2004.11.26 09:46
2004.11.26 09:55
Remélem, doki tud valami okosat rá.
) 2004.11.26 10:45
2004.11.26 11:48

hátha ő már jobban fogja viselni. Nem irigyellek, amikor olvaslak, mindig előrevetül a jövőm
Mennyi a korkülönbség közöttük?

2004.11.26 11:49
. A másik ami még fontos,az egész egyenlőre szigorúan elméleti, a gyakrlat változtatha apró részleteken
. Pl. a múltkor egyszer azt mondtam,hogy volt vmi hisztikezdemény a fürdés után,azt azóta is szégyellem. Belegondoltam,hogy egy dögálmos gyereknek át kell esnie az öltözködésen,meg minden hülyeségen,mire a cicihez és altatáshoz ér,és ez nem tetszik neki. Ez nem hiszti,úgy érzem. Visszatérve Rátok. A konyhaszekrény becsukást átgondolnám az ő fejével. Épp a világ fölfedezésének a sűrűjében jár,és egyszer csak nem lehet. Azontúl ,hogy érdekli nagyon,ott van még az "én ezt akarom és kész" kezdődő érzése. De biztos nem lehet? Mi van akkor,ha kipakolja a szekrényt? Én mindenképp arra fogok törekedni,hogy a lehető legkevesebbszer konfrontálódjak,mert az a legjob mindkettőnknek. Ezért amit nem szabad,azt elpakoltam /azért még csak van olyan hely a lakásban,amit nem ér el
/, és a konyhaszekrényből edények kipakolása ma a legizgalmasabb felfedezésnek számít. Egyébként én úgy látom,hogy hajlamosak vagyunk ok nélkül korlátokat szabni. Anyósom pl. nem hajlandó úgy látni,hogy a gyerke a világot fedezi fel,hanem rosszalkodik. Bármi "felnőtt" dolgot akar megvizsgálni,szól neki,hogy nem szabad. Aztán rákérdeztem,miér is nem szabad,ha nem törik,nem veszélyes,nem értékes,nem lehet benne kárt tenni. Hát nem tudta. Szóval ha mégis úgy érzed,hogy nem szabad,és nem éreznéd jól magad,ha megengednéd,akkor szerintem egyszerűen zárd le,és az nem a Te akaratoddal való szembenálláshoz vezet,hanem pusztán fizikai korlátokba,amit könnyebb elfogadni. Az biztos nagyon ossz,ha sokadszor ütközik Veled,pl. hetedszer zárod be előtte. Ez biztos egyszerűbb lesz /vagy nem.../,ha már meg lehet beszélni,egyenlőre vencel még abban a korban van,hogy az elterelés a legcélravezetőbb. Ugye a számítógép és a konnektor a nem szabad,ha odébbviszem és találok valami "izgisebbet",akkor nincs gond. Ha majd már ugyanezért földhözvágja magát,akkor én is hagyni fogom és próbálok nem nagy feneket kerítnei,ne érezze úgy,hogy ezt eszközként lehet használni. Bizonyos határokon belül ezt egyébként majd igyekszem más környezetben is így kezelni,mert állítólag nagyon hamar rájönnek,ha utcán,mások előtt ez másképp működik,mert anya nem akar hülye helyzetbe kerülni és hamar élni is tudnak ezzel. Tehát én ha ez utcán történik,akkor mérlegelnék,hogy megfázhat-e,biztnságben van-e,stb.,és ha minden stimmel,ugyanúgy hagynám megküzdeni magával,mint itthon. Ez biztos rohadt nehéz lesz,de szeretném majd tartani ehhez magam. Márpedig ha kézenfogva kell menni,mert úgy biztonságos,akkor ez egy olyan harc,amit meg kell vívni. Számomra a pá-pá itthagy anya inkább kerülendő lenen,mert nem érti,hogy ez nem komoly, és nagyon ijesztő lehet,főleg az utcán. Ez kicsit ellenkezik azzal a képpel,hogy anyára mindig minden körülmények között számíthatok. egyébként ha úgy látnám,hoyg nem csak egyszer ebbena szituban is kipróbálta az akaratát,hanem nem szeret egyenlőre kézenfogva sétálni /hiszen nem is érti,mivel otthon a kutya nem akar kézenfogva sétálni/,akkor egyenlőre kerülném az ilyen helyzetet,és vinném kocsival,vagy viteném ölben apával,és biztonságos helyen próbálgatnám a kézenfogva sétát,ahol ennek nem lehetnek súlyos következményei.
. Szóval nem derült ki egyértelműen,nálatok mit takar szerintük az elkapatás,de ha benned ilyen felmerül,hogy "szíved szerint" másképp csinálnád,akkor szerintem inkább csináld szíved szerint,mert az vagy Te és az jó Zsófinak
2004.11.26 16:41
. Vagy mégis van nekem is üldözési mániám
?
,vagy már megint félreolvastam vmit. A szülőszobát én nem nézem,de ha vmiért a csajnak nem járt gyes,akkor hasonló szituban szerintem értelemszerűen másnak sem jár. Megvannak a feltételei.
.
! 2004.11.26 16:46

2004.11.26 16:48
2004.11.26 17:08
Jó ilyen összetartozó csapathoz tartozni. Elmaradásom legfőbb oka a karácsonyi ajándékok elkészítésének mozzanatai, most fejeztem be a keresztfiamnak egy mesekönyv szerkesztését, amire majd egy hetem ment rá, de már nyomtatás alatt van, ha majd bekötöttem mutizok róla fotót. 
Próbálok következetes lenni, ami nem szabad azt nem kapja meg, nem foghatja meg, nem piszkálhatja, a többinél meg probálom kitalálni hogy mit is szeretne, mert ugye csak ööööözik és mutogat, sokszor szerintem maga sem tudja mi kéne neki
Remélem nem lesz földhöz vágom magam tipus belőle, mert igy elsőre fogalmam sincs mit csinálnék kapásból vele az utcán....
Majd szombaton meghuzgáljuk a fülecskéjét és felköszöntjük a kézművesfoglalkozás keretében
2004.11.26 18:04
2004.11.26 20:26
, nagyon köszönöm szépen mindenki tanácsát, véleményét. Külön köszönöm Drága Buksikának a neverending storiját
Azt hiszem mindennel egyetértek amit leírtál. Sőt még a férjemnek is felolvastam, és azt mondta na látod én ezért engedek meg neki sokkal több mindent , mint te, hogy ne legyen előtte ennyi korlát már ilyen korán.
A sógorom szobája meg egy kész rendelő annyi fogászati cuccot tart otthon. 
, szóval ilyen kis apróságok. Én több ideig hagynám a kövön ücsörögni, ha valami érdekeset talál, ám ő odaugrik, hogy fel ne fázzon, szóval így. 
)Majd megprópálkozok gif-fel is, ha összejön. Szóval még lehet, hogy vár rád valami

Mi az az MSN hozzáférés? Zene nekem is jó lenne, ha tudnál küldeni
Te hanyadik hétben jársz most? 2004.11.26 20:52

Febr. 6 a szülés időpontja. 

Hurrá!!!
2004.11.26 21:06

2004.11.26 21:58
2004.11.26 23:08
...
!
ha van bárkinek bármi hasznos infója,az jól jönne...
Oli hogy van? 2004.11.26 23:09
Hogy van a szörcsögő Dini?
Igazi tigrises tortan, whow!!!! Nagyon édes, ahogy kinyúlt este szopi után

(ld fent
)
Mehetek én is, igaz?? Hova is???
2004.11.26 23:14
De én írtam hülyén
2004.11.26 23:35
Mikor is utazunk?!
2004.11.26 23:45

2004.11.26 23:46
ha lenyugodtam... 
2004.11.26 23:50

2004.11.27 06:37
2004.11.27 08:15

Ráadásul mindenáron meg akartam érteni az egészet, ez meg igen erősen az alvás rovására ment, úgyhogy totál zombi lettem... talán most már kezdek visszazökkeni...
2004.11.27 08:24
2004.11.27 09:10
2004.11.27 10:09
Ami viszont piszok idegesít benne, hogy a por ráragad a tv-re tőle. 2004.11.27 12:05
2004.11.27 12:39
2004.11.27 16:12
Nekem is fel-feltűnik néha Matyin 1-1 kis folt, de a múltkor a szemén volt, ami a doki szerint az és arra Tobradex kencét kaptunk és el is múlt. 2004.11.27 17:35
Szóval most alszik ismét, úgy hogy remélem le tudom írni, amit akarok. 
) stb. Majdnem autodidakta módon bőrgyógyi lettem

2004.11.27 17:40
2004.11.27 21:58
Biztos kibírná nélkülem, inkább magamnak akarom bebizonyítani, hogy itthon merem hagyni egy teljes napig. De ha rágondolok is összefacsarodik a szívem. Mindig az jut eszembe mi van ha pont akkor jön az, hogy csak a cici, cici és más semmi? Te a jövő héten fogod először éjszakára magára hagyni, vagy már volt ilyen? Hogy bírta?
egész nap hanyatt, hanem közlekedik, tehát akkor miért kell, ha mi sem mossuk? Biztos nem jó érzés neki, meg száraz vékonyka a haja is.Hogy gondoljátok ezt? 2004.11.27 23:10

Ejnye-bejnye

energiáidat.
Még kéne addig egy téli cipőt is vennem, meg kiszámoltam, hogy így, hogy most nincs autónk a vonatjegy kettőnknek kb 13 ezer ft-ba kerülne hát nem tudom megéri-e. De olyan jó lenne egy év után végre kettesben lenni egy kicsit. 
2004.11.28 00:33
De csak azért, mert én sose főzöm mert úúúúúúúúútálom. Ezért aztán a család se eszi.
Mivel tágítják a fejed?
Ráadásul ki tudja, lehet nem is tetszik, vagy nem sikerül, vagy mittudomén ... O
(Pszt, elárulom, múltkor én bele felejtettem el tenni. De mivel tejjel csináltam, az is összefogta.
)
Képek
De a te jányod legalább csak azon a kis szőnyegen tépked. Látnád néha nálunk a lakást.
A hideg meg csak olyan, mintha gőz lenne. De múltkor valami ultrahangosat reklámoztak a Mega Toysban.
Gratula!!!
Szorítok, hogy hamar túl legyetek rajta!
Van vagy 10 tormás üvegcsém, amibe fűszereket tartok. Na azokat szeretném kidekorálni. Csak legyen már meg a bútor, mert addig valahogy nem indul be a fantáziám.
Ja és jó sokáig olvasol.
Összehozhatnánk egy sétát, most, hogy majdnemszomszédok vagyunk.
Volt valahol muffinos oldalam ... pill ...
Mars az ágyba kispapik mellé, csajok, én is azt teszem!
2004.11.28 08:28

2004.11.28 10:32

2004.11.28 10:44
Én általában arról duruzsolok neki, hogy miért nem kaphatja meg ezt vagy azt, és, hogy mennyire szeretjük és, mennyire rossz látni, hogy ez neki ekkora frusztrációt okoz.
Néha kijön utánam, lecsekkolja, ott vagyok-e még és még sorolhatnám

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint