, hogy talán már az elején elcsesztem, hogy nem hagytam pár percig motorozni

. De 1. 5-10-15 perc múlva pont ugyenzt csinlta volna. 2. ha én azt mondom, hogy menjünk, akkor menjünk, pont erről van szó!

.
És ezt most nagyon kivonatosan írtam le, mert először mindig jófej vagyok, próbálok terelni, aztán mondok 2-3 alternatívát, ha ez sem jön be, általában magára hagyom (én megyek el), de jön utánam, és direkt genyózik, dobál vmit...stb és akkor jön a fenyegetés, ami általában nem használ

. A gardrób úgy tűnik, most megint bejön, ill. apa a szobájába is be szokta küldeni, vagy a budiba

. Mondjuk ő nem kisérletezik, ahogy Botond rosszfej, ő azonnal "kivonja a forgalomból", én ezen mindig kivagyok, hogy túl hamar csinálja, de ezek szerint nem, mert neki nem hisztizik, én meg kisérletezgetek, és egyre durvább

...
Szóval holnap számolunk, aztán egyből büntiszoba...

Meglátjuk.