Oh de édesek a csajok Gáborral! Meg kell zabálni, elhiszem hogy klassz dolog...
Hát igen fius lányok...de Rugonak jól áll!!

és tényleg úgy a jó ha nem vagyunk egyformák, halál unalmas lenne!
fogak:

Emmának egyenlőre szépek! Ápolják is az oviban is ( mindig csupa fogkréma pólója ) meg itthon is.
játszóterezés jól hangzik, na ha pesten járunk mindnképp! Hátha rá fog érni vki más is ...
Irina: klassz képek, jó hely!
Dalma igen mozgékony....
Megvagyunk! Minden ok. Szombaton anyuéknál voltunk du-án, apum meg tesóm névnapját ünnepeltük, aztán Emma este ott aludt, mi meg "buliba" mentünk. 2 ig maradtunk. Jót beszélgettünk, iszogattunk...én persze alkohol mentes koktélokat!
Vasárnap meg anyósnál voltunk és próbáltuk behozni a kimaradt alvásidőt..
Ma takarítottam, jó kemény a pocakom..és nőt vagy 3cm-t.

Most megint nagyon érzem a szemérem csonto, a hátam is fájdogál néha ..biztos nő a gyerkőc..
Remélema héten sikerül annyit félre rakni hogy el tudjunk menni 4D-re.

vagy jövőhéten.
Nagyon ramaty idő van, hűvös, bolond szél., néha eső...

Mit csináljunk du-án? I pesten van.
Nálatok mi a program du-ánonként?
Lehet elmegyünk vmi kismama rövidnacit nézni. A héten nincs a kis barátja az oviban, de olyan vidám volt mikor mentünk érte du-án, nagyon várt, de annyira cuki vidám volt, csak úgy pörgött....ma reggel meg I ugye ment pestre és a kollegája vitt minket oviba, Emma nagyon élvezte....

Lehet nem is tesz neki rosszat ha nem csak Dáviddal játszik...összevont csoportok vannak, de a két csoport amúgy is sokat van együtt, így a gyerekeket és az óvónöket is jól ismeri Emma és már ott is van 1-2 nagy fiú aki a barátja.

szóval remélem rájön hogy lehet több barátja is egyszerre.
orchideám megint hoz egy új bimbót..
hát ennyi jutott eszembe
Silka, Sense...rég olvastunk róluk!!!!