A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kép

Válogassatok kedvetekre! :-D

Mné
mné

Krisztó! Annyira örülök neked ( nektek!! )

Sajna mi nem megyünk nyaralni. Még a héten itthon van apa. sokat csavargunk a manókkal, de legfőképpen anyukámnál vagyunk, aki szerencsére kocsival 3 percre lakik tőlünk. És nála ott az óriási nagy kert, amit a manók nagyon élveznek. Aztán a következő két hetet meg reggeltől estig csak ott leszünk.
De kicsit már várom a bölcsi kezdetét! :-) Fárasztó ám ennyi gyerek.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Krisztó, én is megkönnyeztelek, de ezek örömkönnyek! :D És ezétz imádjuk D-t mert olyan emberséges!
Vendég

Kriszto,
na most én is nekiálltam bőgni, olyan szépeket írtál.... :wink:
nagyon-nagyon drukkolok Bububabáknak!

Mi augusztus elején megyünk nyaralni, a talmasszázs a páromnak most szünetelni fog, mert egész júliusban külföldön lesz sajnos :cry: és csak néha fogunk találkozni. A továbbiakat még nem tudom :roll:

puszi és drukk és kitartás Mindenkinek!!
leeda

Kriszto, mi meg Téged imádunk! Fantasztikus, hogy így tudod, hogy kivel mi történik, csinálod a táblázatot ami színtén nagy dolog!
Mindenkihez van kedves szavad! Most már rendben lesztek....múszáj, hogy sikerüljön! Nagyon jó helyen lesznek ezek a drága lombibububabák! :D Olyan nagyon drukkolok!
Apunak csomó kellemetlen vizsgálatokat csinálnak még műtét elött. Mindenhová betükröznek ahová belehet.... :shock: Jövőhéten reméljük túl leszünk rajta, de közben ugye nyár van és a dokik mennek nyaralni...csak szegény Déviszünk nem megy....
Én is tervezem az indulást, de már nincs az első helyen, júliusban telcsizek, megnézzük rendben vannak e a papirok, hány tűszőm van.....aztán majd meg látjuk....az sem baj ha nem tudok indulni.
Na szóval, szerdáig nagy HAJRÁ Bubuknak! :D

Ági, szerintem, hogy nem mentek nyaralni vhová, gyerekek szempontjából nem egy nagy tragédia, nekik úgyis az a legfontossabb, hogy biztonságban legyenek. Nagymami és a nagy kert nem is kell jobb nyaralás! A legemlékezetesebb nyaralásaim azok mind nagyszüleimhez köthetők, pedig nem vittek sehova, csak "voltunk" de még ma is minden percét feltudom idézni! :D
Egy kisgyerek ösztönösen tudja mi a legfontosabb, mire felnőttek leszünk elfelejtkezünk róla. Ezért (is) kellenek a gyerekek, hogy eszünkbe jusson legjobb együtt lenni. Semmi más nem fontos.
De azt teljesen megértem, hogy Neked jól jönne egy kis kikapcsolódás, feltöltödés, hogy újra leszívhassák a gézengúzok a véredet! :lol: Kiprobálnám, hogy milyen. :wink: :lol:

mné, ezek a vödrös babák! Vettem belöle, kiraktam a kertbe, hogy mindenki lássa! :lol: (kerti törpe helyet is jó)
emerenc

Kriszto,
Ez fantasztikus hír!
Nagyon sokat gondoltam rád,é s szorítottam, amit nem hagyok abba, amíg meg nem kapod az első UH képedet :wink:

Mné,
Neked is drukk, hogy pénteken legyen meg az inszem, mert utána legalább tudnál egy picit pihenni.

Bari,
Nagyon jó ez a kép. Nekem is sokat eszembe jut az én kis maszatom, ami nálunk nem úgy alakult, mint Nálatok, mert felszívódott, és így maradt Bálint egyedül. Azóta sokat gondolok rá, hogy az a kis csöppség biztosan tudta, hogy nekem mi a jó, mert ugyebár nehéz volt a terhességem is, és hát most sem vagyok a toppon. Szóval tudják ezek a picik, hogy hol fogják bírni :lol:
Csuti ez a Te 3 gyönyörűségedre is vonatkozik. Annyiszor eszembe vagy, hogy Te tuti fogod bírni :wink:

Emerenc,
Örülök, hogy apukádról jó híreket hoztál, és remélem hamar véget érnek ezek a fránya vizsgálatok, és a műtét is biztosan sikeres lesz.

Mindenkinek drukk, folyamatosan olvaslak titeket, de nem tudok mindenkinek írni, mert már most is hív a bébim.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Segítséget kérnék. Volt valakinek ovuláció-indukciója?
A ciklus hányadik napján kezdődik a gyógyszerszedés?

Jövő héten megpróbálok minden vizsgálati eredményt összeszedni, amit D kért, és még beszélnem is kellene vele, mert jövő hét szombaton megyünk nyaralni, és a végén fog megjönni, és jó volna tudni, hogy mikor kezdenénk, mert nem akarok még egy ciklust ezért csúszni, azonban D mondta, hogy addig ne menjek hozzá, míg kézben nincs meg az összes eredmény.

Szóval egy rohanás lesz a jövő hét.

Mammográfiára TB alapon augusztus 18-ra volt a legkorábbi időpont. :evil:
Neten körülnéztem, és magánban hétfőn meglesz a vizsgálat potom 6.000 Ft-ért.

TB alapon nem tudom megcsináltatni a toxoplazma meg a rubeola vérvételt, megyek magánban: 8.000 Ft.

Kérdem én: Miért fizetem évtizedek óta a TB-t??? :roll:

Szóval ovuláció-indukcióval kapcsolatban van valamilyen infótok?
Előre is köszi. :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Én is itt könnyezek Krisztó miatt, annyira örülök, hogy így alakult. Nagyon várom a 3. hetet is!!!!
Mné, remélem holnap meglesz az inszem, neked ezért drukkok!!!!!

Többieknek csak egyszerűen puszi, kitartás ebben a remek időben.

KépKép
momelcsi

Sziasztok

Almendra
Miért nem sima uh csináltatsz???Minek mammográfia?
Nekem elfogadta apánk...
Körzeti által meg a toxoplazma meg a rubeola vérvétel.Ingyen volt!
Kretty
A bőröndben nincsen számodra hely,kell ott minden.De páromat itthon hagyom és viszlek magammal!!! :lol: :lol: :wink: :wink:
Jól elleszünk majd!
Barika???
Kriszo
Hogy vagy???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló, engem itt ne hagyatok! :D

almendra, 5.ciklus nap kell elkezdeni a gyógyszerszedést. UHért is kell majd mindig fízetned, mert erre nincs az Intézetnek támogatás.
Csak a lombikra, de ott meg a gyógyszerek kerülnek többe.
H-sz-p Uh. Reggel korán kell menni, ha végezni szeretnél időben.
Bár állítólag nyáron kevesebben vannak. Izgi, hogy mindjárt kezdesz! :D

parane, voltál már vizsgálaton? Gyere kérlek, hogy mi volt!
Nene, momelcsi, puszi Nektek!
Hogy bírják a gyerköcök a frontokat? Sírósabbak?
nyuszika Te is jó régen voltál!
Kissalag, Téged is hiányollak! Nyaraltok?
emerenc

Kriszto, NAGYON ügyesek a kisbabáid!!!!! Gratulálok, vigyázzatok Magatokra!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Nyuszika, hogy vált be a motherlove kapszulla?

KépKép
momelcsi

Emerenc: Sajnálom, hogy szegény apudnak ilyen vizsgálatokon kell keresztül esnie. Kitartást kívánok hozzá.

Nene: De jó, hogy jöttél Te is. Hogy vagytok? Bálintnak elmúlt a hasfájása? Minden nap mentek sétálni?

Momelcsi: És Te hogy bírod? Van segítőd? Most látom a vonalzódon, hogy már elmúltak 3 hónaposak a babócák. Ez hihetetlen. hogy repül az idő, hiszen még csak most születtek...

Ági: Én is nagyon sok Boldog Születésnapot kívánok utólag neked!

Bari: Hogy vagy? Nem írtad a hétfői beszámolódban, de ugye a hematóma is elmúlt? Róka koma még mindig elkerül, remélem!

Kriszto: Hogy érzed magad? Remélem sokat pihensz, és a kertet most meghagyod a párodnak!

Katapetra: hogy sikerült a vizsga? Szorítottam nagyon. Mikor mentek Angliába? És milyen táborban voltatok? Hány évesek volt a gyerekek?

Nyuszi: Ti hogy vagytok? Alakul a tejed? TI is jártok sétálni napközben?

Zafir: Holnap lesz az első szuri. Nem is kérdeztem, hogy milyet kaptál? Otthon adod be magadnak, vagy mész vele ügyeletre? Egyáltalán megmutatták, hogy hogyan kell beadni?

Almendra: Bár nekem nem volt ovu. indukcióm, de ha jól tudom mindenki az 5. napon kezdi el szedni/szúrni a gyógyszereket. Mensi első napján kell telefonálni, akkor van egy kukucska. :roll: És utána az 5. naptól mehetnek a gyógyszerek. És ha jól tudom, akkor kb a ciklus 8. napján kell ismét menni UH-ra, és onnantól kezdve h-sz-p minél korábban. :-) Van aki már reggel 6-kor ott van. De Kisdoki csak 7 körül jön, addig kint kell szobrozni.

Kagyló: Ne haragudj, hogy ilyet kérdezek, és ha nem szeretnél, akkor nem kell válaszolnod, de ha ennyire nem szeretnél együtt menni a férjeddel, akkor miért mész?

Leeda: Akkor nektek is jó messze van még a nyaralás! Sajnálom, hogy elutazik a férjed külföldre, de csak úgy mint Katapetrát téged is szórakoztatunk majd. Jó?

Kretty: Mi jót fogtok csinálni most a hétvégén? Melóhelyen most nálatok is nyugi van?

Poszi, Parane: Ti hogy vagytok? Gyertek, meséljetek egy kicsit magatokról, és a fiúkról!

Szélkisasszony: Ti merre jártok? Hiányoztok nagyon Ti is!

Kérdeztétek a főnökömet. Hát én nem igazodok ki rajta. Teljesen megváltozott. Kenyérre lehet kenni. Ma is mikor indult haza, nagy kalappal kívánt holnapra. Hát a franc se tudja. Most minden esetre béke van és nyugalom.

Nagyon várom már a holnapot, de egy csöppet aggódom is, mivel ma már egy csöppet sem fáj a hasam...

Köszönöm mindenkinek a drukkokat! 8)

További szép napot!

Pusza:

Mné
mné

Mné

Hol írtam azt,hogy nem akarok a párommal menni?! :shock:
Én azt írtam,hogy itt hagyjuk és akkor nem kell a bőröndbe helyet csinálnom krettynek.... :wink:

kagyló

Kagyló: Bocsánat, akkor valamit félre értettem. Nekem így jött l. Bocsi. :oops:

Mné
mné

Sziasztok

mné: ez nagyon rossz, hogy senki nem tud helyettesíteni :( , én is ebben a cipőben járok, de az előző lombiknál úgy oldottuk meg, hogy elintéztem a távoli asztal eléréssel lássam a benti gépemet, és így nem kellett mennem sehová, és mégis dolgoztam! nem sokkal , de egy kicsit jobb volt így! :shock: én is nagyon drukkolok Neked, hogy holnap legyen az inszem! :lol:

katapetra: örülök, hogy visszatértél közénk :D drukkolok a vizsgádhoz, és érezzétek jól magatokat Angliában! Merre mentek? itt már akkor használhatod az új angol tudásodat is 8)

kriszto: annyira örülök, hogy végül sikerült mindkét babát visszakapnod, most aztán csak pihengess, és vigyázz rájuk nagyon!
a Zuram azon van, hogy menjünk még fesztiválokra, most úgy néz ki, hogy megyünk kenyérlángost árulni a Nyeregszemle nevű fesztiválra, ez Ópusztaszeren lesz, utána pedig megyünk a Váci Világi Vigalomra, ezek vannak júliusra, és még augusztus elejére is szervez valamit, aztán aug végén megyünk Görögországba, már nagyon várom , hogy a tengerben csobogjak :lol: 8)

kagyló: nagyon szép helyre mentek, kívánom, hogy ez a nyaralás rendezze a kettőtök kapcsolatát, és ne fogyjon el az urad türelme sem! :lol:

Zafir: drukkolok a hétfői UHU-ra! :)

Emerenc: reméljük apukád hamar túl lesz ezeken a kellemtlen vizsgálatokon, a műtét utáni lábadozás pedig gyors lesz! :)

Nene: miért mondod azt, hogy nem vagy a toppon? bár én még nem szültem soha, de szerintem teljesen természetes, hogy 3 héttel a szülés után, még egy kicsit fáradt vagy, idővel erőre kapsz, és jól összeszoktok Bálinttal, és hidd el minden sokkal könnyebb lesz, és én hiszem, ha ketten lennének, akkor is bírnád, a nők sok mindent kibírnak, ha szükséges kapunk még plusz energiát odaföntről! :shock:

Puszi Mindenkinek

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Mné

Semmi baj!Csak néztem ki a fejemből! :lol: :wink:

Zsuzsi

Köszi,tengernyi türelme van! :wink:

Zafir?????
Barika?
Kriszto?

kagyló

Lányok! Hol van mindenki?!

Mné
mné

Itt vagyok :lol:

Azt akartam még kérdezni, azoktól akik túl vannak sikertelen lombikon, hogy az normális dolog, hogy a 25 napos ciklisomból ebben a hónapban 33 nap lett?
Ma jött meg a 33 napra! Nagyon bosszús vagyok emiatt, mert ha rendesen megjön, akkor mire megyünk nyaralni, pont elmúlik, így most pont a nyaralás alatt fogok menseselni :evil: :twisted:

Köszi

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

MNÉ: Gonalt és merionalt (remélem jól írtam) kaptam. Holnap reggel megyek a nőgyógyász barátomhoz. Ő fogja felügyelni a beadást. Ha végképp nem megy ő beadja majd nekem. Megmutatták hogyan kell beadni, elég érdekes oktatás volt, majd egyszer részletesebben elmesélem.

Kriszto: Remélem minden rendben van veled.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Mné: Ez lemaradt: Nagy DRUKK holnapra. :)

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Bocsi,h egy kicsit eltűntem, bár olvasni olvaslak benneteket ;)

Sajnos tegnap este megint Dévisznél kötöttünk ki,mert volt megint egy kis vérzés. Hamar ki is derült,h A baba rosszalkodik. Sajnos mellső falon tapad meg a méhszáj területét fedve...ha szerencsénk van akkor az lesz mint a legtöbb kismamánál: a méh növekedésével lejön a méhszájról, de sajnos az is lehet,h ott marad és vérzést okoz majd végig. Bízom benne,h a lemászós lesz majd és pár hét múlva már jó hírrel jövök.
Tegnap este is és ma is beszéltem olyanokkal akiknek ilyen volt és megnyugtattak,h nem lesz gond...remélem így lesz. Fekszem nagyon sokat mint eddig is. Egész nap csak pihizek. Olyan remek műsorok vannak a TV-ben :lol: Ma már csak barnás volt, szóval remélem nem nagyon fog ijesztgetni minket....
Kaptam időpontot genetikára is és védőnőhöz is :) ha lassan is, de telnek a napok. Holnap leszünk 10 hetesek :)

