Sziasztok!
Tegnap voltam genetikai tanácsadáson,mert a 19.hetes uitrahangos leletem alapján mondta a nőgyógyászom hogy ha akarok menjek fel pestre az I.női klinikára tanácsadásra.
(Azt nem monodta hogy mért de hozzátete hogy ha nem megyek akkor sincs semmi baja a babának)
Pesten is megultrahangoztak és a doki elküldött magzati szívultrahangra.(Mert a bal kamrába 2 hyperechogén papaillaris izmot látni, és több a magzatvizem.)
OLvasgattam egy kicsit a neten és azt írták hogy nem veszélyes ha jó lett az AFP eredményem,mert egy idő után felszívodik és sokszor fordul elő.
A nőgyógyászom és a védőnőm azt mondja hogy jó lett(0,8 MOM),de Pesten alacsonynak tartották nem értem már teljesen össze vagyok zavarodva.(Egyáltalán milyen értéktől jó az AFP eredmény?)
Lehet jobban jártam volna ha fel se megyek.?
Magzatvízvételre is el akart küldeni a Pesti doki,(a nőgyógyászom azt mondta nem szükséges magzatvízvétel) de én mondtam hogy nem megyek.Meg terheléses cukorvizsgálatot ajánlott.
Ha valaki tud erről a témáról többet akkor írjon nekem.Február 15-én megyek vissza az ultrahangra és a tanácsadóba,még csak 1 nap telet el de én nem bírom nagyon aggódok nehogy valami baja legyen az én kis drágámnak.
Írjatok ha van tapasztalatotok vagy hallotatok erről valamit.
Előre is köszi.
21 hetes kismama