A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Húúdeenaaagy :lol: :lol: :lol:

Tike!

Neked is faszán beindult :wink: . Stírölnek már a játszótéren? :P :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Segítsetek választaaaniiiii :roll: :lol: :
http://cilek-butor.hu/products_new.php? ... u94c8fqoi4

Tök tanácstalan vagyok :twisted: . Igazából a vizivilágos, meg a két autós jön szóba (a Roary-s, meg a rendes versenyautós). A döntéshez látom kéne élőben, de eddig nem teláltam helyet, ahol ki lennének állítva :evil:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Nekem a vízivilág és a dzsungel tecc :lol:

Boo,

Írtam :wink:
Nimród még nem látta Borit, majd otthon... Nem szeretném ha sírnánk mikor hazamennek innen, mi meg maradunk...

Parám még nem múlt el teljesen. Borival még lassan közeledünk egymáshoz, Nimród meg nem tudom még, hogy fogja lereagálni. Viszont már nem igazi para, hanem olyan aggódás-kíváncsiság.

Viszont úgy néz ki, a derekam kezd beállni...

KépKép

KépKép
kispocok13

Miron Tegnapi képét meg sem dícsértem, pedig nagyon vagány!

Vagányságról jut eszembe: tegnap Apa újságolta, hogy Nimród az Arénában egyedül lépett le a mozgólépcsőről... Tiszta dilis basszus, az baromira veszélyes...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.06.29 11:48-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, nem is mondtam: még szerencse, hogy nem indították meg a szülést, mert a dokim szerint a méhem egy fájást sem bírt volna ki, mert úgy szét volt menve (akvárium-szindróma), azaz egy részen a méhfal helyett a burok volt csak. Annyira gázos volt, hogy elég volt
ujjal szétdurrantani.
Ezáltal Borinak kevesebb helye volt, így most csámpás eléggé, görbe a lába és a lábfejei befelé állnak... Tornáztatni kell minden pelenkázásnál, a gyógytornász szerint nem lesz gond vele.

A másik: Nimród születésénél magasra varrták a hólyagom a dokim szerint... Kemény pisigondjaim voltak ezért egészen tegnap délelőttig, itt most nem részletezném...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.07.19 05:21-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Problémáidat sajnálom, a derekaddal is csak tudnak ott bent valamit csinálni, nem? :roll: :roll:

Bori lábacskái miatt szerintem ne aggódj, ha komolyan veszed a tornáztatást, akkor nem lesz baj. Petra hónapokig felhúzott és összezárt térdekkel ült a hasamban (nem volt összekulcsolva a két lába, hanem egymás mellett voltak). Emiatt nagyon merevek voltak a combjai. Nekem is a kórházi gyógytornász mutatta meg, hogy mit csináljunk minden pelenkázásnál.
Mi tornáztattuk is minden pelusozásnál és hamar kilazultak a combocskái, semmi gondja nem volt a mozgásfejlődésben sem és most is szép, egyenesek a lábai. :wink:

Vegyes érzéseket megértem, szerintem mindenki így lenne vele. :roll: :wink:

Boo, Tike!
Gyerekek cukik, pocakok szintén! :D

Én tegnap voltam nőgyógyásznál rákszűrésen, de valahogy olyan fura volt, hogy most nem terhesgondozásra megyek hozzá. :roll: Pedig egyszer már voltam nála azóta, hogy Petra megszületett.

Kép
katy76

Pocok!

Én is tök kíváncsi leszek, milyen érzés lesz, ha már mellettem lesz a pici :roll: . Mikor Botond megszületett, mindenki kérdezgette, hogy "hú, ugye milyen furi, ugye milyen csodálatos érzés, milyen felemelő....stb" de én nem ezt éreztem egyáltalán :roll: . Nekem annyira természetes volt, hogy ott van, hogy a miénk, a részünk, mintha mindig is lett volna :shock: :shock: :shock: :D . De komolyan, nem tudom másképp magyarázni, olyan magától értetődő volt, hogy van :wink: :lol: :lol: . Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a kicsivel is így lesz-e, vagy eleinte "kis kívülállónak" fogom-e érezni :P :lol: :lol: .

Nekem most is saját szobám lesz (remélem :roll: ), szóval én meg pont úgy tervezem, hogy egész nap ott fog tanyázni a család :twisted: :lol: :lol: . Én nem bírok ki 3-4 napot nélkülük :oops: . Na meg apával ugyanígy volt: dejött reggel, napközben volt, hogy elugrott elintézni ezt-azt, aztán jött vissza estig :wink: . És mikor Niki bnőm szült, mi is bementünk Botonddal és egy fél napot bent voltunk. Én segítettem neki pár dologban, mert nehezen mozgott, Botond meg közben felette a fél hűtőjét :oops: :lol: :lol: :lol: .