Mné, holnapra naaaaaagy drukk aztán hétvégén ki se szálljatok az ágyból. Ha napközben nem is tudok jönni, este mindenképpen jelentkezem a babaragaccsal :lol:

Zafír, holnapra drukk a szurikához! Gondolj a célra és hidd el menni fog! :wink:

Krisztokám, puszikállak és mennek a drukkok++++++++++++

Zsuzsi, sajnálom,h rosszkor jött piri :( mindig csak alkalmatlankodik, nem tudja hol a helye.

Csajok, mit szólnátok,ha megwoodooznánk pirit egyszer??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na jóóó egyre pihentebb vagyok :lol:

Kagyló, nagyon szép helyre mentek! Nagyon szorítok nektek,h rendeződjön a kapcsolatotok! Tényleg, már teljesen meggyógyult a férjed?

Rencsi, rég jelentkeztél, hogy van Domi??? Ugye nincs baj?:roll:

Alma, Ancsi, örülök,h jó volt az első tapasztalat Dévisznél.

Ancsi, küldök privit!

Alma, mindjárt kiabálok Kisalagnak, neki volt ov.induja. ;)

Kisalag, merre vaaaaaagy???

Csutikám, pusszantalak. Az új wiw-es képen óriási lett a pocakod :shock: durván növekednek a csajok!

Melcsike, itt is köszi a megnyugtató szavakat!

Nene, Nyuszi hogy vagytok? Van tejcikétek? Milyenek az éjszakáitok?

Emerenc, puszillak és remélem Apud mihamarabb túl lesz majd a műtéten!

Kretty, Ti mentek valamerre nyaralni?

Leeda, Ti merre veszitek az irányt?

Szélkisasszony,merre vagy? gondolom bepótolod a zuradmentes napokat :lol:

Ági, majd nyári képeket kapunk a csemetékről? Húúú annyit ábrándozunk a férjemmel,h milyen nyüzsi lesz majd a lakásban...képzelem nálatok micsoda élet lehet. Mesélsz egy kicsit mondjuk egy napotokról? A felkeléstől kezdve esti,h pl. egyszerre kelnek vagy külön és felpiszkálják egymást? :roll:

Katapetra, hogy sikerült a teszted?

Cs.Andi, jelentem én pempőztem és pempőzök. Úgy terveztem,h a 12. hétig. Mi a www.mezmuzeum.hu -ról vesszük. Nagyon kedves a srác (Molnár Gergely) Múltkor postán küldte el, 6000+postaköltség volt. Lassan egy éve vesszük Tőle,mert nálunk a zuram ette először. Én csak a mostani stimu előtt egy hónappal kezdtem el. Ha kérdésed van, írj nyugodtan ;)

Szurika, remélem jól vagy az unokákkal!

Amikor csak tudok jövök majd, de sztem csak az esti órákban leszek továbbra is! Ha kifelejtettem valakit, bocsánat :oops:

Pussz mindenkinek,
Bari

bari6

Bari,nem örülök,h ilyen híreket kaptatok,és megint D.-hez kellett"szaladni",DE..tutti biztos vagyok benne,h minden rendben lesz!!!!Pihenj sokat,bár így nagyon nehezen megy az idő(a tv műsorról nem beszélek :lol: ),de most ez kell..
Nekem is mellső fali volt a lepényem(ez ikerterhességeknél jellemző,ezért gondolom,h Peti mellett is volt vki,mert ráadásul szüléskor derült ki,h dupla a lepényem),ugyan nem véreztem,barnáztam,de eleinte nekem is mindig azt mondták,h nagyon lennt van,aztán szépen"felmászott",és lett egy gyönyörű 2 hónaposnak született nagyfiam..
Ismerek én is olyat,akinél ez -ugyanígy mint nálad -gond volt,de végül egészséges babának adott életet!
Szóval,nem agyalni(tudom,mondani utólag könnyű,hisz mindnyájan ugyanazt csináljuk :wink: ),minden O.K:!!!
Aztán majd tényleg lehet készülni a rumlira..Nálunk csak egy gyerek van,az is akkorát tud csinálni,huhhh...
Köszi a méhpempős tippet!!! :D
Ui:küldjek filmeket?? :D
Puszi mindenkinek,és bocsi de most rohanok!!
Kriszto,te is pihizz!Szépeket írtál... :D

Kép
cs.andi

Sziasztok Lányok!

'Régi' Dévais vagyok, talán páran ismertek is még, tavaly márciusban született egy kislányom, hála a mi Apánknak (akit én is imádok:)).

