lemaradtam, talan majd behozom, alig varom, hogy olvashassalak Bennetek, hihetetlen ez az internettelenseg a 21. szazadban; meg az idohiany.
De eloszor egy szornyuseget osztok meg Veletek, hatha valakinek segit megelozni hasonlo (majdnem) tragediat. Kepzeljetek, szegeny kis Bogikamnak hajszalon mulott a kicsi elete.
Elvittem a repcsin pelenkazni, ilyen alulrol felhuzhato pelenkazoasztal volt, nem ilyen szokott lenni. mikor felemelem a popsijat, ahogy a sulypontja a fejecskejehez kozelebb esett, az egesz asztal megbillent, a baba becsusszant a keletkezett lukba, a nyaka meg beszorult az asztal es a fal koze. az egyik laba a kezemben, o visit es kapalozik, ezzel meg jobban raszorul az asztal a nyakara; hirtelen nem is latom at, merre kene eroltetnem az asztalt (ha lenne szabad kezem, de probalom vedeni a nyakat/fejet), hogy ne jobban raszoruljon...
uvoltottem a legikiseroknek, ok ugyan odajottek, de ok sem tudtak semmit csinalni (oda sem fertek, de amugy sem lattak at, hogy kell hirtelen kiszedni a gyereket ugy, hogy kozben ne fulladjon...).
par perc ketsegbeesett uvoltozes utan sikerult csodaval hataros modon aztan valahogy elcsavarnom a kis fejet, hogy ki tudtam huzni a nyilason....
borzalmas volt. a legikiserok is meg a vegen is odajottek, hogy eletukben ilyen szornyu dolog nem tortent veluk...
talan azt erdemes tanulni belole, hogyha az ember kozteruleten pelenkaz, meg kell nezni, mennyire stabil a pelenkazoasztal, nem billenos-e....
remelem, senkivel semmi hasonlo nem fog tortenni. remes belegondolni, mennyire kicsin mulik neha a pici kiszolgaltatott kis eletuk...
a lanyomnak szorult egyszer bele a keze a lakasban a lepcsokorlat es a fal koze, mar az is rettenetes volt.
Claire, kivancsi vagyok, ki a kozos ismeros...
Azt hogy oldjatok meg, hogy csak 2-vel mentek kirandulni? A szopcsival mi lesz a picikkel? Es a tobbiek addig hol vannak? Olyanra mar en is nagyon reg vagyom, hogy vegre kiranduljunk egy rendeset; csak en felek a picik (plusz cucc) cipelesetol; meg nem tudom, hova teszem a tobbieket...
a heten fel evesek lesznek, el sem hiszem....