Ági28! Hogy vagytok! A gyerkőcök otthon? Hogy alakul a nyaratok? Gyerekek mennek a nagyikhoz? vagy táborba? bár ahhoz még lehet, hogy kicsik.. nyaralni mentek?
Almendra!Örülök, hogy szimpatikus volt a Apánk!én nagyon imádom.. Ki tudja, lehet, hogy nem lesz szükség lombikra..tök jó lenne. Mikor fogtok indulni ovu.indukcióval?
Ancsikám!Köszönöm, köszönöm, hogy reggel elcsíptél és szóval tartottál és meséltél és beszéltünk picit és minden... Nektek "csak" azt kívánom, hogy a váltás, Dévai, hozza meg a sikert, ha már nincs igazi oka a sikertelenségnek! De rendben lesztek, érzem! Számolgattatok? Mit írjak kb kezdésnek a tábliba?
Barikám! Köszönöm a folyamatos közvetítést! Imádlak! Azt pedig szintén, hogy a sírós, hisztizős, vigyorgós és mindenféle Krisztót meghallgatod... a ragacsot továbbítottam a lombibububabáknak... óriási hatalmas pocismi és ölelés!
Cs. Andi!Mi van veletek? Megjött? Voltál Apánknál? Lehet, hogy lemaradtam akkor bocsi, de az előző oldalra most nem néztem vissza... Imádom a az avatarodat, Peti annyira cukker...
Csutim! Óriási, hatalmas ölelés a csajoknak! Hogy vagy? Hogy bírod a frontokat? Köszi a támogató sms-eket neked is! Jaj, téged is imádlak...
Emerenc! Mikor lesz a műtét? Hogy van Apud? Kicsit megnyugodtatok azért? Hidd el minden rendben lesz!
Erikk! Hogy vagy? Gyere közénk...
Kagyló! Az nem kifejezés, hogy de jó lesz Nektek! Kívánom, hogy nagyon-nagyon érezzétek jól magatokat, egymást! Lehet, hogy teljesen máshogy fogod gondolni dolgokat mire visszajöttök! És együtt újult erővel elindul a családalapítás... vagy összejön spontán a nyaralás alatt....
Katapetra! Még vili, hogy jól sikerült a péntek!!! Egészen biztos nagyon tetszett a férjednek a meglepi, meglepi ruci, de szerintem nem tévedek nagyot, hogy akár egy nagyi-otthonkában is várhattad volna..... Nagyon szorítok a holnapi teszthez! Mikor repültök Angliába?
Kisalag! Hogy vagy? Nálatok nyaralás? Tartjátok még a fogyikúrát? Hol tartotok?
Kretty!Igazad lett, megmaradtaaaaak!!! Merre mentek wellnesselni? Mikor indultok? Remélem fincsi fagyit ettél...
Kvzsuzsi! Nálatok nyár? Balaton fesztiválok?
Leeda! Ti? Nyaralás? ősszel szeretnétek indulni? Addig is ezért gondolom számolgattok és ki tudja lehet, h nem is kell menni Déviszhez.
Loreena! Kösznöm, köszönöm, köszönöm!!! Puszilom Marci és a Drága Anyukáját!!!
Mné! Juj, ezek csudaszép számok ééééés képzeld pénteken lesz inszemed vagy szombaton!!! Tuti!, ezt nem húzod el hétfőig!!!! Szorítok!!! Hajrá babócák!!!
Momelcsi! Köszönöm a szorítást, de ne hagyd abba!!! köszönöm, köszönöm... puszillak és a lurkókat is!!!
Monilla! Régen jártál erre! Ti mentek nyaralni???? Majd bújj előőőő
Nene! Pusszantás Bálint-bébinek! Hogy vagytok, tejci? Alvás?
Nyuszika! Pusszantás Dóri-bébinek! Hogy vagytok? Tejci? Alvás?
Parane! Te is régen voltál erre... meddig tervezel dolgozni? Téged nem viselnek meg a frontok?
Poszi! Veletek mi a helyzet? Ha jól emlékszem te lassan leszámolsz a munkával..., igaz?
Rencsi! Amióta Domi beteg volt eltűntééél. Mizu veletek?
Szurikáta! Majd kapunk képeket az uncsikról?? Remélem nagyon jól érzitek magatokat!!!
Zs76!Nagyon jó nyaralást nektek! Érezzétek jól magatokat és ér csodababával visszajönni!!!!
Szélkisasszony és Szélúrfi! Nagyon kellemes estét kívánok Nektek!!!! Pusszantáááás
Zafír! Lemaradtam vagy nem jöttél, hogy hogy alakulnak a dolgok???? Közben látom... örülök, hajrá szurik és megint lesz kiért szoríííítani... de jóóóóó
Rólunk: A két megtermékenyített petesejtünk 11-re úgy alakult, hogy az egyik osztódni kezdett...Beszéltünk a biológussal mert nagy volta dilemma, hogy most mi legyen, Dévaiék felajánlották, hogy péntekig maradjanak kint, DE erőteljesen felhívták a figyelmet, hogy már 3 napja nem a természetes közegben vannak, és odabent jobb lenne!!! Szóval igen kérjük őket! Dévai vigyorgott, ezt akarta hallani, így a legjobb! Kértük, hogy AHA-zák meg azt az egyet ami akkor már osztódott.. De már akkor mondták, hogy a másik is el fog indulni addigra mire visszakerülnek... Lényeg fél 10-re mentünk negyed egykor bementem a műtőbe....egy órakor jött be Dévai, gondolhatjátok, hogy ellazultam addigra odabent szétdobott lábakkal, úgy hogy kb. 4-5-en rohangáltak ott körülöttem. És akkor még nem tudtam, hogy mi van a másikkal...a férjem odakint kezdett megőrülni, h mi van... Majd jött Kálmán (ő is imádom, na meg Gyöngyit is) és elmondta, hogy nagyon szépen elindult a másik is, azt mondta szééépek. Elvileg szerdán fognak beágyazódni, ami nekem egy kicsit távolinak tűnik, de kit izgat! Be fognak és kész!!!!!! Szokás szerint sírtam a műtőben, utána is... mondtam Dévainak, hogy amennyire szomorú voltam hétfőn most annyira vagyok boldog.
(azt nem meséltem, hogy a punkció után nagyon sírtam.. szerintem az altató miatt is, valami új cucc lehetett, szóval sírtam és a Dévai kijött odajött kérdezte, hogy miért, én meg úgy kivoltam, hogy csak mutattam a tenyerem... és olyan cukin elmosolyodott és azt mondta, "igen, pontosan ennyit mentettünk meg, nyugiiii" és meg csak simiztem a kezét... mert nem tudtam megszólalni... persze délután annyira restelltem az egészet, de azt mondta, "ugyaaaan" Imádom...)
Na azt hiszem annyit írtam, hogy sokkot kaptok!
Szép estét nektek!