Most segitséget szeretnék kérni tőletek. Tesót szeretnénk, és a vizsgálatokat csináljuk újra. Teljes vérképet/vizeletet kell csináltatnom, amiben vércsoport, rubeola meg toxo is van. Kaptam beutalót a körzetitől, ez alapján az SZTK-ban veszik le a vért. Nem tudjátok, ez mennyi idő alatt készül el? Van egy halvány emlékem hogy a toxo meg a rubeola elég lassan, de nem emlékszem már... És ha körzeti adott beutalót, kell-e most fizetni érte?

Előre is köszönöm a segitséget!

Gratulálok az újdonsült anyukáknak, és nagyon drukkolok mindenkinek, most elsősorban Krisztonak!!!
vjulcsi

oh, kicsit idejétmúlt ez az aláirás itt, elnézést:) azóta már majdnem 16 hónapos, aki a pocakban volt:))
vjulcsi

Sziasztok!

Nagy a csend nálunk, így a muszáj dolgok mellett szakítok egy kis időt magamra is és rohanok Hozzátok :)

Köszönjük a kérdéseket. Dóri nagyon rendes lány. Kezd kialakulni a napirend, ennek örömére este átlag 7 felé fürdés és hami, majd 1/4 12 felé újabb hami és így végigalussza az éjszakát!!!! Lerakjuk mondjuk éjfél felé és reggel fél 7-kor kel, amikor mi is, mert Apa dolgozni megy. Volt most két éjszaka, amikor felébredt, de basszus, holnap lesz csak 3 hetes és eddig az éjszaka kitűnő!!Jobb nem is lehetne. Persze éjfélkor annyira ébreszthetetlen, hogy szó szerint le kell tömni a kaját a száján, mert ha nem, akkor 3-4 között ébresztő van. Szóval az éjszakák remekek!

Sétálni megyünk, amikor az idő is engedi, általában megvárjuk Apát, aki 6 felé ér haza, így fürdés előtt még csatangolunk. Bár tegnap kimaradt, mert esett az eső. De van ilyen is. Ha meg nem séta, akkor a teraszon van, bár ez sem volt tegnap :lol:

Tej kapcsán: Melcsi, nem tudom, hogy segít-e a kapszula, eszem a napi 4 szemet, és tegnap nagyon büszke voltam, mert 450 ml anyatejet evett és csak 90 tápit!!! Ilyen még nem volt. Én ezt nagyon jó aránynak tartom ahhoz képest, hogy pár napja még csak 250-300 tejem volt. A kapszula mellé iszom a teát is, így együtt mintha lenne hatása. De idővel kiderül. Viszont megint egy eredmény: éjjel pihentem sokat, és reggel 120-at szívott ciciből, ami megint újdonság. Reménykedek, úgyhogy köszi a tippet!!!!!

Melcsi, nálatok mikor kezdtek a gyerekek fent lenni, bambulni, követni fejjel és szemmel tárgyakat...? Dóri nálunk már 3 napja így tesz. Vagy én vagyok elfogult, vagy korán kezdi. (Nem negatívként írom)

Bari, a kismamák többségének, akinek mellső fali a tapadás, elmászik a méhszájról a lepény, csak türelem :) Amúgy felfogtátok már, hogy hamarosan két gyermekes család lesztek? :lol:

Almendra: Nenének ovuláció indukciója volt, így lett Bálint :) Szóval Ő ugyanúgy a ciklus 5. napjától kapta a bogyókat, ugyanúgy járt két naponta UH-ra és végül szólt nekik D, amikor este hancurparty volt esedékes. És igen eredményesek voltak, mint látjuk :) De majd Ő jobban elmondja :)

Most megyek, megcsinálom még a muszáj dolgokat (papír munka).

Puszi Mindenkinek

nyuszika85

Vjulcsi,
üdv megint itt :D
nekem tavaly a toxo meg a rubeola 2 hét alatt készült el, és nem kellett érte fizetni a beutalóval..

Bari,
A baba majd valószínűleg születése után is ilyen kis rosszcsont lesz...szerintem biztos megtalálja a helyét és majd elvándorol a méhszájról... :D :D
Mi Franciaországba megyünk a tervek szerint, az Alpok déli részére ill. a tengerpart környékére :wink:

Mné,
nagyon drukkolok!!!
Majd várjuk az élménybeszámolót... :lol:
és előre is köszi majd a szórakoztatást, Rátok leszek utalva... :lol: :lol:

puszi és kapaszkodjatok jól ebben a csodálatos viharos időben!! :D
leeda

Bariparamami, már megszokhattad volna, hogy vicces babák költöztek a pocidba, de MINDEN rendben lesz! Csak nem hagyják, hogy unatkozzon apuci és anyuci!

Mné! nagyon kíváncsi vagyok mi volt ma D-nél!

Krisztó!!! jól vagy? miért nem jössz?

Most egy ideig nem jövök, ugyanis apával megyünk wellnesselni (habár az ablakon kinézve ki sem fogunk bújni az ágyból 3 napig... 8) :roll: :lol: ) Egy kastélyszállóba megyünk.

Nyáron meg horvátország, augusztus vége, így szeptemberben kipihenten tudunk kezdeni.

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Leeda,
Köszi a gyors választ.