Mozgólépcsőről lelépés: rosszul állsz hozzá! A helyes megközelítés kedves paramami: Jaaaaaj, de ügyes ez a Nimróóóóóód :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: .
Sokszor olyan dolgokon méltatlankodunk (én is!), ami megtörténhetett VOLNA...de nem történt, szóval juhhhuu. Bosszankodni ráérünk, ha tényleg elesnek, vagy ilyesmi :wink: :lol: .

Húúú, egyik "komplikáció" sem hangzik jól :( ! Remélem hamar rendeződik mindkettő :wink: ! Egyik ismerősöm kislányának is így állt a lába (ChuckyPetrának :twisted: ), de pár nap alatt elmúlt. Nála azért volt, mert 4 kiló felett volt, és alig fért el :( . Mondjuk az ő mamijának nem is volt túl nagy a hasa, és az utolsó napig kényelmesen elvoltak egymással. Na, enyémgyerek ebből nem csinált lelkiismereti kérdést: engem szétfeszített, meg kizsigerelt, mint az állat, de ő kényelmesen elfért :twisted: :lol: :lol: .

Én most úgy érzem, ez a gyerkem is nagy lesz :roll: . Sztem bazinagyott nőtt az utolsó UH óta. :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Strepto :( . Csak nehogy el legyen felejtve, mert ebből komoly gond lehet!!! Egyik ismerősömnek is pozitív volt, de nem tudták, mert 36 hetesen szokták levenni, ő meg előtte pár nappal megszült. A kislánynak vmi baja lett, rosszul vette a levegőt, 2. nap már vinni kellett az intenzívre, és csak két hét után engedték haza ki, rengeteget paráztak, és mindez a caros strepto miatt :evil: ! Szóval ezt mindenképp orvosoljátok, ha eljön az ideje! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy,

Köszi, remélem nálunk is úgy lesz, mint Petránál :-)

Pocakokat meg sem dícsértem :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Nekem a dzsungeles vhogy már olyan bénán 3D :? . Kicsit már az ócánosnál is rezeg a léc ilyen téren :roll: :lol: :lol: . Viszont aminek meg a garfikája a legjobb sztem az a Dreamworks-ös :wink: . Botond ugyan egyiket sem ismeri (még), de nagyon lelkes, hogy mindenféle állatok vannak rajta, sőt, még "húúú sákááány" is :lol: :lol: :lol: . Meg az tök jó világos, az autós meg pl. olyan buzi sötét. Áááá.....látnom kéne élőben őket :?. Apa nagy segítség ebben: "Rádbízom Kicsikém, nekem mindegyik tetszik!" :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megjött Botond új ágya :D ! Mindkét fiamnak van saját ágya! :D :D :D Jöhet a kicsi :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Naaaaa, írjatokmár...
Bori alszik, én meg lógatom a lábam míg a barátnőm meg nem érkezik...

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

Mentségemre szolgáljon hogy telefonon néztem...

Ágynak hurráhurrá!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!

Akkor aluggyááá :twisted: :lol: :lol: :lol: !
Én csak téblábolok egséz nap, olyan semmilyen kedvem van :? . Álmos is vagyok, meg nem is, sokat fincánkol a bébi, és közben sokat keményedik is :? .
Most hajtogattam a leszáradt ruhákat, hogy csináljak is ma vmit. :twisted:
Apa mindjárt hozza a kajámat (remélem), mert ebédre rántott cukkinit csináltam, de nem csúszott, és most már bazi éhes vagyok :roll:.

És rájöttem, hogy a sógorom (elvileg) most hétvégén elköltözik, tehát az esti progiknak lőttek, és ez ilyen fejre késztet: :? ! :lol: :lol: :lol:
Mondjuk az utóbbi hetekben direkt sokat elmászkáltunk, mondván később sokkal macerásabb lesz, tegnap pl. voltunk moziba, de car volt :twisted:.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok: nekem is tornáztatnom kellett Hédit és hamar rendbejött :wink: Komplikáció: ez uh-n nem látszik?

Képzeljétek Hédin ma reggel óta ugyanaz a pelus van és még mindig száraz, az öszes pisi a bincibe ment és ő szólt, hogy kell pisilni. Mondjuk alvás előtt szórakozott, 56x eljátszottuk, mire rájöttem, hogy rájött ha a bincin ücsöröghet akkor nem kell aludni :twisted: :twisted: Tegnap szólt, hogy kell kakilni, azt viszont csak pelusba volt hajlandó...

