A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Írtam egy órája Pocoknak nem válaszolt, de spinál után nem nagyon pattoghat, szóval szerintem ezért nem jelentkezik.

Ikoka!
Anyám, de durva sztori :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Igen, evvan mi így élünk 8) 8) 8)

Na jó, amúgy meg Clarknap is van, szóval most épp ez az apropó. De múlt héten is volt ilyen hétköznap is, szóval nem kell nekünk annyira alkalom.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én is írtam neki, de nekem se válaszolt már biztos babáznak :-)

Kép

Kép
leo50

Ugyan nem válaszolt még Pocok arra, hogy megírhatom-e a jó hírt, de már mindenki várja, úgyhogy halkan elmondom, hogy ezt kaptam kb. fél órája sms-ben:

"Ma 10:57-kor megszületett K-P Bori. Csinos és édes, 3500g, 55 cm, apukája el van ájulva a csodálatos babaillatától:-)"

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
katy76

Éljenéljen!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Üdvözöllek Bori baba ! Gratulálok az egész pocok családnak !!!!!!!!!

Kép
ikoka7

A'szem a méreteket illetően mindenkit lemostam 8) 8) 8) 8) 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

ÉS még Bori is lett... :lol: :lol: :lol: (titkon ennek szurkoltam...... :roll: :roll: )

És most már befejeztem a minden információnak külön reagálást... :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nekem is a Bori tetszett a legjobban, mégis azt gondoltam, hogy Anna lesz. :roll:

És én is itt is még egyszer gratulálok!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
katy76

Dejódejó!Isten hozott kicsi Bori! :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Juhuuuuuu-juhuuuuuuu:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:!!!! Isten hozott Bori baba!!!!!!:D :D :D :D :D

És a nyertesek:
Név: Katy
Súly: Lois
Hossz: Csibe
A győztesek jutalma pediiiiiig: az örök dicsőség :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jééé, tényleg, nem is Annára tippeltem, pedig úgy elmékeztem... Tudat alatt éreztem a Borit! :lol: :lol: :lol:

Pocok már a tippelgetéseinket olvasgatja... :wink:

Kép
katy76

Héééé, én is 55 centit írtam!!!!!!!!!!!! Aztateremburáját!! :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na itt, de csak röviden, mert kényelmetlen a telefonról írni...

Hajnalban bejöttünk, kaptam beöntést (nem volt vész), aztán vártunk, jó sokat vártunk mert a dokim műteni kezdett :twisted:... Apa tiszta ideg volt, én nyugtatgattam :lol:
Aztán negyed11kor végre jött a hír hogy mindjárt véhe a műtétnek, így jött az anesztes doki, aztán be a műtőbe. Már épp ideje volt, mert majd' szomjan haltam...
Spinál furi volt, maga a műtét meglepően gyors. Bori nagyon cuki, Nimród csajos kiadása, óriási hanggal!
Majd Apa rak képet sztem, vagy Lois/Leo felrakhatja amit mmsben küldtem, ha gondolja :-)

Bori :lol: apa győzött a csendes terrorral és a műtőben is Boriért kampányolt mindenki. Plusz reggel a szobánk mellett egy Hanna volt...

KépKép

KépKép
kispocok13

És köszi a rengeteg drukkot és érdeklődést és tippet :lol: :lol: :lol:

Most próbálok kicsit pihizni, míg Bori alszik...

KépKép

KépKép
kispocok13

Csak még1:
Mellettem született ma egy 4700g-os baba, természezes úton :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
Hatalams gratula!!!!
képet majd várjuk...
Bori is szép név sztem...

nem semmi,h mekkora babák születnek mostanság...
a júniusi topikban is szült egy csak trm. úton gátvédelemmel egy
4500grammos 60centis babát...
pedig nekem már az is furi volt,h én is szülhettem volna gáétvédelemmel...

pocok mégegyszer nagy gratula!!!

én már nem is emlékszem mire tippeltem :oops: :oops: :oops:

ikoka!
nem semmi a csaj...
az a gáz,h nekem a rokonságomban van egy hasonló kényszeres hazudozó,bár
szerencsére nem vérrokon...

Dodi!
mikor árulod el a megfejtést?
vagy adsz esélyt az esti műszakosoknak is?

Kép
Kép
csibe83

Lois!

Bocsáááánat, tényleg, csak a sját írásom is kihívás néha :oops: :lol: :lol: :lol: .
Akkor te vagy a leggyőztesebb győztes! :lol: :lol: :lol:

Pocok!

Úúúgy örülök nektek :D ! Sztem ilyenkor minden aznapi műtétest berendelnek hajnalba :evil: . Nálam anno ugyanez volt: 7-re kellett mennem, aztán a dokim 8 felé becsattogott, rámnézett (de csak mert vajúdtam), elment a referálóra, 9-fél10 felé megvizsgált, aztán még lement az infúzió, és utána vittek a műtőbe. Nem siették el. :twisted: :lol:

Képet csajok, de sebtiben!!!!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, Csibe!

Roppant izgi a megfejtés :P :lol: :lol: :
Egyikünk sem becézi a gyerekét :shock: :D . Mármint egyiküknek sem olyan neve van, amit magától értetődően lehetne. Talán Botond lenne a kivétel, de mi nem Botizzuk. Nagyon nem! :twisted: :lol:
Kiara, Zétény, Miron, Nimród, Lili, Hédi(?), Petra,, Botond...és most már Benett és Bori is :D . És úton van egy Vencel, meg egy Andor, akiket szintén nem fogunk nagy vlsz-gel.
Vagy ti Benettet Benizitek? A kicsiket mondjuk tegnap nem is néztem, csak a "nagyokat".

Ha vkit kihagytam, akkor nagyon égek, és ne magyarázzatok bele semmit :oops: :lol: .

Tike!

Hédi nem Hedvig, ugye? :oops: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Képek Apától.

Kép

Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszi Apa :-)
Nem ragoztad túl most sem :lol: :lol:

A nyitott szemű is cuki amit mailben küldtem...

Csajok,
Fejem nem nézni :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Itt is édibogyó, de tényleg a nyitott szemű a legcsajosabb, legcukibb :P :D :D .
Nyugi, ebből a szögből, fekvésre kényszerítve senki se néz ki jobban :wink: :lol: !

Gyerekszoba-projekt:
Asszem felülbírálom a kisfiam döntését :roll: . Kicsi még, nem tudja, mire vágyik igazán... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .
A probléma a következő (ráment a mai napom, szóval tessék érdeklődést mutatni a téma iránt! :roll: :lol: :lol: ):
Találtam tök jó verdás szőnyeget a Diegoban, ami kék, és utak, meg a kocsik vannak rajta. Piros-fehér falat szerettem volna, de így a kék verdás bordűr kéne, hogy összehangolja a szőnyeggel, de M.o-n nem lézatik már, és máshol sem, csak a piros :? . Meg apa szerint ne legyen felül fehér a fal, mert koszolódik... Így meg már nem tetszik a project :evil: :lol: . Új ötlet, ami most bejön: Walltastic 3D-s posztertapéta, óceános :D . Nekem nagyon tetszik, teszek képet. Csak mi padlószőnyeggel, meg színes fallal csinálnánk meg :wink: .

Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

pocok!
nagyon szép baba,gratula!!!

én nem kaptam mailt :(

Kép
Kép
csibe83

Bori nagyon cuki!!! :D :D :D :D :D

Dodi!
Én szinte csak becézem Petrát, csak itt nem írom úgy, hogy Petya, Petruska stb. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amióta ő elkezdte magát Petyának hívni, azóta mi is így hívjuk. Valahogy jött magától. Mára már finomodott, sokszor már Petának hívja magát, lassan meglesz a Petra is, akkor mi is leszokunk végre a Petyáról. (talán) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Pocok: Hatalmas Gratula!!!!!!!
( Nálunk is berendelnek minden műtétest 7-re, de csak vizit után 9 körül kezdődnek a műtétek)

Dodi: Hédi nem Hedvig, viszont elég gyakran szólítom Hédusnak. De rajtam kívül nem becézi senki :wink:

Nekem az óceános jobban tetszik, mint a verdás, bár lehet azért mert tesómék kisfia verdamániában szenved és még bilizni is csak verdás bilibe hajlandó :twisted:

szobafestés: nekem 7végén volt egy kiborulásom apának, hogy lassan félidőhöz érünk és még nincs ennek a gyereknek semmije ( csak neve, de az is csak ha fiú), Hédi leendő szobája még lomtár és mindösszesen egy komódja van a 2 gyereknek. Válasz: mit aggódok 1 hét alatt kész van minden. Ultimátum: Hédi szülinapjára kész kell lenni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Kép

Hogy kicsit bővebben:
- minden tisztelet Anyukáé, aki egyrészt tartotta bennem a lelket (nem tudom mi rosszabb, ugrani vagy gyermeket várni - de biztos, hogy ez sokkal szebb élmény), másrészt egy nagyon édes kislánynak adott életet, és iszonyú jól viselte az egészet
- csodálatos babaillata van :)

És most Apa el ünnepelni és tejet fakasztani...

KépKép

KépKép
kispocok13

Nem is írtam:
Tudjátok, apa híve a "tapasztaláson alapuló nevelésnek", és igaz, ami igaz, eddig mindig bejött, ha alkalmaztuk :wink: .
Tegnap újabb lehetőség adódott: cukrászdába mentünk ismerősökkel (Andornak kellett :oops: :lol: ), Botond meg totál rágerjedt a sütikre, ott kiabált, hogy "sütikeeee, csokikaaaa, fadzsikaaa", és paskolta az üveget :shock: :oops: :oops: :lol: . Én vettem neki egy barackos piskótatekercset, ez elég lájtosnak tűnt. Erre apa mondta, hogy hagy egyen csak a gyerek, amit akar, legalább megutálja. :roll: Elég szkeptikus voltam, de hát próba cseresznye.
Megette az egész piskótatekercset, egy Sacher tortát, egy fél somlóit, és egy gombóc fagyit :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: .Hááát csajok, én nagyon fostam, hogy okádni fog a gyerekem, vagy elcsapja a gyomrát :roll: :lol: :lol: !!!! Nem is kért vacsit, csak tápszert :twisted: .
Hála Istennek nem lett baja, de még este nyomott egy kakit, pedig nem szokott, aztán 6:30-kor is kakira keltünk, aztán volt a rendszerinti 8 körül, egy koradélután, és egy adag 7-kor. Vagyis 5x kakilt a cuki óta :twisted: :lol: :lol: . És minden alkalommal normális, egész adagokat :shock: :lol: .
És a lényeg: egyedül a joghurtot ette meg, ami édes, pedig direkt kérdezgettem kér-e csoki, fagyit (próbából:twisted: ), de nem 8) . Sőőőt, vacsinál még az elé rakott tejberizst is eltolta "ne-nem csokika" címszóval (volt rajta egy kis kakaó), de magát a rizst se ette meg, helyette "husikás kenért" kért 8) :lol: :lol: . Kíváncsi leszek meddig tart ez, de mindenesetre vicces :oops: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok család - ezúton is óriás gratula, csodaszép Boritok van!!!!! :D :D :D

Kép

Kép
leo50

Dodi!
Úristen, ez rengeteg! Felnőtt létemre nem bírnám ezt mind megenni! :shock: :shock: :lol:

Pocokapa!
Neked is hatalmas gratula!!! És jó szórakozást estére!! Nimród hogy viseli anyája távollétét? :roll:

Kép
katy76

A lényeg:
Ma a max. hőmérséklet 37.4 volt, most este. Napközben teljesen láztalan volt. A doktornő jól megvizsgálta, picit piros a torka, mást nem talált. Azt mondta, hogy ha visszatérne a láz, akkor azonnal vigyem hozzá, gyűjtsek pisit, mert akkor kell egy labor.
Én nagyon remélem, hogy most már jön ki belőle!

Kép
katy76

Tike!

27. hétben vagyok, és ennek a gyereknek még tényleg nincs semmije!!!! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :twisted:
Neve is csak nyögvenyelve, és pár napja, és most is Botond szobáját intézem :oops: .
De mentségünkre legyen mondva, nincs ő elfelejtve, csak mivel kisfiú, szinte mindenünk megvan 8) . Ruhákat csak passzióból veszek majd (illetve szombaton megkapta az első saját ruciját: egy melegítőnacit, és kemény 2 pár zoknit :lol: ), azokból van egy rakat, a szobát csak kisuvickolom, meg új pelenkázóalátétet, meg ágynemüket veszünk, és kész. Babakocsi végülis van, de úgyis veszek majd másikat is egyszer :twisted: . A pelenkákat csak kihipózom, aztán kifőzöm, mert így használtam legalább tök jó puhák. Babajáték van egy halom, már dobozokba összekészítve (hogy Botond addig ne osztogassa el a kutyáknak :lol: ) Még majd cumikat, meg cumisüvegeket akarok újakat venni (bár apa szerint az se kéne). Szóval végülis minden ami kell, ráér még, ráadásul bámelyik nagyobb hipermarketben beszerezhető :wink: .

Én majd magamnak szeretnék elektromos mellszívót, mert a tököm kivolt, hogy mikor fogyni kezdett a tejem esténként félórákat-órákat fejtem. De ezzel megvárom, hogy lesz-e rá szükség, addig nem veszem meg :wink: . Meg vmi hordozóizén gondolkodom, de azt még nem tudom :roll: .

Pocokapu!

Rendesen meghatódtam :cry: :oops: :lol: :lol: .
Igyál rendesen, legyen tej dögivel! :wink: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy!

Ne is mondd, én rendesen rosszul voltam, ahogy néztem, amint betömi ez a csöpp gyerek :? . Ott méltatlankodtam. :lol: :lol: :lol: De még apa is kivolt, de hát ez volt a cél. Nem mondom, hogy követendő, és máskor talán bele se mentem volna, de tegnap ilyen passzom volt, hogy engedtem.... :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
majd viszek kóstolót :wink:
úgyis apa csinált olyan üvegekbe,ami kóstolónak van :roll: :roll:
fúú az a csaj tök gáz.
most már tényleg mennék jáétszizni,de Benett valahogy érzékkel lövi át
a számításaim...de amint egyszer úgy alakul,akkor hívlak és repülünk...
képzeld ahova anyum viszi Kiarát oda nem kell semmi játékot vinni,m minden
van ott (motor,homokozó stb...)

azt el is felejtettem írni,h tegnap volt 3hete,h hazajöttünk a kórházból
4170el és most már 4870gramm :D :D :D
mondjuk az 1es pelus már kezd kicsi lenni,szóval amint elfogy a csomag már
2est kell sztem venni...

Dodi!
általában Benettet öcsinek vagy öcsipók-csodapóknak hívom,de asszem
egyszer már le Beniztem...
nem semmi amit Botond megevett...

pocok!
nagyon gyönyörű hajsbaba kislányotok született...írtó édes...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Persze, csakis egyszínű :wink: . Azért is tűnik ez praktikus megoldásnak, hogy ne kelljen a többi fallal pöcsölni :lol: . Ez azon a falon lesz, ahol az ágya, a túloldalon úgyis szekrénysor lesz, a másik kettőn meg ugye a dupla ajtó, szembe meg a teraszajtó, szóval azokról úgyis elveszi vmi a hangsúlyt. Meg az ajtó pont arra a falra nyílik, ahol a kép lesz :wink: .
Fehéren semmiképp nem hagynánk a falat, mert Szabinál látszik, hogy milyen bazi gyorsan retkesedik, pedig ő nem gyerek :twisted: :lol: :lol: .
Botondnál már a vajszínű sokkal jobban bírja :shock: . Vmi (közepesen) halvány türkizkékesre gondoltunk, de majd a képhez választunk, ha meglesz :wink: .
Amúgy lemértem, oldalanként 4-4 centivel, fölül meg 6-tal nagyobb csak a szoba, tök fasza 8) :lol: :lol:

Bevallom nekem az is nyom a latba, hogy mindenhonnan a verdák "csöpög", ha kisfiús cuccokról van szó :? . Most még nem köti le egy ilyen hosszú mese, egy év múlva meg már tojni fog rá :twisted: . Nem akarom egy adott mesehőshöz kötni a szobát :roll: . Ez sokkal általánosabb, a vizet imádja, a halakat - Szabi akvarisztikai mániája miatt - imádja, a legtöbb cucca kékes-zöldes, szóval ennyit :lol: . Ettől még lehet 300 kisautója, és nézhet verdákat, amikor csak akar (majdnem :twisted: ) :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Húúúú, csajok, most brutálisan lúzer voltam :twisted: :lol: :lol: .
Már megfürödtem, de voltam pisilni, ezért gyorsan megmosakodtam. Egyből érzem, hogy vmi nem stimmel, ég, csíp a "szeméremtájékom" úgy kompletten, mint az állat :shock: :shock: :shock: :? . Gondoltam a tusfürdő, de hiába öblítgetem, semmi enyhülés, sőőőt. :evil: :( :evil: :(
És ekkor eszembe jutott: pótvacsira elnyammogtam fél szelet vajaskenyeret két karika méregerős zöldpaprikával...és csak sima vízzel mostam kezet, de lényegében mindegy, mert a kapszaicint még a szappan se hozza le rendesen :roll: . Ergo szanszét csípőspaprikáztam a puncimat :twisted: :twisted: :twisted: . Utána gumikesztyűben fürödtem meg újra, fél tubus tusfürdővel, és higított betadinnal zártam a bulit. :lol: Most már csak "bizsereg", de nem jó értelemben :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Kiröhögni ér! :wink: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! 8)

pocok: Gratulálok kislányotokhoz!!:) Mi is ma ünnepeljük Dorki szülinapját. Ő is 06.27-én született 3600 grammal 52 cm-rel 10:58 kor :D Ezt meg kellett írom:D

Jó egészséget és boldogságot kívánok Nektek!:)

boo: Te már mindjárt szülsz, kiakadtam most :D Puszi! Jól vagytok??? Remélem igen!!

f.nikici

sziasztok!

nikici!
itt is Boldogat Dorkinak!!!
mizujs veletek???
rég jártál felénk...

Dodi!
bocsi,de én jót röhögtem,pedig el tudom képzelni,h mennyire csípett neked...

Boo!
mit szólnál hozzá,ha valamelyik délelőtt meglátogatnánk???
amelyik nap neked megfelel...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
oksa!!!
lehet,h akkor én holnap kimegyek fótra anyósékhoz és akkor hozok is haza
kóstolót és akkor már tudok is vinni neked majd...
emlékszel,ennyi idős terhesen már nekem is eléggé terhes volt a terhesség
és nekem még 6 hetem hátra volt végül,de sztem te hamarosan találkozhatsz
a babóddal,csak megvárja még a 37. hetet :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Először is: Pocok! Szívből gratulálok Borihoz,nagyon szép kislány!!! Te hogy vagy? Tejed beidult már?

Tike,Katy! Lányok hogy vannak?

Dodi! Ez a szoba nagyon király,nekem nagyon tetszik,sokkal jobb mint egy verdás :wink:

Mi jól vagyunk,szombaton apa szervezett nekem egy kis meglepetés bulit,és nagyon jól sikerült. Hazajött a barátnőm Kölnből és a másik barátnőm is ott volt,akinek egy esküvőre kellett volna mennie,de lemondta. Apa nagyon kitett magáért,úgyhogy emlékezetes volt ez a szülinapom!
Ja! Az órát mindenki kérdezi,hogy honnan van,mindenkinek nagyon tetszik :wink: Köszi még egyszer,imádom!!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 13:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:
húúúúúúúú de nagy a hasad...... :) (nekem a legvégén volt ekkora... :oops:)
Miron,igazi pasi........ :wink:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Boo: hűűűűhhha

na kedvet kaptam én is, íme egy 18 hetes pocak

Kép

azt hiszem gyógyul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

sziasztok!

boo!
nem semmi a pocakod... :shock: :shock: :shock: :shock:
amikor bejöttél hozzám a kórházba,akkor is meglepődtem,majd amikor
a mézet hoztátok,akkor is,na de most,húúú...
nem akarlak elkeseríteni,ezért inkább nem mondok semmit,majd a doki
meguhuz és ő megmondja a tutit...
mit szólnál,ha csütörtökön átmennénk kicsit???vagy péntek???

tike!
azért te sem panaszkodhatsz,így 18 hetesen...
én lányra tippelek nálad...

Dodi!
eltűntél...
te is dobhatnál egy pocakfotót...
a játék már lezárult??mi a megfejtés?

Kép
Kép
csibe83

Gyors helyzetjelentes:
Jól vagyunk, tejem a elindult :lol: egyéb apró gondjaim vannak, de ha az rendeződik, holnap mehetünk haza.
Bori 3250ig fogyott vissza, arànylag jól bírta az éhezést, még most éjszaka is aludt 5 órát.

Boo,

Vencel-pocak széééép!

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe!

Már leírtam :roll: :lol: . Csak annyi volt, hogy nem becézzük őket, de erre páran gyorsan rá is cáfoltak :twisted: . Szóval maradjunk annyiban, hogy ITT nem becézzük őket, mert mind olyan nevet kaptak, ami nem magától értetődően becézendő (pl. Dániel :arrow: Dani, Dorottya :arrow: Dóri....stb.).
Nézek akkor nektek egy legfrissebb pocakost :wink: .

http://kepfeltoltes.hu/view/110629/poca ... es.hu_.jpg

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: