Sziasztok!
Dia! Neked Bence megy ősszel suliba?
Évi! miért próbálod a szopit "megúszni" , próbálod teljesen elválasztani?
Egyébként az enyémek is "függők" , és ha meleg van, pláne, el sem tudják képzelni, h másból is lehet annyit inni, h ne legyenek szomjasak

. No, sebaj, ezt a nagyobbak is megcsinálták anno, de már nem

.
Bettinyo! szem:

Te, és javasoltak vmit a hasonlók megelőzésére? Ráadásul nálunk sokszor egymás szemébe-arcába kapnak, főként Joni , megpróbálja megfogni a húga orrát, meg ilyesmi

. Ha ettől lett, az durva!
Woody! Ha egy gyerek nem sír a keresztelőjén, akkor nem is
"ment ki belőle az ördög"

!!!
Örülök, h jól sikerült!
Tina! Ha ennyi tejed van, miért kell cumis üveg? Vagy vmit félre értettem?
Csillag! Neked a nagyok mivel töltik a nyarat?
Ircsi! Katus nagy lány, de lesz utánpótlás

!
Én nagyon vártam a nyári szünetet, de nem feltétlenül a pihi ideje, főként, amikor mind a 6 itthon van. Párom meg dolgozik, persze lesz majd szabin, de programok mentén.
Nálunk is van fejlődés, Joni már egyedül is hajlamos 4kézlábazni, (kis lusta ám, ha megfelelő dologgal csalogatod, akkor jön. Asszem kiérdemelte a topic legkésőbb mászó babája címet, hahah), de mire viszamegyünk Dévényhez, lesz öröm. Persze még ha messze kell menni, akkor kúszik. Gyorsan fel kell vennem a kúszását videóra, mielőtt felhagy vele

. Felhúzza magát állásba is.
Hízni nem hízik, aludni keveset. Nonó megáll egyedül néhány pillantásra. És nagyon jókat dumálnak, egymásnak is!
Tegnap házassági évfordulónk volt, Közben le kellett menni Bföldvárra Dávidért sakktáborba, így végül csináltunk egy kis családi kiruccanást, az összes kölyökkel, este meg rendeltünk kaját. A kicsik olyan jól viselték, cukik voltak. Régebben ezt a napot páros programra tartottuk fent, de ez idén nem volt aktuális

.
(Hogy hányadik, azt ide sem írom, sztem egyes topic tagok, lásd Barbcsi még óvodás volt, amikor mi házasodtunk, tudom, ciki, de ez van

)
Augusztusi tali betervezve, még kitalálom, hogy hoogyan

!
vki kedvesen hiányolta az új képeinket, köszi, már bővítem az albumot, ha kész, teszem fel a linket!
claire