Hát ha másra nem is volt jó ez a húgyuti fertőzés, talán arra, hogy mivel csípett a pisi megtanulta felismerni az érzést, milyen mikor pisilni kell :twisted: :lol: :twisted: :lol:

Nálunk közeleg a vihar, pocakom fájdogál és Babóca ma még nem jelentkezett :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike!

Ma én is egész nap keményedtem, éjszaka meg végig ficánkolt a bébi, szóval gondoltam, hogy vmi front jön, mert nem vagyok vmi jól pocakilag :? . Túlvagyok egy valag magneB6-on, meg most iszom egy kis Sangriát hátha elmúlik a feszültség a pocakomról, meg az agyamról is :twisted: :lol: :lol: .

Boo!

Jééé, csak 37. héttől mehetsz oda? :shock: Én azt hittem, hogy ez egységes dolog... Az Istvánba 35. betöltött héttől lehet menni. Anyu azt mondta, hogy orvosi ellátás tekintetében 35. hét és 2500 g felett már elláthatnak csecsemőt PIC nélküli kórházban is, ezért csodálkozom.
De amúgy zárd is csak össze a lábadat szépen, mert anyu 25 éves tapasztalata szerint a 37. hét betöltése tényleg vízválasztó. Már 1-2 héttel korábban sem szoktak "igazi" komplikációk lenni, viszont azokkal a babákkal mindig több a gond az első pár évben :roll: . Rosszabbul esznek, alszanak, gyakrabban betegszenek meg, ami furi, hiszen elvileg "készen vannak", de mégsem véletlenül 40 hét a 40 hét :wink: . Botond 38+5-re született, de nem volt vele gond, sőt egyszer volt beteg a két év alatt!!! 8) (Láza volt ezen kívül, de csak az oltások miatt!).

Én amúgy augusztusi babát mondanék :oops: :lol: :lol: :twisted:
(De te nekem nem mondhatsz októberit, mert megütlek virtuálisan! :twisted: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Sztem a menszit nézik, akárhogyis, az a tuti :roll: . Már akinek :twisted: :lol: . De sztem csak megkérdezik, te meg megmondod. De hogy melyiket :roll: :oops: ...?

Botond 3 napja genyózik elalvásnál, de velem nem bacik ki :twisted: . Viszont ma eleve feszült voltam, szóval letettem, sírdogált (fekve, halkan, már iszonyat fáradt volt, pedig így is korábban tettem le), hiába jópofiztam neki vagy 20 percig előtte, úgyhogy mondtam apának, hogy 5percenként menjen be, ha nem aludna el, én meg elvonultam, hogy ne halljam, mert nem volt hozzá idegem :( :? . Kb. 15 perc múlva bementem, hogy mizújs, de nem is kellett hozzá bemenni, nagyon hamar elaludt :wink: . De én utálom, ha így alszik el :cry: . Azért így utólag is nagyon örülök, hogy kiságyat vettem, mert a napokban bebizonyította, hogy nem érett ő még a "nagy" ágyra. Vagyis én nem vagyok érett :twisted: . Vagy mittoménki, mondjuk a szitu, de hogy én nem fogok egy újszülött mellett gyereket 62-szer higgadtan ágyba visszakísérgetni, az ziher :twisted: :oops: :oops: . Majd ha kinövi a kiságyat 8 évesen.... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neeem, majd ha belerázódunk a kicsivel a hétköznapokba, akkor először szépen kiveszünk 2-3 rácsot, meglátjuk "tud-e élni a szabadsággal"...aztán mehetünk tovább, vagy nem :wink: .

Tike!

Szobatisztasággal próbálkozásnak naaaagyörülés! :D :D :D :D Enyémgyerek módfelett ügyesen tudja konstatálni utólag, hogy odapisilt valahová :twisted: :lol: :lol: :lol: . Ennyi! Ricsi mondta, hogy olyan, mint egy kölyökkutya :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

szaisztok!

Dodi!
azért lehet a AMrgitban csak 38. héttől szülni,m nincs koraszülött osztály,m
a János kórház a főkórház és a Margit csak a mellékkórháza.
remélem érethető voltam...

ágy:
nálunk Kiara már úgy megszokta,h ő szokott este szólni,h akkor menjünk
aludni és egyedül bemászik az ágyba,adok neki egy puszit és betakarom,
majd ott hagyom...
reggel meg jön bebújik mellém és még alukálunk kicsit 1ütt...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
akkor elhalasszuk msákorra a talit,ha pihizned kell???
nem akarok zaavrni...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Igen, érthető voltál :wink: . De az Istvánban sincs se intenzív, se koraszülött, csak egy "mezei" újszülöttosztály, két inkubátorral, azt is csak kékfényezésre, vagy max. egy kis légzéssegítésre használják. Ezért nem értem... De ezek szerint ez kórházanként eltér :wink: .

Na, ebből is látszik, hogy a nők hamarabb érnek :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
akkor a pénteket lefixálhatjuk...
az az iagzság,h még nem érzem magam annyira 2 gyerekes anyukának,
hisz Benett azért sokat alszik és így Kiarára tudok összpontosítani sokat...
Kiarát mégjobban imádom,főleg amikor szeretgeti az öccsét,segít pelenkázáskor
meg etetésnél...
ahogy simizi,puszilgatja és mondja,h öccsi akkor megzabálom.
de sajna látom rajta,h azért megviseli,csak nem úgy jön ki rajta,h bántsa...
hanem kicsit érzékenyebb lett...
Benettel meg még pocok fogalmazott jól,h ismerkedünk,de lehet kezdek
tényleg beleszeretni...annyit nevetgél,sőt ő téynleg a kórházban is
álmában hangosan kacarászott.tökre meglepődtem...
de nem tudnék különbséget tenni köztük,mindkettőjüket imádom...
bár este néha úgy érzem,h sok nekem a két gyerek,de reggel újjult erővel vágok bele a napba...
egyáltalán nem nehéz 2 picurral közlekednem,főleg hogy már sdaját autóm van...
a tesco is tök egyszerű volt múltkor...

na de most gyorsan megyek hunyni,m végre öcsi is kiböfizte magát és alszik...
általában 22kor már alszunk,nem tudom mi történhetett...
vagyis,de m nehezen jött ki az uccsó böfi...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

hűűűittavége és mikor jön, és akkor már egyből nem is lesz olyan sűrgős megszülni
Persze, a lélektanát értem, de nekem ilyen nem volt :twisted: . Ha ilyen ütemben nő továbbra is a pocakod, és egyre kényelmetlenebb lesz, és "még rosszabbul fogtok kijönni", sztem te se fogod úgy érezni, a jajkibújikmindjártittvan-parát :lol: . Én úgy voltan vele, főleg az utolsó pár napban, hogy "gyereeeekiiiiiiiimertszétrobbanooooook" (mármint fizikailag, tényleg :lol: ) :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: .
Sokan mondták, hog "jaaaaj, visszasírod még azt, mikor bent volt". Hát, Isten lássa lelkem, sosha, egyszer sem vágytam rá, hogy visszakerüljön :twisted: . Én már előtte sem aludtam, 1-1,5 hónapja, de így leaglább volt értelme felkelni, volt kiért, nem "csak úgy", mert szar :twisted: . Nekem tényleg megváltás volt a szülés :oops: :lol: . Gondolhatod mennyire készen voltam, mikor sírtam a dokimnak a telefonba :oops: . Hiába voltam fiatal, azért ilyen esetekben nem vagyok egy gyenge harmat, legalábbis nem mutatom ki :P , de annyira ki voltam már merülve, hogy nem érdekelt, ki mit gondolt.
Apa azért is mondta most már az elején, hogy ő azt szeretné, ha 39. héten megcsaszinának, és kész, hogy le lássa megint ezt a vergődést a végén :? .
Persze közel sem biztos, hogy most is ez lesz, mert nálam halmozottam gáz volt a vége, több dolog miatt is. Neked meg pláááne nem biztos, hogy olyan lesz! Sőőőőt, nagyon jó lesz :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Nekünk memóriahabos a párnánk (nem Dormeo, de jófajta), én azzal mentem szülni :oops: :lol: :lol: . Imádom :wink: ! Én előtte is felpolcoltam a fejem, de hiába, a sima párnák kilapulnak. Ez viszont nem! Tartja a fejemet egyenesen, nagyon fasza. Matracom nekem közepes Ikeás van, nekem bejött, de azt apa már kifeküdte, és el is kezdett emiatt fájni a háta, neki vettünk überkeményet (sztem olyan, mintha egy vasalódeszkán feküdne :twisted: ), és azóta semmi baja, és ezt még a Godzilla se keküdné ki :lol: :lol: :lol: . Dormeos matracot nemtom milyen, azt nem próbáltuk, de ha teapa hátfájós, akkor inkább vmi kemény matrac kéne sztem :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Én abszolút értem a lélektani megközelítésedet. Hédivel végig paráztam mindenen, a 18 hetes uh után azon, hogy jaj csak a 36. hétig húzzuk ki. Eddig szépen görcsölgettem is, meg magnéziumoztam meg társai. Aztán mikor betöltöttem az általam kinézett napot, abbahagytam minden bogyót és csodák csodájára nem is nagyon görcsölgettem, meg alapban minden panaszom elmúlt :shock: Megnéztem egyébként a héten Hédivel a 37 héten lett 2100-as a méhszájam és minden bogyó nélkül maradt is annyi a 41. hétig, sőt még egy valag oxitocin sem tudott rajta tágítani :lol: :lol:

