Sziasztok!
Itt vagyok, csak zugolvasóként drukkolok Mindenkinek
kriszto: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! hidd el az a két kis petike csodásan egymásba fog szeretni a katonákkal, és szerdán vissza is kaphatod őket!
emerenc: nagy ölelést küldök én is, hidd el minden rendben lesz!
Bari: Neked is mennek a drukkok, remélem csak szépet és jót fog látni ma D! Hányra mentek? Fotót mindenképpen szeretnénk látni!
Kagyló: remélem minden oké veled meg a Pároddal, én ugyan nem értem, hogy mi van köztetek, de bízom benne, hogy minden rendbe jön. Ti mikor kezdtek?
szelkisasszony: hát kívánom, hogy legyen igaza annak ez eladónőnek, akivel szélúrfi beszélgetett
rencsi: remélem Domi már azóta meggyógyult, és azóta már újra cserfes és eleven!
erikk: sajnálom, de szerintem is meg kellene próbálni, amit D mondott, mégiscsak ő a doki, hátha ez most segítene!
kretty: a kollégáid kretének, megértelek, hogy végigbőgted az első munkanapodat! meg kell próbálnod erősítened magadban azt a gondolatot, hogy Neked is lesz babád, és akkor majd te is küldesz nekik képeket. Az az igazság, hogy aki nem éli át amit mi átélünk, annak fogalma sincsen, várni valamire, amit nem tudod hogy mikor jön. Mert nem az a rossz, hogy még nincsen, hanem az, hogy foggalmunk sincsen mikor lesz!! Nekem legalább is ez sokkal rosszabb!
Almendra: üdv itt köztünk, én is más intézetből jöttem át 4 sikertelen inszem után ide. Minden olyan leletet elfogad D, ami még nem 1 évnél régebbi, illetve megnézi a kezdés kb időpontját, és ha addigra lejár valami, akkor azokat is újra fogja kérni! Hidd el, itt jó helyen vagy!
Nene: annyira szép ez a kisfiú! jajj de szeretnék már én is egy ilyet!

na meg hozzá egy olyan szép kislányt mint Nyuszikának van, velük egyenlőre ki is lennék egyezkedve
szurikáta: jó unokázást a hétre
mné: nálad mi a helyzet? főnöködet nem sikerült egy kicsit a jobb irányba befolyásolni?
csuti: jajj de nagyon szép pocid van
poszi: gratula a kis kukishoz!

ez nagyon rossz lehet, hogy nem voltatok nyaralni, én már ilyenkor égetően érzem a szükségét

, a június az amikor már minden nap megkérdezem, hogy mikor lesz már aug vége, hogy menjünk nyaralni

, mondjuk D szerintem időnként egy kicsit túlzottan aggodalmas
melcsike: olyan jó, hogy ilyen szépen fejlődnek a babák, ne ijedj meg a fogzástól, nem baj az ha hamarabb kijön

én avval születtem, és azt mondta anyukám, nagyon kíméletes voltam
parane: nagyon gratula Neked is a kiskukishoz: remélem holnap szépeket fog látni és mondani D, és nem aggódj, minden rendben lesz!
akiket kihagytam azoktól elnézést, természetesen mennek mindenkinek a drukkok!
További szép napot mindenkinek