Hébe-hóba irogatok csak, idöm alig, és sajna mindig kerülget valami nyavaja,most éppen egy kis megfázás...
Bogár, igy utólag, de annál nagyobb örömmel gratulálok a meglepi babához!

Doris, én is jó utat kivánok, ha addig tényleg nem leszel gép közelben Nagyon Kellemes Karácsonyt az egész családnak!
Sziszus, még neked sem gratuláltam,most megteszem, duplán is a két babához!!!

Cat, már irni akartam jó pár napja, ezek a srácok valami tündéri falatkák, ahogy ott ketten együtt alszanak a múltkori képen,azt hittem elolvadok!!!
Gyönyörüek a szájuk
Apa vállát meg nyugodtan veregesd meg az én nevemben, ez ám az igazi közös-teherviselés
Orsi, ez tényleg nem járja, hogy ennyire egyedül vagy a babákra...Éppen azért kellene a párodnak a pelusozásnál vagy fürdetésnél jeleskedni,mivel szoptatni úgy sem tud. Akármelyik babás könyvet nézed (na ezt azért lehet tudni anélkül is),mindig erre biztatják a kispapákat, hogy igen is találják fel magukat a baba körüli teendökben, igy tudnak ök is kapcsolatot kialakitani. Ez azt hiszem két babára duplán igaz, mert a mami igy hamarosan megkattan. Lehet,most nem érzed,mert új és friss a dolog,és nagyon vártátok öket, de ez vissza tud csapni hónapok múlva is!! Szóval csak puhitgasd a párod,hogy segitsen, nem nagy ördöngösség az a pelusozás, és már egy hónapja gyakorolhatná...
Uff, remélem nem haragszol, de ezt ki kellett irnom magamból...
Ádám jól van,bár azt hiszem ö is kapott ebböl a náthából, kicsit folyik az orra. Ja, és túl vagyunk az elsö szánkózáson,marhára élvezte, szerencsére, mert nálunk úgy is mindig rengeteg hó van
Most ennyire futotta, megyek és belevetem magam a vasalnivalóba, amig ebédutánit alszik Ádám...
Barbi

Eszter is nagyon szeret levegőzni. 

Pedig én fizettem volna, nem rajtam múlott. Nekünk 3 óránként kiszórták a gyerekekeket,szoptatásra,1 óra múlva beszedték őket és úgy mentükben lehetett kérdezni tőlük és mentükben válaszoltak, ha válaszoltak. Köldökcsonk kezelés?! Megmutatni?! Á...Meg biztos át tudod érezni, hogy milyen volt 2 napos császárosan a folyosó végére wc-re vagy fürdőbe vánszorogni