Szerintetek normális, hogy Babócát még most sem igazán mozogni :oops: :shock: Vannak finom rezdülések, de nekem nagyon ritkának tűnik, asszem megőrülök a jövő pénteki uh-ig. Persze van egy csomó ismerősöm aki mondta hogy csak 20. hét körül kezdett mocorogni, de Hédi után ez olan fura...

tike

egyébként front van ma is, a gyerekem hisztis én meg különösen rosszul tolerálom ma - átengedtem a szomszédba játszani :twisted: :lol:

Szobatisztaság: hihetetlen, hogy egyik napról a másikra hova jutottunk. Ma már csak bugyiban van délelőtt, miután 3 tiszta pelust lerángatott magáról, hogy pisilek, pelust kidobom a kukába...egyébként reggel fél 6kor :twisted: kelt, rögtön mondta, hogy pisilek a bincibe, pisilt is, bár az éjszakai pelus sem volt száraz. Aztán ezt követően 15 percente rohangált a fürdőbe, rángatta le magáról a cuccot és ha csak 3 cseppet is de mindig pisilt. Eddigre begorombultam és csak bugyit raktam rá, volt is egy-két baleset. Bár érdekes módon ha elfoglalta magát akkor nem is kellett 5 percente pisilni - szerintem játszásnak vette és tetszett neki, hogy én hogy örülök.

tike

Boo!
akkor sztem olyan 9körül mennénk át,de még csörgök mindenképpen ha indulunk...
az az igazság,h én Kiarával is és most is mondtam,h bárcsak bewnt lennének még,m
nagyon hasfájósak voltak...

tike!
sztem minden pocaklakó más és más...
nekem kiara egész terhességem alatt sokat mozgott,viszont Benett
alig
mozgott,ezért is jártam heti 2szer ctg-re,m akkor sem volt hajlandó mozogni,
tehettem bármit...
de hamarosan újra mész uhura és akkor ott majd megnyugtatnak...

Kép
Kép
csibe83

Tike,

Sztem se aggódj, Bori nekem is lustibb volt a pocakban.

Boo,

Álmod - anno én is álmodtam Nimróddal és pont olyan lett :wink:

Testvisszakapás - engem ennyire nagy nem nyomasztott, csak a kellemetlenségek zavartak picit, alapvetően szerettem pocakos lenni. Kicsit már most hiányzik a pocakmocorgás :oops:

Asszem nem írtam, hogy (nem ér röhögni) első éjjel látogatóink voltak - mintha szellemeket éreztem volna az ágyam körül, ahogy néztek és figyeltek... Nem idegenek voltak, úgy éreztem. Talán rokonok jöttek Borit megnézni...

Már csak a papírokra várunk, 2 körül indulunk majd.

Megint tejcsárda leszek- az egyikből 5 perc alatt fejtem 65mlt, miután Bori 20at betolt. A másik is fullon, de nem tudja belőle kiszedni, még a fejőgép is csak cseppekben :twisted: Ezzel anno is sokáig szívtam :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,

Hédi szobatisztasága elképesztő!!!!!!!!!

Ja, és még 1x óda a mézről: múlt heti egész családos köhögésen sokat segített ;-) bár Nimród még picit pöttyös lett, de neki is nagyon ízlett!

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
de jó,végre mehettek haza!!!
kiváncsi vagyok Nimród mit fog szólni Borihoz...
mi a baj a ciciddel,h nem tudod kiszívni???
befordult a bimbó???

Kép
Kép
csibe83

Pocok: Én hiszek a szellemekben :wink: Nekem anno eleinte a kézifejés vált be :wink: Kíváncsi vagyok Nimród mit szól a tesóhoz, drukkolok, hogy jól vegye az akadályt!

MÉz: Örülök, hogy ízlik, pöttyösödést sajnálom

szobatisztaság: számomra is hihetetlen, sose hittemaz ilyen egyik napról másikra dolgokban, bár tartok tőle a jövő heti bölcsi nagy visszaesés lesz, nem hiszem, hogy fél óránként biliztetik, meg abban sem vagyok biztos, hogy ott szólni fog :roll:

tike

Csibe,

Igen, befelé fordul és a tejcsatornák is nehezen ürülnek... Nimródnál jópárszor be is csomósodott.

Tike,

Szellemek - én is :oops:

Kézifejès állítólag a leghatékonyabb, tudom... De úgy fáj...

Bori hoz ajándékot a bátyjának :wink:
De állítólag reggel, mikor Apával vitték a hordozót, Nimród már mondta hogy "Te (tesó), tütü (autó)" .

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
remélem hamar rendbejön...
nekem is befordulós,de szerencsémre Benett simán bekapja és szív rajta
párat és már kint is van...
pedig a kórházba,amikor meglátták azt mondták ebből csak bimbókiemelővel
fogok tudni szoptatni...de mégsem így lett...
Nimród biztos imádni fogja a hugát...
mi kap hugitól??

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kivonatos leszek, mindjárt lefordulok a székről :twisted: ...

Boo!

Vencel fenékig érő haja=Sámson=bazinagy erő=márpocakbanszétrúgtamanyámbordáját= különleges képesség :lol: :lol: :lol: :lol: .

Pocok!

A látogatokra én már most fel vagyok készülve :roll: :lol: ! Botondnál is jött(ek), sztem most is fognak. Hihetetlen dolog ez, ha nem tudnám tökéletesen, miről beszélsz, biztos legyintenék, de tudom. És apa erre a legjobb tanú, mert ő aztán igazi szkeptikus volt :wink: .

A sok tejnek egyelőre örülök :D :D :D . Remélem nem lesz túúúl sok, mert nekem az nagy szvás volt :? .
Dejóóóóó, mindjárt otthon vagytok :D :D :D :D ! Este mindenképp írj, hogy mi volt otthon!!!! :wink:

Tike!

Szobatisztaság :D :D :D ! ezek szerint igaz, hogy ha eljön az ideje, akkor 1-2 hét alatt megtanulják :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hát Lányok, én bármikor lennék újra terhes! Én imádtam, függetlenül attól, hogy a munkát végig nyomtam + Apát is el kellett látnom az 5. hónaptól a térdműtéte miatt. Szóval nem volt felhőtlen a babavárás, de én nagyon szerettem terhes lenni! :wink:

Tike!
Tök jó, hogy ilyen jól haladtok! Petrának is az kéne, hogy egyszer belepisiljen a wc-be, mert sokszor fel akar rá ülni, de csak szórakozik. :? Meg az kellene, hogy otthon legyek vele, mert így baromi nehéz, hogy csak a reggeli készülődésnél meg este van rá időm.
Azért bízom benne, hogy a nyáron megoldódik a probléma.

Pont tegnap volt egy ügyfelem, aki mesélte, hogy a fia 3 éves és szeptemberben megy oviba, és még mindig pelusos, úgyhogy bajban lesznek. Azért ennek nem örülnék annyira.. :roll: :roll: :roll:

Matrac: nekünk memóriahabos van úgy emlékszem, én nagyon szeretem. Emlékszem, hogy bazi sokba került, de mi nagyon jól alszunk rajta már évek óta. Egyáltalán nincs kifeküdve.

Pocok!
Kézi fejés oldaná meg szerintem is a problémádat. Én magamnak nehezen tudtam kézzel fejni, nekem anyukám csinálta, neki elég jó rutinja volt benne, mert sokat fejt ő is magának annak idején.
Én sírtam a fájdalomtól, szegény anyukám is, hogy fájdalmat okoz nekem, de tudom, hogy neki köszönhetem, hogy nem kaptam mellgyulladást. :(
Úgyhogy fájdalom ide vagy oda, próbáld majd otthon kézbe venni a dolgokat! :wink:

Kép
katy76

Itthon :-)

Bori alszik ( bár előtte nyomott két óriás fosit, úgyhogy bemutattuk az itthoni zuhanynak...), én fejtem, kipakoltam, mindjárt jönnek a fiúk!!!! Izgulok :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok, csak gyorsan megírom, h tegnap bent voltam Pocoknál és annyira de annyira gyönyörű a kiscsajszi, hogy azt a képek nem tudják visszaadni.... :D :D :D :D :D

Kép

Kép
leo50

Katy, Boo!

Niki bnőm is 38. hétig dolgozott, az elején sem volt semmi baja, és az utolsó pillanatig jól aludt, nem fájt semmije, nem rúgta szét a baba, ő tényleg "áldott állapotban" volt :wink: . Én már arra is gondoltam, hogy azért vagyok nyűgösebb, mert "van rá időm" :roll:. De ez sem igaz, mert Botonddal egyetemre jártam július végéig, lenyomtam két vizsgaidőszakot, szigorlatokkal, szóval sztem az felér egy ülőmunkával, plussz az itthoni feladatok, mégis "terhességnek" éltem meg Botonddal is :oops: . Most meg itt a kétévesem, aki felér egy műszakkal simán :roll: :D.
Niki nagyon közeli bnőm, és végigasszisztálta a terhességemet, ő is azt mondta, hogy szerinte nem rosszabbul viselem, mint ő, hanem nekem tényleg car :twisted: . Félre ne érts, nem sajnáltatom magam, hanem pont hogy magamban kerestem eddig a hibát, hogy másoknak miért olyan felemelő ez, nekem meg miért nem :( .
Meg már olyanról is olvastam, hogy a "nem várt" babákkal rosszabbul viselik a nők a terhességet, de mi Botondot is szívből szerettük volna, a kicsire meg még "várni" is kellett egy kicsit, szóval nálam ez se játszik. MEg Botondnál azt hittem, hogy talán pszichésen generálom a "problémákat", mert ha vmiről olvastam, hogy lehet, akkor nekem tuti lett :twisted: . De most össz. kétszer volt terheskönyv a kezemben :oops: :? .
Jaj, annyira ciki ilyeneket leírni, de nekem most az is kellemetlen, hogy mocorog :oops: :oops: :oops: . Mindig megörülök neki, mosolyra húzódik a szám, hogy ficánkol a kicsikém, de fél perc után már abbahagyhatja :roll: :lol: :lol: :lol: .
(Erről azt olvastam, hogy vannak nők, akiknek érzékenyebb a méhe, több benne az idegvégződés, és talán nekem ez van, mert jellemzően ezek a nők korábban érzik a magzatmozgást, és én Botondot is, meg Andort is a 2. trimeszter legelején éreztem :roll: . Talán ezért fájnak hamar a rúgások, mocorgások, ami nem teljesen normális sztem :roll: ).
Meg nem akarom részletezni, tudjátok mi minden bajom van/volt ami másoknak nincs, vagy csak egy-egy, nem mind.
Bárcsak én is elmondhatnám, hogy élvezem :roll: :( . De sajnos egyáltalán nem. Persze, mikor Botond megszületett, egyből mondtam apának, hogy bármikor újrakezdeném (és lám :lol: ), de nem azért mert jólesik, hanem mert a végeredmény minden nyűgöt megér. :wink: De tök "irigy" vagyok, hogy van akinek már az "út" is örömet okoz :P . Mondtam is Nikinek, a következő gyerekemet ő hordja ki :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Tökre megértem, amit Boo ír, rendesen bűntudatom van, hogy ez nekem nem élvezet :( . Sőt, most rosszabbul viselem, mint Botondnál, és és már olyanok jutnak eszembe, hogy aki erre azt mondja, hogy jó, az hazudik, és egy álszent idióta :twisted: :lol: . Persze tudom, hogy nem, csak tényleg mindenkire annyira másképpen hat a terhesség, meg a hormonok, meg másképp fekszik a baba, meg mittomén, hogy tényleg nincs két egyforma terhesség, még ugyanannál az embernél sem, nemhogy másoknál. (Ott van pl. Lois nővére, akinek az egyik terhessége, álom volt, a másik rémálom:lol: :? )
Én szívből remélem, hogy akinek "álomterhessége" volt, annak a következő is az lesz, mert azon túl, hogy ez így fizikailag nagyon szar, lelkileg is tényleg rossz, hogy még magától sem ezt várná az ember. Előttem van a kép, ahogy anyukák simizik áhitattal, a pocakjukat, én meg összeszorított ajkakkal simogatom, hogy "Életem, kicsikét menj arrébb, mert ez nagyon-nagyon fáj anyának", és közben azon morfondírozom, hogy vajon a következő székrekedéses buli előtt kihányjam-e a savat, vagy sem, de inkább nem, mert ahhoz is fáradt vagyok a légszomj miatti nemalvástól :twisted: :lol: :lol: :lol: . Juhuuuu, áldott állapot! :lol: :lol: :lol:

(Ja, és Katy, Botond után én is sokkal jobbra emlékeztem, de hamar felelevenedtek az élmények :twisted: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Eddig azt hittem, az én gyerekem képtelen lenne végigülni 30-40 percnél többet mesenézéssel. Tévedtem :twisted: :lol: . Ma mind tök nyomik voltunk, úgyhogy délután betettünk apával a hálóba egy filmet, gondoltunk nézzük, amíg Botond hagyja. Neki betettük a nappaliba a Dóra dvd-t. Negyedóránként ránéztem, végig nézte a mesét, vagy könyvet lapozgatott, plussz uzsizott is közben, de lényegében végigült 1,5 órát :shock: . Közben bejött 2x hozzánk, megölelgetett-puszilgatott minket, aztán ment vissza mozizni :P :lol: :lol: . Kicsit bűntudtaom is volt miatta, mert nagyon nem vagyok ennek híve, de ma ooolyan jól esett :roll: :lol: :lol: . Mondtam is apának, hogy tartson engem is kordába, nehogy rászokjak, főleg, ha meglesz a kicsi. Mármint arra, hogy "leszerelem" Botondot :twisted: :lol: :lol: .
De ma olyan nyomika ő is, 3,5 órát aludt és most is dörzsölgeti már a szemét. Buzi időjárás :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok: fiúk hogy reagáltak?