Nekem ez már sajnos késő lenne, nincs 2 hetem:(( Tudtok esetleg magánlabort mondani Pesten, ahol meg lehet ezeket csináltatni s.o.s?
Köszönöm!
vjulcsi

Bari,
Nekem is ez volt Szonjával a 14. héten, én be is véreztem, nem csak barna volt. A Jánosban töltöttem egy hetet is, magnéziumot nyomtak belém. Semmi probléma nem volt, pihenni kellett sokat, a 20. hét körülre arrébb ment már a méhlepény, addig tilos volt a házasélet, meg amúgy is jobban kellett magunkra vigyáznom.

Minden rendben lesz, csak pihengessél!
vjulcsi

vjulcsi: Én mindent magánba csináltattam a Podmaniczky utcában http://www.laboratoriumkft.hu/laboratoriumok/ itt megtalálod az árakat is. Az eredmények aznap vagy másnap már meg is vannak. Itt soron kívül bevisznek vérvételre 15-20 perc alatt lehet végezni, ha oda mész 1/2 8-ra.

Barika: Pihenj nagyon sokat és ne aggódj minden rendben lesz.

Kretty: Jó pihenést! Melyik kastélyszállóba mentek?

Nyuszika: Mennyire repül az idő? Dóri már 3 hetes. :D Ha van esetleg friss képed róla megosztanád velünk?

Krisztó?????

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Ma megvolt az elsõ szurink!!!
És ki adta be magának? Hát Õ maga adta be magának egyedül!
Kicsit izgultunk, meg lesápadtunk, meg leizzadtunk.
Eddig minden vérvétel vagy szuri megpróbáltatás volt. Most meg beadta pikk~pakk.
Csuda büszke voltam :)
oxygen
Budapest XIII. kerület

Oxygen-Zafír,
hajrá-hajrá, ügyesek voltatok... :lol: :lol:

Kvzsuzsi,
elfelejtettem Neked válaszolni: nálam a lombik után 3 (!) hónapig nem jelentkezett piri, utána már elmentem D-hoz és tablettával meghozta. Szóval a Te 33 napod még istenesnek tekinthető hozzám képest.... :?
leeda

Oxygén-Zafír, ügyesek vagytok nagyon :)

Szívesen megosztok képeket Dóriról, ha nem bánjátok. Ez az egyik kedvencem :D

Kép

nyuszika85

Nyuszika,
tündéri...azok a talpak, meg az a kis toka....redők mindenütt... :D :D :D :D
leeda

Zafir,
Köszönöm szépen, már beszéltem is velük.

Nyuszika, nagyon édes a kislányod!!! Jaj használd ki, hogy igy lehet babusgatni, nagyon hamar elmúlik:) Szonja már kb. 9 hónapos kora óta nem engedi, hogy ringassuk:(( Na de majd a kistesót:)
vjulcsi

Sziasztok!

Vjulcsi!üdv újra itt, én nagyon is emlékszem rátok, amikor tavaly regisztráltam néhány nappal vagy héttel utána született Szonja! Elképesztő, hogy hogy telik az idő! Mikor indulnátok? Két hét múlva rögtön?

Mnééééééééééééé! Vajon mi van veletek????? Remélem meglesz ma az inszem! Vagy holnap...

Oxigén! Csúcs ahogy leírtad, hogy egy igazi HŐS volt asszonyka! :D
Zafír! Ügyi vagy! Tüszőnövesztésre fel!!!!

Nyuszi! Nagyon édes Dóri lány!

Kretty! Érezzétek nagyon jól magatokat...jó pihit és nem muszáj ám a szobából, ágyból kibújni....

Kisalag és Rencsi! Merre vagytok, talán ti tűntetek el a legeslegjobban????

Mindenkinek pusszantás... csatolom a táblit is, néhány emberkét kivettem, mert nem kerül elő, de Julcsi téged beletettelek!!! Ha bárkinél módosításra lenne szükség, szóljatok!

Rólam annyit, hogy megvagyok, nagyon-nagyon sokat beszélgetek a pocakkal, hogy mutassa meg a két kis hősünk, hogy milyen ügyesek, egyébként olvasok, amit már olyan régen szerettem volna... kicsit tv és elég sok alvás, most pótolom az elmúlt hónapokat....

Egyébként folyamatosan itt vagyok, hiszen termeltek, termelünk olvasnivalót bőven! De ez jóóóóóóó :-)))

1309513199.1643.htm

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Annyira köszönöm, hogy vagytok, és írtok választ a kérdéseimre. :lol: :lol:

Jól összetartó ez a kis csapat, ez nagyon látszik. :D

Kagyló!
A körzeti dokimtól kértem beutalót a toxora meg a rubeolára a többi laborral együtt, és ezekre azt mondta, hogy nem tud adni rájuk beutalót. Ezért kell mennem magán úton. :cry:
A D írta fel a papírra, hogy ultrahangos mammográfa kell, de mikor rákerestem a neten kiderült, hogy van ultrahangos emlővizsgálat, és van mammográfia, ami nem ugyanaz. Én ultrahangos emlővizsgálatra megyek végül, az kerül 6.000 Ft-ba, a mammográfia 12.000 Ft lenne.

Mindenkinek köszönöm, aki leírta, hogy hogyan működik a rendszer az Intézetben. Lesz mit kitapasztalni. :lol:

Annak is nagyon örülök, hogy van siker ovuláció-indukcióval is. :P
almendra
Budapest XIX. kerület

Halihó!

Én is itt vagyok! Most értünk haza katonástul. :-D
Reggel az UH-on 4 tüsző volt már csak, és a legnagyobb 26-os volt, ami nem bírta volna ki holnapig, így ma megcsinálta a doki az inszemet. 10-re kellett vissza menni, és délben jutottam be a rendelőbe. Azt mondta a doki, hogy 10 gyerekre való anyagot kaptam. 8) Kisdoki csinálta az inszemet. Megmondom őszintén nagyon tartottam tőle, de pontosan ugyanúgy csinált most mindent, mint Dévisz januárban. Úgyhogy ez is sikeres lesz. :-D
Hétfőhöz 3 hétre kell pozitívat tesztelnem.

Ne haragudjatok lányok, de most megyek egy kicsit fetrengeni a kanapén.

Este felé jövök még, és visszaolvasok!

Pusza:

Mné
mné

Almendra: Azért kérdezz rá, hogy az elég-e, mert én úgy tudom nem, mindenképpen a mammográfia kell. Nekem a 12 ezer forintos mammográfiába benne volt az emlő UH és a tapintásos vizsgálat is.

Krisztóóóóóó: Az jó ha beszélgetsz a hősökkel, remélem jól viselkednek odabent. Mond meg nekik légyszíves helyettem, hogy ott jó helyük van ezért maradjanak ott még 9 hónapocskát. :lol:

Nyuszika: Hmmmmm...... Ennivalók azok a lábacskák. Csodaszép babóca!!!!! :D

Zafír
zafir100

Mné: Ez SZUPERRRRRRRRRR!!!!! Biztosan minden rendben lesz. Nagyon örülök neked. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zafír
zafir100

Mné,
hát az úgy más, amúgy nekünk is 65 nm-es a házunk, és kérdéses, hogy fogunk elférni, de valahogy csak megoldódik.
Nagy drukk neked mára, pihenj utána jó sokat.

Kriszto,
te is nagyon sokat pihenj és pocisimi!!!

Bari,
:shock: megint Apánknál voltatok, jaj de sajnállak, hogy ennyit kell mennetek, de tudod, nekünk is nagyon nehéz volt az eleje, és most már egyenesbe jöttünk, reméljük, sőt biztos, hogy ti is már közeledtek az egyeneshez. Amúgy nekem is a hátsó és mellső falon van a méhlepény, sőt a doki azt mondta, hogy szinte mindenhol az van. :shock: de nem beszélt róla, hogy a méhszájon lenne-e, vajon összefügg a kettő? Akkor nekem is rajta van, csak nem tudok róla?
Te is pihenj jó sokat, úgyis borús, esős időt jósoltak a hétvégére.
Igen, rohamosan nő a pocim, de a babák is, mert a tegnapi UH-n kiderült, hogy megfelelő ütemben fejlődik mind a három baba, tehát ugyanúgy, mintha egy lenne, a koruknak megfelelő méretűek, csak éppen hárman vannak, így nagyobb a poci. :lol: De Barika, ha tudnád, milyen érzés, amikor mind elkezd mocorogni? :lol: Elolvadás, egy pár hét múlva te is megérzed :wink:

Nyuszi,
Dóri tényleg nagyon szép, kis formás baba, gratulálunk hozzá. De nem mondod, hogy a te öledben van, és olyan soványka vagy szülés után 2 héttel? :shock:

Emerenc,
apának kitartás a sok kellemetlen vizsgálatokhoz, azokhoz a fránya tükrözésekhez, kitartás nektek, és hamarosan ti is indulhattok majd, és olyan jó lesz!!!

Nene,
remélem én is hogy fogom bírni, tegnap voltam a dokinál, megvizsgált, hála a méhszáj teljesen zárt, és a babák is rendben voltak, úgyhogy nagy az öröm, még itthon lehetek. Bár elmondta, hogy lassan készüljek lelkileg, mert 3-as ikerterhesség esetén bármikor nyílhat a méhszáj, és észre sem veszem, az a biztos, ha inkább befekszem a kórházba. :cry: tudom, hogy ez a legjobb megoldás, de ha rágondolok, hogy ott leszek 8-10 hetet + ha megszületnek, akkor biztos inkubátorban leszenk, és ki tudja meddig? Tehát azért ez megriaszt, hogy mi lesz itthon, mi lesz velem bent, stb. De addig míg minden jó, megpróbálom kiharcolni a heteket, hogy még itthon legyek.
Bálint jól viselkedik? Te jól viseled? Biztos nagyon boldog kis család vagytok.

Katapetra,
örülök, hogy jól telt az elmúlt heted, és hogy bejött a csábításod!!!

Oxigén,
üzenem Zafírnak, csak így tovább, nagyon-nagyon drukkolok nektek ügyesek legyetek!!!

Kép
Mindenkinek!

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Julcsi, én is emlékszem Rád! :lol: :lol: El kell mondani, hogy Julcsival 4.vagy5. inszememnél találkoztunk, ha jól emlékszem Ő akkor ment elöször, én írtam alá a papírjait. Mintha tegnap lett volna! Most meg már Sonja 16hónapos! Úgy örülök, hogy ismét itt vagy! :D Mikor szeretnétek indulni? Majd gyere közénk minél többet! Hogy vagytok?

Rencsi, hogy van Domika? Minden rendben?

Nyuszika, De jó, hogy jöttél! Dóri nagyon édi? De Neked hány lábad van? :lol: :lol: Nagyon jó olvasni, arról, hogy telnek a napjaitok. Rendes kislány Dóri, hogy így hagy benneteket piheni éjszaka.

Ági, nem csak Barit érdekelné, egy napotok hanem engem is! :lol:

leeda, Franciaország nagyon jóóóóó! Nekem csak télen volt bennem szerencsém, de imádom! Érezzétek jól magatokat, töltödjetek fel.....és egyéb huncutságok. :wink:

Kretty, van amikor kifejezetten jól jön ha kint esik az eső....mivel is lehetne eltölteni az időt? :wink: :lol: Jó pihizést!

Zsuzsi, látom Nektek munkával fog telni a nyár. De fesztiválon árulni fánkot, az maga a nyaralás.... :wink: valószínüleg ha én lennék az árus semmit nem tudnék eladni, mert mind megeném...hmmmm :lol: Nekem a mensi 2. alkalomra már vissza állt a rendes ütembe. :wink:

mné, nagyon várunk a hírekkel! Mi volt?
Borikám Drága! Mindig van valami.....de minden rendben lesz! Pihengess továbra is és nagyon sokszor puszilak!

kriszto, a két Hősnek további Hajrá és kapaszkodni drukkk. puszi!

Zafir- Oxigén óriási drukk és Hajrá! Ügyesek vagytok!

Kagyló, az lesz a megoldás ha több böröndöt visztek így beférünk mi is Krettyvel és az úrad is jöhet! :lol: :wink:
Nagyon szép helyre mentek! Kívánom, hogy pozitiv kimenetelű legyen ez a nyaralás! :wink:

Csuti, örülök, hogy a babák szépen fejlödnek és ilyen nagyok! Drukkolok, hogy minnél kevesebb időt kelljen tölteni a kórházban!
Szépen mindent el tudsz majd rendezni, otthon is minden jó lesz és a kórházban is . Hú, azért izgalmas! :D :wink:
emerenc

nyuszika, Nagyon aranyos Dóri baba! ( bocs de fent véletlenül így írtam: ? pedig így gondoltam: !!!!) :lol:
emerenc

mné: Most látom, hogy jöttél! Micsoda hírek! :lol: Jaj de jól alakulnak a dolgok! Hajrá! Hajrá! :lol:

Nekem elég volt a sima Uhangos mell vizsgálat, pedig már két héttel elmúltam 40. :D
emerenc

Mné!

Subidubidúúúúúúúúúúúúúú! Tessék a hétvégén pihizni, hogy nagyon-nagyon nagy legyen odabent a lamúúúúúrr!
Úgy örülök Neked, de azért a hétfői hajtást nem irigylem, de tudat, hogy odabent már a kis megtermékenyített petesejtecskék osztódnak rohamos ütemben, biztosan sok erőt ad majd.
Nálunk is a hősök már akár tizen-huszonsejtesek is lehetnek... elképesztő... és remélem így van!

Pusszantás

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Mné,nagyon drukkolok!!!!!! :D :D
Hétfőn meg azért csak light-osan a melóval!!A főnőködet meg engedd el a füled mellett,ha esetleg megint elővenné az undok énjét..
Kriszto,én nagyon úgyérzem,h most sikerrel jártok!! :D
Nyuszika,édi Dóri!!!!!!
Szia Jlcsi,én is emlékszem rád..remélem hamar sikerrel jár a tesóproject!
Kretty,jó pihit!
Oxy-Zafír ügyesek vagytok a szurival..így tovább..
Mindenkit pusszantok,jók legyetek!

Kép
cs.andi

Csuti,szép az új pocakfotó,nem semmi méreteik lesznek a csajoknak!Biztos vagyok benne,h pár hétig még kihúzod kinnt,de lehet,h a végére tényleg jobb lesz ha szem előtt vagy a dokidnak.

Kép
cs.andi

Igen, hála ég szülés után már csak 3 kiló maradt rajtam, pedig nem nagyon hittem benne... 14,5 kg-val mentem szülni, 8,5-et hagytam a kórházban, itthon meg sok víz jött le rólam. Hazajövetelkor igen kerek a fejem a fényképen, de rá két napra teljesen eltűnt (lejött a víz) :) Nem érzem rosszul magam a bőrömben, sőt, ha felöltözök, nem mondható meg, hogy 3 hete szültem. Persze azért mondom, hogy felöltözve, mert a pocakom zebrás lett a terhesség alatt, így ezek egyértelmű jelei a pocaklakónak, egy életre! De a férjem szereti a zebrákat, így nincs baj :)

nyuszika85

A zebrák már csak ilyenek... :lol:

Kép
cs.andi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: