Sziasztok, Csajok!
Elveszett bárány jelentkezik

...
Először is minden ünnepeltnek nagy puszit küldünk: Pötinek, Jubának, Natinak.
Panndi, Neked itt is szeretnék gratulálni a csodaszép szőke hercegedhez

.
Dóri, Ti is gyönyörűek vagytok, gratulálunk, sok puszi!
Én jó hírekkel nem nagyon tudok szolgálni, a munkahelyünknek annyi, én augusztus 14-ig a felmondási időmet töltöm, és gőzerővel állást keresek. P megy maszekolni, talán nyáron lesz munka végig. A jó a rosszban, hogy így az oviszünetben itthon tudok maradni a gyerekekkel, és nagyon aktívra terveztük ezt az időszakot

. Szeretném bepótolni a tavalyi nyarat is...
Megyünk majd a Vidámparkba, az Állatkertbe, remélem, Tiszakécskére és Soltvadkertre is eljutunk legalább horgászni vagy pancsolni. A nagy project egy balatoni nyaralás, amit úgy tervezek, hogy vonattal visszük a bicajokat, és a balaton 2/3 részét úgy járjuk be, kempingekben sátorozva, Siófoktól indulva nyugatra, és oda visszaérkezve. Remélem, összejön, mert mindannyian nagyon várjuk, csak az időjárásnak kell kegyesnek lennie.
Panka hihetetlenül cserfes, (túl) önálló nőszemély

. Az óvódában szinte "kis óvónéninek" számít, dirigálja a gyerekeket...És általában itthon is azt hiszi, ő a főnök

.
Bence kezd kiskamaszosodni, néha kicsit szemtelenebb, mint tőle megszoktuk, de alapjában véve nagyon jó gyerek, és a kor- és nemkülönbség ellenére is nagyon jól elvannak együtt. Hiába van külön szobájuk, Pankáét szinte csak tárolásra használjuk, mert állandóan Bence szobájában van, ott is alszik a kihúzható vendégágyon. Már arra is gondoltam, hogy összeköltöztetem őket, bár akkor 2-3, max. 4 év múlva újabb költöztetésre lenne szükség, hiszen Bence már nagyon nagy fiú lesz, és igényelni fogja a saját életteret. Egyébként Bence most is kitűnő lett, ha jövőre is így marad, akkor megy a 6 osztályos gimibe 6. után.
Hozok néhány képet, amit FB-on már láthattatok, de most nincs frissebb. Tiszakécskén készültek május végén, pózolós Manciról, aki amint kamerát lát, vigyorog és beáll

.
Puszi Nektek, próbálok gyakrabban jönni

.
És egy anyák napi: