Na oltáson túl vagyunk!

5850g és 62,5 cm! A doktornő mondta,hogy lehetne kicsit kövérebb, mert,hogy ilyen korú babák 6 kiló felett vannak! Hmmm...

Szerintem így tökéletes!

Mellesleg megkérdeztem mennyit kell ilyenkor híznia, erre ő: nem muszáj

Mondom 450g-ot hízott egy hónap alatt! Na meg 2800cal született! Erre mondja,hogy igen igen! Jó ez így,meg én is vékony vagyok,szóval nem kell ducinak lennie!

A lába még mindig nem tetszik neki! Mondtam,hogy mit mondott az ortopédus, meg hogy azért holnap megyünk Dévényeshez! Mondta,hogy nem fog lebeszélni róla!

Legközelebb csak szeptemberbe kell mennünk!

Amikor megérkeztünk, kérdezte,hogy mennyi idős 2 hónapos, mondom nem 4! Teljesen elcsodálkozott, hogy szalad az idő, nemrég született! Bizony, bizony!!!

Lilla még sem jött, mert közölte,hogy nem megy most Nagyival sehova, megy anyával dolgozni! Úgyhogy elment vele! kicsit azért örülök!
Szilvi
Nem semmi Anna Baba!

Akkor ő is tud alukálni!

Igazából szerintem azért mondta,hogy legyen rövidebb, mert legalább nem olyan hosszú haj van mindenhol! Na meg kevesebbnek tűnik a hajhullás!

Igazából most engem is nagyon zavar,hogy hosszú, mert ha lófarokban van már akkor is hosszú és Emma állandóan belecsimpaszkodik! Mindig kontyba kell raknom, azt meg nem szeretem!

Szóval unom nagyon, úgyhogy én is rövidebbet szeretnék már nagyon!!!
Vivi
Szuper,hogy itt vagy! Barni milyen cuki lehet,ahogy pakol és közben szélhámosan vigyorog!
Gyevacska
De jó,hogy itt vagy! Sajnálom a sipolyt és,hogy műteni kell, de utána már minden rendben lesz!!!

Nekünk is az utóbbi másfél hét volt, de lehet,hogy van valami a fejlődésükben ilyenkor, hogy így kelnek, mert a márciusi fórumomban is a babák sorra keltek éjszaka, pedig előtte már átaludták az éjszakát!!!

Sajnálom a vérzést! Átérzem teljesen! Belőlem is ömlött! Brrr...

Dehogy haragszunk! örülünk,hogy írtál! Gyere minél többet ahogy tudsz és tegyél fel képeket G-re!!!