jelentem ez a szobatisztaság ügy n em egyszerű. Mai napi termés 3 pisis bugyi, pelust nem tűri meg magán :twisted: Itthon viszonylag jól megy a dolog ( 2 baleset), viszont mikor elmentünk akkor sem adtam rá pelust. Indulás előtt és a dédinél pisilt, hazafelé beugrottunk a boltba. Tipikus falusi kisbolt, ahol legalább 20 perc beszélgetés kötelező. Látom, hogy ficereg, kérdezem kell pisilni? nem 2 perc múlva bepisilt :roll:

meg ami kicsit aggaszt, hogy ha pisil az minimum 3 részletben jön ki 5 perces időközökkel. Bár a boltos csajszi mesélte, hogy ők anno 3 évesen emiatt uh-n is voltak és csak annyi volt, hogy még nem tudta egyszerre kiüríteni a hólyagját, ők kinőtték pár hét alatt.

Kisebbik gyerkőc meg nemhiába lesz novemberi ( remélem), amióta lehült az idő ficereg :lol: :lol:

Holnap este kimenős vagyok, főnököm nyugdíjas búcsúztatója lesz, de fiatalos a társaság szóval jó buli ígérkezik :lol: És holnap végra apa is jön haza és jövő héten itthon lesz. Ja azt hiszem Boo kérdezte, hogy itthon maradt-e. Mivel Hédi jobban volt így nem, így a jövő heti uh-n ott tud lenni

tike

Gyors, mert telefonról írom fekve, nem vagyok képes ülni, fáj a hátam :oops:

Hazajöttek, Nimród szaladt hozzám hogy "Ajjja", majd meglátta hogy nincs pocakom. Rámnéz: "Te?"(tesó). Mondom bennt csicsizik, gyere nézzük meg. De már rohant előre, kiabálta hogy Te, Boji, csimpizett a bölcsőbe. Áhítattal nézte és simogatta hosszú perceken át és kétpercenként rohagált vissza hozzá a szobába... :-)

Basszus, mindent ért a dologból... (apa mutatott neki műtős képeket és elmesélze hogy a doktornéni kivette anya pocakjából a Tesót.

Viszont már nem Ajja hanem Anya vagyok :-)

Legcukibb: játszik, egyszercsak megáll, komolyan ránknéz, megálljt parancsolva feltartja a kezét:"Pill, Te" (pillanat, Tesó), és beszalad hozzá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.06.30 21:09-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!

De éééééédes, könnybe lábadt a szemem :oops: :lol: . Gondoltam, hogy Nimród jófej tesó lesz :wink: .

Boo!

Én attól nem félek, hogy ez a kicsiben bármi "frusztrációt" okozna, mert én rá ugyanúgy "ádozatként" tekintek, mint magamra :lol: . Egyrészt vannak dolgok, amikről ő abszolút "nem tehet" (székrekedés, ragyák, lábgörcs....), tehát ezekért amúgy sem rá haragudnék, azt meg, hogy nyomja a tüdőmet, gyomromat, meg a hólyagomat, meg (majd) kirúgja a bordáimat, azt úgy fogtam fel Botondnál is, hogy "jaj szegény kicsi fiam, nem fér el odabent, mert én ilyen nyomi törpe vagyok" :lol: :lol: :lol: .
Tökre megértem, hogy mire gondolsz, de én ettől nem félek :wink:.
Már két napja úgy érzem, hogy egyfolytában ficánkol, éjszaka is vagy 5x keltem rá, és már bazira nem szimpi, de most se úgy vagyok vele, hogy "húúú kicsikém ájjjámále", hanem, hogy "hülyeb-zifront szegény kisfiam se tud aludni" :? :lol: . Szóval mi kérlek nem "ellenségek" vagyunk, hanem kart karba öltve a föld legnagyobb mártírjai a komplett univerzummal szemben :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: . Ezek a megpróbáltatások erősítik a kapcsolatunkat! Ez az igazi kihívás, nem a hawaiidizsit együtt kibírni :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Persze csak mókázok :wink: :P .

Elalvás 8) :D . Botond napközben 3,5 órát aludt, és 9 után még nagy lelkesen rajzolgatott a nappaliban. Kérdeztem megyünk-e aludni, azt mondta "nem-nem csicsika", és elég eltökéltnek tűnt, úgyhogy ráhagytam. Kb. 15 perc múlva, mikor fürdésből jöttem, kinyúlva találtam a kanapén, kis híján aludt. Kérdeztem, megyünk-e aludni, és már állt is fel, és bújt hozzám, hogy vigyem a kiságyba :wink: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: